Πρόσφατα η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο... τίζερ εν όψει της παρουσίασης των εμφανίσεων τη νέα σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και την προσεχή περίοδο η πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ θα είναι κιτρινόμαυρη, αλλά στο σχέδιο του 2003 και η δεύτερη μαύρη με ανάγλυφο σχέδιο έναν δικέφαλο αετό. Ο Όγκνιεν Βράνιες ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι με τον Πέτρο Μάνταλο και φαίνεται να φορούν αυτές τις εμφανίσεις.
* Η φωτογραφία είναι ανάποδα, προφανώς τραβήχτηκε σε καθρέπτη, κάτι που φαίνεται και από το σήμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω το σήμα μας μια φορά στα κιτρινόμαυρα μόνο.. χωρίς το άσπρο. Θα είναι τέλειο!!! Τα γράμματα ο αετός και το περίγραμμα κίτρινα και το μέσα μαύρο όλο!
πιστευω οτι η κινηση του Βρανιες ηταν διαφημιστικο κολπο οργανωμενο απο την ΠΑΕ για να παρουμε μια ιδεα και να τσιτωθουμε.γι αυτο και εχει γινει επεξεργασια σε mirror (ουτε σε καθρεπτη την εβγαλαν ουτε η selfie βγαζει αναποδα τα γραμματα) και γι αυτο και αποσυρθηκε λιγες ωρες μετα.
εχεις αδικο. απλα ο βρανιες ηθελε να βαλει μια φωτο με τον μανταλο εν οψει του ματς των εθνικων ομαδων, και ετυχε η φωτο να ειναι απο τα παρασκηνια στην φωτογραφιση για την φανελα. προφανως καποιος το ειδε και του εβαλε χερι να τη σβησει. οσο για το mirror που λες, οι σελφι στο ινσταγκραμ γινονται mirror λογω καμερας παντα ;)
θεωρω απιθανο να μην τους ειπαν απο την ΠΑΕ οτι δεν πρεπει να δημοσιευσουν τις νεες φανελες!!
οσο για το Insta εχεις δικιο.δεν ειχα ανεβασει ποτε απευθειας selfie σε αυτο.
Η μαυρη ολα τα λεφτα!
ΝΤΑΞΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Επιτέλους το σήμα με το δικέφαλο επανήλθε στο κλασσικό κίτρινο-μαύρο. Θα ήθελα να μάθω ποιανού ιδέα ήταν η περισινή αηδία με τα φωσφοριζέ σήματα.
Συμφωνώ.... Αλλα όχι και αηδία. Απλα αποτυχία σαν εικόνα.
Αδελφέ δικέφαλος και αηδία δεν πάνε μαζί!!!
Ήθελα να ήξερα τι ζόρι τραβάει η fifa και απαγόρευσε τις ιδιαίτερες εμφανίσεις! Αν δεν υπήρχε απαγόρευση, κάθε χρόνο θα ήμασταν στις καλύτερες εμφανίσεις της Ευρώπης!
εξαιρετικη ειναι η μαυρη,ακομα δεν ξερω αν εχει βαλει προοπτικες παλι η βρωμοουεφα για τις εμφανισεις..θα θελαμε ενα αρθρο για την εμφανιση της αεκ τη πρωτη στο τσαμπιονς λιγκ γιατι αν θυμαμαι καλα ειχε παει να μας την απαγορευσει και στο τελος βραβευτηκε η' ειπωθηκε σαν την πιο ωραια της ευρωπης...αληθευει?...........η μαυρη οντως μια σκια κιτρινη θαταν τελεια
Καταρχήν η μαύρη ΗΔΗ με έχει τρελάνει. Ήδη μπαίνω στη σκέψη του τί να γράψω απο πίσω... Η ριγέ ΟΚ, ότι και να είναι, είναι ΑΕΚάρα οπότε τη δέχομαι. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλα το να ΜΗΝ έχουμε ξανά το περσινό φιάσκο με τόσο μεγάλες αναμονές για να την πάρουμε. Ούτε κάν απο κοντά δε μπορούσαμε να τη δούμε. Και τελικά δεν την είχα πάρει για αυτό το λόγο. Οπότε Πρόεδρε φέρε πολλές! Επίσης το θέμα με το χορηγό! Εγώ θα πλήρωνα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ και 20 € παραπάνω εάν ΔΕΝ είχε τυπωμένο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χορηγό. Τροφή για σκέψη εκεί στην ΠΑΕ.
