Φαν ντερ Φάαρτ και Κριστιάνο ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ τη σεζόν 2009-10, όμως στη συνέχεια οι δρόμοι τους ήταν εντελώς διαφορετικοί. Ο Ολλανδός μετά τη θητεία του στη Μίντιλαντ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στα 34 του χρόνια, ενώ ο Πορτογάλος κατέκτησε το τρίτο Champions League με τη Βασίλισσα. Ο Ολλανδός με δηλώσεις του θυμήθηκε τα μαγικά του Ρονάλντο, ωστόσο... πάγωσε πολλούς με την ατάκα του πως έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση.
«Είναι ένα φαινόμενο, όταν έκανα προπονήσεις μαζί του εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από τα αθλητικά του προσόντα. Όταν δείτε τι κάνει στον τομέα της κατάρτισης, θα συνειδητοποιήσετε πόσο εκπληκτικός είναι από φυσικής άποψης. Ωστόσο, πρέπει να πω ότι έχω καλύτερη τεχνική κατάρτιση από τον Ρονάλντο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!