ΠΛΕΪ ΟΦ – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Λεωφόρος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
Μια ΑΕΚ χωρίς αρχή, μέση και τέλος εμφανίστηκε στην Λεωφόρο και μοιραία ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Η Ένωση, για την οποία πάλευε σχεδόν μόνος του ο συγκλονιστικός Βράνιες, δεν μπόρεσε ουσιαστικά ποτέ να κάνει το παιχνίδι της, ενώ δεν πήρε βοήθειες ούτε από τον πάγκο, καθώς οι επιλογές του Χιμένεθ δεν βγήκαν, πέρα από την είσοδο του Πατίτο, που εξέθεσε κι όλας τον προπονητή του με την κινητικότητα που έδειξε. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ-πέναλτι του Λέτο, με τον Ζαχαριάδη να δίνει την παράβαση για χέρι (από πολύ κοντά) του Γκάλο, ενώ από εκεί και πέρα ουδέποτε μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση, μη έχοντας πλάνο στο παιχνίδι τους.
Ο Χιμένεθ ανακάτεψε την τράπουλα μετά το 1-0 αλλά πιο πολύ... μπέρδεψε την κατάσταση, αφού ο Αλμέιδα δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Αραούχο, ο Μπακασέτας δεν μπήκε στο κλίμα και ο μοναδικός που βοήθησε με δύο-τρεις προσωπικές του ενέργειες ήταν ο Πατίτο. Αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα -πλέον- βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ όσον αφορά την πρωτιά, καθώς έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες και ψάχνει δύο νίκες οπωσδήποτε ως το φινάλε, ελπίζοντας παράλληλα σε συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Με λίγα λόγια η κατάσταση πλέον δεν είναι στα χέρια της, αφού τα έκανε... μαντάρα σήμερα, με μια εικόνα απαράδεκτη για την οποία έχει τεράστια ευθύνη ο Χιμένεθ, μη μπορώντας να πάρει αποτέλεσμα κόντρα σε έναν ελλιπέστατο Παναθηναϊκό και σε μια έδρα... εκκλησία όπως η σημερινή άδεια Λεωφόρος.
Το ματς
Ένα πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο είχαμε στην Λεωφόρο, με την ΑΕΚ να ξεκινά με 4-3-3 που μετατρεπόταν σε 4-2-1-3 όταν έκανε επίθεση και τον Γαλανόπουλο να πιέζει ψηλά, φτάνοντας κοντά στην τριάδα των Μάνταλου-Αραούχο-Λάζαρου. Η Ένωση παρά την ελαφρά υπεροχή στην μεσαία γραμμή, δεν είχε την ηρεμία -στο μεγαλύτερο διάστημα- να αναπτυχθεί σωστά και έπεφτε σε πολλά αβίαστα λάθη, αποτέλεσμα της πίεσης των γηπεδούχων που ασκούσαν κατά διαστήματα. Γενικά είχαμε πολλή τακτική και από τις δύο πλευρές, που έκλειναν τους χώρους και έψαχναν κάποιες εξάρσεις μεσοεπιθετικά για να βρουν λύσεις. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε κάποια προβλήματα με καλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Μολέδο (30') από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η ΑΕΚ με κορυφαίο στην άμυνα τον Βράνιες που έκοβε... τα πάντα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Το πρόβλημα των παικτών του Χιμένεθ ήταν η ηρεμία στη μεταβίβαση και η τελική πάσα-εκτέλεση που έλειψε. Η Ένωση έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της στο α' μέρος αμέσως μετά το δοκάρι του Μολέδο, όταν βγήκε ταχύτατα στην κόντρα με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος όμως σε τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω στον Βλαχοδήμο κι ενώ είχε την επιλογή δίπλα του Αραούχο. Στο 43', η ΑΕΚ απείλησε εκ νέου, αυτή την φορά με τον Μάνταλο ο οποίος από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ, από ωραία σέντρα του Γκάλο που ανέβηκε πολλές από τα δεξιά για να βοηθήσει επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έλειψαν τα νεύρα και οι εντάσεις, με τον Κουτρουμπή του Παναθηναϊκού να χτυπά στο 26' τον Αραούχο εκτός φάσης και τον Ζαχαριάδη να κάνει μόνο συστάσεις, ενώ στο 35' είχαμε νέο χτύπημα με τον αγκώνα, αυτή την φορά του Λέτο στον Βράνιες...
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν μπήκε καλά, είχε παθητικό ρόλο και ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που έδειχνε την πρόθεση να πιέσει πιο ψηλά. Η Ένωση παρουσίασε τα συμπτώματα του α' μέρους, έμοιαζε μπλοκαρισμένη στην τακτική του αντιπάλου και δεν είχε ηρεμία στην κυκλοφορία, ενώ όλα τα επιθετικά ατού της ήταν ουσιαστικά εκτός ματς. Απείλησε στο 59' με σέντρα του Μάνταλου και προσπάθεια του Αραούχο... κι αυτό ήταν όλο. Στο 60', δε, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ζαχαριάδης έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Γκάλο (από πολύ κοντά η μπάλα χτυπά στο χέρι του), με τον Λέτο από τα 11 βήματα να είναι εύστοχος για το 1-0. Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε από εκεί και πέρα να ανακατέψει την τράπουλα βλέποντας πως το παιχνίδι δεν του βγαίνει, βάζοντας τον Αλμέιδα και γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-1-1. Λίγο αργότερα μπήκαν στο ματς και οι Πατίτο-Μπακασέτας με την ΑΕΚ να γίνεται πιο επιθετική, αλλά ήταν φανερό πως οι παίκτες του Χιμένεθ δεν είχαν λύσεις και... πλάνο. Γενικά η εικόνα της ομάδας επιθετικά ήταν τραγική, με την Ένωση να μην έχει ορθολογική ανάπτυξη, ενώ όσο περνούσε η ώρα το άγχος και η πίεση μεγάλωναν αλλά τα προβλήματα δεν εβρισκαν λύση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ τα έπαιξε όλα για όλα, με τον Παναθηναϊκό να οπισθοχωρεί ούτως ή άλλως μετά το 1-0. Η Ένωση προσπάθησε να απειλήσει με καποια γεμίσματα και κάποια στημένα αλλά αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να της δώσει αυτό που ζητούσε... Φυσιολογική εξέλιξη ήταν να μείνει αυτό το καταστροφικό 1-0 και η ήττα στη Λεωφόρο να είναι αναπόφευκτη. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Βράνιες στο 95' είδε δεύτερη κίτρινη την οποία... ζήτησε για να αποβληθεί και να λείψει μόνο από το ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι απ' αυτό με τον Πανιώνιο την τελευταία αγωνιστική.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος Οδ., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Χουλτ, Μολέδο, Λουντ (79' Ρέις), Κουρμπέλης, Κλωναρίδης (65' Βλαχοδήμος Παν.), Ζέκα, Λέτο (71' Μολίνς), Χατζηγιοβάνης.
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Αϊντάρεβιτς (64' Αλμέιδα), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (75' Μπακασέτας), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (71' Πατίτο Ροντρίγκεζ), Αραούχο.
Δείτε παραλειπόμενα και LIVE το ΠΑΟ - ΑΕΚ μέσα από το aek365 πατώντας ΕΔΩ
Η 1η ελληνική crypto πλατφόρμα έρχεται...Επένδυσε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!
Κάνε την προεγγραφή σου τώρα! Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Είμαι 21 ετών. Δεν έχω ζήσει ποτέ μου ένα πρωτάθλημα της ΑΕΚάρας, και συνειδητά παρακολουθώ την ομάδα από πέρυσι. Κάθομαι και λιώνω στο youtube τα βιντεάκια από την ΑΕΚ του 95, από την ΑΕΚ του 2002, από τα highlights της Ένωσης στο Champions League με τη μυθική Ρεάλ, τη Γκένκ, τη Ρόμα, από τη γκολάρα του Νάβας με τη Λεβερκούζεν, από τις χρονιές στο UEFA και πάει λέγοντας. Και στα βιντεάκια έβλεπα μια Φιλαδέλφεια την οποία χωρίς εγγυήσεις γκρεμίσανε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προχθές χάζευα τα στιγμιότυπα από το πρωτάθλημα του 2012-13, το γκολ του Γιαννούλη, το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη. Τη χρονιά του υποβιβασμού δεχόμουν αβίαστα τη χειρότερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας και τη χλεύη συμμαθητών, καθηγητών κλπ. Και ένιωθα μια βαθιά λύπη αλλά και μια χαρά που μπήκε ένας άνθρωπος μπροστά, έστω και στην ύστατη ώρα, και πλέον τέτοιες στιγμές είναι (οριστικό και αμετάκλητο) παρελθόν. Φτάνει αυτό όμως? Να μην ξαναυποβιβαστούμε ποτέ?
Τέτοιες ημέρες πέρυσι είχαμε μια μεγάλη χαρά, ένα Κύπελλο. Και πάλι η χαρά ήταν μεγάλη λόγω του αντιπάλου, και πίστεψα πως μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε, όπως έκανε πάντα η ΑΕΚ. Δυστυχώς όμως μπορείς να πρωταγωνιστείς και θετικά αλλά και αρνητικά, και την τεράστια δυναμική που μας έδωσε αυτός ο τίτλος καταφέραμε να την εξανεμίσουμε άμεσα με λάθος χειρισμούς σε μεταγραφές και προπονητές. Δε μπορούσαμε δηλαδή να χτίσουμε πάνω σε αυτό?
Χθες φοβόμουν τον αγώνα, ήξερα κατά κάποιο τρόπο πως ο ελλιπής Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερος. Και δεν πέφτω από τα σύννεφα, η ΑΕΚ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Αλλά λυπάμαι, λυπάμαι να βλέπω μια ομάδα που φέτος έχει βγάλει τα μάτια της μόνης της (και δε μιλώ αγωνιστικά, αλλά σαν οργανισμός, η ΑΕΚ φέτος αυτοκτόνησε). Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα? Στο άμεσο μέλλον?
Καθημερινά έχω μια έντονη προσμονή και αγωνία για το ρεπορτάζ της ΑΕΚάρας, ίσως και περισσότερη απ' ό,τι θα έπρεπε. Ονειρεύομαι την ομάδα μου ομαδάρα, να παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, να πατάει τους αντιπάλους, μια ΑΕΚ με παίκτες σημαίες όπως ο Κατσουράνης, ο Ντέμαρος, ο Σαβέφσκι, ο Μαύρος, ο Γκαμάρα, μια ΑΕΚ που θα χάνει πολύ δύσκολα, ειδικά στην ΕΔΡΑ της. Θα μου πείτε η ΑΕΚ πάντα έκανε γκέλες, αποκλειόταν από το Χαϊδάρι, έχανε βαθμούς από τον Ιωνικό, έχανε τα πρωταθλήματα στις λεπτομέρειες (αγωνιστικά πάντα), αλλά και πάντα ήταν δυνατή και υπολογίσιμη για το καλύτερο, το πιο δύσκολο, το ακατόρθωτο όπως το "Χ" στο Μπερναμπέου.
Όπως είπα, δεν έχω ζήσει τις ομαδάρες της ΑΕΚ (ίσως μόνο εκείνη του 2007-08), παρά μόνο κάποιες εκλάμψεις του πρόσφατου παρεθλόντος (έναν Σκόκο, έναν Μπλάνκο, την 4άρα του Ρίμπο, το αξέχαστο φάουλ του καράφλα με τη Μίλαν...), αλλά νιώθω περήφανος για όσα χάζεψα πρόσφατα σε βιντεάκια. Θέλω όμως η ΑΕΚ ξανά να πρωταγωνιστεί στο παρόν και το μέλλον, να μην είμαι περήφανος μόνο για το παρελθόν. Δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει με τον Μπακάκη δεξί μπακ, ή με τον Μάνταλο στην 11άδα. Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω αν μπορεί ο Χιμένεθ να χτίσει μια πρωταθληματική ΑΕΚ (πιθανότατα να μπορεί). Ένα είναι σίγουρο: ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΤΟΦΩΛΙΑ! Η Σκεπαστή ήταν ο κοινός παρονομαστής όλων των επιτυχιών της ΑΕΚ από το 1924 και έπειτα... Και από την απόσυρση στο ΟΑΚΑ μονάχα σποραδικά βιώνουμε κάποια πράγματα, κι αυτό δεν είναι τυχαίο.
Δε φτάνει η ΑΕΚ να μην ξαναυποβιβαστεί, πρέπει να χτίσει το μέταλλό της από την αρχή έπειτα από το στραπάτσο της Γ’ Εθνικής, και ο Μελισσανίδης ξέρει πως μπορεί να το κάνει αυτό: ο μονόδρομος είναι η Αγιά Σοφιά. Σε λίγες ημέρες θα εκδοθεί η άδεια και θα αρχίσουν τα έργα. Στα 2 χρόνια πρώτα ο Θεός θα είμαστε στο σπίτι μας. Και τότε η ΑΕΚ θα αποκτήσει ξανά όλη τη χαμένη της δυναμική. Γι' αυτό αδέρφια, μην σκάτε και πολύ για τους αγώνες αυτούς. Η φετινή χρονιά είναι καταδικασμένη και είμαι πεπεισμένος πως η έκδοση της άδειας θα σημάνει την αντεπίθεση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, ακόμη κι αν χρειαστεί να υπομείνουμε ακόμη 2 χρόνια στη μετριότητα. Υπομονή και πίστη, και θα ξαναδούμε σύντομα την ΑΕΚάρα στα αστέρια του Champions League!
Να και ενας 20χρονος που δεν του αρκουνε οι τριτοτεταρτες θεσεις ,δηστυχως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας ...
Αγαπητέ φίλε συγχαρητήρια από εμένα που το πρώτο διάρκειας της ΑΕΚ το πήρα το 1978…δεν έχω τίποτα άλλο !!
Εξαιρετικό σχόλιο.
Συγχαρητήρια.
Από κάποιον που έχει ζήσει όλα αυτά που εσύ δεν έζησες.
Ευχαριστώ αδερφέ! Ξέρεις, είστε τυχεροί γιατί ζήσατε μεγαλεία... Δεν ξέρω αν η Α.Ε.Κ. θα μπορέσει να επαναλάβει κάποιες επιτυχίες του παρελθόντος, οπότε τα βιντεάκια που κυκλοφορούν είναι ένας νοσταλγικός ψίθυρος που μυσταγωγεί στους άθλους της Α.Ε.Κάρας! Πάντως κάτι πρέπει να δώσει την ώθηση τόσο για επενδύσεις όσο και στους παίκτες για να μπαίνουν στο γήπεδο και να τρώνε σίδερα, και αυτό το "κάτι" είναι ξεκάθαρα η Αγιά Σοφιά. Έχουμε περάσει από μύρια κύματα σαν φίλαθλοι, άρα λίγη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπομονή ακόμη την αντέχουμε...
Υ.Γ.: Πως είναι η Α.Ε.Κ. να παίρνει το πρωτάθλημα? Σαν συναίσθημα εννοώ...
Τα συναισθήματα δεν είναι εύκολο να περιγραφτουν. Αλλά να ξέρεις ότι δεν ήταν το πρωτάθλημα αυτό που μας έκανε να έχουμε αυτήν την σχέση με την ομάδα. Ήταν η αύρα της και το ποδόσφαιρο που έπαιζε. Στο τελευταίο πρωτάθλημα (διορθώστε με αν κάνω λάθος ) την τελευταία αγωνιστική παίζαμε με τον ΟΣΦΠ....Όταν τελείωσε ο αγώνας 2-0 όλος ο κόσμος μπήκε μέσα πανηγυριζοντας. .....κάνεις δεν ασχολήθηκε με τους παίκτες του ΟΣΦΠ. Αυτό δείχνει και μια άλλη κουλτούρα.
Ευχαριστώ φίλε μου! Είναι όντως διαφορετικό να είσαι γνήσιος φίλαθλος της Α.Ε.Κ... Μακάρι οι λύπες μας γι' αυτή την ομάδα ολοένα και να λιγοστεύουν.
Παιδιά σε μια τόσο αποτυχημένη από την αρχή χρονιά απο το στήσιμο της ομάδας να πω?Από τους δυο προπονητές να πω που ούτε ΟΥΕΦΑ θα παίζαμε αν έμεναν στην ομάδα να πω? Και με την έλευση του Χιμένεθ που η ομάδα άρχισε να ρολαρει και να έχει καποιο πλάνο πιστεύω είναι κατι παραπάνω απο αυτό που δικαιούται φέτος.
Ας μάθουν απο τα λάθη τους και ας κάνουν σωστό σχεδιασμό του χρόνου γιατί η ομάδα αδικείται με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα που φέτος ηταν η ευκαιρία με τους αντιπάλους που έχει έπρεπε να κάνει πάρτι κανονικά.Δεν θέλει πολλά πράγματα λεφτά και σωστές επιλογές που από αυτά δεν έχει μέχρι τώρα τιποτα.
Δε ξερω γιατι ευχαριστειτε για τα σχολια μας αφου τις μισες φορες δε τα ανεβάζετε καν!!! Ενώ καποιες μπουρδες αλλων τις ανεβάζετε και 2 και 3 φορες τα ιδια και τα ιδια!!!
Και δεν είναι σχολια υβριστικα που πρεπει να κοπουν, δε ξερω τι γινεται αλλα κατι δε κανετε σωστα!!!
Συνεχιστε ετσι να ανεβάζετε ότι γουστάρετε και όταν γουστάρετε!!!
παιδια φαινεται αδουλευτη η ομαδα επιθετικα δεν υπαρχει ενας αυτοματισμος φυσικη κατασταση χαλια δεν υπαρχει αλλαγη ρυθμου,ενα σπριντ ο μονος που σπρινταρει ειναι ο βρανιες που ηρθε γεναρη αυτο κατι δειχνει.το υλικο δεν ειναι για πεταμα αλλα θελει 4-5 παικταραδες στα χαφ κ εξτρεμ.αν γινουν θα παμε καλα αν οχι παλι τα ιδια θα μαστε!!!δεν γινεται να παιζει βασικος ο γκαλο,ανυπαρκτος,δεν γινεται να ηρθε ο αραουχο κ να γινεται χειροτερος μεσα απο τις προπονησεις το ιδιο ολοι οι παικτες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν υπαρχει σε κανεναν παικτη βελτιωση εκτος του λαμπροπουλου.δεν το βλεπουν εντος ομαδας???ομαδα χωρις εξτρεμ παιζει 4-3-3!!ομαδα χωρις επιθετικα χαφ παιζει 4-2-3-1 η 4-5-1 οπως θελεις το διαβαζεις!!!χαφ θελει η ομαδα χαφ επιθετικα με τεχνικη-φαντασια-πνευμονια-παθος- ορεξη για μπαλα κ αυτους τους παικτες δεν τους βρισκεις σε ηλικιες ανω των 29 χρονωνπου ειναι σχεδον ολη η ΑΕΚ!!!Σε θεσεις κλειδια ολοι ανω των 30 εκτος των αμυντικων χαφ!!!χασαμε απο τον χατζηγιοβανη κ τον βλαχοδημο γελαει ολος ο πλανητης θα πρεπει να ντρεπονται οι παικτες κ ο προπονητης,λιγο τσιπα λιγο παθος εγω θα ντρεπομουν να χασω απο αυτον τον βαζελο θα ντρεπομουν να κοιταξω τον κοσμο στα ματια που παντα βρισκει χρηματα να ναι κοντα στην ομαδα εντος-εκτος!!!λιγο εγωισμο για τον κοσμο για τους εαυτους σας ρε παιδια πως αντεχετε να χανετε απο τον μαλεζα,απο τον μποτια, κ απο τον χατζηγιοβανη ξεφτιλα!!!μονο λογια παμε για πρωταθλημα στο -15 απο τον πρωτο,παμε για κυπελο αθλια εμφανιση,παμε για τσου-λου κ δεν το πιστευει κανενας σας τερμα τα λογια μονο πραξεις!!!!
Τελικά ο χρόνος δίνει απαντήσεις σε όλες τις απορίες.Υπομονή να έχεις...Και γιατί έφυγε ο Πογιέτ και γιατί απάντησε αρνητικά ο Μοντανιέ...Με πενταροδεκάρες ομάδα δεν κάνεις..
αν δεν εχετε σκοπο να ριξετε χρημα τουλαχιστον βαλτε ελληνες, ντροπη να παιζουν παικτες υπερβαροι σαν τον αλμειδα τον λετο, πιο αργοι κ απο ριπλει σαν τον αινταρεβιτς, παικτακια του κιλου σαν τον γκαλο βινισιους πατιτο. βαλτε ελληνες, μπακακη γιακουμακη μελικιωτη γαλανοπουλο κ με ταλεφτα που θα κερδισετε φερτε 3 παικταραδες του εκατομυριου σε θεσεις κλειδια
Έχεις δίκιο, περισσότερο θα βοηθούσαν, λογικά... Μεληκιώτης, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (ναι, αν τον αξιοποιήσεις στη θέση του).
Αν π'αρουμε το 2ο εισιτήριο για το Champions League, θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο των μη πρωταθλητών στους ανίσχυρους. Αυτό σημαίνει πως θα κληρωθεί με μια εκ των Αγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ, Ντιναμό Κιέβου ή Πλζεν.
Αν προκριθεί, τότε στα πλέι-οφ τον περιμένουν πραγματικά μεγαθήρια αφού θα παραμείνει στους ανίσχυρους και απέναντί του θα βρεθεί μια εκ των Λίβερπουλ, Σεβίλλη, Νάπολι, Άγιαξ ή Ντιναμό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κιέβου.
Πραγματικά είναι λίγο θλιβερή όλη αυτή η κατάσταση και επίσης ανεξήγητη. Παίχτες βαρόμετρα έχουν εξαφανιστεί (Johanson Araujo σκιά του εαυτού τους....) Όχι πως παίξαμε κάποια τρομερή μπάλα φέτος αλλα στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος είχαμε έστω κάποιο τέμπο έναν υποτυπώδες ρυθμό....τώρα ΤΙΠΟΤΑ.
Ας έχουμε και στο μυαλό μας για την αγωνιστική καθίζηση το γεγονός οτι οι παίκτες αυτοί εχουν το μυαλό τους στον επόμενο στσθμό...
fo.com/johansson-dolazi-zagreb-pregovore/
Ειδικά για τον Γιακομπ επισυνάπτω σημερινό δημοσίευμα σε κροατικό σαιτ που κάνει λόγο για συζητήσεις με επίσκεψη και του Σουηδού με την Δύναμο Ζαγκρεμπ.....με ποσό γύρω στα 2.5 εκατ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ευρώ....ίσως αυτός είναι ο πρωτοκλασσάτος που ανέφεραν σε πρόσφατο δημοσίευμα σε αθλητικό σαιτ που πρόκειται να αναχωρήσει.....
http://sportplusin
και 2η πηγη από άλλο αθλητικό σαιτ Κροατικό....συνδεει την πιθανη μεταγραφη του Γιακομπ στην Δύναμο με την τιμωρία του Ademi....
l.hr/sport/clanak/dok-se-ceka-povratak-ademija-dinamo-dovodi-svedskog-reprezentativca-20170525
Επισυνάπτω και το δεύτερο δημοσίευμα ....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
https://www.tporta
Δυστυχώς ο Johansson φέτος δεν έχει προσφέρει αυτά που περιμέναμε ούτε στο σκοράρισμα έχει βοηθήσει ούτε περιοχή πάταγε. Ίσως φταίγανε οι προπονητές που περάσανε ή απλά ήταν ντεφορμέ, πάντως αν πράγματι δίνουν 2,5 εκατ. κουνάει μαντήλι εύκολα....
Να τελειώνει αυτή η χρονία. Φτάνει για φέτος. Απλώς να τελειώνει.
20 χρόνια τώρα αυτό λέμε....
Ότι πιο σωστό έχει γραφτεί. 20 χρόνια να τελειώσει η χρόνια να πάμε στην επόμενη λέμε.