Καταλήγω οτι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, το σημαντικό είναι να την ματώνουν και να την τιμούν οι παίκτες μας!
Ναι, θα ειναι μεγαλο κριμα να μπει χορηγος πανω στο αναγλυφο... ανετα εδινα κι εγω αρκετα € παραπανω για να εκλειπει ο χορηγος!
η ΠΑΕ ομως θα παρει πολλα παραπανω απο τα ευρω μας αν διαφημιστει ο χορηγος στις φανελες που θα πουληθουν.
Φανταστική η μαύρη εμφάνιση με τον ανάγλυφο αετό. Αν και το σήμα ηταν και το "μεταλλικό" που είχαμε φέτος θα ηταν τέλεια.
Βγάλτε τη μαύρη σε μπλε του ναυτικού με την ελληνική σημαία στο μανίκι, να γίνει το έλα να δεις. Ξέρω ακόμα και γαύρους που θα την αγοράσουν.
Eλπιζω να υπαρχει η επιλογη αγορας χωρις χορηγο...
Η ανάγλυφη αν ηταν κίτρινη θα ηταν τρέλα. Η έστω να ειχε κίτρινες λεπτομέρειες, πχ, κίτρινο το "βυθισμένο" μέρος του δικεφαλου
αναμένουμε επίσημη παρουσίαση.. απ δω δεν μπορείς να δεις λεπτομέρειες.. και γενικός δεν φαίνονται ολόκληρες.
Προσωπικά μου αρέσουν και οι δύο. Επειδή όμως μου αρέσουν τα μαύρα ρούχα (παλιός χεβιμεταλας) θα πάρω τη μαύρη με το όνομα του Μανταλου γιατί όπως και να το κάνουμε είναι το βαρόμετρο της ΑΕΚ και τα τιμάει τα λεφτά που βγάζει.
Θα ήθελα μόνο λίγο περισότερο κίτρινο στην ολόμαυρη εμφάνιση, στην επίσημη παρουσίαση θα φανεί καλύτερα! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Καλοριζικες να είναι και τυχερες.......!!!!!!!
Το σημα συνηθως δεν ειναι αριστερα ?
Στην καρδιά μας χωράει μόνο η ΝIke
https://postimg.org/image/64r113fiv/
Η φωτογραφία είναι ανάποδα, προφανώς τραβήχτηκε σε καθρέπτη, κάτι που φαίνεται και από το σήμα.
Κατεβασε τη, βαλτη στην εφαρμογη pixlr και γυρνα την! Εγω αυτο εκανα και την εχω κανονικα
φαινεται αναποδα η φωτο, σκεψου το σαν καθρεπτης...
αδερφε δεν ειμαι σιγουρος αλλα πρεπει να ειναι στα αριστερα..γιατι στην φωτο τα γραμματα φαινονται αναποδα στο σημα αρα πρεπει να ειναι αναποδη η φωτογραφια
* Η φωτογραφία είναι ανάποδα, προφανώς τραβήχτηκε σε καθρέπτη, κάτι που φαίνεται και από το σήμα.
Τι δεν καταλαβαινεις;
ειναι τραβηγμενη σε καθρεπτη γι αυτο σου φαινεται αναποδα.
Ναι...και λεει Α.Ε.Κ...οχι Κ.Ε.Α
Καλη η παρατηρηση φιλε μου...αλλα φαινεται ετσι γιατι η φωτο ειναι selfie και την εχει αλλαξει ο βρανιες να φαινετε ετσι η φωτο οπως και στην μπλουζα του μανταλου αν παρατηρησης...το σημα ειναι αριστερα...
Καθρέφτης ...
