Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μίλησε με Αλαφούζο ο Μπεργκ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά τα όσα έχουν γίνει με την Αλ Αΐν, ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε απευθείας με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο και του μετέφερε την επιθυμία να αποχωρήσει. 

Βάσει ρήτρας, το «τριφύλλι», που κατέχει το 75% των δικαιωμάτων του Μπεργκ, μετά και την τελευταία ανανέωση του Σουηδού, πρέπει να πάρει 5,2 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που υπάρχει στη νέα συμφωνία των δυο πλευρών, όταν ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο. 

Σημειώνεται, πάντως, ότι μετά και την επαφή του Μπεργκ με τον Αλαφούζο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και η ομάδα των Εμιράτων φέρεται να έχει ανεβάσει την προσφορά της κατά μισό εκατ. ευρώ. Είναι γεγονός, ωστόσο, ότι αυτή παραμένει μακριά από τα «θέλω» του Παναθηναϊκού για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