Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φιλικό Πανιωνίου-Ολυμπιακού για καλό σκοπό

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη μάχη που δίνει ο μικρός Βαγγέλης με τον καρκίνο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φιλικό ματς μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου στη Νέα Σμύρνη, με την κυανέρυθρη ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη μάχη που δίνει ο μικρός Βαγγέλης με τον καρκίνο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία «Παλεύουμε για το μικρό Βαγγέλη». Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα διατεθούν στην οικογένεια του Βαγγέλη Ελευθεριάδη.

Για το σκοπό αυτό, στο φιλικό θα ισχύσει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ.

Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία… και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου.

Για να συνεισφέρετε οικονομικά στην προσπάθεια της οικογένειας, τόσο για τα έξοδα θεραπείας του Βαγγελάκη, όσο και για τα έξοδα διαβίωσης των γονιών του στις ΗΠΑ υπάρχει ο ακόλουθος λογαριασμός:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ.Λογ: 6053010153148 IBAN:GR7701710530006053010153148

Δικαιούχος Δήμητρα Βογιατζή (μητέρα του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη)

Οι γονείς Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Μέμα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