Αριστερα ειναι και τωρα απλα είναι mirror η φωτο και φαινεται δεξια !!!
Δεν βλέπεις ότι είναι ανάποδα και τα γράμματα ;;
Selfie βγάλανε
Ειναι σαν να βλεπεις στον καθρεφτη, δες τα γραμματα.
Η ολομαυρη φανελα που ειχαμε στη προετοιμασια περσι μου αρεσε πιο πολυ απο αυτη που βγαλαμε πιο μετα με τις χρυσε γραμμες. Η φετινη φαινεται οτι μοιαζει με την περσινη της προετοιμασίας οποτε οκ
Πιστεύω πως η μαύρη θα είναι τέλεια αν το σορτσάκι είναι κίτρινο ή να περιέχει και κίτρινο...να μην όλη μαύρη...
ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Π.Χ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΚΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ......ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΠΧ ΜΕ ΑΣΠΡΑ
Φιλε μια μπλε εμφανιση για 3η εμφανιση δεν θα με χαλαγε...Αρκει να ειναι καλοφτιαγμενη και οχι γυφτικη οπως το 2011
Πάρε μια της εθνικής Ελλάδος
Από τη μία λες για μπλε φανέλα και μετά ένα άσχετο παράδειγμα που δεν κατάλαβε κανείς...όσο άσχετο είναι το άσπρο που λες...τόσο άσχετο είναι και το μπλε. Και αν πεις το μπλε λόγω ελληνικής σημαίας, τότε την ίδια βαρύτητα έχει και το άσπρο. Το ότι είμαστε ελληνική ομάδα δεν χρειάζεται να έχουμε μπλε χρώμα, βάζουμε τη σημαία στη φανέλα.
Γαλάζια τελευταία φορά φοράγαμε στο Σαρδέλες - ΑΕΚ (6-0).. Ευχαριστώ δεν θα (ξανα)πάρω..
Τι σχέση έχουμε εμείς με την Μπόκα άμα σου αρέσει τόσο αγόραζε μια της Μπόκα
Ρε μαγκες πολυ μαύρο ομως...Η ριγε πιστευω θα ειναι πολυ ομορφη πιστευω
Σημασία έχει ποιοί θα τις φοράνε.
Εγω λέω να πάρω μια. Σου κάνει?
βρε οι παιχτες που θα την φορανε λεει ο ανθρωπος!
ουτε προφητικη ουτε γουρικη θα ειναι! ομαδα για πρωταθλημα και τσουλου να κανουμε και ολα θα ερθουν! φτανει πια με τις προκαταληψεις! ετσι παντως που τις βλεπω, θα εχουμε ενα προβλημα! το οτι δεν θα ξερουμε ποια να παρουμε! και οι δυο πολυ ωραιες φαινονται
Η μαύρη απλά γ....ει
Ρε, τα γράμματα στο σήμα, γιατί είναι ανάποδα;;;
Η απορία σου θα λυθεί ηρέμησε και άκου τι θα κάνεις.
1) Πρώτα απ' όλα πάρε μία βαθιά ανάσα
2)Βγάλε το κινητό σου από τη τσέπη
3) Φόρα μία μπλούζα με γράμματα πάνω
4) Τράβα μία σέλφι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
5) Παρατήρησε τη σέλφι
6) Συγχαρητήρια έλυσες της απορία σου
για να τα διαβαζουν στον καθρεφτη του αυτοκινητου σαν τα ασθενοφορα.
Αστειάκι. Μετά κατάλαβα πώς τράβηξαν τη φωτογραφία.
Λέτε η ριγέ να είναι προφητική? Μία το τσουλού, μία η επίκαιρη κυριαρχία της ρεαλ... Μωρέ λες να το ξαναζήσουμε??
Φοβερη η μαυρη,και η κιτρινη πολυ ωραια..αλλωστε nike ειναι δεν θα μπορουσε να μην ειναι ωραια..
Αντε να ερθει ο (Σ)ΚΟΟΟΚΟ να παρω την μαυρη!