Λέμε όλοι να φύγει ο ένας να φύγει ο άλλος.Ποιός εγγυάται ότι με τα λεφτά που δίνουμε θα έρθουν καλύτεροι;
0άρι.Πουθενά δε ξεχώρισε.Αλλά θα ξαναπάρει την ευκαιρία του.κατά τα άλλα ο Πατίτο μάς φταέι.
Ας δούμε τί κάναμε πέρσι το καλοκαίρι.Ποιοί έφυγαν και με ποιούς του αντικαταστήσαμε το καλοκαίρι και όχι το χειμώνα,που είμασταν πιο κοντά στο να πέσουμε από την 1η θέση.
-Έφυγε ο Μπαρόχα,ήρθε ο Μπάρκας.Ο περσινός Μπαρόχα έμοιαζε Νόιερ μπροστά στον φετινό Μπάρκα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
- Πήραμε Τσιγκρίνσι ως τον έξτρα παίχτη που χρειαζόμασταν στα στόπερ.Σούπερ.
-Πουλήσαμε τον Άρθο και ήρθε ο Λέσκοτ στα 34,τραυματίας δίχως προετοιμασία.
- Έφυγε ο Σοιλέδης και καταφέραμε να φέρουμε χειρότερο...Ντίας.
- Έφυγε ο Ζουκουλίνι και ήρθε ο κανένας.
-Έφυγε ο Μπουανανότε και ήρθε ο Πατίτο.
- Έφυγε ο Μπαρμπόσα και ήρθε ο χωρίς προετοιμασία Λάζαρος.Διασώθηκε στο τέλος,αλλά ουτε αυτός πρόσφερε περισσότερα,από τον Πορτογάλο.
-Έφυγε ο Τζιμπούρ και ήρθε ο υπέρβαρος Αλμέιδα.Και αυτός κατάφερε να προσφέρει ακόμη λιγότερα από τον Τζιμπούρ.
-Ήρθε και ο Μπακασέτας..Τον βαφτίσαμε επιθετικό,εξτρέμ,1
Προφανώς ο σχεδιασμός ήταν ερασιτεχνικός. Εμείς οι απλοί φίλαθλοι πιθανότατα θα κάναμε καλύτερες επιλογές αν μας έδιναν να διαχειριστούμε κάποια εκατομμύρια μπάτζετ! Αυτό δεν έχει λογική, και επειδή δεν πιστεύω πως δεν ξέρουν και δεν έχων γνώσεις, αναρωτιέμαι τι περιμένουν για να κάνουν κάποιες σωστές κινήσεις στις θέσεις που πονάμε εδώ και 6-7 χρόνια...
Προσωπικα πιστευω οτι ο γκαλο δεν κανει για μπακ.. Δεν ξερω αυτη την εικονα μου βγαζει.. Θα ηθελα να τον δω 8αρι σε εναν αγωνα ; σε ενα φιλικο; στο οικογενειακο διπλο; δεν ξερω αλλα θα ηθελα να τον δω.. Εχει ευκινησια - καλη τεχνικη - καλη πασα και ειναι πονειρος στο παιχνιδι του κατι που λειπει απο το κεντρο μας.. Αυτα στα μπακ δεν μπορει να τα δειξει ..
Μετά τους Πατίτο, Βάρκας, Αραούχο, μάλλον μα; κουνάει μαντήλι και ο Σιμόες. Διαβάστε τι γράφει η Ώρα: "δήλωσε καταπονημένος για να μην αγωνιστεί και αρνήθηκε να κάτσει και στον πάγκο". Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην ομάδα.
οταν ο αντιπαλος μας μαρκαρει στενα γρηγορα και καλυπτει τους χωρους τοτε φαινεται και η αδυναμια των παικτων μας να κυκλοφορησουν την μπαλα. δεν γινεται κινηση χωρις την μπαλα τα χαφ δεν ξεμαρκαρονται γρηγορα και μετα το ενα φερνει το αλλο. νομιζω οτι περα απο καρδια και θρασος χρειαζεται και ικανοτητα να ξεπερνας τετοιες δυσκολιες. γιατι αυτο νομιζω οτι τελικα κανει την διαφορα στον αγωνα. και πανω απο ολα βεβαια να θελεις να κερδισεις. ελπιζω να μην δουμε αλλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....περιεργα πράγματα και στους δυο αγωνες που απομενουν να δουμε μια ΑΕΚ τυπου Καραϊσκακη
Παρεμπιπτόντως , ο Μάιος έχει ακόμη 4 εργάσιμες ημέρες , κάτι για άδεια μέσα στο μήνα λέγαμε (για 100στη φορά )...
Έγινε αρχές του Ιούνη (ή μέσα του Ιούνη δεν θυμάμαι) σε ένα άλλο άρθρο.
σε ένα επόμενο θα γίνει Σεπτέμβριος . Το έχω δει το έργο ξανά ...
Παιδια οταν καποτε ειχαμε στοπερ παπασταθοπουλο-δελλα αμυντικα χαφ εμερσον-ζηκο στα εξτρεμ μαντουκα-εντινιο-καλον δεκαρι ριμπο και φορ λυμπε τι να πουμε για τους σημερινους παικτες ουτε δεκαοκταφα δεν θα μπαινανε...
ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΤ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ(ΣΊΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ) ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο MOTLEYCRUE ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΊΝΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ!(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!)
ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΊΕΣ ΑΦΟΥ ΧΆΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ...ΧΟΡΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΚ-ΖΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΑΤΡΑ!!!ΑΡΚΕΊ ΌΜΩΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ!!!!!
Ενα παίχτη που να κάνει τη διαφορά θέλουμε , ενα σκοκο να ντριπλάρει και να ανοίγει την άμυνα
Δυστυχώς η ομάδα μετά από τον ημιτελικό στου Καραϊσκάκη θεώρησε ότι έκανε το χρέος της για φέτος.Σε καμιά περίπτωση το χθεσινό υλικό του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να τρομάξει την ΑΕΚ,συνεπώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η νοοτροπία και η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας.Τα χρόνια της πτώσης,οι μικρές κατηγορίες και η έλλειψη έδρας επηρέασαν αρνητικά το DNA.Όσον αφορά τον Χιμένεθ πιθανότατα να έχει κάνει λάθη αλλά από μένα σίγουρα ξέρει περισσότερα αλλά γνωρίζει και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν εντός ομάδος...
Ο Λογαριασμός λέει :
Αρ. μπακ καλύτερο του Ντιτακ- Δεξί μπακ καλύτερο του Γκάλο (ποιος ανανέωσε τον Μπακάκη;),
Δύο στόπερ (Κολοβέ φεύγει, Λαμπρό off)
Ενα κόφτη επιπέδου Σιμόες κι ένα οκταροδεκάρι μαζί με Μάνταλο (Να απολυθεί όποιος έφερε Αιντάρεβιτς)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
δύο ακραίους επιθετικούς τουλάχιστον.
Φορ - Γιακουμάκης - Φορ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΕΜΠΤΟΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ.
Ποτέ δεν θυμάμαι την ΑΕΚ να είναι καλή στα Play Off. Ένας θεσμός αγγαρεία. Αγγαρεία και για εμάς και για τους παίχτες. Ξέρουμε τον πρωταθλητή, ξέρουμε και τον κυπελλούχο. Γιατί να παλέψουν; Οι μισοί μπορεί να φύγουν πριν το καλοκαίρι οπότε η Ευρώπη (που η ΑΕΚ είναι εκτός εδώ και πολλά χρόνια) δεν αποτελεί κίνητρο. Κάθε χρόνο τα ίδια. Δεν είναι θέμα προπονητή. Είναι θέμα έλλειψης στόχων.
Εγώ θα το γράψω και εσείς από αντίδραση βάλτε όσα dislike θέλετε. Μπήκαν και οι παίκτες που ζητούσαν οι υπερπροπονητές του καναπέ από εδώ μέσα. Και το αποτέλεσμα;
Ανέστης. Έφαγε γκολ από πέναλτυ που δεν έπρεπε να δοθεί. Σήμερα ήταν πολύ καλός.
Γκάλο - Βράνιες - Τσιγκρίνσκυ - Ντίντακ. Κανένα παράπονο.
Γαλανόπουλος. Έσκασε μόνος του στο κέντρο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Γιόχανσον. Η υπερμηχανή που δεν δούλεψε.
Αϊντάρεβιτς. Εσείς είδατε να κάνει κάτι;
Μάνταλος. Ο υπερηγέτης που μας έλειψε σε άλλους αγώνες και χαντακωθήκαμε. Είδα τα χάλια του σήμερα. Να τον χαιρόμαστε.
Μπακασέτας. Ό,τι χειρότερο.
Λάζαρος. Μαζί με Βράνιες και Γαλανόπουλο, όσο άντεξε.
Αραούχο. Μόνος του βολόδερνε στην επίθεση. Ο Μάνταλος και ο Λάζαρος ούτε που τον έβλεπαν.
Πατίτο. Είχαμε παράπονα από τον Χιμένεθ. Ορίστε τον έβαλε. Και τί έκανε; Τρεις ενέργειες μόνο.
Αλμέϊδα. Μαζί με Αραούχο στην επίθεση, αλλά η μπαλίτσα δεν πήγε ποτέ εκεί.
Με λίγα λόγια, είχαμε μέσα όλους τους παίκτες που ζητήσατε. Αλλά η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας ήταν για κλάματα.
Και αφού αυτοί δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους, φταίει ο Χιμένεθ.
ΟΧΙ κύριοι. Θα σας πω εγώ τί φταίει και ας μην θέλουμε να το παραδεχτούμε.
Φταίει η διοίκηση και μόνο αυτή, που όταν γυρίσαμε στη μεγάλη κατηγορία,
1.- Δεν πήρε, από τότε προπονητή και παίκτες από ψηλά. Με παίκτες Γ' και Β' Εθνικής, δεν πας πουθενά.
2.- Δεν έκανε σωστό πλάνο.
3.- Αν και την πρώτη χρονιά της επιστροφής είδε τα λάθη, εν τούτοις το περσινό καλοκαίρι, πήρε ό,τι βρήκε σε θέμα προπονητή και παικτών. Και η Σεντ-Ετιέν μας προσγείωσε. Και αντί να μάθει από τα λάθη της,έκανε χειρότερα. Εκτός και άν οι νίκες εναντίον του γαύρου και το περσινό κύπελλο, μας έκαναν υπερομάδα.
Κατηγορούμε τον προπονητή. Δεν συμφωνώ, αλλά να σας κάνω το χατήρι. Τί περισσότερο ζητάτε από έναν προπονητή που έχει να διαχειριστεί 18 παίκτες που δεν πήραν όλη τη χρονιά, μια ανάσα; Έναν προπονητή, που δεν διάλεξε παίκτες, δεν έκανε προετοιμασία, παρέλαβε μια ομάδα διαλυμένη (ψυχολογικά), σε βαθμολογική θέση κακή. Αυτό που κατάφερε ήταν αρκετό. Και πρέπει να του πούμε ευχαριστώ. Γιατί άν σήμερα του βάζουμε χέρι για κάποια άσχημα αποτελέσματα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η δική του δουλειά μας έδωσε αυτό το δικαίωμα και η δική του δουλειά μας έφερε στα play-off. Αλλιώς (με Κετσπάγια ή Μοράϊς) πιθανώς να τα βλέπαμε με τα κυάλια και να είχαμε αρχίσει ήδη τις διακοπές.
Οι άλλες θέσεις που οδηγούν στο E. L. δεν είναι κακές. Απλά πρέπει να παλέψουμε πιο πολύ και να αρχίσουμε άμεσο και σωστό προγραμματισμό και όχι πειράματα. Και αυτό είναι το κακό με εμάς. Θέλουμε αμέσως τα εύκολα και τη συμμετοχή στο C.L. Σιγά ρε μην σκίσουμε κανένα καλσόν. Σιγά μην μας βάλουνε απ' ευθείας στους ομίλους, επειδή καταφέραμε και ανεβήκαμε σε 2 χρόνια, 2 κατηγορίες, παίζοντας με την Τρίγλια, την Ελευσίνα και την Τραχανοπλαγιά.
Ξυπνάτε φίλοι και καλό θα είναι να ξυπνήσει και η διοίκηση. Αποδέσμευση παικτών (και ιδιαίτερα τα παλτά), άμεση ενίσχυση στις θέσεις που πρέπει, σωστή προετοιμασία, κάτω το κεφάλι και ΔΟΥΛΕΙΑ. Όχι δηλώσεις και αναρτήσεις του κ@λου στο facebook και στο twitter.
Αυτά και καλό βράδυ.
Οι επιλογες του χιμενεθ φιλε πολλες φορες δεν εχουν λογικη! Πως εξηγειται αλλιως το να αλλαξει δεξι μπακ οταν στο προηγουμενο ματς ο μπακακης τα πηγε περιφημα και ηταν απο τους καλυτερους; Ενα απλο παραδειγμα φερνω. Μηπως κουραστηκε και ηθελε να τον ξεκουρασει; Ο Χουλτ απο την αλλη, δεν παιζει απανωτα ματς; Δεν κουραζεται αυτος; Λαλακιες, εγω αλλο πιστευω οτι παιζει... Ισως μας δουλευουν ολοι κανονικα!
Φίλε η διοίκηση μ' ένα χρόνο καθυστέρηση ενεργεί.Το ρόστερ το φετινό που ήταν σαφώς πιο ποιοτικό από το περσινό,άσχετα αν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλύτερα,έπρεπε να υπάρχει από το καλοκαίρι που ανεβήκαμε ξανά στην Α'.Όπως έπρεπε το καλοκαίρι του 2015 να είναι με Πογιέτ προπονητή ή με τον Χιμένεθ.Θα μου πεις πως να έκανες τόσο μεγάλη εκκαθάριση στο ρόστερ πριν ενάμιση χρόνο.Δεν είχε ποδοσφαιρική λογική.Μήπως όμως έτσι όπως χτίστηκε τα προηγούμενα δυο καλοκαίρια η ομάδα είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότερη λογική;
ή διεκδίκηση του νταμπλ της επόμενης σεζόν,ομάδα που αν δεν μπει σε ομίλους στην Ευρώπη,να το παλέψει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Η ομάδα με διοίκηση Μελισσανίδη,αν όχι από τη πρώτη χρονιά συνυπολογίζοντας πόσο δύσκολο ήταν,τουλάχιστον τη φετινή σεζόν έπρεπε να φυσάει αγωνιστικά και να έκανε πλάκα στο πρωτάθλημα μ' αυτούς τους ανταγωνιστές της φετινής περιόδου.Αντ' αυτού για άλλη μια χρονιά αυτό το πράγμα,που αν δεν ήταν κι ο Χιμένεθ θα ήταν ακόμα πιο αποκρουστικό το συναίσθημα.Τρίτη χρονιά με Μελισσανίδη(δεν υπολογίζω αυτές στις μικρές κατηγορίες) πρέπει να δούμε επιτέλους την ομάδα που πρέπει κι αξίζουμε.
Μια ομάδα σωστή σε όλα τα επίπεδα.Με προγραμματισμό σοβαρής ομάδας,με ενασχόληση προσώπων κατάλληλων για τη διαμόρφωση του ρόστερ και μόνο,με καλύτερη οικονομική επένδυση για όσο το δυνατόν ασφαλέστερα αποτελέσματα.Η πρώτη χρονιά άφησε το κύπελλο,μια γεύση γλυκόπικρη συνολικά.Η δεύτερη σεζόν ήταν παταγωδώς αποτυχημένη,την τρίτη περιμένουμε πολλά περισσότερα πράγματα.Πραγματικ
Χίλιες φορές , αγαπητέ να είχαμε πάει διακοπές , παρά αυτά τα χάλια που βλέπουμε εδώ και εβδομάδες.
Αυτή την καραμέλα ότι ο Μανόλο βρήκε την ομάδα διαλυμένη και πρέπει να του είμαστε ευγνομωνες γιατι μας πήγε στα Play off μου έχει καθίσει στον λαιμό. Καλύτερα να είχαμε πατώσει..... ίσως τότε οι "αρμοδιοι"
να ξυπνούσαν και να αποφάσιζαν επιτέλους να πάρουν ένα προπονητή αντάξιο των προσδοκιών... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας.....τώρα όμως με την καραμέλα ότι μας πήγε στους τελικούς θα τον φάμε στην μάπα μέχρι να πιάσουμε πάτο...αλλά τότε θα είναι αργά, πολύ αργά !!!
Σωστός.
Ποιος Γκαλο ρε φιλε...αυτος που αφηνει παιχτη στην πλατη του σε πλαγιο?
σωστός αδελφε.........οτι δινεις παιρνεις σ΄αυτή τη ζωή και η κορυφή ειναι αποτελεσμα πολλών παραγόντων...και ερχεται με κοπο και υπομονη.....
Σωστος.
Μ αρεσει που λετε πως ειστε ΑΕΚτζηδες και λετε οτι του Γκαλο ειναι πεναλτυ, αν ειναι δυνατον ρε φουστη! Δηλαδη αμα ειναι και τα ακουσια πεναλτυ τι να πεις... Κατεστρεψε το ματς ο διαιτητης σε εκεινη τη φαση, δε το καταλαβαινεται; Και η διοικηση δεν βλεπω να στηριζει την ομαδα εξωαγωνιστικα δυστυχως! Μια χαρα επαιξε η ομαδα για μενα, οχι οτι δε θα μπορουσε να παιξει καλυτερα, ενταξει ο λαζαρος ειναι παναθηναικακιας, το ξεραμε αυτο, και γι αυτο δε θελησε να στενοχωρησει για δευτερη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φορα την ομαδα του, αλλα υπαρχει και προπονητης στον παγκο και θα επρεπε να προχωρησει στην αντικατασταση του αμεσα!
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!! ΧΙΜΕΝΕΘ ''ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑ''!!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ!!!!! ΔΟΣΤΟΥΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ , ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ!!!!! ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ!!!! ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ!!!!!!!!
Μην αγχωνεστε αδερφια. Εχουμε για του χρονου ηδη Γιακουμακη, Τσιντωτα και πανω απ ολα χημεια στην ομαδα. Μεγαλειο!
Καποτε ο παο ξηλωσε μια ολοκληρη ομαδα, υστερα απο κεινο το παιχνιδι στη Ριζουπολη. Εμεις ειμαστε ψυχοπονιαρηδες αλλα και φτωχοι απ οτι φαινεται. Μια σοβαρη διοικηση απλα θα κρατουσε Τσιγκρινσκυ, Βρανιες, Σιμοες, Γαλανοπουλο, Χριστοδουλοπουλο και ισως και Μπακασετα γι αλλη μια χρονια. Ολοι οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλοι θα πρεπε να πωληθουν η να λυθουν τα συμβολαια τους. Επιπλεον θα πρεπε να ερθει σοβαρος προπονητης.
Δυστυχως ομως ο προεδρος δεν εχει σωστους συνεργατες. Δε γινεται να βγαινεις το Γεναρη, να δηλωνεις πως ξερεις τα λαθη σου κι υστερα ν ανανεωνεις τον προπονητη που χασε και τους δυο στοχους, μαζι με παικτες που οσα ειχαν να προσφερουν, προσεφεραν, και να βαζεις τα παπαγαλακια και τους αμπαλους να μας μιλανε και να μας γραφουν για χημειες κι αλλα τετοια γραφικα.
Η ΑΕΚ παραμενει, σε νοοτροπια κυριως αλλα και σε εικονα, ομαδα β εθνικης. Θα ηταν καλυτερο να μη βγαιναμε καθολου Ευρωπη φετος μπας και ιδρωσει τ αυτι τους αλλα απ οτι βλεπω το καλοκαιρακι κι αφου θα χουμε αποκλειστει θα κανουμε σηριαλ τη μεταγραφη του ελευθερου Ρεγες, ο οποιος θα κανει συμφωνα με τα ρεπορταζ τρελο διδυμο με Γιακουμακη.
Ελπιζουμε στο γηπεδο μπας κι ερθει σοβαρος συμπαικτης στη διοικηση.
Σημερα οι παικτες αλλα κι ο προπονητης ξεροντας και τ αποτελεσμα του παοκ επρεπε να παιξουν μονο για τη νικη. Ειδε κανεις σας κατι τετοιο? Υπαρχει δικαιολογια για την εικονα αυτη?
Τι Μπακασετα ρε bro?
Εγώ θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι το υλικό της ομάδας έχει θέματα. Όμως οι ευθύνες του κόουτς είναι αμέτρητες...Έχασε τον έλεγχο της φυσικής κατάστασης της ομάδας. Τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο έτρεχαν σαν σκυλιά...Μετά; Η τοποθέτηση των παικτών; Άλλα αντί άλλων...Τα έχουν επισημάνει και οι δημοσιογράφοι και πολλοί φίλοι που κατέχουν το άθλημα...Χτες τους έβλεπα χωρίς δυνάμεις να χάνουν όλες τις μονομαχίες...Παίκτες όπως ο Μάνταλος , ο Γιόχανσον , ο Γκάλο...έχουν παίξει πολύ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλά...Αλλά με κακή φυσική κατάσταση δεν πιάνει τίποτα...Συνεχώς λάθη και πουλήματα μπάλας...Όσοι έχουν παίξει μπάλα ξέρουν...Και κάτι τελευταίο...Όντως πρέπει να δίνεται πίστωση χρόνου στον προπονητή...Αλλά σε ποιον προπονητή; Θυμίζω...2007-2010 Σεβίλλη με συνεχή φθίνουσα πορεία και απόλυση...2010-2011 ΑΕΚ με επίδοση 25 νίκες 17 ήττες... Στη συνέχεια...Υποβιβασμός Σαραγόσα, υποβιβασμός Αλ Ραγιάν με καλό μάλιστα υλικό...Δύο χρόνια ανεργία και μετά τα ξέρουμε...
Για το ότι μας σφάζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι σύμμαχοι, καμιά αναφορά; Εκτός αν μας πείτε ότι ο ΠΑΟ της σφαλιάρας δυνάμωσε ... ξαφνικά!
Φοβήθηκαν μετά τον τελικό έγραψε ο κ. Κετσετζογλου. ΝΑΙ, τρόμος! Το είδαμε και εχτές!
Με μια πιο ψύχραιμη ματιά σήμερα..
Να βγούμε πρώτοι σε προκριματικά champions league να κάνουμε τι? Με τι ρόστερ?
Λίγους μήνες ακόμα υπομονή να ξεκινήσει το γήπεδο. Και όταν με το καλό σύντομα θα έχουμε γήπεδο οι απαιτήσεις και η πίεση σε όλους - παίχτες -προπονητή - διοικηση - μεταγραφές θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!
Συνεχίστε μερικοί να κάνετε την αστεία κριτική στον Χιμένεθ...βάζει τον Αραούχο και όλους αυτούς που πρέπει φταίει ο Χιμένεθ δεν βάζει τον Αραούχο πάλι φταίει ο Χιμένεθ...ρε μάγκες σε εσάς το λέω...ναι σε εσάς που εδώ και 2 χρόνια σας φταίνε οι προπονητές...είχε σήμερα ένα χαφ τύπου Μίτσελ και δεν τον έβαλε? είχε εξτρέμ τύπου Λεονταρτο η Χοσέ Κάρλος και δεν τον έβαλε? ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ έτσι μερικοί κάνοντας κριτική εκεί που δεν πρέπει...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ε εσείς...
λους πρέπει να μπούνε ΛΕΦΤΆ και να γίνει η ΑΕΚ πάλι ομάδα πρωταθλητισμού....ότι λιγότερο από 5 ΒΑΣΙΚΟΎΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ποδοσφαιριστές και άλλους 4-5 αναπληρωματικούς θα είναι ακόμα μια κοροϊδία προς τον λαό της ΑΕΚ...
ΥΓ1 Η αλήθεια είναι μια και όποιος δεν θέλει να την δει απλά κοροϊδεύει τον ευατό του...μετά από δύο χρόνια αποτυχημένου προγραμματισμού και μέτριων συμβολαίων έχουμε τα εξής γεγονότα:
* 2 τερματοφύλακες που δεν κάνουν έναν κανονικό
* 2 βασικά μπακ που δεν κάνουν ούτε έναν κανονικό και δύο μετριότατα μπακ για αλλαγές
* Μέτριους παίκτες και παλαίμαχους ( Μπακασέτας Αλμέιδα Αϊντάρεβιτς Γκάλο Ντιντάκ Βάργκας Ροντρίγκες ) όπου δεν κάνουν ούτε για αλλαγή...
