Στην αποκάλυψη πως στην ΑΕΚ σκέφτονται τη δημιουργία ομάδων εθελοντών, που θα εργαστούν στο project του νέου γηπέδου, προχώρησε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος κατά τη συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο επικεφαλής του project της Αγιάς Σοφιάς, είπε επί του θέματος: «Αυτά τα τέσσερα χρόνια που ασχολούμαι με το συγκεκριμένο έργο έχω διακρίνει τη μεγάλη δίψα των ΑΕΚτζήδων για το γήπεδο και υπάρχουν σκέψεις για τη δημιουργία ομάδων εθελοντών που θα δουλέψουν στο συγκεκριμένο project. Δεν θα είναι ασφαλώς μάστορες, αλλά θα μας βοηθήσουν με το πάρκο, τις αναπλάσεις που θα χρειαστούν, το εργοτάξιο, την περίφραξη, με διάφορες εκδηλώσεις που θα κάνουμε και σε πολλά άλλα πράγματα που δίνουν υπεραξία στο έργο. Για συνταγματικούς λόγους, το γήπεδο θα ανήκει για πάντα στο ερασιτεχνικό σωματείο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ένα παλιό σύνθημα από τον καιρό των Ολυμπιακών Αγώνων έλεγε... "όταν γύρω σου χορεύουνε τα δις, είναι μ..... να είσαι εθελοντής"
Nikibaba ωραία όλα αυτά, αλλά κράτησε αυτό που είπε ο Ανδριοπουλος για την καθυστέρηση του έργου.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΜΟΝΟ Α Ε Κ .
Εγώ αν δε δω τσιμέντα να πέφτουν δεν μετράω αντίστροφα.
.
Έχω δει μπουλντόζες να σκάβουν και να σκάβουν και να διαμορφώνουν και μετά να ξαναδιαμορφώνουν..
Εθελοντές για την περίφραξη, με το δικό μου το μυαλό, είναι μια δυναμική παρουσία λαού που θα δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση, τη σπουδαιότητα του έργου. Φαντάζομαι αρμόδια συνεργεία να κάνουν περίφραξη, εν μέσω λαού που τα επευφημεί.
MHN TO ΖΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ MALL.OI ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 9 ΚΑΙ ΣΤΗ 7, ΕΙΜΑΙ 57 ΕΤΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟ.ΚΛΕΙΝΩ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΄΄ΑΙΒΑΛΙ΄΄.
Ετσι ακριβώς αδελφέ μου.... Τίποτα σαν αυτη την ΙΔΕΑ!!
Μόνο και μόνο για σένα είμαι περήφανος που ειμαι ΑΕΚΑΡΑ. Έτσι είμαστε εμείς.
Έχω ειδικότητα που σίγουρα μπορώ να βοηθήσω, εθελοντικά, για σενα ΑΕΚ. Μόλις οριστικοποιηθεί η σκέψη, δώστε μας λεπτομέρειες.
Εγώ είμαι ηλεκτρολόγος και προσφέρεται να παρέχω υπηρεσίες δωρεάν όσον αφορά το γήπεδο... δεν γίνεται;
herr andriopoule gia to mono pou den prepei na anysixis,einai oi ethelontes kai xwris na to eleges.xaxaxaxaxxaxa ere glentia pou tha pesoun
Εσείς οι υπεύθυνοι, κε Ανδριόπουλε δώστε κατευθύνσεις και σχεδιασμό για τις ομάδες εθελοντών...
Στη συνέχεια εμπιστευτείτε όλους εμάς τους ΑΕΚτζήδες να αφήσουμε τον πλανήτη άφωνο....
Γιατί αυτό που πρόκειται να συμβεί για το όραμα του ΑΕΚτζή να αποκτήσει η Ι Δ Ε Α ξανά το δικό της σπίτι , δεν θα ειναι "θεμα " μόνο εγχώριου ΜΜΕ....
Μπηκε παλι ο ΑΒ και κανει dislike
Έτσι ... το έθεσες στην σωστή διάσταση!
εθελοντησμος ξερετε τη σημενη εθελοντηκα καποιες δουλιες που δεν χρειαζοντε εργατε μαστορους δεν τρος το ψομη καποιου που θα εργαζετε μην κανετε τη τρηχα τρηχεια ολο και κατη βρησκετε για να γρηνιαζετε ελεος εγο ειμαι μεσα οτη θελουν ειναι γιορτη για τον αεκτση ολη εκη στο ναο γιατη προβλεπο τηποτα ανταρσιες και οικολογους και θα εχουμε θεμα
Οπότε, για πείτε μας τότε, πως γίνεται να βάλουμε και μεις ένα χεράκι;
Μία χαρά είναι, καμίνι θά'ναι. Επιτέλους να τελειώνει αυτή η ιστορία, να μπούνε οι μπουλντόζες να χαρεί ο πιο υπομονετικός λαός στον φίλαθλο κόσμο...της Α.Ε.Κ.
Για συνταγματικούς λόγους, το γήπεδο θα ανήκει για πάντα στο ερασιτεχνικό σωματείο».ειπε....
και οχι σε εταιρεια....τυπου δικεφαλος α.ε. ...ωραια κ.ανδριοπουλε
τι ακριβωσ πρεπ[ει να κανουμε?
Να δουλέψετε τσάμπα. Αυτό αρκεί.