Πριν 10 ημέρες την είχε «ανεβάσει» ο Βράνιες ως story (μένει η φωτογραφία ή το βίνετο στο λογαριασμό, για 24 ώρες και μετά διαγράφεται) στο instagram και μου είχε κάνει εντύπωση, γιατί τις έβλεπα για πρώτη φορά. Η μαύρη είναι απίθανη με το δικέφαλο!!!
Μου αρεσει πολυ η ριγε,φρεσκια,θυμιζοντας παραλληλα κατι απο τα παλια...σιγουρα θα την αγορασω...για την μαυρη εχω καποιες αμφιβολιες,θα ηθελα να την δω απο κοντα,ελπιζω παντως να αρεσε σε ολους.
Αν είχε λίγο χρώμα για να φαινόταν καλύτερα ο Δικέφαλος θα ήταν καλύτερα. Από την άλλη δεν μπορούμε να κρίνουμε μόνο από αυτή τη φωτογραφία.
Αν δεν κανω λαθος, δεν επιτρεπεται πλεον να βγαινουν τετοιες εμφανισεις. Γι αυτο τετοια σχεδια τα βαζουν με το ιδιο χρωμα ειτε αναγλυφα ειτε ως υδατογραφημα.
Σχετικά με την μαύρη εμφάνιση:
Shut up and take my money!
Σούπερ!!!!!
Η μαύρη παίζει να είναι απίθανη !!
εκει στην παε! λιγο κιτρινο στις φανελες ρε παιδιααααα! πηξαμε στο μαυρο φετος!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ "ΠΛΑΚΩΘΗΤΕ" ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ , ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ.....
Το μαυρο σκυλι με τη μαυρη !!! τα λεει ολα !!! γεια σου παιχταρα !!!!!
Ηδη κατέβηκε το στορυ απο τον Βρανιες...
Εφαγαν κραξιμο τα παλικαρια μας χαλασαν την εκπληξη!!
Για να είμαι ειλικρινής,μ' αρέσει πολύ περισσότερο η κιτρινόμαυρη.Η μαύρη δεν μπορεί να συγκριθεί με παλιότερες που είχαν τον δικέφαλο στη φανέλα.Όχι μόνο γιατί είναι μαύρη και θα ήταν προτιμότερο ένα τέτοιο σχέδιο σε κίτρινη.Γενικά σαν πρώτη άποψη δεν μ' αρέσει η μαύρη μ' αυτό το ανάγλυφο.Θα προτιμούσα κίτρινο αετό σ' αυτή και ζωγραφισμένο,όχι μ' αυτή τη μορφή.Αυτή με τις ρίγες που μ' αρέσει πολύ,πραγματικά μοιάζει σε εκείνη της διετίας 2002-04,παρά σ' αυτές των σεζόν 2010-11 και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 2015-17.Επίσης το έμβλημα ξανά σε κανονική μορφή κι όχι ιριδίζουσα κλπ.Μοντέρνα που μάθαμε πέρυσι.Το παν να είναι πρωταθληματικές,ο καθένας έχει το δικό του γούστο.
Πωωωωωωωω.. η μαύρη φαίνεται να τα ΣΠΑΕΙ!!!!!! ΑΕΤΟΣ ΑΝΑΓΛΥΦΟΣ!!!!
Πολύ ωραία η μαύρη αλλά ρε παιδιά βάλτε λίγο κίτρινο στον γιακά ή στο μανίκι....έστω το σήμα της nike ας το έκαναν κίτρινο! Πολύ μαυρίλα!!!
Ναι ήταν και με χρυσό όπως φέτος
εαν σ΄αυτη τη μαυρη, ο αναγλυφος αετος ήταν κιτρινος, θα μιλαγαμε για μια απο τις καλυτερες εμφανισεις στην Ευρώπη !!!!!
Τρέλα!!!!!!
An einai etsi to mauro elpizo na fenete kala to dikefalo..
ποιος καθρεπτης βρε παιδια; Selfie είναι, για αυτο φαινονται αναποδα ολα...