* Ένα ρόστερ με 1 εξτρέμ ( Χριστοδουλόπουλος ) όπου κάνει την διάφορα μόνο όταν μπαίνει σαν αλλαγή ενώ όταν ξεκινάει βασικός πάνω από 50 λεπτά δεν αντέχει...
* Με το ζόρι προσπαθούμε να ονομάσουμε τον Μάνταλο ως ηγέτη όταν δεν έχει πάρει ποτέ σχεδόν την ομάδα πάνω του και εκτός από αυτό ενώ ματς παίζει πέντε όχι...
Αυτά φίλοι μου είναι τα προβλήματα της ΑΕΚ...συνεχίστε να τα ρίχνετε όλα στους προπονητές...ξέρετ
ΥΓ2 Η ΑΕΚ δεν αντέχει άλλη μια χρονιά στην μετριότητα...επιτέ
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟ.ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.ΦΤΑΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ??Ο ΓΚΑΛΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΛΑΓΙΟ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ??ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΦΤΑΕΙ
Μπορείς να μας απαντήσεις γιατί παίζει ο Αλμέϊδα; Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί του. Το παλληκάρι έχει τελειώσει σωματικά. Μην τρελαθούμε άλλο.
Όχι πεστα. Γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι περί της ΑΕΚ έγραφαν από το καλοκαίρι αλλά κυρίως με τα τον Γενάρη ότι έχουμε πλήρες και το ποιοτικότερο ροστερ έναντι των άλλων.
Έχεις δίκιο! Όχι κριτική στο Χιμένεθ γιατί δεν είχε παίχτες. Ο Ουζουνίδης με τον Μέσι και τον Ρονάλντο του πήρε τα σώβρακα!!!
Ρεσπέκτ, μαζί σου σε όλα.. 5 βασικούς + keeper..
Το πιο ολοκληρωμενο σχολιο που διαβασα σημερα.Σωστοτατος σε ολα οσα γραφεις,οι τοσες αλλαγες προπονητη δεν μας λενε κατι,οοοοοοοοοοοοοοχι ο αποτυχιμενεθ φταιει.Ο ανθρωπος ηρθε στην ομαδα μας στα μεσα της σεζον και καταφερε να σωσει οτι προλαβε,σιγουρα εκανε λαθη,δεν αμφιβαλλει κανεις για αυτο,αλλα με το υπάρχων υλικο ισως να κανε και ενα θαυμα φετος..
φιλε μου μπορω να πω οτι συμφωνω σε ολα ή σχεδον σε ολα οσα λες για τους παιχτες. φυσικα συμφωνω οτι πρεπει να μπουν λεφτα για καλυτερους παιχτες. αλλα αυτα τα λεφτα και αυτους τους καλυτερους παιχτες θα τα εμπιστευτουμε σε εναν προπονητη που 4 μηνες δεν εχει βαλει ιδια ενδεκαδα 2 συνεχομενες φορες? αυτον που δεν εχει βρει ενα βασικο σχημα? αυτον που συνεχιζει να βαζει τον Μανταλο εξτρεμ. αυτον που εβαλε τον Μπακακη μια φορα εκανε πολυ καλο παιχνιδι και στο επομενο τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αφησε ξανα στον παγκο? πανω σε αυτο να πω ποια η λογικη να ανανεωσουν τον Μπακακη αν δεν τον πιστευουν? ασχετα τι αποψη εχω εγω η ο καθενας εδω για τον Μπακακη αν δεν τον υπολογιζουν οτι μπορει να ειναι τουλαχιστον ανταγωνιστικος προς τον Γκαλο γιατι τον κρατανε? και συνεχιζω, να κρατησουμε τον προπονητη που βαζει σεντερ φορ τον Αλμειδα και βγαζει εκτος περιοχης τον Αραουχο? οτι λεμε οτι ειναι καλυτερος απο Κετσπαγια και Μοράις και για αυτο θα τον κρατησουμε... ειναι υποτιμητικο για την ομαδα μας. εγω ειπα προσφατα οτι πρεπει να παραμεινει αν δεν μπορουν να βρουν καλυτερο προπονητη , αλλα αυτο ειναι και υποτιμητικο το να ειναι ο καλυτερος που μπορουμε να εχουμε. Depon21 θα χαρω να μου απαντησεις.
Συμφωνω. Αλλα αυτα ολα δεν αναιρουν οτι ο Χιμενεθ κανει τραγικα λαθη.
Φίλε μου δεν διαφωνώ αλλά επειδή πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα βλέπουμε μπάλα και εκτός Ελλάδας και έχουμε δει προπονητές ΤΟΠ επιπέδου να κάνουν λάθη με δικιά τους ομάδα από την αρχή θέλω να σε ρωτήσω κάτι και θέλω νου μου απαντήσεις με σοβαρά επιχειρήματα...
1) Είναι αλήθεια ότι όποιος προπονητής να ερχόταν στην ΑΕΚ με όλα αυτά που έχει περάσει από το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλοκαίρι με λάθος προγραμματισμό και προετοιμασία δεν θα έκανε τίποτα παραπάνω από αυτά που έκανε ο Ισπανός?
2) Θυμασε την προετιμασία του Τιμούρ στον ΟΣΦΠ? τον θυμασε πως έπαιζε στο τέλος? ίδια εικόνα έχουμε...
3) Πιστεύεις ότι το πρόβλημα στην ΑΕΚ ( αν μείνει ο Χιμένεθ του χρόνου ) θα είναι ο προπονητής η ενδεχομένως έναν προγραμματισμό σαν τον φετινό?
4) Είναι άδικο για έναν προπονητή που έσωσε την ΑΕΚ από την ξεφτίλα στο να μην βγει στην πεντάδα να κρίνετε έτσι χωρίς καν να του δώσει κάποιος την ευκαιρία να πάρει παίκτες δικούς του και να κάνει την δική του ομάδα?
5) Πες μου έναν προπονητή στον κόσμο που δεν έχει κάνει μέσα στην σεζόν τραγικά λάθη η ακόμα και στην ΑΕΚ από το 1980 μέχρι και σήμερα βρες μου έναν προπονητή που δεν είχε λάθος επιλογές μέσα στην σεζόν...
φιλε depon21
1) παραπανω σε αποτελεσματα? ισως και λιγοτερα αλλα μπορει να προσπαθουσε περισσοτερο να βρει ενα σχημα και μια βασικη ενδεκαδα.
2)ναι μπορει να φταιει αυτο, για καποια πραγματα αλλα μην τα ριχνουμε ολα μετα απο τοσους μηνες στον Κετσπαγια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3)συμφωνω εδω μαζι σου και θα σου πω οτι εγω εχω γραψει πολλες φορες οτι πρεπει να γινονται σωστοτερες επιλογες παιχτων. να ερθουν καλυτεροι παιχτες και πανω σε ΕΝΑ συστημα οχι σε δεκα.
4)νομιζω χανεις το δασος γιατι βλεπεις τα αποτελεσματα. εγω βλεπω αν κανει λογικα πραγματα ή κανει τρελες. για εμενα κανει τρελες. ειναι ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο.
5)μαζι σου , αλλα ο Χιμενεθ ειναι ο καλυτερος που μπορει να παρει η ΑΕΚ;
και ενα σχολιο. αν παραμεινει ο Χιμενεθ που ειναι και το πιθανοτερο , μεχρι τον οκτωμβριο θα τον φανε οι παιχτες γιατι παντα τα ριχνει στους παιχτες στις στραβες ποτε δεν λεει φταιω εγω.
Ακούγεται ότι μένει ο Ούγκο... θα έχουμε τρελά γούστα του χρόνου.
Φιλε αν η διοικηση ηθελε να σου φερει ολους αυτους τους παιχτες, οι οποιοι συμφωνω οτι ειναι απαραιτητοι,πιστευεις οτι θα κραταγε τον Χιμενεθ?
Συμφωνω και στα 2 σχολια σου ΑΛΛΑ απο την στιγμη που υπηρξε ενας θειο και Αμπραμοβιτς ΔΕΝ αγοραζει την ΑΕΚ στο μονο που ελπιζω ειναι η ΑΕΚ να ειναι κολοφαρδη να βρει 5 ευκαιριες τυπου Σιμοες-Γιοχανσον σε αρ.μπακ, 2 εξτρεμ, φορ ,κεντρικο επιθετικο χαφ και να γυρισει ο Σουιτσα να κανει καμια σοβαρη προπονηση στους τερματοφυλακες μας.
Επεκταση του συμβολαιαου του Βρανιες αυξηση και ρητρα 15 εκ ΧΤΕΣ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και να μπουν οι μπουλντοζες να ξεκινησει η Α.Σοφια ΑΥΡΙΟ.
ΑΕΚ στα ομορφα ΕΝΩΣΗ στα δυσκολα.
Έχεις δίκιο, όλοι μπορούν και έχουν δικαίωμα στο λάθος. Πάμε στο αγωνιστικό. Βλέπεις ανάπτυξη ομάδας στο γήπεδο; Είτε επιθετικά είτε αμυντικά! 2 πάσες δεν αλλάζουν μετά από τόσους μήνες! Σιχάθηκα να βλέπω να γυρνάμε την μπάλα πίσω! Για μπροστά; Έχουμε Μάνταλο, Βάργκας, Μπακασέτα, Αϊντάρεβιτς και ψάχνουν ο τερματοφύλακας και τα μπακ με 40άρες μπαλιές τα φορ με πλάτη στο τέρμα! Ναι, έσωσε την χρονιά από μεγάλα ρεζιλίκια! Μέχρι εκεί μπορεί όμως! Να μας κάνουν τα λάθη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σοφότερους! Όχι να κάνουμε τα ίδια με διάφορους τρόπους! Ρε παιδιά κι εγώ αρρωστάκι με την ΑΕΚ είμαι! Υποφέραμε τόσα χρόνια! Πάλι πλάτη; Γμτ πια! Να χαμογελάσουμε κι εμείς λίγο!
συμφωνω στο 2 και στο 3.
1) δεν ξερω αν θα εκανε καποιος παραπανω ειναι υποθετικη ερωτηση, πιστευω το καταλαβαινεις.
4) δεν τον αμφισβητω για τις επιλογες παιχτων και απο το προηγουμενο περασμα του εκανε πολυ καλες επιλογες παιχτων , μονο τον Μπαχα θυμαμαι που δεν βγηκε.
5) επετρεψε μου να αντιστρεψω το ερωτημα, πιστευεις δεν μπορουμε να παρουμε καλυτερο? δεν μπορουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να παρουμε προπονητη που θα κανει τα βασικα? που θα αρχισει να φτιαχνει μια ενδεκαδα με ενα συστημα? δεν θα παω σε υπερβολες.... πιστευεις ο Μιλογεβιτς ειναι χειροτερος του Χιμενεθ? παραδειγμα τον εφερα.
Ολοι οι προπονητες κανουν λαθη οκ.
ι,σιμοες,αραουχο,λαζαρο,μανταλο,γαλανοπουλο,μπαρκα και οι δυο τελευταιοι επειδη ειναι πολλα υποσχομενα ταλεντα κανεις αλλος δεν ειναι παικτης για ΑΕΚ πρωταθλητρια.Αλλα εχεις και πατιτο και ντιντακ και γιοχανσον που ειναι για μενα καλοι παικτες και εστω και σαν αλλαγες θα σου ειναι χρησιμοι.
Αυτα που κανει ο μανολο αδερφε ομως δεν ειναι λαθη,ειναι εγκληματα.
Αλλο να βαλει καποιος προπονητης λαθος παικτη η να κατεβασει λαθος συστημα,εκει λες το ειδε λαθος δεν του βγηκε οκ.Εδω μιλαμε για πραγματα ακατανοητα.
Παιζει συστημα π.χ 4-3-3 και βαζει παικτες που δεν εχουν τα χαρακτηριστικα η τις ικανοτητες να το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπηρετησουν.Βλεπε 3 αμ χαφ και χωρις εξτρεμ.Θελεις λαθος απλο;οκ λαθος.
Αλλα το ξανακανει και το ξανακανει,εκει ειναι που προσωπικα με τρελλενει.
Ρε ανθρωπε του θεου αφου θες αυτο να παιξεις,βαλε τους καταληλλους και χασε ποιος θα σου πει τιποτα;Βαζουμε γκολ προηγουμαστε και μου βγαζει αυτους που ειναι γρηγοροι και μου βαζει ουγκο η πεκχαρτ η μπακασετα ενω τραβαει την ομαδα πισω και κανει μπαμ οτι θελει να παιξει κοντρα.Δεν ειναι δικη του η ομαδα οκ.5 μηνες ενα συνδιασμο η αναπτυξη επιθετικη δεν επρεπε να παρουσιαζει η ομαδα;ειναι δικαιολογια αυτο για το οτι η ομαδα δεν βγαζει ενα συνδιασμο; βλεπεις να υπαρχει κανενα πλανο;
Εχω βαρεθει να τα λεω για τον μανολο.Και παντα σε σχεση το βαζω στο τι αντιπαλους εχεις να αντιμετωπισεις ετσι.Φυσικα και ειναι καλυτερος του τιμουρ και του μοραις,φυσικα και το ροστερ θελει ενισχυση βαρβατη.Αλλα ο βαζελος ο νιονιος και ο παοκ εχουν καλυτερο ροστερ;Αν ειχαν αυτοι ομαδαρες,εκει πασο.Ο ουζουνιδης που παρελαβε και αυτος καμενη γη γιατι μεσα σε 2 μηνες παρουσιασε εργο;εκτος μπερκ ο βαζελος ποιον εχει να ζηλεψει η ΑΕΚ;τον κλωναριδη τον κουτρουμπη τον ζεκα τον λουτ;ποιον;
Σημερα με αυτα τα υπολοιπα που του μειναμε μας κερδισε δικαια.
Αν ειναι δυνατον δλδ.Χασαμε απο παιδακια.
Τον τροπο παιχνιδιου μας τον ειδε κανεις;
Αν παμε και στους παικτες,το εχω ξαναγραψει οτι εκτος βρανιες,τσιγκρινσκ
Οι αλλοι δεν εχουν τετοιους πως θα γινει.Δεν μπορει ολοι αυτοι να ειναι ακαταλληλοι.
Δεν μπορει να υπαρχει αυτη η εικονα.Εχω λοιπον την απαιτηση απο τον εκαστοτε προπονητη και αυτη τι στιγμη τον μανολο να μπορει να κερδιζει τον β βαζελο και τον νιονιο.
Δεν νομιζω οτι αυτο που ζηταω ειναι κατι παραλογο .
Δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλες μεταγραφες,αλλα με τους υπαρχοντες το μονο σιγουρο ειναι πως μπορουσε να παιξει η ομαδα ορθολογικο ποδοσφαιρο και οχι τουρλουμπουκι.
Μπορει παλι οι στοχοι να χανοταν γιατι μπαλα ειναι,ομως δειξε κατι ρε γ@@το!!!
Ακριβώς έτσι!! Σε κάποιους φταίνε οι προπονητές. αλλά δεν βλέπουν ότι όποιος και να έρθει αν δεν γίνουν αξιόλογες μεταγραφές, τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε και του χρόνου. Κάποιοι παίχτες ή απλά δεν μπορούν ή κάτι άλλο παίζει (υποψιάζομαι τι!). Ένας από τους λόγους που πέρυσι "φαγώθηκε" ο Πογιέτ!
Μελ, πήγαινε ως τα Σπατά, δώσε συγχαρητήρια σε Βρανιες μπροστά σε όλους - προπονητές και παίκτες- και ΞΑΝΑπαρε το παιχνίδι πάνω σου. Διαβάζω, μέσα στα ..πολλά ότι ο προπονητής θέλει για του χρόνου την παραμονή του "play boy" Αλμειδα και συγχρόνως παρακολουθώ θάψιμο Πατιτο που θέλει να αναδειχθεί σαν πολύ νεότερος του Πορτογάλου. Okey, να δεχτούμε ότι ο Βελεζουελανος ..μεγάλωσε -χωρίς να παραγνωρίζουμε ΠΟΣΕΣ και πόσες φορές μας ξελάσπωσε-ξεσκατώσε σε προηγούμενα ματσάκια.Εδω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυστυχώς κολλάει η λεξούλα αχαριστία... Τελως πάντων, πρόεδρε, μιας και ηλικιακά δεν διαφέρουμε ιδιαίτερα, ....για κοίταξε "ποιο" προσεκτικά τα δρώμενα στο σύλλογο σε παρακαλώ.
Για 3 μήνες δημιουργηθηκε η ψευδαίσθηση ότι ανακαμψαμε. Τελικά όντως ήταν ψευδαίσθηση.Ο Χιμενεθ μέσα σε ένα μήνα προσπαθεί σκληρά να απολέσει την καλή εικόνα που είχε. Ο Μπακασετας κινδυνεύει να γίνει η χειρότερη μεταγραφή,δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα!!!!!! Με αυτήν τη ΑΕΚ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
Ρε Μανόλο πως γίνεται ο Μιλόσεβιτς να έχει πείσει την ομάδα του να παίζει τόσο δυνατά όταν οι μισοί παίχτες έχουν ήδη πάρει μεταγραφή και ο Ουζουνίδης τους δικούς του παίχτες όταν είναι οι περισσότεροι απλήρωτοι και οι μισοί υπό ατμόν. Φταις και εσύ Μανόλο που δεν κατάφερες να περάσεις στους παίχτες μας το πνεύμα του νικητή. Εκτός και αν έχουν μείνει από δυνάμεις. Τελικά για την κάκιστη αυτή παρουσία της ομάδας εδώ και τόσο καιρό (εξαιρώντας το πρώτο 20 λεπτό στην Τούμπα)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανένας δεν φταίει; Έλεος.
Εγώ δεν θα χλευασω ούτε τον προπονητή ,ούτε τους παίκτες . ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.....Δεν είναι για πολλά παραπάνω. Άς μην γελιόμαστε.
ησε με πράξεις.
Αλλά εσύ κ. Μελισαννιδη? Τι στο καλο σου λείπει? Εισαι μεγιστάνας που να πάρει.... Φέρε παίκτες που αξίζουν....
Βαρεθήκαμε με τους ελεύθερους μισθοφόρους....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚ....που την έβλεπα με την ΜΙΛΑΝ αλλά και με τα Ζωνιανα. Εκεί .....με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος.
Κ. Μελισαννιδη....μίλ
Ξέρεις εσύ.
Φαίνεται τον χτύπησε το αλτσχάιμερ...
Αυτοί οι παίκτες δεν κάνουν. Όσοι ζητάτε το κεφάλι του προπονητή βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Ο προπονητής είναι το εύκολο θύμα. Το να αλλάξεις τόσους παίκτες είναι το δύσκολο. Άν αλλάξει μόνο ο προπονητής θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό.
τερματοφυλακα δεξι αριστερο μπακ σεντερ μπακ αμυντικο χαφ ενας καλυτερος παικτης για δεκαρι αριστερο δεξι εξτρεμ και 2 επιθετικους μονο ετσι θα φτιαξεις ομαδα συν αυτους που εχεις για αλλαγες,με παικτες απο την λαικη και συνταξιουχους δεν γινετε
Αισχος.Ειμαι ΑΕΚτζης,οχι φροκαλο οποιασδηποτε ομαδας.Θελω θεαμα,παθος,σεβασμο στη φανελλα κ στα χρηματα που παιρνουν.Δεν ειδα τιποτα,χλιαρους παικτες,δηλωσεις αοριστες κλπ.1-2εξαιρεσεις δε λενε κατι.Ο Λαζαρος αν σεβοταν την ομαδα(κ οχι τη παρτη του)θα εδινε παρε βαλε στον Αραουχο ΔΙΠΛΑ του.Παλιοπαιδα....1000φορες πιτσιρικια δικα μας,Γαλανοπουλους κλπ.Αντε μπραβο.
Μην ψαρώνετε (don't become fish). Με 2 νίκες και Χ του ΠΑΟ στην Θεσαλλονίκη βγαίνουμε πρώτοι. Μετά ενίσχυση για τα προκριματικά και πάμε να πάρουμε το Champions League. Απλώς δίνουμε λίγο ενδιαφέρον στα play off, διότι είμαστε large και δεν θέλουμε να τους τρομάξουμε όλους παίρνοντας 18 βαθμούς, ώστε να μην κατεβαίνουν να παίξουν.
η αεκ θελει σοβαρη ενισχυση ειδικα στα εξτρεμ και ειδικα της λειπει πολυ ταχυτητα αλλα βλεπω οτι παει να παρει μπαχουι που εχει να παιξει 2 χρονια και κατι τυχαρπαστους απο την β ισπανιας δυστυχως μια απο τα ιδια θα μαχομαστε παλι να μπουμε πλειοφ
δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι δε φταιει ο χιμενεθ?λετε δεν ειναι δικια του η ομαδα.δηλαδη οποιος προπονητης παει σε αλλη ομαδα αλλαζει ολους τους παιχτες?ο βαλβερδε αν παει στη μπαρτσα θ αλλαξει τους παιχτες.δηλαδη αν εγω παω γυμναστηριο και παω σε εναν γυμναστη και δε βλεπω αποτελεσμα ειναι γιατι δε με διαλεξε ο συγκεκριμενος και τον διαλεξα εγω.δηλαδη οι προπονητες που ειναι στα νεαρα παιδια τα διωχνουν ή φερνουν τα παιδια τους.δουλεια του εκαστοτε προπονητη ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτους τους παιχτες που εχει να παιρνει το 100 τοις 100 και να τους κανει καλυτερους με δουλεια.παρτε παραδειγμα τον αγιαξ. ο προπονητης κοιταει να φτιαξει συστημα τεοιο το οποιο θα ταιριαζει με τους παιχτες που εχει και οχι οτι γουσταρει αυτος. ο χιμενεθ παιζει για παρτη του και οχι για την ομαδα και πολυ απλα δεν κανει .αυτο δειχνει τουλαχιστον.παιζει το ιδιο συστημα χωρις καμια κινηση με αποτελεσμα οι παιχτες και να μην εχουν ρολο και ουτε ελευθερια κινησεων.καταναλωνονται ασκοπα πανω κατω και κουραζονται απο το πρωτο ημιχρονο .γι αυτο βλεπετε παιχτες που παιζουν μπαλαρα να πηγαινουν σε αλλη ομαδα και να μην αποδιδουν ή και το αντιθετο.παντα κατ εμε το βασικοτερο λογο εαν θες να εχεις ομαδα τον εχει ο προπονητης.εαν δεν εχεις δε θα κανεις ποτε ομαδα
Σοβαρά μιλάς τώρα??!!!
Δε μπορεί να φταίνε συνέχεια οι προπονητές ρε φιλε
Καθε προπονητης που περασε απο την ομαδα ειχε διαφορετικο ροστερ η φιλοσοφια απο τον αλλο.Ο πογιετ και ο μανολο ειναι τα ονοματα αλλα δεν παιζουν επιθετικο και κυριαρχικο ποδοσφαιρο.ο κετσπαγια αστα....ο μοραις και ο δελλας παρα τα ελλατωματα τους ηταν αυτοι που προσπαθησαν να παιξουν ποδοσφαιρο με την ομαδα.
Ας αποφασισουν στη διοικηση να φερουν προπονητη που θα παιζει αυτο που λεμε ποδοσφαιρο κατοχης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και αυτο που αρμοζει σε ομαδα οπως η ΑΕΚ και ας του δωσουν τα κλειδια.Σε ολους οσους περασαν αλλα και τον μανολο δεν δινεις κλιδει με τιποτα γιατι δεν ειχαν τις ικανοτητες.
Άοσμο άχρωμο άγευστο. Σε λίγο θα πάμε γήπεδο μόνο για να θυμηθούμε... αρχηγέ ξύπνα δεν πάει άλλο...