Αδερφέ επειδή άκουσα τη συνέντευξη ο άνθρωπος ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρεις το μυστρί...μίλησε για ένα κύμα εθελοντισμού που στην Ευρώπη ανθεί και δω δεν υπάρχει η κουλτούρα..είπε ότι για το γήπεδο δύσκολακι να μπορεί κανείς να συμμετέχει αλλά στην είναι εφικτό στο πάρκο και περιβάλλοντα χώρους να συντονιστεί ο εθελοντισμός για να πάρει το έργο ΥΠΕΡΑΞΙΑ... κάτι που είναι εκτός προϋπολογισμού σίγουρα και αρχιτεκτονικά θα είναι και πιο πλήρες...ας αρχίσουμε και λίγο καμία θετική σκέψη παρά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατακραυγή και μιζέρια δεν είναι κακό....είναι το γήπεδο που οι πρόγονοι μας δώσανε τα οικόπεδα τους πήραν τσάπες και κάνανε το γήπεδο της ΑΕΚ μη ξεχνάμε...εγώ ανατριχιάζω στην ιδέα να ξαναδώθει η ευκαιρία σε μας σήμερα να επαναλάβουμε έστω και με δεντροφύτευση αυτη την συμβολική πράξη..εύχομαι πρώτο να σε βρω εκεί...ΥΓ Ωραίο γκανι και φωτό
Ο σκοπός που γίνεται είναι ιδεολογικός και "ιερός" για τους ΑΕΚτζήδες. Το θέμα μόνο είναι να γίνουν διευκρινίσεις αλλιώς θα υπάρξουν πολλοί κακοπροαίρετοι που θα λένε ότι ο Τίγρης δεν έχει λεφτά και βαζει τον κόσμο της ΑΕΚ να βοηθά στο γήπεδο. Ο,τι ακριβώς συνέβη και με τον βάζελο που έβαφαν την Λεωφόρο οι οπαδοί κι έχει γίνει ανέκδοτο μέχρι σήμερα.
Διευκρινίσεις λοιπόν για να μη δοθεί κανένα δικαίωμα σε κανέναν αλλόθρησκο ή ακόμα και ομόθρησκο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚτζή.
Ξεφορτώστε "κατά λάθος" ένα φόρτωμα χαλίκι και άμμο μπροστά από το δημαρχείο και μετά θα δείτε πόσοι εθελοντές θα σπεύσουμε να γυρίσουμε τσιμέντο.
όποιος γουστάρει και μπορεί ας παίρνει διαρκείας ή να χρηματοδοτήσει το πρότζεκτ. Εθελοντισμός που στερεί δουλειά από ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, είναι έγκλημα.
Οι προγονοι καποιων εδω μεσα το ΕΦΤΙΑΞΑΝ με τα χερια τους και εσυ μας λες οτι τι;Θα χασουν καποιοι συνανθρωποι μας τα μεροκαματα αν πας να φυτεψεις κανενα δεντρο;Δεν ειπε ο ανθρωπος οτι θα βαλει τους εθελοντες να κουβαλανε τουβλα.
φιλε ειναι ουτοπικο να συγκρινεις το 1930 με το 2017 !!! επιπλεον τοτε δεν υπηρχαν χρηματα για να φτιαχτει το γηπεδο.οσο για το τι θα κανουν οταν ο Ανδριοπουλος μιλαει για περιφραξη τοτε σαφως και μιλαμε για κουβαλημα.
Γκρινια και σε αυτο,μην πατε ρε αδερφια,δεν σας ειπε ντε και καλα να πατε,δεν ειπε οτι θα χτισουμε το γηπεδο με εθελοντικη εργασια,μεγαλο θεμα για το τιποτα.Και στο κατω-κατω τιτλος τιμης ειναι να λετε στα παιδια σας οτι εβαλα και εγω ενα δεντρακι περιξ της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ.
Για ποια δουλειά μιλάς; Για αυτή που προσπαθούν να στερήσουν εδώ και 3 χρόνια τα δήθεν αριστερά απομεινάρια ;
Πάντως σε κάθε περίπτωση σου έκανα like γιατί μου αρέσει η υγιείς σκέψη σου!!!
Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το θέτεις. "Εθελοντικά" καθαρίζουμε παραλίες, δεντροφυτεύουμε, δίνουμε συσσίτια και δεν ξέρω τι άλλο. Υπάρχουν οργανισμοί ή εταιρείες που μπορούν να δώσουν δουλειά για κάθε αντίστοιχη εθελοντική εργασία. Στην προκειμένη περίπτωση όμως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η μορφή του εθελοντισμού για τους ανθρώπους που θα εργαστούν στο project του νέου γηπέδου είναι περισσότερο για ηθικούς λόγους. Να νιώσεις ο καθένας μας ότι προσφέρει για κάτι που περίμενε 14... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ολόκληρα χρόνια. Γίνεσαι κομμάτι του γηπέδου έτσι. Όπως όταν μας παραχωρήθηκε το οικόπεδο και εθελοντικά εκατοντάδες άνθρωποι της εποχής το περίφραξαν σε μια ημέρα.
ελπίζω να βγουν κάποια περαιτέρω στοιχεία γι αυτό και να υλοποιηθεί
θελει πολυ προσοχη αυτο με τον εθελοντισμο γιατι αν καποιος χτυπησει στα θεματα περιφραξεις και εργοταξιου τι γινεται ???
επιπλεον συμφωνω με τον φιλο που λεει οτι κοβεται εργασια απο ανθρωπους που την εχουν αναγκη.
Για να φτιαξω λογαριασμο στο 365 εβαλα το mail μου, αν εκει στο site ακουσετε κατι, στειλτε μου ενα mail για το τι πρεπει να κανουμε!!
Θα πρέπει τώρα να δείξουμε τον πολιτισμό της ΑΕΚ με συναυλίες αεκτιδων καλλιτεχνών δρώμενα κλπ
Παιδια αν εχετε προβλημα με τις σκουπιδιαρες πειτε το, μεσα σε μια μερα εχουν φυγει