ωραία είναι η μαύρη με το ανάγλυφο του αετού
Η Κιτρινη θυμιζει Ευρωπαικη ΑΕΚ, ενω η μαυρη Αυτοκρατορικη ΑΕΚ
Η πρωτη γευση ειναι ομορφη... αλλα περιμενουμε να δουμε ολοκληρο το σετ και αν θα απογειωθουν η θα χαλασουν οι φανελες με καποια λεπτομερεια (π.χ. γραμματοσειρες,γραμμες,σορτσακια κλπ.) Ο Χορηγος σιγουρα θα χαλασει το συνολο, οπως παντα, σε οποιαδηποτε φανελα.
Ωραίες φαίνονται. Να κάνω μία ερώτηση ρε παιδιά τις φετινές απο που μπορω να τις αγοράσω. Ειδικά την μαύρη ξέρω οτι δεν ήταν γουρικη αλλα μου άρεσε πολύ. Είμαι από εξωτερικό και την άλλη εβδομάδα έρχομαι Ελλάδα γιαυτό την ψάχνω με τόσο καθυστέρηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στα νέα γραφεία έχει κατάστημα κάτω εκεί είχα πάρει πριν ένα μήνα
απο το eshop της ΑΕΚ ισως;
πολύ ωραία η μαύρη όπως είπε και από κάτω ο φίλος, ο χορηγός που; αναμένουμε όμως, την επίσημη παρουσίαση
Όταν ήμουν 7-8χρονων εφαγα τα αυτιά του μπαμπά μου να μου πάρει φανελα της ΑΕΚ,κ μου φέρνει μια του ντεμη με το μεγάλο αετό στα πλάγια,απλά τρομερή η καλύτερη όλων των εποχών...Μια τέτοια θα ήθελα να είναι η καινούργια εμφάνιση της ΑΕΚαρας μου...
Μαμάει η μαύρη...
ΝΑ μην ξερεις ποια απο τις δυο να αγορασεις ειναι η κατασταση .Και οι δυο απιστευτες φαινονται.Φορτσα ΑΕΚαρα!!
Παρε την μαυρη με το ονομα του σκοκο και την ριγε με του αραουχο
Η μαύρη πρέπει να είναι απλα απίστευτη.Πολύ πρωτότυπη.Κάτι άσχετο.Μονο εμένα με χαλάει το άσπρο φόντο μέσα στο σήμα της ΑΕΚ;Γιατί δεν είναι όλο κίτρινο;
Δεν είναι καθρέφτης, είναι απλά τραβηγμένη με μπροστινή κάμερα. Είναι selfie
Αντε επιτυχιες να εχουμε!! Και καλη σεζον! Παμε αεκαρα τελειες ειναι και οι δυο!!
Χορηγό δε βλέπω και γενικά δε ξέρω στη μαύρη ο χορηγός μπροστά αν θα χάλαγε το ανάγλυφο του αετού νομίζω θα ναι πολύ τούμπανο γενικά
ωω θεέ μου είναι πανέμορφες...
Η photo να υποθέσω είναι "φρέσκια";Αν ισχύει, τότε ο Πετράν πήγε και βρήκε τον "τρελό" Βράνιες πριν το ματς με τις Εθνικές ομάδες(Βοσνία-Ελλάδα).....ωραία σκηνικά!!!!Η μαύρη φαίνεται ωραία πάντως....!!!!
νομιζω πως η φωτο ειναι απο το προπονητικο της ΑΕΚ οπως φαινεται πισω....λογικο!
Θα έχει γινει ήδη η φωτογράφιση για την παρουσιαση της και θα ειναι απο τοτε η φωτο!!
Η πλάκα είναι ότι την ανέβασε ο Βράνιες και στην photo είναι μόνο με τον Πετράν και αύριο παίζουν αντίπαλοι με τις Εθνικές....εντάξει (ασχέτως photo) διόλου απίθανο να βρέθηκαν και μαζί στην παρούσα χρονική συγκυρία αφού η αποστολή της Εθνικής μας είναι ήδη στην Βοσνία!!!