Πάρε σκούπα το καλοκαίρι Μανόλο, μόνο Απάτσι. Χρειαζόμαστε μέταλο, καρδιά και καρύδια.
Κυριε Μελισσανιδη.... Επειδη τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ και το ξερεις κι εσυ....
....
Πες ευχαριστω στον Χιμενεθ και ασε τον ανθρωπο να παει στο καλο γιατι ΔΕΝ......
Κανε τα αδυνατα δυνατα κι αφου τα βρεις με τον Ντεμη βαλτον υπευθυνο στο ποδοσφαιρικο τμημα με ΕΝΤΟΛΗ να φερει πισω τον Σαντος ΧΘΕΣ....
Δως του τα κλειδια της ομαδας για 5 χρονια για να φτιαξει ΟΜΑΔΑ.....κι επιτελους να δουμε εναν τιτλο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατι 20κατι χρονια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κ.Μελισσανιδη....
ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ.............
ας το ξαναπουμε αλλη μια φορα μπας και το καταλαβουμε ολοι μας,θες ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΔΕΞΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ,ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ,ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ,ΔΕΞΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ,αυτοι που παιζουν τωρα τοσο μπορουν τοσο παιζουν παραπανω δεν τι να τους κανουμε καλυτεροι δεν γινονται,οσο για τον χιμενεθ μια ευκαιρια πρεπει να του δοθει να φτιαξει αυτος την ομαδα.
Λοιπόν, σε καμιά περίπτωση δεν κατηγορώ το Χιμένεθ αλλά ας μου λύσει καποιος μια απορεία :
Εχουμε 1,5 εξρεμ , 3 δεκάρια και κανανένα επιθετικογενή χαφ !ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ παιζουμε με κανένα δεκάρι και δύο καθαρά εξτρεμ σε 4.3.3.????????????
ποδόσφαιρο νόμιζα ότι είναι άλλο πράμα...
Keep Vranies and find 10 more WINNERS for next year. FIRE this mediocre coach! This is AEK for crying out loud!!!
Μάγκες μου βλέπετε όλοι πως η ομάδα έχει σοβαρά προβλήματα.Καποια πιστεύω και ελπίζω θα λυθούν στην προετοιμασία όπως η σωστή εκγύμναση (γιατί η ομάδα μετά το 60' κάθεται και δεν μπορεί να πάει πάνω κάτω το ρυθμό, δεν αντέχει). Όπως και δουλεμένα συστήματά από την αρχή και αγωνιστικό πλάνο.
Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα χρειάζονται λεφτά μη γελιόμαστε. Με τα ψέμματα ομάδα δε φτιάχνεις! Η ομάδα θέλει ένα μέσο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ κ ΓΡΗΓΟΡΟ. Είμαστε παρά μα παρά πολύ αργοί και στην κόντρα και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην οργανωμένη επίθεση.Θελουμε 2 επιθετικογενεις, έναν εξτρέμ και ένα τύπου δεκάρι που να ξέρει να κάνει κάθετη πάσα.Ουτε υποψία ευκαιρίας σε μια ολόκληρη σεζόν από μια κάθετη στο φορ.Θελουμε ακόμα ένα Σέντερ μπακ ενδεκάδας. Και έναν τερματοφύλακα έμπειρο έτσι ώστε μάθουν δίπλα του οι άλλοι 2. Για να μην πω και 2 πλαγιά μπακ γιατί πάει πολύ και όλα αυτά με την προϋπόθεση να μείνει ο Αραουχο. Πάσχουμε σε αυτές τις θέσεις και πρέπει να αποκτηθούν οι παραπάνω και όχι απλά να είναι εντεξαδατοι αλλα και παίχτες με προσωπικότητα που δυστυχώς η ομάδα δεν έχει. Αυτά και ελπίζουμε να καταλάβουνε εκεί στη διοίκηση πως πρέπει ν γίνουμε πάλι ΑΕΚ με ταυτότητα και DNA
Θεωρώ ότι ο Χιμένεθ έχει κάνει μεγάλα λάθη, όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση ο υπεύθυνος αυτής της κατάντιας.
Φταίνε άραγε οι ποδοσφαιριστές γι' αυτή την εικόνα της ομάδας; Σαφώς και η εικόνα της ομάδας είναι απαράδεκτη, όμως δεν είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι γιαυτό το θέαμα που παρακολουθούμε στο γήπεδο.
Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει η διοίκηση και μόνο αυτή. Γιτί αυτή έφερε όλους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτούς που απαρτίζουν την ομάδα....
Φέρνεις γυρολόγους της Ευρώπης με κριτήριο, να είναι φθηνοί και βέβαια ελεύθερους χωρίς ομάδα.
Όταν πολλοί από τους φίλους σχολιαστές λένε πως ο Ντίντακ αξίζει να μείνει στην ομάδα, μάλλον δέχονται να τερματίζουν με το ζόρι πέμπτοι, όμως ο Ντίντακ δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας.
Αλήθεια ο Γκάλο τι έχει προσφέρει στην ομάδα; Απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν πάει επάνω στον παίχτη που μαρκάρει και πάντα οπισθοχωρεί γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει παίχτη σε μαν του μαν, τις περισσότερες φορές τον περνούν ή βγάζουν εύκολες σέντρες ή κάνουν ελεύθεροι σουτ.
Φυσικά από την λίστα δεν μπορεί να λείπει ο Αιντάρεβιτς, αλλά εδώ τι να σχολιάσεις πέρα από την πλήρη ανυπαρξία του.
Για τον Αλμέιδα κανείς δεν μπορεί να τον κρίνει, απλά γιατί αυτός είναι παλαίμαχος.
Από τους Έλληνες παίχτες θα σταθώ μόνο στον Μάνταλο "ηγέτη", απλά και μόνο γιατί σε αυτόν, πολλοί προσδοκούν την ανάσταση της ομάδας.
Ένας σοφτ παίχτης που το ταβάνι του είναι μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι η ΑΕΚ.
Αν σύντομα δεν αλλάξει ο σχεδιασμός της ομάδας, του χρόνου θα έχουμε πάλι το ίδιο περίπου αποτέλεσμα.
Υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις παιχτών το καλοκαίρι και πρέπει να αντικατασταθούν με παίχτες καλούς έστω και από το μεσαίο ράφι, γιατί για το πάνω ράφι δεν έχουμε ελπίδες.
Αν ο Μελ θέλει να κάνει μεγάλη ομάδα που θα παίρνει τίτλους και θα καταφέρει να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχει να βλέπει αυτό το χάλι, ένας άνθρωπος που γνωρίζει από ποδόσφαιρο και έχει τα "μέσα" να το διορθώσει....
Για άλλη μια φορά σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, χάσαμε.
Και όχι απλά χάσαμε, αλλά δεν κατεβήκαμε καν.
Δυστυχώς η ομάδα δεν έχει στόφα νικητή & παίχτες ηγέτες.
Αν η κλωνοποίηση δεν είναι παράνομη, μήπως να βγάζαμε δέκα κλώνους του Βράνιες;;;
Aekara
Mizeria
Mizeria
Mizeria
Απο την στιγμή που διακόπηκε το παιχνίδι ΠΑΟ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για το κουτάκι στον ίβιτς, ήμουν σίγουρος οτι η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη με το έτσι θέλω! απλά μας αφήσανε το πρώτο ματς μετά τον τελικό να νικήσουμε για να μην φοβάζουμε για τον τελικό, και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους, με την σύμφωνη γνώμη ή έστω την ανοχή του μελισσάν! Έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να ασχολούμαι με την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, άλλη μια χρονιά χαμένη που ίσως την χρυσώσει το θέμα του γηπέδου, αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρίς ευρώπη και έσοδα, μόνο με θαύμα θα δούμε κάτι καλύτερο στα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια
Όλα τα κρίσιμα ματς τα έχουμε χάσει. Όχι απλώς τα έχουμε χάσει, αλλά δεν έχουμε καν κατέβει. Η ομάδα δυστυχώς δεν έχει ακόμα στόφα νικητή.
Xalia xalia apogoitepsi. Tipota to apolito miden Se ola Proedros proponitis pextes aniparksia
Xalia xalia apogoitepsi. Tipota to apolito miden Se ola Proedros proponitis pextes aniparksia
Άμα δεν πάρει παίχτες σοβαρούς ή δεν ξεκινήσει το γήπεδο μέσα στο καλοκαίρι,του χρόνου θα ξεκινήσουν τα όργανα.Αρκετη υπομονή κάναμε.
Σ' ένα παιχνιδι όπως το αποψινό,που έπρεπε να είστε με το ''μαχαίρι στα δόντια'' και είσασταν ανύπαρκτοι.Πως καταφέρατε μετά τη μεγάλη νίκη στη Τούμπα,να αυτοκτονήσετε και να αδειάσετε τόσο πολύ αγωνιστικά και ψυχολογικά.Εδώ μιλάμε για κατόρθωμα.Τρία ματς τώρα μια αηδία.Λες κι επενδύσατε τα πάντα στο ματς της Τούμπας και μετά κλατάρατε.Λίγο ντροπή ρε.
;Φέρε παίχτες με καρύδια,που στα δύσκολα θα αναλάβουν την ομάδα,που θα τους αρέσει η ευθύνη.
Ας τελειώνει εδώ το παραμύθι για λίγες και ποιοτικές μεταγραφές,που πέσαμε όλοι σ' αυτή τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λούμπα.Κι όχι τόσο επειδή δεν υπάρχει ποιότητα στην ομάδα,κάποιοι είναι ποιοτικοί παίχτες.Υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη προσωπικότητας όμως.Μελισσανίδη θες να κάνεις 5 μεταγραφές το καλοκαίρι,έξι-εφτά
Πρώτα απ' όλα θες τέρμα ηγέτη.Δεν κρίνω από σήμερα ή απο δυο-τρία ματς.Συνολικά πάντα.Στόπερ καλούς και με προσωπικότητα έχεις για εντεκαδα.Μπακ σίγουρα θα ήθελα καλύτερα και στις δυο πτέρυγες.Στα χαφ κράτα Σιμόες και φέρε ένα χάφαρο για δημιουργία.Ένα οχτάρι που θα είναι σημείο αναφοράς και με μπακ απ το αλάνι τον Γαλανόπουλο είσαι μια χαρά.Συν ένα κόφτη για παγκίτη.Πούλα τον Γιόχανσον και διώξε τον άλλον τον Σουηδό.Τα εξτρέμ μακάρι να έχουν τουλάχιστον την ποιότητα αλλά και τη μαγκιά του Λάζαρου.Δεκάρι αν δεν μπορεί να εξελιχθεί και να πάρει την ομάδα πάνω του ο Μάνταλος,ας αναλάβει κάποιος άλλος τον ρόλο αυτό.Στην ομάδα δεν υπάρχει τέτοιος,ας γίνει μεταγραφή.Για επίθεση Αραούχο ή ισάξιο του.
Ναι σε όλα..Το πιο σημαντικό αυτό της προσωπικότητας..Όλοι πάνε τη μπάλα πίσω και είναι ευθυνόφοβοι, δεν γίνεται, δεν νοείται η ΑΕΚ να μην μπορεί να ανατρέψει εις βάρος της αποτέλεσμα. Η φανέλα είναι πολύ βαριά για κάποιους. Θέλουμε παίχτες που να έχουν κάνει πρωταθλητισμό ή να έχουν απλά κοχόνες. Ως στιγμής αυτοί είναι, Τσίγκρι, Βράνιες, Μάνταλος, Αραούχο, Σιμόες. Θέλουμε άλλους 6.
Όπως βλέπεις κι στο γήπεδό και στα διαρκείας λίγοι έχουν πέσει στη λουμπα που λες. Εγω μια φορά πήγα φέτος με Ηρακλή και δε ξαναπηγα
pote tha ta skaseis re tigrare gt den vgainei me palaimahous kai eleftherous......
Το σημερινό ματς κρίθηκε από ένα πέναλτι που για μένα δεν ήταν. Στο ίδιο γήπεδο ο ΠΑΟΚ έχανε 1-0 χαλαρά και θα έχανε αν ο Ίβιτς δεν έπαιζε το θέατρο με το κουτί της μπύρας. Ο Πανιώνιος στο τελευταίο ματς της σεζόν έκανε μια περίεργη εντός έδρας ήττα από τον υποτίθεται υποβιβασμένο Λεβαδιακό, σήμερα φάνηκε γιατί. Ο ΠΑΟΚ ψήφισε και αυτός να παραμείνει το παράρτημα της Λιβαδειάς και πήρε το ματσάκι από το άλλο παράρτημα της Ν. Σμύρνης. Εμείς ως συνήθως ήμαστε μόνοι μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εναντίον όλων. Ο πιτσιρικάς του ΠΑΟ φαινόταν ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα μας και φυσικά στην φάση που κερδίζει το (ανύπαρκτο για μένα) πέναλτι τους πιάνει στον ύπνο από αράουτ, απίστευτο. Ο Αλμέιδα είναι τελειωμένη ιστορία, δυστυχώς έχει ακόμη ένα χρόνο (παχυλό) συμβόλαιο για να παίζει στα social media. Ακόμη και ο Αραούχο είναι πεσμένος, στην φάση στο τέλος του αγώνα αντί να σουτάρει πήγε να περάσει πάσα ανάμεσα σε τόσους αντιπάλους. Τεσπά, ας κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, οπότε να είναι αδιάφορο το ματς με τον Πανιώνιο που με εμάς θα σκυλιάσει. Η πρώτη θέση κρίθηκε σήμερα. Λογικά θα τερματίσουμε τρίτοι στην τελική βαθμολογία, πίσω από Θρήνο και ΠΑΟΚ, για να πάμε πιο πάνω, χρειάζονται να έρθουν και άλλοι Βράνιες, αυτόν που ο Ντέμης του είχε επιτεθεί και σήμερα φαντάζομαι κατάπιε την γλώσσα του και να φύγουν οι Αλμέιδα που μας παρέσυρε ο Σάντος και πήραμε.
ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΙΑ;;;ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ;;;ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;;ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΑΙΔΕΜΑ ΑΥΤΙΩΝ,ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΖΗΣΑ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΙ)..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ Ο "ΤΙΓΡΗΣ"..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟ,ΑΒΟΥΛΟ,ΑΜΗΧΑΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ,ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ "ΙΔΕΑΣ" ΜΑΣ..ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ,ΣΤΑΡΑΤΗ,ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ(ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ",ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΩΣΙΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΑΚΡΥΣΕΙ)..
Το περιβραχιονιο το φορανε οι αρχηγοι ... Απο τα χριστουγεννα και μετα μονο εναν αρχηγο βλεπω μεσα στις 4 γραμμες και αυτος ειναι ο βρανιες .ο ΜΟΝΟΣ που τα λογια του τα κανει πραξεις.ο ΜΟΝΟΣ που δεν κρυβεται και δεν χανετε στις δυσκολιες και φωναζει παρον. Σημερα ηταν ΠΑΝΤΟΥ .Ας σταματησει πλεον αυτη η κωμωδια με τους παλιους.. Αυτος που θα φοραει το περιβραχιονιο απο δω και περα θα πρεπει να εχει τα μεγαλυτερα καρυδια και εντος και εκτος γηπεδου και ας ειναι και 1 μηνα στην ομαδα....
Ανεβαινουμε στον ΠαΟΚ κερδιζουμε ανετα και ολοι ειναι ευχαριστημενοι, ξεχναμε λιγο και τον τελικο(που ποτε δεν επρεπε να γινει). Ξαφνικα διαφοροι παιχτες που ειτε εχουμε κανει χαμηλη προσφορα ή δεν μπορουμε λογω κοστους να κρατησουμε δεν παιζουν, ειναι αδυναμοι χαλια κλπ ενω παιζουν κατι πρωην ποδοσφαιριστες για λογους ροτεισον κλπ ενω τελικα ολοι σερνονται. Και ολα αυτα αφου ανακοινωθει η ανανεωση του προπονητη ενω ΠΑΟΚ παει για πρωτη θεση. Εδω ειναι Βαλκανια
Η ομάδα έκατσε πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι αρα δεν το χρέωνεται ο Xιμένεθ. Δεν είμαι ειδικός αλλα μόνο νεα παιδια και με ειδική εκγύμναση μπορούν να μείνουν φρέσκοι στα play off. H ομάδα χρειάζεται μεγάλες αλλαγές, ανεξαρτήτως ονομάτων, για να ειναι ανταγωνιστική του χρόνου που στα play off θα κριθεί το πρωτάθλημα.
Λοιπόοον... Είμαι 21 ετών. Δεν έχω ζήσει ποτέ μου ένα πρωτάθλημα της ΑΕΚάρας, και συνειδητά παρακολουθώ την ομάδα από πέρυσι. Κάθομαι και λιώνω στο youtube τα βιντεάκια από την ΑΕΚ του 95, από την ΑΕΚ του 2002, από τα highlights της Ένωσης στο Champions League με τη μυθική Ρεάλ, τη Γκένκ, τη Ρόμα, από τη γκολάρα του Νάβας με τη Λεβερκούζεν, από τις χρονιές στο UEFA και πάει λέγοντας. Και στα βιντεάκια έβλεπα μια Φιλαδέλφεια την οποία χωρίς εγγυήσεις γκρεμίσανε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προχθές χάζευα τα στιγμιότυπα από το πρωτάθλημα του 2012-13, το γκολ του Γιαννούλη, το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη. Τη χρονιά του υποβιβασμού δεχόμουν αβίαστα τη χειρότερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας και τη χλεύη συμμαθητών, καθηγητών κλπ. Και ένιωθα μια βαθιά λύπη αλλά και μια χαρά που μπήκε ένας άνθρωπος μπροστά, έστω και στην ύστατη ώρα, και πλέον τέτοιες στιγμές είναι (οριστικό και αμετάκλητο) παρελθόν. Φτάνει αυτό όμως? Να μην ξαναυποβιβαστούμε ποτέ?
Τέτοιες ημέρες πέρυσι είχαμε μια μεγάλη χαρά, ένα Κύπελλο. Και πάλι η χαρά ήταν μεγάλη λόγω του αντιπάλου, και πίστεψα πως μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε, όπως έκανε πάντα η ΑΕΚ. Δυστυχώς όμως μπορείς να πρωταγωνιστείς και θετικά αλλά και αρνητικά, και την τεράστια δυναμική που μας έδωσε αυτός ο τίτλος καταφέραμε να την εξανεμίσουμε άμεσα με λάθος χειρισμούς σε μεταγραφές και προπονητές. Δε μπορούσαμε δηλαδή να χτίσουμε πάνω σε αυτό?
Σήμερα φοβόμουν τον αγώνα, ήξερα κατά κάποιο τρόπο πως ο ελλιπής Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερος. Και δεν πέφτω από τα σύννεφα, η ΑΕΚ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Αλλά λυπάμαι, λυπάμαι να βλέπω μια ομάδα που φέτος έχει βγάλει τα μάτια της μόνης της (και δε μιλώ αγωνιστικά, αλλά σαν οργανισμός, η ΑΕΚ φέτος αυτοκτόνησε). Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα? Στο άμεσο μέλλον?
Καθημερινά έχω μια έντονη προσμονή και αγωνία για το ρεπορτάζ της ΑΕΚάρας, ίσως και περισσότερη απ' ό,τι θα έπρεπε. Ονειρεύομαι την ομάδα μου ομαδάρα, να παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, να πατάει τους αντιπάλους, μια ΑΕΚ με παίκτες σημαίες όπως ο Κατσουράνης, ο Ντέμαρος, ο Σαβέφσκι, ο Μαύρος, ο Γκαμάρα, μια ΑΕΚ που θα χάνει πολύ δύσκολα, ειδικά στην ΕΔΡΑ της. Θα μου πείτε η ΑΕΚ πάντα έκανε γκέλες, αποκλειόταν από το Χαϊδάρι, έχανε βαθμούς από τον Ιωνικό, έχανε τα πρωταθλήματα στις λεπτομέρειες (αγωνιστικά πάντα), αλλά και πάντα ήταν δυνατή και υπολογίσιμη για το καλύτερο, το πιο δύσκολο, το ακατόρθωτο όπως το "Χ" στο Μπερναμπέου.
Όπως είπα, δεν έχω ζήσει τις ομαδάρες της ΑΕΚ (ίσως μόνο εκείνη του 2007-08), παρά μόνο κάποιες εκλάμψεις του πρόσφατου παρεθλόντος (έναν Σκόκο, έναν Μπλάνκο, την 4άρα του Ρίμπο, το αξέχαστο φάουλ του καράφλα με τη Μίλαν...), αλλά νιώθω περήφανος για όσα χάζεψα πρόσφατα σε βιντεάκια. Θέλω όμως η ΑΕΚ ξανά να πρωταγωνιστεί στο παρόν και το μέλλον, να μην είμαι περήφανος μόνο για το παρελθόν. Δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει με τον Μπακάκη δεξί μπακ, ή με τον Μάνταλο στην 11άδα. Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω αν μπορεί ο Χιμένεθ να χτίσει μια πρωταθληματική ΑΕΚ (πιθανότατα να μπορεί). Ένα είναι σίγουρο: ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΤΟΦΩΛΙΑ! Η Σκεπαστή ήταν ο κοινός παρονομαστής όλων των επιτυχιών της ΑΕΚ από το 1924 και έπειτα... Και από την απόσυρση στο ΟΑΚΑ μονάχα σποραδικά βιώνουμε κάποια πράγματα, κι αυτό δεν είναι τυχαίο.
Δε φτάνει η ΑΕΚ να μην ξαναυποβιβαστεί, πρέπει να χτίσει το μέταλλό της από την αρχή έπειτα από το στραπάτσο της Γ’ Εθνικής, και ο Μελισσανίδης ξέρει πως μπορεί να το κάνει αυτό: ο μονόδρομος είναι η Αγιά Σοφιά. Σε λίγες ημέρες θα εκδοθεί η άδεια και θα αρχίσουν τα έργα. Στα 2 χρόνια πρώτα ο Θεός θα είμαστε στο σπίτι μας. Και τότε η ΑΕΚ θα αποκτήσει ξανά όλη τη χαμένη της δυναμική. Γι' αυτό αδέρφια, μην σκάτε και πολύ για τους αγώνες αυτούς. Η φετινή χρονιά είναι καταδικασμένη και είμαι πεπεισμένος πως η έκδοση της άδειας θα σημάνει την αντεπίθεση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, ακόμη κι αν χρειαστεί να υπομείνουμε ακόμη 2 χρόνια στη μετριότητα. Υπομονή και πίστη, και θα ξαναδούμε σύντομα την ΑΕΚάρα στα αστέρια του Champions League!
Ξεκιναω με τα βασικα,δν γραφω συχνα εδω αλλα τα μοιραζομαι με συναρρωστους φιλαθλους της ομαδας μας απο περσι.
υμε μεινει στο να βλεπουμε στο youtube τα περσινα του γκολ),Αλμειδα-Πεκχαρτ-Βινισιους-Κολοβετσιος(δεν μπορουν απλα).
ος....
ατισμο.Αυτο το πραγμα που γινεται εδω και δυο χρονια θελει προσπαθεια να το πετυχεις,δε μπορει το 100% του φιλαθλου κοσμου να λεει τα ιδια πραγματα και σεις να σφυρατε αδιαφορα,κατι παιζει.....
εις εισαι.Η ομαδα δεχεται πολεμο απο παντου και συ καθεσαι με τον Σαββιδη και πινεις τσιπουρα.Αν δε μπορεις ας μην ελεγες τα ερχομαστε και λοιπα.....Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος που το ερχομαστε μεταφραζεται με ενα κυπελλο και πληρη αγωνιστικη αποτυχια τοτε σηκω φυγε.Η δυναμη της ομαδας αυτης δεν εισαι εσυ,ειναι ο κοσμος της.....ΤΕΡΜΑ η κοροιδια και τα ξαναζεσταμενα φαγητα.Διωξαμε τον λυμπε και τον ζηκο που πονανε την ομαδα επειδη χαλαγανε την ζαχαρενια του Μπαγεβιτς.
