Παίκτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται η Φωτεινή Μπίσκου. Η νεαρή ακραία είχε επαφές με την διοίκηση της Ένωσης και συμφώνησε σε όλα, ώστε να συνεχίσει την καριέρα της φορώντας την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Η Μπίσκου είναι γενημένη στις 23/10/1992 και έχει αρκετή εμπειρία παρά την ηλικία της, αφού έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο μεταξύ άλλων.
Να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν η Μπίσκου ήταν μέλος της Κορίνθου.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δυνατη προσθηκη! Μονη της η Φωτεινη πηρε περσι μια ομαδα με ροστερ Β εθνικης(ΚΟΡΙΝΘΟΣ) και την ανεβασε πανηγυρικα στην Α1!! Σε ευχαριστουμε φωτεινη για οσα προσφερες στην ομαδα της πολης μου ελπιζω σε αναλογη συνεχεια και στην ΑΕΚΑΡΑ μας!!