Μπορει και να ειναι απο τη μερα της φωτογραφισης (αν εχει γινει φυσικα) για τη παρουσιαση της φανελας
Λογικα θα προκειται για καποια στρατηγικη της παε αναφορικα με το μαρκετινγκ αποκλειεται να πηραν τετοια πρωτοβουλια μανταλος , βρανιες
ο βρανιες την κατεβασε την φωτο αδερφε, οποτε δεν ξερω..
αυτο δεν το γνωριζα αλλα και παλι για να ναι ο αρχηγος και ο βρανιες στη βοσνια και να εχουν τις νεες εμφανισεις ενταξει , τυχαια να εγινε αυτο δυσκολα εως αδυνατο ειναι
ωραιες.ΑΕΚτζηδικες.μια χαρα!!!
Για μια ακομη φορα η μαυρη τα σπαει!!!
Ωραίες φαίνονται. Να κάνω μία ερώτηση ρε παιδιά τις φετινές απο που μπορω να τις αγοράσω. Ειδικά την μαύρη ξέρω οτι δεν ήταν γουρικη αλλα μου άρεσε πολύ. Είμαι από εξωτερικό και την άλλη εβδομάδα έρχομαι Ελλάδα γιαυτό την ψάχνω με τόσο καθυστέρηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αρεσκω
Άσχετο με την φανέλα η οποία μαύρη μάλλον τα σπάει Αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους απανταχού ΑΕΚΑΡΕΣ που όπου και να βλέπανε τον ΑΡΑΟΥΧΟ τον έκαναν να νιώσει κομμάτι της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Και αυτό λέει πάρα πολλά. Ένας Αεκτσης από τα Βόρεια (Σέρρες)
Η μαύρη πολύ όμορφη. Θυμίζει πανοπλία. Έτσι κι αλλιώς μια Βασίλισσα χρειάζεται τους σωματοφύλακες της. Με το που θα βγει στα ράφια, θα εξαντληθεί.
Η μαυρη θα κανει ρεκορ πωλησεων !!!! Παρτε τα λεφτα μου τωρα!
Επειδή ποστ του aek365 χωρίς λίγη γκρίνια στα σχόλια δεν λέει, θα γκρινιαξω εγώ λίγο τώρα.. Θα μου άρεσε η αναγλυφη σε κίτρινη...
Δείτε το πριν το κατεβάσουν....Η ριγέ κατα 80% εφάμιλλη της φανέλας 2003.Μεγάλες εμφανίσεις με Ρεάλ και δεν συμμαδεύεται...Η μαύρη κομψή και εμπλουτισμένη με καινοτόμες ιδέες που δίνουν αέρα πρωταθλητισμού.Ρίγος το ένα κεφάλι του αετού πάνω ακριβώς απο το έμβλημα.Τα σορτσάκια κρυφά ακόμα για να οργιάσει η φαντασία.
H μαύρη με τα αναγλυφα τα σπάει ...
Παιδιά ειμαι σίγουρος οτι τις φοράνε ανάποδα! Το σήμα κανονικά ειναι απο την αλλη πλευρά και άμα προσέξετε η βόμβα πρεπει να ειναι απο την αλλη πλευρά και το σπαθί αριστερά. Όποτε στην μαύρη μάλλον θα υπάρχει περισσότερη λεπτομέρεια αφού τις φοράνε αντίθετα
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΜΠΑ...
ΤΡΟΜΕΡΕΣ!
Απλα..ΑΚΡΕΕς Φανελες..και οι 2 υπεροχες φενονται εστω και αυτο το "λιγο"
βλέπω μεγάλο δικέφαλο αετό και τρελαινομαιιιιι ρε τι μας κάνατε πάλι
Τι εχει να ακουσει τωρα ο βρανιες, αλλα εμενα μου αρεσουν πολυ. Αν και εχουμε τα τελευταια 3 χρονια ριγε η συγκεκριμενη φαινεται "φρεσκια" και η μαυρη με το αναγλυφο φαινεται μπομπα. Περιμενουμε τον σωστο παικτη για να τις παρουμε...