1ον:αμεση αποπομπη Μπαγεβιτς
2ον:Στελεχωση του τμηματος σκαουτινγκ με σοβαρο προγραμματισμο και οχι να παιρνουμε τα υπολειμματα των αλλων.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3ον:Να αφησουμε τον Μανολο να δουλεψει ολη τη χρονια.Αν και βαθια μεσα μου πιστευω πως και αυτος στην πρωτη στραβη θα παθει οτι επαθε ο Δελλας.
4ον:Ξηλωμα τουλαχιστον στο μισο ροστερ.Αποδεσμευση η πωληση σε:Γκαλο(δυο χρονια περιμενουμε να δουμε τον γκαλο του παναιτωλικου) Πατιτο(ακομα περιμενουμε να βγαλει μια ασιστ απο την πρεμιερα με Ξανθη),Βαργκας(εχο
5ον:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παρτε ενα σοβαρο προπονητη τερματοφυλακων,ελε
6ον:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δυναμωστε το ιατρικο επιτελειο και το επιτελειο των γυμναστων(η ομαδα υστερει σε δυναμεις με λιγοτερους αγωνες απο τους αλλους)
7ον:καντε σωστο σχεδιασμο/προγραμμ
8ον: ΝΑ αποβαλλουμε την νοοτροπια να νικαμε μονο τον γαυρο,αυτο μας εφαγε....Δεν θελει αυτο ο κοσμος,ο κοσμος θελει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Το πρωταθλημα το δινουν οι νικες με τους απο κατω και οχι με τους απο πανω.
9ον:Τιγρη εισαι λιγος φιλε,εχεις αφησει την ομαδα γυμνη σε ολα τα επιπεδα,μονο "φιλικες"ανακοινωσ
ΥΓ:Εσεις εκει στο site ακομα δεν μου εχετε εξηγησει γιατι δεν βαζετε τα σχολια μου,αλλα γνωριζω οτι η κριτικη στο "αφεντικο" κανει κακο γιατι ειναι δυσκολοι καιροι.ΑΥτο που δεν καταλαβαινετε ομως ειναι στην ουσια οτι δεν βαζετε τα μηνυματα γιατι καταβαθος ξερετε οτι ολοι αυτοι που τα λεμε εχουμε δικιο......
Εμείς κλαίμε επειδή για άλλη μια χρονιά το CL μάλλον θα το δούμε από τον καναπέ , όμως από την σημερινή ΑΕΚ ποιός θα μπορούσε να σταθεί σε αυτή την διοργάνωση εκτός του Βράνιες ; Θα το πούμε ξανά : Χωρίς παικταράδες μεσοεπιθετικά δεν πάμε πουθενά .. Εάν το πλάνο λέει έσοδα - έξοδα ας βρούμε τρόπους να αυξήσουμε τα έσοδα
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΠΙΚΡΕΣ....ΝΙΣΑΦΙ....
Α
ΥΓ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΝΤΑΛΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤ
Μετριοι παικτες μέτριος προπονητης φυσιολογικα ημαστε εκει που ημαστε , τουλαχιστον παιξτε με καρδιά. Οχι οτι συμπαθω τον αραβιδη ισα ισα το ανιθετο , αν παιζαν 11 σαν αυτον δεν θα βλεπαμε τετοιο χαλι και αδιαφορια
Η ΑΕΚαρα μου,η αγαπη μου ,δυστυχως πλεον εχει πολλους τοξικους αχαριστους οπαδους που ξεχνανε γρηγορα. Αυτο ειναι το σημαντικοτερο κακο που ειδα και σημερα..
Εμένα κάποια πράγματα δεν μου φαίνονται νορμάλ....παίκτες ξενερωμένοι που δεν έχουν κανένα κίνητρο!άραγε τι φταίει...μήπως μας κοροιδεύει η διοίκησή μας ??
!
Μέτα από 4 χρόνια συνεχόμενα με διαρκείας του χρόνου ξεχάστε με....Ας χάνετε αλλά τουλάχιστον σεβαστείτε μας.
Κρίμα να πηγαίνει ο Παοκ τόσα χρόνια προκριματικά chleague και εμείς......καναπέ!
Με λίγα λόγια παιδιά. Εντελώς αποτυχία η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ..... Υ.Γ Είναι η παραιμια που λέει όπως θα στρωσεις θα κοιμηθείς........
Δε ξερω ποιος φταιει τι φταιει, εγω ξερω οτι τον ηπιαμε και φετος!!!
Μιρλα παντου γκρινια παντου, και η μονη μας χαρα ειναι να νικησουμε τους γαυρους!!!
Αυτο δεν ειναι Αεκ αυτο το πραμα δεν ειναι η Αεκ που εγω θελω!!!
Και κατι τελευταιο, τον Χιμενεθ θα τον κρινω του χρονου, αλλα αν καταλαβω οτι ο Χιμενεθ κανει αβαντες στους λατινους θελει κραξιμο, το λεω γιατι οχι Μπακακη και σημερα;(Γκαλο τραγικος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αμυντικα, γκολ του βαλε ο μπισεσβαρ κοκκινη εφαγε στη ξανθη πεναλτυ αποψε και αλλα πολλα λαθη!!!) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΕΚΧΑΡΤ ΡΕΕΕΕ??? Καλως η κακως ειναι ο πρωτος σου σκορερ και δεν τον βαζεις ουτε αλλαγη, για να βαλεις τον Αλμειδα που τον σεβομαι τον θαυμαζω τον αγαπαω αλλα δε μπορει γαμω τη τρελλα μου μεσα!!!
Δε τη παλευω αλλο εχουμε πηξει στον παππα απο τη διοικηση, αααα και αυριο αρθρο: βγαινει η αδεια εντος 10 ημερων!!!
Τραγικοι ολοι....
Δε ξερω ποιος φταιει τι φταιει, εγω ξερω οτι τον ηπιαμε και φετος!!!
Μιρλα παντου γκρινια παντου, και η μονη μας χαρα ειναι να νικησουμε τους γαυρους!!!
Αυτο δεν ειναι Αεκ αυτο το πραμα δεν ειναι η Αεκ που εγω θελω!!!
Και κατι τελευταιο, τον Χιμενεθ θα τον κρινω του χρονου, αλλα αν καταλαβω οτι ο Χιμενεθ κανει αβαντες στους λατινους θελει κραξιμο, το λεω γιατι οχι Μπακακη και σημερα;(Γκαλο τραγικος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αμυντικα, γκολ του βαλε ο μπισεσβαρ κοκκινη εφαγε στη ξανθη πεναλτυ αποψε και αλλα πολλα λαθη!!!) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΕΚΧΑΡΤ ΡΕΕΕΕ??? Καλως η κακως ειναι ο πρωτος σου σκορερ και δεν τον βαζεις ουτε αλλαγη, για να βαλεις τον Αλμειδα που τον σεβομαι τον θαυμαζω τον αγαπαω αλλα δε μπορει γαμω τη τρελλα μου μεσα!!!
Δε τη παλευω αλλο εχουμε πηξει στον παππα απο τη διοικηση, αααα και αυριο αρθρο: βγαινει η αδεια εντος 10 ημερων!!!
Τραγικοι ολοι....
Μπαχουι, Σαμαρας, Κονε και κερασακι τον Κραουτς να γινει λιγο γρηγορη η ομαδα ρε παιδι μου!
(Μας δουλευουν που μας δουλευουν, ας τους δουλεψουμε και εμεις...)
ο Βρανιες δεν υπαρχει.....παντου ειναι ο ατιμος....
Ναι αλλα το πλαγιο σε μια πανευκολη πασα αυτος το παραχωρει,τωρα θα μου πεις σιγα το λαθος,ενα πλαγιο,απλα το αναφερω.Καλα το πεναλτι ειναι βγαλμενο απο παραγκα,το χερι εινα σε φυσιολογικη θεση και γινεται εξ επαφης,δεν δινεται αυτο το πεναλτι.
Τίγρη πάρε σκούπα! Δίωξε τους αδιαφόρους μισθοφόρους και φτιάξε ομάδα με @@@ και όχι @@ ομάδα!!!
Ρε παιδια εχω μια μανα 96χρονων και πιστέψετε με ειναι πιο γρήγορη απο τον Αινταρεβιτς.Ποιος στο καλο φωστήρας εισηγήθηκε την απόκτηση του και γιατι δεν ξερω.Και αυτη η ιστορία με τον Μανδαλο κούρασε ειλικρινά.Απαλαξτε τον απο τον ρόλο του ηγέτη και κάντε μια μεταγραφή μ ενα καλο και γρήγορο δεκάρι συν δυο ακραίους επίσης γρήγορους και τι παραμύθια Πατιτο και Χριστοδουλοπουλος.Στο αραουτ που ηταν ο λεβέντης ο Γκαλο;Έβοσκε;Και ποιος εισηγητε τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφές;Πρώτα αυτος να παει σπιτι.Αρκετα μας κούρασε εδω και τρία χρόνια.Φιλος του Μελισανιδη ο Μπάγεβιτς αλλα σπιτι,φτανει.Μια κάρτα διαρκείας στα επίσημα τιμής ενεκεν και αλε.
Ταπεινή μου άποψη τουλάχιστον 6 μεταγραφές για βασικούς εννοείται 2 σε κάθε γραμμή. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6
Απαράδεκτοι παίκτες. Παίκτες που δεν μπορούν και η διοίκηση τους κρατάει γιατί δεν είναι για παραπάνω. Ντροπή να μικραίνει η ΑΕΚ μας έτσι. Πρέπει να πέσει χρήμα και να μπούμε ομίλους του Γιουρόπα. Αν δεν γίνει αυτό του χρόνου το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο. Στο χέρι τους είναι να το γεμίσουν. Τουλάχιστον να ξεκινήσει το γήπεδο αλλιώς βλέπω να έρχονται άσχημα πράγματα με την διοίκηση.
Δε θα κάνω κριτική σε κανέναν, παρά μόνο τούτο : Η χρησιμοποίηση του Αλμέϊδα ποιόν εξυπηρετεί και γιατί γίνεται; Υπάρχει παρασκήνιο; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Με το που μπαίνει η ομάδα επιθετικά ΣΒΗΝΕΙ κυριολεκτικά. Και εντέλει γιατί δεν προτιμάται ο Πέκχαρτ;
Η ομάδα θέλει 6 παίχτες ενδεκαδατους. Τέρμα στοπερ 2 εξτρεμ επιθετικό και χαφ
Ως εδώ ήταν το καντήλι, παιδιά. Έσβησε. Αυτη κακοφτιαγμένη και χιλιοταλαιπωρημένη φέτος ομάδα, δεν έχει πια άλλο λαδάκι. Τέλος. Η περσινή ΑΕΚ, που τουλάχιστον ήταν μια δουλεμένη και καλογυμνασμένη ομάδα από τον Τραιανό, αναγκάστηκε να παρατήσει ενάμιση μήνα το πρωτάθλημα, για να πάρει το κύπελλο. Η φετινή, με τρύπες στο ρόστερ μεγέθους κρατήρα, αναγκάστηκε να κάνει σπριντ 3 μήνες, για να προλάβει και τις δυο διοργανώσεις. Δεν πάει άλλο. Ο Σιμόες έχει εξαντληθεί. Ο Γιόχανσον το ίδιο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο Ντίντακ πλησιάζει τα ανθρώπινα όρια. Και μαζί με αυτό, υπάρχει ένα ρόστερ χωρίς εξτρέμ, χωρίς δημιουργικούς παίχτες, χωρίς ταχύτητα. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν μπερδευτεί με τον Μανόλο αλλά κι ο ίδιος έχει να διαχειριστεί τα ασυμμάζευτα.
Μιλάτε για τον Πατίτο και τον Βαργκας λες κι είναι ο Ρόμπεν με τον Ριμπερί.
Αν του χρόνου η ΑΕΚ δεν μπολιαστεί με ταχύτητα κι εκρηκτικότητα, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την ίδια βαρετή μπάλα.
Μια ομαδα χωρις νευρο αδιαφορη ανυπαρκτη οποιος δεν μπορει να παρει δρομο τουλαχιστον να εχω μια ομαδα που θα δινει τη ψυχη της μεσα στο γηπεδο και ας χασει οχι ετσι ρε παιδια. Να φυγετε παλιο παιχτακια μας ρεζιλεψατε παλι ξεφτιλες ουστ μονο για λογια ειστε.
Εχουμε και λεμε στα μισα ματς των πλει οφ εχει κατεβασει τραγικη 11αδα(νιονιο κ παο).
νοι ποιος εχει την ευθυνη να κραταει τους παικτες συγκεντωμενους μονο στην ομαδα ο προπονητης ετσι?
Συνεχιζει την εμμονη με το Γκαλο ενω ο Μπακακης εκανεμ ια χαρα ματς και απο τον κυριο Γκαλο εχουμε φαει 3 γκολ απο δικη του μονο ευθυνη σε 5 σοβαρα ματς παοκ νιονιο παο να τον ξαναβαλει και στο επομενο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Βαζει το Σιμοες στο θεωρητικα πιο ευκολο ματς που ειναι κ εντος εδρας αντι να τον ξεκουρασει κ αναγκαστηκε ο ανθρωπος να του πει οτι δεν μπορει και τον εχασες σημερα σε ματς που τον χρειαζεσαι περισσοτερο.
Κατεβαζει την ομαδα σε ματς που το χ=ηττα χωρις να ρισκαρει καθολου και παιζουμε σαν φοβισμενοι οπως κ σε αλλα ματς οσφπ παοκ.
Ο Πατιτο κ ο Βαργκας δεν ειναι...συγκεντωμε
Βαζει παικτες σε θεσεις και τους ζηταει να κανουν πραγματα που τονιζουν μονο τις αδυναμιες τους και δεν μπορουν να δειξουν τα θετικα τους στοιχεια οπως ο Αινταρεβιτς κ ο Μανταλος ο ενας ειναι ενας αργος σε ταχυτητα σκεψη μοιρασμα παιχνιδιου που ξερει να κραταει πολυ καλα τη μπαλα και εχει μια τρομερη 40αρα και του ζηταει να του φτιαξει παιχνιδι...και οσες φορες το εκανε ειναι η πρωτη αλλαγη.
Ο Μανταλος ειναι ο μονος στο ροστερ που μπορει να κουβαλησει τη μπαλα απο την αμυνα στην επιθεση και να βγει σωστα ως 2ος φορ πως θα τα κανει αυτα οταν παιζει πανω στη γραμμη?Χωρια το απιστευτο οτι ζητας απο το αρ.εξτρεμ να σου φτιαξει παιχνιδι μονο η κουραση που εχει αυτη η θεση φτανει για να μην μπορεις να κανεις παιχνιδι.
Βαζει συνεχεια τον Αλμειδα οχι μονο ειναι τραγικος αλλα εχει να βαλει γκολ κανα 3μηνο εχει 3-4 γκολ με το ζορι ενω ο Πεκχαρτ εχει 10 γκολακια σε 700-800 λεπτα χωρις καν να ειναι βασικος.
Εχεις κότσια για το 2 στα 2 να κλεισει σωστα η χρονια;;
Τιποτα αλλο.... Τα πολλα λογια φτωχια για το φετινο ξενερωμα!!
Αν φτασουμε να κανουμε ανατροπη την τελευταία αγωνιστικη τοτε θα σας πουμε μπραβο.
Αλλιως ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Ξεκίνησαν βασικοί οι παίκτες για τους οποίους έσκουζαν οι προπονητές καφενείου και τα ρίχνουν στον Χιμένεθ σήμερα...Ουτε στοιχειώδης ανδρισμός...Είναι εμφανές ότι υπάρχουν και "περιεργοι" τύποι εδώ που στοχοποιούν Αραούχο-Μανόλο...Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μανώλης δεν κάνει λάθη...Το πρόβλημα όμως ξεκινάει από αλλού και πολύ φοβάμαι ότι το καλοκαίρι θα δούμε μία από τα ίδια...
αξιοι της μοιρας μας!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ . ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΥΠΕΛΟ .ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ 1-2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΑΧΕΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΟΙΚΟΚΗΡΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.
Ξεφτιλα δεν μπορει η ομαδα δεν θελουν οι παιχτες δηλαδη ρε παιδια με ενα βαζελο ανυπαρκτο διαλυμενο ενα γηπεδο αδειο και δεν μπορουμε να κανουμε 3 ευκαιριες τουλαχιστον το ιδιο εγινε και στο οακα παρολο που κερδισαμε με ενα σουτ αντι να του βαλουμε 3 γκολ ελεος πραγματικα.
Μπορεί τα πάντα να τέλειωσαν απόψε ουσιαστικά,κάντε το χρέος σας την Κυριακή και πατήστε τον μπαοκ.Δώστε την ελάχιστη αυτή ικανοποίηση στον κόσμο.Πηγαίντε και πάρτε το διπλό στη Νέα Σμύρνη.
Όπως είναι χώρα σε αποσύνθεση η Ελλάδα, άλλο τόσο και χειρότερα βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να τελειώνει η χούντα του Ολυμπιακού, όμως μία νέα παράγκα, αυτή του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να τη διαδεχτεί. Διαιτησίες επιπέδου τριτοκοσμικών χωρών, με αποκορύφωμα αυτή στο θεωρητικά ματς της χρονιάς, τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος όπου υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Βία στα γήπεδα σε επίπεδα που όσο πάει χειροτερεύουν, με μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς, τραμπουκισμούς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα αποδυτήρια ομάδων, επιθέσεις σε δημοσιογράφους κλπ. Παράγοντες των ομάδων των οποίων τα ποινικά μητρώα θα άρμοζαν σε αντίστοιχα εγκληματιών του υποκόσμου. Ποδοσφαιριστές και γενικότερο θέαμα των ομάδων πολύ κάτω του μετρίου. Άδεια γήπεδα. Τελικά είναι να απορεί κανείς οι νέοι μας γιατί να πηγαίνουν στα γήπεδα; Η μόνη εξήγηση είναι για να φανατίζονται, να εκτονώνονται και να αισθάνονται μέρος ενός χουλιγκανικού στρατοπέδου που αντιπαλεύεται αυτά των αντίπαλων ομάδων. Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο ούτε αθλητισμός. Δεν είναι τουλάχιστον το ποδόσφαιρο το "αγνό" που γνωρίσαμε εμείς οι παλαιότεροι όταν στα παιδικά μας χρόνια θαυμάζαμε ένα Μίμη Παπαϊωάννου, ένα Θωμά Μαύρο, μία ΑΕΚ που έφτανε μέχρι τα ημιτελικά του τότε κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και μάλιστα έφτανε σε σημείο να φοβίσει μία από τις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τη μεγάλη Γιουβέντους. Λυπάμαι, αλλά όσο η κατάσταση στη χώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να είναι αυτό που είναι, προσωπικά το μόνο που συνιστώ στους νέους είναι ΑΠΟΧΗ. Δεν αξίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων τέτοιο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Δίκαιο έχεις, αλλά είσαι εκτός θέματος.
ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ προπονητη και χωρις ψυχη...
ιδεες στα παιχνιδια ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ....
ς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ απο το πανω ραφι και 4-5 παικτες με ΣΤΟΦΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ....
ΡΟΠΗ στους παικτες γι αυτο που παρουσιαζουν....
Ενα παιχνιδι θελαμε ολοκληρη τη χρονια (πλην του κυπελου) και ΔΕΝ υπηρχε τιποτα που να θυμιζει ομαδα που το θελει....
Πλανο προπονητη ΤΡΑΓΙΚΟ...........
Φτασαμε στο σημειο ο Πανιωνακος να κρινει ποια θεση θα παρουμε στην Ευρωπαικη προσπαθεια....ΑΥΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ και πρεπει να το διορθωσει Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ.....παιρνοντα
Ολα τ αλλα ειναι για να λεμε............ΝΤ
Μην τολμησουν να χασουν κανενα απο τα δυο εναπομειναντα παιχνιδια θα μας βρουν μπροστα τους..... κι ακομα και αν δεν παμε για πρωτη θεση εχουν σημασια γιατι κρινουν ποτε θ αρχισει η ομαδα να παιζει ευρωπη.....
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ..........
Υπάρχει περίπτωση να φερνανε έναν παίχτη σα τον αινταρεβιτς στον Μαρινάκη η στον παοκ
Χωρις πλακα τωρα...
Κερδίστε το ματς χωρις αυριο για να εξασφαλισουμε δεύτερη θέση και για την πρωτη εχει ο Θεος!!!! Εμεις δεν έχουμε...
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Χαλια μαυρα... δεν ειμαστε ουτε για ιντερτοτο με αυτην την ομαδα!! Αν δεν μπορεσαμε να κερδισουμε τον πιο πεθαμενο βαζελο της δεκαετιας, ποιον θα κερδισουμε??? Συνεχιζουν και μας γλεντανε ανυπαρκτοι!!! Ελεος!!! Ποναμε!!!
Η αεκ είναι σε αποσύνθεση οχι οι αλλοι
Ρε σεις ουτε ο χιμενεθ ουτε οι παικτες φταινε για αυτο που βλεπουμε...... Ξενερωμενοι ειναι και αυτοι. Δε το βλεπετε? Η ιδια ομαδα και προπονητης ειναι που μεχρι το ματσ στο καραισκακη για τον ημιτελικο πεταγε σπιθες. Αλλου ειναι τα θεματα. Και μπορει να μην τα μαθουμε και ποτε..... Ο τελικος για μενα ακομα βρωμαει... Και μιλαω περα απο το πετσινο γκολ.......
Δεν μπορείς να παίζεις για τους στόχους σου με παίκτες που ήδη έχουν φύγει δηλαδή με Αραουχο και Πατιτο και Αλμειδα που έχει την όψη πορτιέρη σε νυκτερινό club.
ΚΥΠΕΛΛΟ, ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ, ΑΕΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ,, ΠΑΟ ΑΕΚ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΚΑΛΟ
Αυτό το "Δεν έκανε προετοιμασία"μου την δίνει στα νεύρα,δηλαδή για να δώσουν μια σωστή πάσα,να μην πουλάνε την μπάλα,να μην χάνουν γκολ στο ένα μετρο,να μην μπορούν να κάνουν κοντρόλ κλπ φταίει ότι δεν έκαναν προετοιμασία!
Ούτε τα βασικά δεν μπορούν.
Μετά τον Βράνιες το χάος,Μάνταλος ο χειρότερος του γηπέδου ένα απόλυτο μηδενικό και ακολουθούν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όλοι οι υπόλοιποι.
Aι στο διάλο βραδιάτικα συγχύστηκα.
Ρε αδελφέ Αυστριακέ , alter ego μου πάντα με κάλυπτες λες και έχουμε το ιδιο μυαλό εκτός από την ίδια ανίατη αρρώστεια !!! Ένα έχω να πω μόνο : Δεν σχολιάζω Μανόλο και περαστικά παικτάκια αλλά επικρίνω απόλυτα τον Μελ για τις επιλογές του και τις " φιλίες " του. Δεν αξιζει σε αυτόν το λαό τέτοια κατάντια. Οι ευθύνες και τα απανωτά του λάθη είναι απαραδεκτα για την πορεία και το μέγεθός του.
Υγ Αυστριακέ είμαι και εγω μόνιμα εκτός Ελλαδος. Ασε το τηλ. σου ή το email σου στο site να επικοινωνήσω.
Αδερφέ έδωσα το email μου στο αεκ365 να στο στείλει.
Την καλημέρα μου.
Astrinos
at
Αδελφέ εδώ τα λέμε: a.ferdianakis@gmx.
Μακάρι να μπορούσα να πατήσω 100 like .Ο καλός παίχτης και ο καλός προπονητής ούτε χρόνο προσαρμογής θέλουν ούτε προετοιμασία για να τους καταλάβεις .
Δλδ κάθε μέρα τι κάνουν? Περιμένουν 2 εβδομάδες το καλοκαίρι για να τους μάθεις τακτική ?
Σιγουρα φταιει και ο Χιμενεθ για την αθλια εικονα τως τελευταιων αγωνων αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ο κυριος υπευθυνος. Απο σημερα πιστευω οτι πρεπει να ασχολουμαστε με την νεα χρονια που κατα πασα πιθανοτητα, εκτος αν τα σκασει ο τιγρης, θα εχει μονο ελληνικες υποχρεωσεις.Πρεπει να γινουν επιτελους σωστες και ποιοτικες προσθηκες.
