Δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας ajansspor.com υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με την Μπεσίκτας προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο. Μάλιστα, κάνουν λόγο και για το ποσό της συμφωνίας το οποίο αγγίζει τα 1,4 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Τουρκίας για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυνικό είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ατζέντης του ωστόσο οι προτάσεις που φέρονταν να έχουν γίνει στον Παναθηναϊκός δεν είχαν ικανοποιήσει σε καμία περίπτωση τις οικονομικές απαιτήσεις που υπήρχαν. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ξεκαθαρίσει πως προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να λάβουν ένα ποσό περί τα 3 εκατ. ευρώ.
Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύδεται από την πλευρά του Παναθηναϊκού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
