Στην σημερινή (14/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκαν τα εξής:
* Η σύγκληση της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ με θέματα την έγκριση των κανονισμών της STOIXIMAN.GR Basket League της σεζόν 2017-18 και του ισολογισμού του ΕΣΑΚΕ, την Τρίτη 11 Ιουλίου. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα επαναληφθεί στις 18/7.
* Να συμμετάσχει ο ΕΣΑΚΕ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Basketball Champions League.
* Την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία TOP TRENDS ως προμηθεύτριας για τις επόμενες δύο σεζόν της επίσημης μπάλας της STOIXIMAN.GR Basket League, SPALDING.
* Την αντικατάσταση στο Διοικητικό Συμβούλιο των εκπροσώπων των Απόλλωνα Πάτρας Carna, Δόξας Λευκάδας, από τους εκπροσώπους των ομάδων Πανιωνίου και Φάρου, που ανήλθαν από την Α2.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