κάτι ασχετο ..........με το γηπεδο τι γινεται ?????? Ιουνιο θα μπαιναν μπουλντόζες!!!!!!!!!!!!!!
μπακασετας αινταρεβιτς για φευγα...ο γιοχανσον σημερα ηταν σκασμενος ...προσωπικα θα τον πουλουσα για ειναι και αυτος βαρυ κορμι ....αλλα αυτος που με απογοητευσε περισσοτερο ολων ηταν ο γαλανοπουλος γιατι περιμενα απο τον μικρο σημερα να λαμψει λογω του οτι ειναι νεαρος και πιο φρεσκος απο τους αλλους αλλα και αυτος ακομα δεν μπορει .Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν μπορει γενικα....αααα και μπραβπ στον ντιντακ μαζι με τον βρανιες ειναι οι μονοι που τα δινουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ολα..........περα απο μπακασετα αινταρεβιτς (που προειπα) και τους πατιτο και βαργκας που ειναι ηδη φευγατοι, πρεπει επισης να την κανουν με ελαφρα αλμειδα πεκχαρτ
Προπονητη με επι8ετικη φιλοσοφια , 3 χαφ/εξτρεμ με καρυδια , δεξι μπακ και τερμα σοβαρο . Αλλιως μια απο τα ιδια 8α εχει το μενου και του χρονου .
Αστεία αντιμετώπιση σε μια αστεία διοργάνωση.Όσοι καταλαβαίνουν ξέρουν τι λείπει απο την ομάδα και πριν τα miky maous-off.Για την νοβα ολα και για λαικη κατανάλωση.Ελληνικη ομαδα σε Τσου λου σε 20 χρόνια και αν.
....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.........
Καμία ελπίδα για την πρώτη θέση , αμφιβάλω αν νικήσει τον π.α.ο.κ στο ο.α.κ.α και τον πανιώνιο στην ν.Σμύρνη . Πάντως ο Ζαχαριάδης έδωσε ένα πέναλτι που δεν θα το έδινε κανένας διαιτητής ακόμα και στον γαύρο .
Θα ερθουμε ποτε αραγε? Μελ. εισαι πολυ κατωτερος των προσδοκιων,σε τετοιο βαθμο που απορω γιατι μπλεχτηκες στην ΑΕΚ και σ αρεσει να την βλεπεις να κινειται στην μετριοτητα.Εσυ,ενας ανθρωπος που ποτε δεν συμβιβαστηκες με την μετριοτητα και τον ρολο του κομπαρσου.
Το μονο που κυνηγησες ειναι το γηπεδικο αλλα κι αυτο εχει την εξηγηση του.Προσπαθεις και μαγκια σου βεβαια να το χτισεις με το λιγοτερο δυνατο ριξιμο χρηματων ιδιου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αποσκοπεις λοιπον στην καψα του ΑΕΚτζη και τον συνοστισμο που θα γινεται τις πρωτες χρονιες για ενα εισιτηριο.Ξερεις πως βρεξει χιονισει τα λεφτα σου θα τα παρεις γρηγορα πισω.
Ε λοιπον ηρθε επιτελους η ωρα να ριξεις μαρουλι και στο αγωνιστικο κομματι.Διαρκειας απο μενα γιοκ ή στην καλυτερη πρωτα θα δω πραγματικη θεληση απο μεριας σου και επειτα θα ανταποδωσω.
Αν νοιώθει οτιδήποτε για την ΑΕΚ ,ας βρει επενδυτή.Λεφτά δεν βάζει ,καλές επιλογές συνεργατών δεν κάνει,όσες μεταγραφές έκανε ο ίδιος είναι οι απογοητεύσεις ,η διαιτήσια είναι στην καλύτερη ουδέτερη.
Καλά για τους παίκτες τι να πεις.Ηταν μια από τις 2-3 χειρότερες ομάδες στην Ιστορία της ΑΕΚ,ούτε 15 νίκες, με το ζόρι στα πλέι οφ,χάσανε τελικό από τον παοκ κτλ.Αλλά τι φταίνε ο υεπεύθυνός και αυτοί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όταν έχεις 2 επιθετικούς με τα ίδια χαρ/κα ,όταν έχεις μισό εξτρέμ ,4 10αρια (και δεν παίζεις σ'υστημα με 10αρι),3 μη δημιουργικούς μέσους,έφερες 3 αρ μπακ φέτος και ο Ντιντάκ δεν βγαίνει ούτε με αίτηση,θεωρούν ότι μπορείς να έχεις 3 Ελληνες τερματοφύλακες κάτω των 24 κ να θές να πρωταγωνιστήσεις κτλ
Βλέπω πολλούς από εσάς να κράζετε τον Χιμένεθ.Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι ή στραβος είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.Εχει κάνει πολλα λαθη και ειδικα τελευταια,συμφωνω,αλλα οι τοσες αλλαγες προπονητη σημαινουν πολλα-το εξιλαστηριο θυμα την πληρωνει παντα.Οι παικτες παντα στο απυροβλητο.Που νομιζετε οτι θα φτασουμε με αυτους που εχουμε?Ποιος Μανταλος?ποιος Γκαλο?Θελουμε και ΤΣ.Λ με δαυτους.Σε μια κανονικη ΑΕΚ 1-2 θα χωραγαν απο ολη τη τωρινη ομαδα.Οσο για τη θεση μας στα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλευ οφ ειναι προκαθορισμενη ηδη κυριοι..Συμφερει πολυ καποιους να μη βγει η καψουρα μας πρωτη,γιατι μετα θα απαιτηθει η αποκτηση Αραουχο καθως και αλλων ισαξιων ποδοσφαιριστων και θα ναι δυσκολο στη διοικηση να βρει δικαιολογια για να μη βαλει το χερι στη τσεπη για την υπερβαση.Δεν ανεχομαι πλεον την κοροϊδια...Τοσα χρονια,απο τη Γ' μεχρι και φετος,εχουν οτι ζητησουν απο εμας,ηρθε η ωρα να ανταποδωσουν.
Μην τα ισοπεδώνετε ολα φίλοι μου!! Η ομάδα ανέβηκε στα σαλόνια πριν απο 2 χρονια έχοντας 2 μαξ παίκτες αξιόλογους που θα μπορούσαν να σταθούν σε μια ομάδα πρωταθλητισμού!! Το παζλ της ομάδας φτιάχνεται αλλα δυστυχώς πιο αργά και σε θέσεις που δεν μπορούν να φανεί τόσο πολυ η δουλεια... εγω για παράδειγμα βλέπω μια ΑΕΚ με ενα κεντρικό δίδυμο αμυντικών άψογο και πλήρης στο κεντρο σε θέματα κόφτη και χαμηλού οργανωτή.. απο την ομάδα μας λειπει το βασικότερο κομματι του παζλ!! Ενας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτης ηγέτης που θα κατέβει χαμηλά να αλλάξει ρυθμό να παίξει το 1-2 να ανοίξει χώρους ή να περάσει κάθετη πάσα.. ο πετραν θα ήταν κανονικα αυτός!! Ε δεν ειναι... και η ομάδα ειναι γυμνή και ασύνδετη!! Ειναι δυνατόν να ειναι αμπαλος ο Πεκχαρτ ο Αλμειδα ο Άραβας ο Αραουχο και γενικά ολα μας τα φορ;; αν δεν τροφοδοτηθούν σωστά πως περιμένουμε να κάνουν γκολ;; παίζαμε με σέντρες 70 λεπτά τον Αραουχο και μολις πέρασε ο Ουγκό παίξαμε κάθετα απο άξονα... η μήπως πιστεύει κάποιος οτι αν στο 72 αντί του Αραουχο ήταν ενας εκ των δυο ψηλών δεν θα έβαζε γκολ;; η ομάδα δεν εχει πλανο και παίζει όπως να ναι και όπως την αφήνει ο αντίπαλος.. μας δίνει σέντρες;; βουρ και ας ειναι δυο κεφάλια πιο κοντός ο Αραουχο... μας δίνουν χώρο για κάθετη;; οκ πετα την μπάλα μπροστα και άσε τον Ουγκό να τρέχει... μυαλό μηδέν!! Δημιουργία μηδέν.. η ομάδα έκανε καλα ματς σε τηγάνι και τούμπα γιατι απλα εκει ήμασταν εμεις το ποντίκι, η αμυνα μας ήταν άψογη όπως και σημερα.. γ διαφορά ειναι οτι δεν είχαμε την μπάλα στα ποδια για να δημιουργήσουμε... αν δεν μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη........ παλι απο Γενάρη θα ψάχνουμε στόχους
Έλα Κώστα σ έγραψα τα σφηνάκια για σημερα βγες για μια μπυρα να ηρεμησεις.. παρε το ρεπό σου
Τι παραπάνω προσφέρει ρε παιδιά ο Αλμέιδα από αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Μεληκιώτης;; Γιατί να μη δώσεις χρόνο συμμετοχής σε ένα νεαρό πολλά υποσχόμενο παιδί και συνεχίζεις και μου βάζεις μέσα τον Αλμέιδα που τα χάνει από το μισό μέτρο σε ανοιχτή εστία;; Άσχημη εμφάνιση σήμερα ότι άξιζε και θύμιζε ΑΕΚ ήταν ο Βράνιες.
O Χιμενεθ τρωει φοβερα κολληματα και το εδειξε και στην προηγουμενη θητεια του. Που κολλαει ο Αινταρεβιτς σημερα; Τον Λαζαρο, το μοναδικο διεμβολιστη που εχει για τον κανει αλλαγη; Τον τουριστα και υπερβαρο Αλμειδα γιατι επιμενει να τον χρησιμοποιει; Ας βγουν τωρα οι υπερμαχοι του να μας πουν ποιος φταιει για την μη υπαρξη πλανου..Μηπως ο φυσιοθεραπευτης;;;;
Αδερφέ πιστεύω ότι έχει όριο συμμετοχών στο συμβόλαιο του ..δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς
Α ρε Ντέμαρε μόνο είσαι είχες τα @@ να μη μας ρίξεις κ να πάρεις το πρωτάθλημα.... !
Kαι ποιος εκανε το ΦΠΑ μεταγραφες??Μονος του το ειπε στην εκπομπη του...ελεος με την προσωπολατρεια
Δευτερη φορα στο αρθρο 44 δεν εμπαινες,αν αυτο σου λεει κατι.
Αν πραγματικα θελουμε να κανουμε την ΑΕΚ μεγαλη ομαδα οπως παλια, πρεπει να αλλαξουμε σε ολους τους τομεις και πρωτα απο την διοικηση και δεν εννοω τον Μελισσανιδη, αλλα αυτους που τρεχουν την καθημερινοτητα της ΑΕΚ οι περισσοτεροι απο αυτους προσωποποιηση της μιζεριας και ανικανοτητας δεν χρειαζεται να αναφερθω ονομαστικα, οσοι ξερουν προσωπα και πραγματα στην ομαδα καταλαβαινουν. παμε στον τεχνικο διευθυντη δυστυχως ανυπαρκτος, ουτε κατα το ελαχιστο δεν εχει τις γνωσεις τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γνωριμιες και τις ικανοτητες π.χ. του Μιλοβανοβιτς. Παμε στον προπονητη μας, οι παντες που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο γνωριζουν οτι με αυτον η ΑΕΚ οτι παικτες και να του φερεις δεν θα διεκδικησεις ποτε πρωταθλημα δεν μπορει να διαχειριστει καταστασεις π.χ. στην προηγουμενη θητεια του που χαναμε 1-3 απο το παναθηναικο μεχρι το 92 λεπτο μεχρι που εβαλε το γκολ ο Μιτσελ, φετος με διπλο στην Τουμπα ειμασταν σε θεση οδηγου και παρετασε αλλοπροσαλλα την ομαδα και χασαμε απο τον πανιωνιο και τον μισο παναθηναικο, να παιζει ο Αλμειδα και να μην εχουν καθολου συμμετοχη ο πεκχαρντ και ο αραβιδης, απο που να πιασεις και που να τελειωσεις. Μεταγραφες θελουμε 7-8 παικταραδες. Αμυνα μονο ο Βρανιες ολοι οι υπολοιποι δεν ειναι για το μεγεθος της ΑΕΚ, ενα μπαλαδορο στα χαφ και επιθετικο που να κανει τουλαχιστον στην Ελλαδα την διαφορα, αλλα απο αυτους που εχουμε στην διοικηση και ο προπονητης μας ποιος απο αυτους θα ζητησει το αναλογο μπατζετ για μεταγραφες ΚΑΝΕΙΣ.
Καλα δεν ντρεπεστε;;; Εσεις ειστε ποδοσφεριστες;;; Ντροπη σας!!! Νευρα νευρα το μονο που εχω.ξεφτυλες χασατε ;πο εναν βαζελο με μιση ομαδα
Οσο εμεις νευριαζουμε και ξεσπαμε τα μεγαλα κεφαλια κανονιζουν την εξοντωση του γαυρου για την νεα σεζον...............
Μαθηματικές ελπίδες έχουμε και για πρωτάθλημα πάντα στις αρχές κάθε σεζόν....αλλά μετά μένουμε μεταξιταστέοι στα play off όπου και εκεί μια ζωή πατώνουμε....κόψτε την παραμύθα μας ξεκίνησαν τα πωπώπαιδα μένα ονειρικό διπλό στη τούμπα και μετά ....το χάααααοοοοςςςςς
Εν τω μεταξυ,αν αυριο φαμε και τους -3,παιζει δυνατα να βγουμε και τελευταιοι!
-3 θα φαει και ο παοΚ αν φαμε εμεις,οποτε το ιδιο ειναι,τελευταιος δεν βγαινεις με τιποτα.
Σιγουρα οι εμφανισεις μας δεν ειναι καθολου καλες αλλα μην ξεχναμε οτι ο Παοκ ξεκινησε με +2 βαθμους και πηρε ενα ματς στα χαρτια +3 στο οποιο ηταν πισω στο σκορ και λογικα θα το εχανε. Αρα οταν με το καλημερα εχει ενα αβανταζ 5 ποντων πως θα το καλυψουμε σε 6 αγωνιστικες?
Λοιπον ας κοπουν οι χαζομαρες περι κακου χιμενεθ και κακων ποδοσφαιριστων. Ειναι στην τελικη η ιδια ομαδα και ο ιδιος προπονητης που αποθεωναμε μεχρι και λιγο πριν το τελικο. Αλλου ειναι τα προβληματα. Οποιος θελει να δει λιγο πιο βαθεια και βάλει το μυαλο του να σκεφτει θα καταλαβει πολλα. Και για τον τελικο και για το ξενερωμα που βλεπω να εχουν φαει οι παικτες στα τελευταια παιχνιδια. Και με τον βαζελο στο οακα αν δεν ηταν το σουτ του λαζαρου δεν θα ειχαμε κερδισει. Χαλια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαλια χαλια. Ο σιμοες λεει ηταν κουρασμενος και δεν ηθελε να παιξει........ επαγγελματικοτατη συμπεριφορα..... Βαργκας Πατιτο εκτος αποστολης......... Εσας σας φαινονται φυσιολογικα ολα αυτα? Ο αραουχο μεχρι πριν το τελικο εβγαζε ματια τωρα περναει απαρατηρητος.......... Και ο χιμενεθ που σιγουρα γνωριζει πραγματα και καταστασεις προσπαθει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. Εμενα παντως τα κολλητιλικια με τον σαββιδη δεν μου αρεσουν. Καθολου. Μα καθολου σας λεω........ Απο κει και περα ενα ξενερωμα βλεπω. Ενα ξενερωμα που ξεκιναει απο την αδιαφορη σταση των παικτων. Και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο.............
ευτυχως η δυστυχος θα φυγη και ο προπονηταρας και οι περισοτεροι παιχτες που εδειξαν οτι δεν κανουν φραγκο.τουλαχιστον να βαλουμε μυαλο να κανουμε σωστη δουλεια να μην χασουμε αλλη χρονια.αντε και του χρονου με υγεια .
Αν δεν κερδιζεις ουτε τον σακατεμενο ΠΑΟ , αστο καλυτερα! Δεν χωρουν δικαιολογιες. Αυτους εχεις κ με αυτους παιζεις.Κοιταμε μπροστα κ ας ελπισουμε οτι δεν θα γινουν τα ιδια ''λαθη''!!!
Ρε μάγκες τι χαλιέστε, αν δεν νοιάζει αυτούς τους ίδιους που θα ξεκινήσουν προετοιμασία 14 Ιούνη με 15 μέρες μόνο διακοπές!!!!Απλά θα χαθεί & η επόμενη χρονιά έτσι.
Το παλτό με το περιβραχιόνιο λογικά έχει τρελό βύσμα.
Δεν έχω κουράγιο να δω παιχνίδι της ΑΕΚ στα πλευ οφ .!!!! Έχω όμως την εντύπωση ότι μάλλον θα πρέπει να αισθανομαι...........Τρομακτικη αποτυχία η φετινή χρονιά πάντως κι ας μην έχει τελειώσει!
πιστει απ την ομάδα..!Ποιο αποτυχημένος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ινεις..!......Σε μια χρονιά που αν είχαμε μια καλουτσικη ομαδα ,οχι σουπερ αλλα δεμενη και με σωστη επιλογη κοουτς τωρα θα συζητουσαμε για αλλα .....!Η Σκουπιζεις λοιπον Τίγρη και κόβετε την πλάκα , ή δώστε μαντήλια στις...ρεγγες για να μας κλάψουν.. .!
Αυτοί που έκαναν σχεδιασμο(Ποια αμστελ? )...περυσι ,στεναχωριουνται ήθελα να ξέρω , έχουν προβληματιστει καθόλου....??? Γιατί αν είχαν προβληματίστει θα είχαν.......ξεκουμ
. ..............πεθα
Οι μισοί παίκτες του Παο έλειπαν και εμείς (όσο και να λέμε δεν έχομεν παικτες) δεν δικαιολογουμαστε να κανομε τέτοιες εμφανίσεις, και στα 2 παιχνίδια (3 με Πανιωνιο), λες και κυνηγούσαμε την ισοπαλια. Και επειδή ότι και να πούμε, ούτε ο Παο (με τις ελλείψεις του) ούτε ο Πανιώνιος έχουν καλύτερο ροστερ, με τέτοιες εμφανίσεις απλά οι άλλοι έχουν καλύτερους προπονητές, είτε το παραδέχομαι τελευταία είτε όχι. Εμείς κανομε...ροτεισιον για να ξεκουρασομε παικτες και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Παο με τόσες ελλείψεις παίζει συνεχώς με τους ίδιους. Αλλά έτσι είναι όταν ο προπονητής έχει "κολλημα" με κάποιους παίκτες να τους βάζει και άλλους να μη θέλει να τους δει. Και αν μείνει (ελπίζω οχι) πάλι παρέλαση δεν θα φτάσει. Και όλα αυτά τα λέω όχι γιατί έχω προσωπικά με το Χιμενεθ αλλά απλά γιατί αγαπώ την ομάδα και δεν αντέχω να βλέπω την ομάδα τόσο άσχημη και τόσα χάλια εμφανίσεις.
Εντάξει, είναι τέλος της χρονιάς αλλά υποτίθεται ότι υπήρχε και κίνιτρο....ίσως το χειρότερο μάτς της σεζόν...πιό άσχημα και από εποχή Μωράις.....με το 1/3 του βάζελου μία φάση σε όλο το ματς!!!!!!!!!! δεν υπάρχει ρε γαμώτο...δηλαδή εγωισμός μηδέν......
/
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΓΡΗ??
ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ!!!
ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ(ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΘΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΨΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ....
ΥΓ1 Ο ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ!
Απαράδεκτοι......
Παιδια μην σκατε , δεν χρειαζονται αναλυσεις .. Τα πραγματα ειναι απλα. Η ριχνεις χρημα και φερνεις παικτες τυπου Βρανιες -Αραουχο, και διωχνεις την φυρα που ολοι ξερουμε η παλι μια απο τα ιδια..
Μακάρι να είχαμε έναν ουζουνίδη να του δώσεις τα κλειδιά για 10 χρόνια , γιατί ήδη ο παναθηναικός των απλήρωτων παιχτών της κόντρας διαιτησίας είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε στα ντέρμπι .
Μακάρι ο Χιμένεθ να πάρει απο τους παίχτες και τη διοίκηση το max με φοβίζει γιατί μου δίνει μια αίσθηση χαλαρότητας αλλα ο πογίετ δεν μας έκανε.
Τιποτα.Πλανα και μλκιες.Με ενα λαβωμενο βαζελο δεν καταφεραμε τπτ...Βρανιες κορυφαιος...Τζαμπα μαγκες οι μπουγατσες....Ανικανοι εμεις για το κατι παραπανω.Παμε παρακατω.Τωρα παντως Χιμενεθ κανε οσα πειραματα θελεις...Αν αφαιρεσουν και βαθμους απο τη βαζελα...βαλε πιτσιρικια...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΜΕΙΔΑ ΟΜΩΣ...ΦΤΑΝΕΙ.
Ντροπη απο τον πρωτο μεχρι το τελευταιο, αυτο δεν ειναι ΑΕΚ. Δεν μπορεσατε να κερδισετε τον παναθηναικο του Χατζηγιοβανη, ειστε για κλαματα. Αν σεβεσαι τον εαυτο σου Τιγρη, απειλησε με καθαιρεσεις. Ανεκδοτο Αινταρεβιτς, παρωδια στησιμο απο Μανολο ξανα που εχει παθει Μοραις μετα την ανανεωση συμβολαιου και επιστρατευση του μη υπολογισιμου Πατο. Ντροπη σας.
Χιμένεθ σε στηρίζω εξαρχής αλλά απο τον τελικό κυπέλλου κάνεις το ένα φάουλ μέτα το άλλο και πλέον έχω φτάσει στο σημείο να της αμφισβήτησης αν και ακόμα πιστεύω πως πρέπει να του δωθεί η ευκαιρία να φτιάξει το ρόστερ όπως θέλει και τότε να κριθεί καλύτερα.Για τους παίχτες τι να πείς πλήν πολύ λίγων οι υπόλοιποι απλά δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ.Παίχτης Αιντάρεβιτς δεν υπάρχει έπαιξε 2 ματς και τον βαφτίσαμε παιχταρά αλλά είναι πάναργος και ούτε ιδιαίτερο παιχνίδι φτιάχνει,Μάνταλος αργός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα πιο πολλά σημαντικά ματς διπλά τα λάθη απο τις σωστές πάσεις και ηγέτης το παιδί δεν είναι ένας μέτριος παίχτης που σε κανονική ΑΕΚ θα ήταν μια καλή αλλαγή.Τώρα τουλάχιστον πάρτε τα 2 παιχνίδια που έμειναν να διεκδικήσουμε τις όποις ελπίδες(ο βάζελος μετά απο όσα έγιναν θα τα δώσει όλα στη τούμπα).Το χειρότερο είναι ότι αφου γίνει το πιθανό δηλαδή δεν πάρουμε το εισητήριο του τσαμπιονς λίγκ η λογική λέει πως θα είμαστε άλλη μια χρονιά χωρίς Ευρώπη αφού με την θέση που έχουμε δεν μπορώ να δώ πως θα περασούμε 2 δύσκολες κληρώσεις και αυτό είναι που μας μικραίνει τόσα χρόνια εκτός Ευρώπης και να είμαστε πιο πίσω και απο Ατρόμητο στην ουεφα.Απο εκεί και πέρα για του χρόνου χρειαζόμαστε βασικό τέρμα έμπειρο,αριστερό μπακ,επιθετικό(δεν βλέπω πως θα μείνει πλεον ο αραουχο),εξτρεμ αυτά για βασικούς τουλάχιστον απο εκεί και πέρα μας λείπει ακόμα ένας δημιουργικός μέσος καθώς και θες 2 αλλαγές εξτρέμ ακόμα αφου φύγουν βάργκας πατίτο και 1 σεντερμπακ για αλλαγή σύνολο μίνιμουμ 7-8 μεταγραφές.Αίντε να δούμε τι απο αυτά θα γίνει και σε τι λύσεις θα πάμε
Και Νειμαρ, Μέσι, Σουάρεζ να πάρουμε με τον Μανόλο προπονητή θα γίνουν Αραβίδης, Πεκχαρτ και Αλμειδα! Προτεραιότητα αλλαγή προπονητή !
