Δεύτερο φιάσκο στο θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό, αφού μετά τον Γκαρντ, χάθηκε και ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Πλέον, στην ομάδα του Πειραιά έχουν στραφεί στον Πέδρο Μάρτινς της Γκιμαράες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας RECORD, ο Ολυμπιακός πρόκειται, τις επόμενες ώρες, να πιέσει τη Γκιμαράες προκειμένου ο Μάρτινς να αποδεσμευτεί και να έρθει στον Πειραιά.
Ο Μάρτινς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, για να “σπάσει” το συμβόλαιο θα πρέπει να καταβληθεί ρήτρα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.
Η πορτογαλική εφημερίδα προσθέτει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της, ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πέδρο Μάρτινς διατηρείται "ζεστό" από το περασμένο καλοκαίρι. Ο 47χρονος τεχνικός είχε απασχολήσει και τότε τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι όμως στράφηκαν στον Πάουλο Μπέντο μετά την αποχώρηση του Βίκτορ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
