Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Λέτε να είναι τρελοί;»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Του Γιώργου Νικολάου(by Basketblog.gr)

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κάθεται “σε αναμμένα κάρβουνα” για την επικείμενη απόφαση της επιτροπής της ΕΣΚΑ, η οποία αναμένει και την έκθεση των διαιτητών (Μάνου, Μαγκλογιάννη) για όσα συνέβησαν, χθες, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επικοινωνήσαμε με τον Ευάγγελο Δερμανούτσο, υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε στην διάρκεια της αναμέτρησης του Πρωταθλήματος Εφήβων, ΑΕΚ-Αμαρουσίου.

Ο έμπειρος παράγοντας αρνήθηκε να κατονομάσει τον διαιτητή για τον οποίο “βράζει” η ΑΕΚ, καθώς όπως είπε “προέχει να ενημερώσουμε τα αρμόδια όργανα και κατόπιν θα το κοινοποιήσουμε στον Τύπο”, όπως είπε. Ο κ. Δερμανούτσος συμπλήρωσε, πάντως, τα εξής: “Καταδικάζω τα όσα έγιναν. Προφανώς, δεν συνάδει ούτε με την ιστορία της ΑΕΚ, ούτε με το φίλαθλο πνεύμα αυτό που έγινε. Δηλαδή, να αποχωρούν από το γήπεδο οι δύο διαιτητές με αστυνομική συνοδεία. Αναρωτιέται, όμως, κανείς γιατί ξεχείλισε το ποτήρι; Λέτε να είναι τρελοί κάποιοι και να ξέσπασαν στα καλά καθούμενα; Για τριάντα πέντε λεπτά υπέμεναν τα φαλτσοσφυρίγματα του συγκεκριμένου διαιτητή, αλλά κάποια στιγμή κι αφού κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα αθλητή μας, ο κόμπος έφτασε στο χτένι”.

Ο κ. Δερμανούτσος είπε ακόμη: “Αναμένουμε την τιμωρία μας από τα αρμόδια όργανα, αλλά θέλω να επισημάνω το εξής: Είναι αδιανόητο να εξαρτάται η τύχη αγώνων του εφηβικού πρωταθλήματος από διαιτητές, οι οποίοι αγνοούν ότι έχουν να κάνουν με παιδιά.  Αρκεί να σας πω ότι ακόμη και οι παρατηρητές του αγώνα απορούσαν με τα όσα σφύριζε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Η ΑΕΚ δεν προκρίθηκε στον τελικό, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ότι πληγώθηκε η ψυχή αθλητών, οι οποίοι είχαν την ψευδαίσθηση ότι όλα στη ζωή τους είναι αγγελικά πλασμένα. Εννοείται, ότι δεν κατηγορούμε τον συγκεκριμένο διαιτητή για δόλο. Η ΑΕΚ έχασε κι άλλους αγώνες, αλλά αποδέχθηκε αδιαμαρτύρητα τις ήττες της. Αυτή τη φορά δεν δικαιούμαστε -έναντι των αθλητών μας που κατέθεσαν τη ψυχή τους στο παρκέ- να αποδεχθούμε την ήττα αδιαμαρτύρητα”.






Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