Θέλω μια ΑΕΚ που να κυριαρχεί στα παιχνίδια της! Με φινέτσα, μαχητικότητα, φαντασία στην ανάπτυξη, ταχύτητα στο τρανζίσιον, σκληρή σαν ομάδα, με προσωπικότητα και χαρακτήρα! Έχω μπουκώσει στο βίντεο ρε τίγρη! Για τίποτα φρέσκο;
Κάθε ματς και χειρότεροι. Έλεος πια. Άλλος έχει ειδικότητα στο Facebook, άλλος στο instagram,άλλος στις δηλώσεις και μπάλα παίζουν δυόμιση παίκτες. Για μένα παιδιά το βασικότερο κριτήριο στις επιλογές από δω και πέρα πρέπει να είναι ο χαρακτήρας και η φιλοδοξία. Θέλω Βράνιες και όχι Ρέγιες ή Πατίτο και Αλμειδα...
Δεν έχω κουράγιο να δω παιχνίδι της ΑΕΚ στα πλευ οφ .!!!! Έχω όμως την εντύπωση ότι μάλλον θα πρέπει να αισθανομαι.....τυχερος......Τρομακτικη αποτυχία η φετινή χρονιά πάντως κι ας μην έχει τελειώσει!
πιστει απ την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα..!Ποιο αποτυχημένος
ινεις..!
Αυτοί που έκαναν σχεδιασμο(Ποια αμστελ? )...περυσι ,στεναχωριουνται ήθελα να ξέρω , έχουν προβληματιστει καθόλου....??? Γιατί αν είχαν προβληματίστει θα είχαν.......ξεκουμ
. ..............πεθα
Η ομαδα σε τριτο συνεχομενο παιχνιδι ειναι τραγικη. Αργη αναπτυξη χωρις πλανο και παιχτες σκασμενους. Σενα ματς που επρεπε να τρωνε σιδερα οι παιχτες του παναθηναικου επεφταν πιο δυνατα στις φασεις και ειχαν τρεξιματα. Η ομαδα για να διεκδικισει πρωταθλημα χρειαζεται χρηματα. Αν δεν μπουν μια απο τα ιδια. Καλες διακοπες ναχουμε
Η χρονιά έτσι όπως εξελίχθηκε πάλι καλά που μπήκαμε στα πλευ ου και εξασφαλίσαμε μια θέση στα προκριματικά Ευρώπης... αν νικήσουμε τον μπαόκ θα πάμε στους 9 με 11 Τελευταία αγωνιστική διπλό στον νιόνιο καί Χ Ο ΠΑΟΚ με ΠΑΟ και είμαστε πρώτοι!
Ο Αραουχο παρόλο που στην αρχή ήταν εντυπωσιακός τώρα έχει πέσει πολύ σε τέτοια ματσ πρέπει να κάνεις την διαφορά.
φίλε όσοι έρχονται στην ΑΕΚ χειροτερεύουν.
......
;
ακόμη και ο μέσι να έρθει αραβίδης θα γίνει.............
πολλοί μιλούν ακόμη για πρωτιά με συνδυασμό αποτελεσμάτων.
καλά ρε είστε σοβαροί. πού θα νικήσουμε;;;;;;;;;
μπαοκ ή ν. σμύρνη.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2 ήττες χαλαρά και πιο πιθανό να βγούμε τελευταίοι παρά πρώτοι...........
ο αραούχο στο τέλος κατέληξε να κατεβαίνει πίσω απ το κέντρο να παίρνει μπάλες.. σε 90 λεπτά μια πάσα πήρε.
Εδώ ρε φίλε δεν έχουμε εξτρέμ να κάνουν παιχνίδι, ο Αραούχο φταίει;
ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΤΡΕΜ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΣΑ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΡΓΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ, ΗΜΑΡΤΟΝ
Ναι διώξτε Αραουχο σημερα!!!!
Οι χαφαρες και τα εξτρεμ μας αδικουνται με δαυτον....
Α ρε Λαζο.... Τι έχασες ρε φιλε!!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Ναι διώξτε Αραουχο σημερα!!!!
Οι χαφαρες και τα εξτρεμ μας αδικουνται με δαυτον....
Α ρε Λαζο.... Τι έχασες ρε φιλε!!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Με αυτό τον τρόπο το πλάνο για να κοπούν οι διαμαρτυρίες που δε θα τον κρατήσουμε έχει μπει σε εφαρμογή. Στο τέλος της σεζόν θα λέμε σιγά το παιχτάκι που θέλει και 4-5 μύρια.
Όπως ακριβώς πέρσι με τον Πογιετ.
ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΤΡΕΜ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΣΑ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΡΓΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ, ΗΜΑΡΤΟΝ
Αδερφε στο τελικο με το νιονιο με το παο 2 ματς δεν εχει παρει ΜΙΑ φορα τη μπαλα σωστα κυριολεκτικα ΜΙΑ φορα και δεν ειναι λαθος δικο του μια χαρα κινησεις κανει στο χωρο.Ενα παραδειγμα του οτι δεν φταιει ειναι ποσο τραγικος(περισσοτερο απο οτι ηδη ειναι) φενεται ο Αλμειδα αν δεν δωσεις σωστα τη μπαλα στο φορ μην εχεις απαιτησεις
Δεν τον βοηθάει η ομάδα. Δεν έχει πάρει μια πάσα σωστή στα πόδια. Μόνο κάτι γεμίσματα στα κουτουρού παίρνει.
Δες σε οτι γκολ εχει βαλει πως εχει εκμεταλλευτει η ομαδα την κινηση του. Τον τελευταιο καιρο αυτο δεν γινεται οποτε πεφτει στο βουρκο και αυτος.
Το λέω από τώρα και του χρόνου τα ιδια θα εχουμε
Ντροπη σας απλα !!! Δεν εχετε ποδοσφαιρικο εγωισμο να γυρισετε το ματς !!! Δηλαδη ελεος ουτε καν να προσθησετε !!! Μετα το γκολ παιζατε πισω πασες λες και ηταν φιλικο !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!
Η κατάσταση της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει ως εξής : 1) Φέρνουμε προπονητή με πολύ χαμηλό συμβόλαιο ο οποίος συμβιβάζεται με ότι του πουν.
2) Δεν υπάρχει μια λογική αρχή και ένα πλάνο στις μεταγραφές
3)Οι περισσότεροι παίικτες είτε θα είναι παλαίμαχοι (Αλμειδα , Λεσκοτ) είτε παλτά ( Αιντάρεβιτς) είτε θα ψάχνουν ανάσταση στην καριερα τους (Πατιτο, Βαργκας) και καμίοα φορά λαχεία που σου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βγαίνουν.
4) Εχουμε ξεχάσει τις ηλικιες 17-23
5) Ακαδημίες (χαχαχαχαχαχα)
6) Καλοί - ηγετικοί Ελληνες πλέον δεν υπαρχουν και ουτε γινεται προσπαθεια να βρεθουν
7) Απελπιστικά άδειο γήπεδο σε αρκετα ματς
8) Γηπεδο ακουμε και ακομη δεν ( αν και ειναι το μονο πραγμα για το οποιο ειμαι αισιοδοξος )
9) Δεν υπάρχει ενα ατομο στη διοικηση να παρουσιασει στον κοσμο ενα πλανο
10)Ευρωπη εχουμε ξεχασει τι σημαινει
11) -15 βαθμους απο κορυφη
12) Τα εκτος εδρας παιχνιδια μας είναι λες και παιζουμε στο Μπερναμπεου
Υ.Γ. Αλλαξτε την ΑΕΚ μας οσο ειναι καιρος , ως τοτε καλο μας βραδυ
ούτε κρύο ούτε ζέστη.. δεν με απασχολεί κιόλας που δεν θα βγούμε πρώτοι στα πλέι ωχ έτσι όπως τα έχουν κάνει.. ο άλλος έχει χάσει στο γήπεδο και παίρνει 3 βαθμούς και γενικός ότι να ναι γίνεται, έχουν κουράσει όλα αυτά.. και οι διαιτησίες και όλα.
Τα εγκληματα του καλοκαιριου πληρωνονται τωρα. Ας μας γινει τουλαχιστον μαθημα αυτο και ας γινουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι απαραιτητες κινησεις παο την διοικηση (δηλαδη παικτες που ΔΕΝ ειναι τελειωμενοι) για να ξαναγινουμε ΑΕΚ. Γιατι ετσι οπως παμε και να γινει το γηπεδο, στο τελος δεν θα εχουμε οπαδους στις εξεδρες. Η φετινη ειναι πιθανοτατα η πιο αποτυχημενη χρονια μας, με εξαιρεση την αποφραδα χρονια του υποβοβασμου.
Ρε Μελισσανιδη.................. Ηθελα να ηξερα πως αντεχεις ρε ανθρωπε με αυτη την εικονα της ομαδας δυο χρονια τωρα????
Θα σού απαντήσω φίλε μου........αντέχει γιατί έχει καβούρια στις τσέπες του!!!!!
Πέρυσι ας πούμε ότι ήταν χρονιά προσαρμογής. Χάριν συζήτησης. Φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Του χρόνου πρέπει επιτέλους να υπάρξει πλάνο. Η ομάδα αυτή (το υλικό) έχει αποτύχει και δεν μπορεί να αποδώσει. Πρέπει να αλλάχτεί, τόσο απλά.
Ηρθε δανεικος εκανε στην αρχη την διαφορα και τωρα παιζει μονο και μονο για να βγει η χρονια να φυγει. Ουτως η αλλως μεταγραφη θα παρει. Επισης αν εισαι ολη μερα στο Ινσταγκραμ που μυαλο για μπαλα!
Περιμενω με ανυπομονησια τη βαθμολογια...
Ντροπή και Αίσχος. Μισός βάζελος και απλήρωτοι παίχτες και ματώνουν μέσα στο γήπεδο. Ο μισός Πανιώνιος φεύγει με μεταγραφές και έρχονται στο ΟΑΚΑ με ψυχή και σε κερδίζουν. Ρε Μανόλο τι γίνεται με τους δικούς μας και κοροϊδεύουν. Ποιός φταίει για όλα ην κατάντια που παρουσιάζει η ομάδα,; Γιατί βάζελοι και Πανιώνιοι ματώνουν και τα δικά σου παληκάρια κοροϊδεύουν ;
Δηλαδή ο Ιβάν είναι χαζός που έχει 30 μύρια μπατζετ κι εμείς οι έξυπνοι έχουμε 5.
Μας πατησανε ζεκα,κουρμπελης,μολεδο και κυριος β εθνικη κουτρουμπης ,τι να πω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Τιποτα ομως δεν τελειωσε,καντε νικη με τους γαυρους του βορρα και στον τελευταια αγωνιστικη ολα γινονται,ο βαζελος θα καιγεται για βαθμους και ενα χ αναμεσα τους μας δινει την πρωτη θεση με νικη στον πανιωνιο.
100 φορες η μπαλα γυρισε στον Ανεστη.. Ποσες φορες η μπαλα απο τα εξτρεμ γυρισε στον Βρανιες κ τον Τσιγκρινσκι.. Ρε παιδια η μπαλα παει μπροστα,βγαλτε εναν συνδυασμο,καντε μια προσπαθεια επιθετικη.. ΤΙ πραγμα ειναι αυτο που βλεπουμε?? Πονανε τα ματια μας!! Πολυ κακοι σημερα Αϊνταρεβιτς, Λαζαρος, Μανταλος, Αραουχο(ο οποιος βεβαια δεν παιρνει μπαλες)
Επισης τι κακο ειναι αυτο με τις κιτρινες καρτες κ ποσο ευκολα βγαινουν σε παικτες μας? Χαριζει το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κορακι κοκκινη στον Μολεδο,σωστη η κιτρινη στον Γαλανό.. Χαριζει κιτρινη στον Κουτρουμπακο για την σφαλιαρα στον Αραουχο, χαριζει κιτρινη στον λετο που απωθει τον Βρανιες με το χερι στον λαιμο,χαριζει κιτρινη στον μαρινακη(3 φορες φαουλ απο πισω στον Μανταλο,για ενα παρομοιο πηρε δευτερη κιτρινη ο μασουντ στην τουμπα) κ βγαζει καρτα στον Βρανιες??Για ποιο λογο?? Λεμε ευχαριστω για το 50-50 με τον γαυρο κ μας γλεντανε διαιτητικα οι ουγκανοι κ οι βαζελες??
Δν μπορώ να καταλάβω κάτι,γιατί η ομάδα είναι τόσο κακή και αδιάφορη,και ένα άλλο πως γίνεται από τη στιγμή που φάγαμε το γκολ και για 35λεπτα να μν κάνουμε ΕΣΤΟ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ γιατί ρε πουστ@ μου?????
Το ιδιο έργο με πέρυσι στα play off. Δεν μπορούν τα παλικάρια.!!!
Ο ΠΑΟΚ πήρε κυπελο και 1η θεση στα πλευ οφφ κι ας ξεκινησε με -3 .
Βαρέθηκα.... Φτιάξτε ομάδα έχει κουράσει.
Ετσι , μη ξεχνιόμαστε . Το ρόστερ ειναι καταπληκτικό ... Ακομα μπορείτε να πιστεύετε οτι υπάρχουν πολλοι που τρώνε τοσο σανό ;
Έχω ξαναγράψει την γνώμη μου για τον Μανόλο. Δείχνει δυστυχώς να μην εμπιστεύεται την ομάδα του, να φοβάται τους αντίπαλους ακόμα κι όταν παίζουν με μισή ομάδα, να έχουμε ομάδα αδούλευτη τακτικά μετά από τόσους μήνες και τέλος, ο ίδιος διαβάζει και σχεδιάζει λάθος την αγωνιστική μας προσέγγιση στα παιχνίδια. Λυπάμαι πολύ για την χρονιά που χάσαμε αλλά πολύ περισσότερο γι αυτήν που ΘΑ χάσουμε μαζί του. Είναι μέτριος και ρε γμτ Μελ...θα χάσουμε και την υγεία μας από την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στενοχώρια μας!
νος...
Ανέστης:κρύβεται στο τέρμα...
Ντίντακ:Φιλότιμος αλλά μέτριος...
Γκάλο: Όχι άλλο...
Τσιγκρίνσκυ:Ακόμα περιμένω να γυρίσει...
Βράνιες:Κομάντο με φοβερή αντίληψη αλλά παίζει στα όρια της κόκκινης...
Γαλανόπουλος: Ελπίδα...
Γιόχανσον:Κουρασμέ
Αϊντάρεβιτς:Εκεί που τον έβαλε και πολλά έκανε...
Λάζαρος: Δεν αντέχει πάνω από 60'...
Αραούχο:Δεν μπορεί ο Μανόλο να τον εκμεταλλευτεί. Δεν ξέρει πώς...
Μάνταλος:Πολύ κακή χρονιά...
Μανόλο: Σε σχέση με Τιμούρ και Ζοσέ, είναι προπονητής. Μέτριος όμως...
Λάζαρε άλλαξε τηλεχειριστήριο με σπασμένο το x δεν πας πουθενά!
θα το ξαναγράψω κι ας πάρω πάλι καμιά 30αρια dislike...κανένα πρόβλημα....Λουτσέσκου....
Κρίμα και εγώ ήλπιζα σε ισοπαλία και επειδή ήλπιζα μου ριξατε dislike .Εγώ θα ελπίζω σε 2 νίκες Και πολύ καλύτερη ομάδα του χρόνου .Ελπίζω ο κ Μελισσανιδης να μου πραγματοποίηση αυτή την ελπίδα ,που νομίζω είναι και δικιά του ....Αυτά καληνύχτα μην στεναχωριεσται ,......ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ (Κικέρων)
Νομίζω πως χρειαζόμαστε 11 παίκτες για να σχηματίσουμε ενδεκάδα που να θυμίζει
αντε τερμα να μην παρουμε γιατι θα εχουμε 3καλους ελληνες να κανουμε οικονομια μπας κ παρουμε καναν αλλον σ αλλη θεση αλλα ποια απο ολες? τι εχουμε? μπακ εχουμε? γκαλο ειναι να παιζει βασικος για να παμε για πρωταθλημα? της β εθνικης σιγουρα, δεκαρι-ηγετη εχεις? τον μανταλο? για την β εθνικη ναι θα ηταν ηγετης τωρα ειναι ενας χρησιμοτατος αλλα οχι ηγετης, εξτρεμ εχεις? τον φευγατο πατιτο? τον επισης φευγατο βαργκας? σεντερ φορ? εκει τα πιασαμε τα λεφτα μας αραβιδης πεκχαρτ φευγουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αραουχο εχει ηδη φυγει δεν ειναι εδω κ μας μενει ο αλμειδα που του χρονου θα ειναι πιο χοντρος κ απο μενα......τι ειπατε φταιει ο μανολο? ναι εχετε δικιο πηρε μια ομαδα που ηταν πρωταθλητρια κ την διαλυσε.......μελισσανιδη ριξε λεφτα παρε παικταραδες ελευθερους δεν χρειαζεται να αγορασεις μπαρκα κ μπακασετα παλι......
όπως τα λες αλλά οι ελεύθεροι παιχταράδες θέλουν κ καλό συμβόλαιο αδερφέ... με 200χιλ δε σου ρχεται ο παιχταράς!
με 200χιλιαρικα ερχονται παικταραδες για την τριπολη αν δεν παρει 4-5 παικτες απο 600χιλ κ πανω τα ιδια θα εχουμε κ μετα θα ξεσπαμε στον προπονητη...
Ρε Μανολο γιατί δεν έβαλες τον Ινιεστα ρε γαμοτο
Κάθε χρόνο του χρόνου λέμε συνηθίσαμε αυτή την μ@λακι@
ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ .........ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ........ μο την πιστ............
Και τωρα ηρθε η στιγμή που παλι πέφτουν να φάνε τον Χιμένεθ.....
Απογοητευτική ομάδα αλλά δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση. Τόσο μπορούν τόσο παίζουν το δείξαν σχεδόν σε όλη τη χρονιά και γι αυτό τόσο κοστίζούν. Μέτριο μπάτζετ ισοδυναμεί με μέτρια ομάδα. Δυστυχώς για μας τους λίγο μεγαλύτερους είναι δύσκολο να σβήσουμε απο μέσα μας τις μεγάλες στιγμές που μα ςέχει χαρίσει αυτή η ομάδα και να συμβιβαστούμε με αυτο το ..πράγμα. Άν νομίζετε οτι φταίει ο Χιμένεθ για όλα ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τρείς νέους προπονητές και του χρόνου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Καληνύχτα μας
Α ΡΕ ΜΟΡΑΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΜΟΥΡ,..
Ε ναι στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος
Όλη η ομάδα δεν παίζει και όχι μόνο Ο Αραουχο. Σήμερα χάσαμε από τα δευτερα του βαζελα
Το απόλυτο ξενέρωμα χρειαζόμαστε 5 μεταγραφές παικτών με προσωπικότητα και επίσης και προπονητή με περγαμηνές όχι άλλο κάρβουνο φτανει
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΜΤ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ ΑΛΛΟ.
Η φετινή ΑΕΚ είναι απ' τις χειρότερες ομάδες που είχαμε ποτέ.
Τίγρη και Ντούσαν δεν κάνετε......
Φέρτε πίσω τον Ντέμη να διαχειριστεί την ομάδα για να πάει την πάει μπροστά.
Υ.Γ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τον βινισιους και τον μεληκιωτη γιατί τους
Πήραμε;
Ntroph sas....mono afto.....kai se pososfairo kai se basket.....NTROPH
Θέλουμε προπονητή!!!!!!
Δεν μπορεί ρε Μανόλο να έχεις εχθές εκτός αποστολής τον Πατίτο και σήμερα να τον παίρνεις γιατί σου λέει ο Σιμόες ότι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και να είναι και η πρώτη αλλαγή!!!!!
Δηλαδή αν δεν τον είχες ποιον θα έβαζες??????
Για μενα η ΑΕΚ σημερα δεν ηταν κακη, το προσπαθησε.Οσο και να παλευουν παικτες,προπονητης, τα εγκληματα του καλοκαιριου δεν διορθωνονται. Ευχομαι ο Χιμενεθ να φερει καλους παικτες (στον Μαιστοροβιτς δεν ελπιζω, αντε να φερει καναν Μπαχουι) και οσο το δυνατον πιο φτηνα. Εχει κανει λαθη ,αλλα οι συνθηκες κατω απ τις οποιες εργαστηκε ηταν το λιγοτερο πιεστικες. Εγω θα ηθελα να δω τη δικη του ΑΕΚ ,μακαρι με μπροσταρη τον Χιμενεθ η επομενη χρονια να παει καλυτερα απ τη φετινη.Μην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιμενετε οικονομικη υπερβαση (αρα μην περιμενετε και ανωτερο προπονητη). ΥΓ:Φτανει η κοροιδια ,βγαλτε την αδεια!
ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ?ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ, ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
Εναν προπονητη και μια ενδεκαδα παιχτες γισ αρχη.Ομως ουτε προπονητη θα παρουμε ουτε την ενδεκαδα που θα θελαμε θα παρουμε.
Μας έχετε κουράσει όλη τη χρονιά, 6 παιχνίδια είναι και δεν μπορείτε να παίξετε.
Μάνταλος πουθενά άλλη μία φορά, Αλμέιδα τα έχουμε πει. Ο Αραούχο έχει πέσει αισθητά.
Βράνιες ψυχάρα και θηρίο.
Χωρις Βρανιες με ΠΑΟΚ, με τον λιγο και φευγατο Κολοβετσιο. Φοβαμαι την απολυτη ξεφτιλα. Ο Πριγιοβιτς βλεπω να κανει παρτυ.
Αλήθεια γιατί κάνουμε πως ανακαλύψαμε την Αμερική με αυτή την ήττα; Το πράγμα ήταν φανερό ότι προς εκέι πήγαινε. Πρέπει να γίνουν τα αυτονόητα το καλοκαίρι. Όχι άλλα πειράματα, όχι άλλα λαχεία, επιτέλους σοβαρότητα παντού.
Το πιο αδυναμο βαζελο της δεκαετιας δε το κερδισαμε σημερα. ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!!!!
γαλανοπουλος...βρανιες....και το χαος....αιντε να δουμε πως θα κοιμηθουμε παλι...
Αυριο η κρίσιμη μερα....
Ποια ομαδα θα ειναι καλυτερη στα δικαστηρια!!!
Ρε τι ζουμε....
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
αντε τερμα να μην παρουμε γιατι θα εχουμε 3καλους ελληνες να κανουμε οικονομια μπας κ παρουμε καναν αλλον σ αλλη θεση αλλα ποια απο ολες? τι εχουμε? μπακ εχουμε? γκαλο ειναι να παιζει βασικος για να παμε για πρωταθλημα? της β εθνικης σιγουρα, δεκαρι-ηγετη εχεις? τον μανταλο? για την β εθνικη ναι θα ηταν ηγετης τωρα ειναι ενας χρησιμοτατος αλλα οχι ηγετης, εξτρεμ εχεις? τον φευγατο πατιτο? τον επισης φευγατο βαργκας? σεντερ φορ? εκει τα πιασαμε τα λεφτα μας αραβιδης πεκχαρτ φευγουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αραουχο εχει ηδη φυγει δεν ειναι εδω κ μας μενει ο αλμειδα που του χρονου θα ειναι πιο χοντρος κ απο μενα......τι ειπατε φταιει ο μανολο? ναι εχετε δικιο πηρε μια ομαδα που ηταν πρωταθλητρια κ την διαλυσε.......μελισσανιδη ριξε λεφτα παρε παικταραδες ελευθερους δεν χρειαζεται να αγορασεις μπαρκα κ μπακασετα παλι......
Οικονομοπουλος.Ατματζιδης.ΧιωτηςΜπορμποκης.Κασαπης.Μανωλας.Κωστενογλου.Σαμπανασοβιτς.Κατσουρανης.Σαβεβσκι.Ζηκος.Μαλαδενης.Οκονσκι.Σαββιδης.Δημητριαδης.Τσιαρτας.Μπατιστα.Νικολαιδης.Κοπιτσης.και πολλους ακομα μαγους και τωρα;;;;;;;τι;;;;;ποιος;;;;;ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μονο με τετοιους παιχτες κανεις ομαδα ολα τα αλλα... να χαμε να λεγαμε
ΠΡΟΣ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ:
Λοιπον, αν θελετε να αλλαξει αρδην η κατασταση στο ελληνικο ποδοσφαιρο καντε κατι εσεις και μην περιμενετε τιποτα απο επο, ομαδες, κυβερνησεις κτλ. Ολοι για το...μαρουλι ζουν. Απαξιωστε το, τερματιστε τη συνδρομη σας στο συνδρομητικο καναλι, μην πατατε στο γηπεδο, ουτως ωστε να πηγαινουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακομα λιγοτεροι στα γηπεδα. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και δουμε ενα ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Εχουμε και λεμε για τα φετινα πλεϊ οφς ευνοημενη για ακομη μια φορα η ομαδα του ΠΑΟΚ. Επαιξε παλι 2 φιλικα, με μιση ομαδα ο Πανιωνιος οπως περσι (κοιτα να δεις κατι συμπτωσεις). Την ΑΕΚ την παιζει ο τζιλος (αν δεν κανω λαθος) μια απαραδεκτη διαιτησια κοντρα στον Πανιωνιο (80-20 κατοχη και τα φαουλ ειναι 18-20!!!! + το πεναλτι και αποβολη του γιαννιωτη), χωρις ομως να δικαιουται κατι απο το παιχνιδι γιατι ειναι κακιστη. Καλα για τις 4 αγωνιστικες του Μπεργκ δε θα μιλησω...
Οσο για τον ΗΡΑΚΛΗ, ειναι απαραδεκτο να αποφασιζουν για το μελλον της ομαδας οι αντίπαλοι της...ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, εκτος αν θελετε να βλεπετε μαχαιρωματα, ανυπαρκτα πεναλτι και πεταμενες μπυρες....
ξεφτιλα..μπραβο μονο στον βρανιες-γαλανοπουλο θελει παιχνιδια για να ανεβει η αυτοπεποιθηση του και μανταλο..
Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, το 5ετες πλάνο φτάνει στο τέλος με φτωχά αποτελέσματα. Ή μπαίνουν 10 εκ. για μεταγραφές προκειμένου να κάνουμε ομάδα και να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε βαθμούς στην Ευρώπη ή το παίρνουμε απόφαση ότι θα συνεχίσει η κατάσταση των τελευταίων ετών και θα κινουμαστε στη μετριότητα, παίρνοντας που και που κανένα Κύπελλο.
μακάρι να είχανε ψυχή σαν του βρανιες έστω οι μισοί παίχτες.................(ύ.γ. ρε μανταλε ρε μανταλε)
δεν ειναι θεμα ψυχης.... μ αυτη την ηττα ξενερωσε ο λαος τελειως... την κυριακη λοιπον μετα το κυπελλο χαριζουμε και την 2 η θεση στον παοκ... ελπιζω να πηρσμε ξαλα αντσλλαγματα... καληνυχτα ΑΕΚ μας... καλημερα ξενερωμα...
δεν ειναι θεμα ψυχης.... μ αυτη την ηττα ξενερωσε ο λαος τελειως... την κυριακη λοιπον μετα το κυπελλο χαριζουμε και την 2 η θεση στον παοκ... ελπιζω να πηρσμε ξαλα αντσλλαγματα... καληνυχτα ΑΕΚ μας... καλημερα ξενερωμα...
Κουραστήκαμε... Και δεν τελειώνει η ρημάδα η χρονιά. Κουραστήκαμε να βλέπουμε τον Αλμέιδα να "καλυτερεύει" σαν ένα παλαιωμένο κρασί κάνοντας κανονικά διακοπές. Κουραστήκαμε να βλέπουμε τον αδιάφορο Γιόχανσον. Ή ανανεώστε τον ή πουλήστε τον. Δεν βγάζει κίνητρο πλέον. Κουραστήκαμε να βλέπουμε τερματοφύλακες που στις ομάδες τους πετούσαν και εδώ να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Κουραστήκαμε να περιμένουμε τον κατά τ' άλλα φιλότιμο Λάζαρο να πρέπει να χάσει 2-3 ευκαιρίες για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάλει ένα τετ α τετ. Κουραστήκαμε να περιμένουμε από τον Ντίντακ να βγάλει μια σέντρα της προκοπής. Κουραστήκαμε να βλέπουμε τον περιπατητή Αιντάρεβιτς που θέλει 2 παίχτες δίπλα του για να μην χαθεί. Κουραστήκαμε να βλέπουμε τον Μάνταλο να προσπαθεί να γίνει ο αρχηγός που θα μας πάρει από το χέρι. Κουραστήκαμε να βλέπουμε τον "padre", τον Βάργκας, που πέρσυ μας πήρε και τα ντέρμπι και το έχουμε κάνει καραμέλα λες και πάντα αυτό θα γίνεται.
Για όσους βιαστούν να πουν γιατί δεν αναφέρω κι άλλους παίχτες, να είναι σίγουροι πως και άλλοι παίχτες ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες απλά δεν τους αναφέρω για κέρδος χρόνου.
Τον Χιμένεθ δεν τον βάζω καθόλου στην εξίσωση. Κάνει λάθη, αλλά δεν μπορώ να χρεώσω την χρονιά αυτή πάνω του. Εάν δεν ήταν αυτός ίσως να μην είμασταν καθόλου στα play-off.
Αλλά στην τελική ίσως ήταν και καλύτερα για να μάθουμε πως τα λάθη κοστίζουν και πρέπει να τα πληρώνουμε.
Πότε θεέ μου θα τελείωσει αυτή η χρονιά; Δεν αντέχεται άλλο...
ΑΕΚ ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ...
Ομάδα Β εθνικής. Κατάντια Μελισσανιδη είναι αυτό το πράγμα.... Ομάδα δεν έχουμε, γήπεδο δεν έχουμε δει, λεφτά δεν βάζει, οι διαιτητές έχουν γίνει μπαμπάδες μας... Οπότε ποιος ο λόγος που έχουμε Μελισσανιδη; Για να λέμε ότι μπήκαμε στο χρηματιστήριο;;; Τέλος η ΑΕΚ για μένα... Δέχομαι να χάνω, αλλά να με κοροϊδεύουν στα μούτρα πάει πολύ..
Αμήν και πότε να τελειώσει η χρονιά κάνουμε.
. Επιμένουμε πάρα πολύ σε παίχτες που δεν πρέπει..
Χωρίς πλάκα να πούμε και δύο πράγματα σοβαρά για την ομάδα.
Δυστυχως ακόμα είμαστε "μικρή ομαδα". Δεν μπορούμε να διαχειριστουμε με τίποτα τον όρο φαβορί η κάποια πρωτιά ακόμα.. ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι κανένας παίχτης δεν είναι αναντικαταστατος..
Τετοια εμφάνιση δεν είναι αποδεκτή από κανέναν ΑΕΚτζη ποτέ και πουθενα. Με καμία ομάδα και ειδικά με έναν μεγάλο σου αντίπαλο ο οποίος παίζει μισός.
Αυτά για αρχή και τέλος. ΑΕΚ από του χρόνου πάλι.. Εγώ προσωπικά δεν θα δω τα υπόλοιπα δύο μάτσ. Δεν έχει καν νόημα πλεον... Αμήν και πότε να τελειώσει αυτή η απαίσια σεζόν για εμάς..
ένα κουτί μπύρας μας έσωσε από την τελευταία θέση.
!!!
!!!!!!!
!!!
τον άνθρωπο που πέταξε εκείνο το κουτί πρέπει να τον βρούμε και να τον ευχαριστήσουμε!!!!
όχι μόνο δεν αξίζουμε κάτι παραπάνω από την τελευταία θέση, αλλά κανονικά δεν αξίζαμε ούτε στα πλέι οφ να μπούμε.........
περισσότερο την άξιζαν τα γιάννενα που παίζανε κάτι. είχαν μία συγκεκριμένη ανάπτυξη, ταχύτητα,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσανατολισμό.
δεν συζητώ για νέο πγσσ που έβγαλε όλο το πρωτάθλημα με 15 παίκτες και ένα συγκεκριμένο σύστημα που το έπαιξε τέλεια.
ο βάζελος με ουζουνίδη έγινε ομάδα που εάν εμείς είχαμε το έμψυχο υλικό του (βάζω και τα πολλά ματς που έπαιξε με πολλές ελλείψεις) θα κινδυνεύαμε με υποβιβασμό.
ο μπαοκ μπορεί να μην παίζει αξιόλογα αλλά έχει 2 πράγματα που δεν έχουμε εμείς. ταχύτητα και ποιότητα στις σημαντικές θέσεις.
ευχαριστώ το κουτί μπύρας!!!!!!!!!!!!
εάν και θα ήταν προτιμότερο να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βγούμε τελευταίοι για να βρούμε ασχολία από τον Ιούνη
καληνύχτα και ίσως προλαβαίνουμε ακόμη να βγούμε τελευταίοι!!!!!!!!
Και τώρα τι είναι το καλύτερο που μπορούμε να πάρουμε από αυτά τα play-offs?? Τρίτη θέση?
Έτσι που παίζεις Μάνταλε και η παλιά σου ομάδα δεν θα σε θέλει.
αντε τερμα να μην παρουμε γιατι θα εχουμε 3καλους ελληνες να κανουμε οικονομια μπας κ παρουμε καναν αλλον σ αλλη θεση αλλα ποια απο ολες? τι εχουμε? μπακ εχουμε? γκαλο ειναι να παιζει βασικος για να παμε για πρωταθλημα? της β εθνικης σιγουρα, δεκαρι-ηγετη εχεις? τον μανταλο? για την β εθνικη ναι θα ηταν ηγετης τωρα ειναι ενας χρησιμοτατος αλλα οχι ηγετης, εξτρεμ εχεις? τον φευγατο πατιτο? τον επισης φευγατο βαργκας? σεντερ φορ? εκει τα πιασαμε τα λεφτα μας αραβιδης πεκχαρτ φευγουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αραουχο εχει ηδη φυγει δεν ειναι εδω κ μας μενει ο αλμειδα που του χρονου θα ειναι πιο χοντρος κ απο μενα......τι ειπατε φταιει ο μανολο? ναι εχετε δικιο πηρε μια ομαδα που ηταν πρωταθλητρια κ την διαλυσε.......μελισσανιδη ριξε λεφτα παρε παικταραδες ελευθερους δεν χρειαζεται να αγορασεις μπαρκα κ μπακασετα παλι......
Όλοι ανύπαρκτοι σήμερα. Καλά ρε Μανόλο δεν μπορείς να τους απαγορέψεις να γυρίζουν συνέχεια τη μπάλλα πίσω και συχνά στον Ανέστη; Χάνουμε 1-0 και παίζουμε οριζόντιο ποδόσφαιρο; Τελικά χρειαζόμαστε πολύ καλύτερους παίχτες. 7-8 πρέπει τουλάχιστον να φύγουν. Μόνο Τσιγκρίνσκυ, Βράνιες και 1-2 άλλοι πρέπει να μείνουν. Κάναμε μάγκα τον Ουζουνίδη και αναστήσαμε όλους τους πεθαμένους. Και οι ρεπόρτερ που μετέδιδαν το ματς προσπαθούσαν να μας πείσουν πόσο καλύτερος ήταν ο ΠΑΟ και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πόσο μάγκας ο Ουζουνίδης. Απίστευτα πράματα!
Χάσαμε στην έδρα μας από τον Πανιώνιο, χάσαμε από τον μισό Παναθηναικό έλεος λυπηθήτε τα ματάκια μας.
Πάντως απορώ με την εμμονή στη χρησιμοποίηση του Ούγκο! Μέχρι και ο Πεκχαρτ απέδειξε ποσο καλύτερός του είναι
Οικονομοπουλος.Ατματζιδης.ΧιωτηςΜπορμποκης.Κασαπης.Μανωλας.Κωστενογλου.Σαμπανασοβιτς.Κατσουρανης.Σαβεβσκι.Ζηκος.Μαλαδενης.Οκονσκι.Σαββιδης.Δημητριαδης.Τσιαρτας.Μπατιστα.Νικολαιδης.Κοπιτσης.και πολλους ακομα μαγους και τωρα;;;;;;;τι;;;;;ποιος;;;;;ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μονο με τετοιους παιχτες κανεις ομαδα ολα τα αλλα... να χαμε να λεγαμε
Και τώρα τι είναι το καλύτερο που μπορούμε να πάρουμε από αυτά τα play-offs?? Τρίτη θέση?
Η ποιο κατάλληλη φράση είναι ομάδα τραγωδία.Επίσης σήμερα αν αυτά που είπε ο δημοσιογραφος της νοβα είναι αλήθεια δεν έχει ξεκάθαρα ΚΑΜΙΆ ΕΥΘΎΝΗ ο Μανώλο. Το ροστερ το βρήκε 5 10αρια 15 εξαροοχταρια 0 εξτρεμ. Και από αυτό το ότι να ναι ροστερ του δώσανε και χαρτάκι να μην παίξουν από εδώ και πέρα κάποιοι παίκτες .Γιατί αν συμπληρώσουν λέει το 70% των συμμετοχών τους ανανεώνεται αυτόματα το συμβόλαιό. Η ξεφτίλα της διοίκησης δεν έχει όρια. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα λεφτά που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα ρίξει ο Ρώσος και ο μπουλης δεν τα ρίχνει ο καβουριας ας το πάρουμε απόφαση. 2 εκατομμύρια μπάτζετ διερευσε αν αληθεύει θα πω μόνο το εξής, τόσα ανακοίνωσε ο αφραγκουζος στον βαζελο που είναι σε εποχές λιτότητας. ..Τα συμπεράσματα δικά σας...
Πόνεσαν τα μάτια μας
Λίγη η ομάδα λίγος και ο προπονητής
Δεν μπόρεσε να κάνει φάση σε μισό Παναθηναϊκό
Θλίψη και μονο θλίψη
Θέλουν και προκριματικά cl... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οι περισσότεροι είναι επιπέδου Παναιτωλικού δυστυχώς
Ο Αλμειδα είναι πρώην ποδοσφαιριστής
Μανταλε τι προβλημα εχεις με τον Αραουχο και δεν του δινεις ουτε μια μπαλλια´...
Δεν τον λένε αραβιδη αδερφέ γιαυτό
Κάποιο σχόλιο του Κέτσε για το οτι η ομάδα είναι υπερπλήρης; Στήριξη στον προπονητή, επιτρέψτε του να κάνει τις επιλογές του και να χτίσει δικια του ομάδα
Αστον μα λεει λες και είμαστε στραβοί
Τουλαχιστον θα σταματησουμε να ακουμε τις αηδιες για πληρες ροστερ κτλ ο Ουζουνιδης με παικτες της πλακας σε 2 ματς παραλιγο να μας κοψει 5 βαθμους...Πρεπει να τεθει θεμα προπονητη στην ΑΕΚ ο ανθρωπος παιζει για το Χ που ειναι το ΙΔΙΟ με ηττα.
Επισης θα σταματησουν οι δικαιολογιες και ΑΝ εχουν σκοπο να γινει η ΑΕκ σοβαρη ομαδα να παρουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδι οι Γκαλο Κολοβετσιος Αινταρεβιτς Πατιτο Βαργκας Αλμειδα Μπακασετας κτλ
θα ξαναερχινισω τη μπαλα πιτσιρικας ειμαι ακομα.....θα παω στην ΠΑΕ να με δοκιμασουν.....ειμαι απεγνωσμενος δεν γινεται σιγουρα εγω και αλλοι 10 του ΑΕΚ365 θα βγαλουμε πιο πολυ εγωισμο και παθος δεν γινεται.....
Παίχτες και προπονητής δημόσιοι υπάλληλοι κι εμείς καθόμαστε και σκάμε...
Καφενείο ρε !!!!!!
έχουμε ακόμα... 2 ματσάκια να τρελαθούμε!!!
Ας μου πει κάποιος πότε ανοίγουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων για τον επόμενο αγώνα μας;
Δεν περίμενα κάτι άλλο και σήμερα, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με την κατάντια, superleague, playoff, διαιτητές , γήπεδα, προϊόν, παίκτες, προπονητές, διοικήσεις, ΜΜΕ, φιλάθλους. Απλά γελάω. Φτάνει πια!!ούτε για να κάνεις πλάκα με τους φίλους σου δεν αξίζει, ξέρεις σε κέρδισα με κέρδισες. τέλος το άθλημα για εμένα. Δεν γουστάρω να λέω πάλι του χρόνου, δώσε και σώσε. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΡΕΕΕΕ!
Μπράβο στο Βράνιες αυτό μόνο
Δεν θα σταθω στην κακιστη εικονα της ομαδας σμρ γτ απλουστατα το περιμενα.. αυτο π θελω να πω ειναι οτι ολοι κραζετε μονο στα λαθη κι ενας δεν βγηκε να πει εστω και μια καλη κουβεντα για τον Ανεστη που σημερα εκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εμφανιση.. μονο για τα στραβα ξερουμε να λεμε.. τελος παντων εχω πει τοσες πολλες φορες οτι ο μπακακης ειναι πολυ καλυτερος του γκαλο π εχω κουραστει.. αν ειχαμε γκαλο στο προηγουμενο ματς να ειστε σιγουροι δδ θα το ειχαμε παρει πολυ απλα γτ δδ μπορει να προσφερει αυτα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που προσφερει ο μπακακης.. για την εικονα της ομαδας πιστευω ευθυνεται το συστημα γτ το 4-3-3 χωρις δεκαρι ειναι συστημα που βασιζεται στην ποιοτητα των εξτρεμ.. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΔ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ 2 ΕΞΤΡΕΜ.. βαλε μανταλο πισω απ τον αραουχο και γαλανοπουλο 8αρι και θα δεις πως θα ανεβαινει η μπαλα μπαμ μπαμ κι ο τσινο θα ματωνει τα διχτυα
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝΕΛΕΓΕ " ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ "ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΔΙΠΛΑ.........ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ......
Τωρα 2 νικες και οχι νικη των γαυρων με Παο....
Αυτο ειναι το σεναριο και σε αυτο ας ελπισουμε.
Αλλιως η χρονια απετυχε τιγρη.
Δες του χρονου να κανεις ομάδα κανονικη, χωρις παλαιμαχους και αχρηστους.
Θελω 6-7 μεταγραφές επιπεδου ΑΕΚ και ενα 10αρι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
που να ξερει μπαλα. Να πασαρει και να φτιάχνει παιχνιδι.
Παιζουμε συστημα επαρχιακής ομάδας!!!!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
για να φανει φιλε πρεπει να τροφοδωτηθει ειδες κανεναν Αραουχο να περνει μπαλιες..και ο Νικολαιδης τα εβαζε αλλα απο πισω ειχε τον Τσαρτα...μεγαλη διαφορα
ΥΓ :Τιγρη το καταλαβαμε οτι δεν θα δωσεις χρημα
Για πουθενά δεν είμαστε..... Εμείς καταφέραμε να εξαφανισουμε και τον Αραούχο... Φέρτε προπονητή καλό, ακριβό ΙΤΑΛΟ. Πάρτε του και 5-6 παίκτες.
Μπραβο στην ομαδα. Μην ζητατε πολλα. Σε καθε ματς τρεις με τεσσερις φασεις καναμε. Χωρις προετοιμασια ολη τη χρονια.Η Αεκ και ο παο παιζουν στο γηπεδο για την νικη και μονο. Παμε ολοι κυριακη γηπεδο να αποχαιρετισουμε για φετος την ομαδα και του χρονου καλυτερα!
Κατι τετοιο ονειρευομασταν οταν τρεχαμε στα χωρια με επισκοπες παο ρουφ και αστερα ραχουλας,ευχαριστουμε για ολα και καλο καλοκαιρι,και στα τετοια μας ποιος θα φυγει το καλοκαιρι, οποιος και να φυγει μετριος ειναι στην καλυτερη.
Ε πεστα ρε φιλε!!! Θα μας σκασουν ρε γαμωτο!!! Τι ξεφτιλικι....... Αυριο θα εχουμε νεα για το γηπεδο μαλλον......
ime 20 xronon!kai ime apo kipro ! dne exoume xasi pexnidi apo tin tileorasi. distixos apo 16 xronon kathe xrono mazeuo apo to xatziliki m gia na ertho na do tin arostia. vlepo tin mpala me ton patera m panta . ego den exo zisi tin megali AEK alla panta akouo istories tou patera m kai tou pappou m . kai parolo p otan pesame katigoria ego eklapsa o pateras m ipe tha epistrepsoume kai tha alalxoun ola . simera omos pragmatika meta to telos ton ida na exi ena vlema aporias pros tin tileorasi.gt pragmatika an persi pirame kipello kai niosame kati fetos apotixame . kai pragmatika den xero pioi ftene . isos mazeuoun lefta gia to gipedo den katalaveno
το ειπα οταν ανακοινωθηκε η ανανεωση του Μανολο το ξαναλεω και τωρα:δεν ειναι ο προπονητης που θελει η Αεκ για πρωταθλητισμο....!!λαθος επιλογες παικτων,συστημα τουρλουμπουκι,παραλληλο ποδοσφαιρο και γιουργια...!Οταν βρει απεναντι του κλειστη αμυνα,δεν εχει τροπο να την διασπαση με τιποτε...!εαν δεν εχουν πεσει επισημως οι υπογραφες,ας το ακυρωσει τωρα ο Μελι γιατι θα εχουμε πολλα παρατραγουδα και αλλοπροσαλλες εντεκαδες στο μελλον.εγω το`πα...
Καλό καλοκαίρι σε όλους σας.
...
Αυτό δεν είναι Α.Ε.Κ. και πονάει ακόμη πιο πολύ. Δε ξέρω τι ή ποιος φταίει, αλλά αυτό απλά δε βλέπετε.
Φτάνει πια...............
Μπαλάρα με μανταλο
Δεν θα σταθω στο πεναλτι σαν δικαιολογία αλλα ειναι απο τα πιο πετσινα που εχω δει με τα ματια μου..
Καμία κυκλοφορία της μπάλας μπροστά, καμία ανάπτυξη, καμία φαντασία στο παιχνίδι του. Εκτός του Βράνιες, Γαλανόπουλου κ Λάζαρου, οι υπόλοιποι ήταν για κλάματα δυστυχώς!
Δεν εχει σημασια να αρχισετε το κραξιμο λες και δε τα ξεραμε απο πριν αυτα που ειδαμε το θεμα ειναι το καλοκαιρι τι θα κανουμε. Δε νομιζω οτι φταει ο μανολο τοσο πολυ απλα οι παικτες απο οτι φαινεται δεν μπορουν....Οπως και να χει για να πουμε και το κλισε η ελπιδα... πεθαινει τελευταια αν νικησουμε παοκ και νιονιο και παοκ χασει απο βαζελο.... παμε πρωτοι αλλα σιγα μη νικησουμε νιονιο τουλαχιστον με μια ισοπαλια σημερα θα πηγαιναμε πρωτοι ακομα με Χ στην τουμπα αλλα ειπαμε σιγα μην νικησουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νιονιο. Νταξει σιγα μη περναγαμε ομιλους τσου λου απλα θα ειχαμε μια δευτερη ευκαιρια για ευρωπη ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ Ν ΛΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΚΑΙ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ
Και τωρα που ολα τελειωσαν και εφυγε το αγχος, μπορουν τα παλικαρια μας να ξεκουραστουν και να γεμισουν μπαταριες. Αλλωστε ο εξευτελισμος του ονοματος ΑΕΚ για ολους τους εμπλεκομενους δε σημαινει και τιποτα απο οτι φαινεται. Η χρονια εληξε πληρως αποτυχημενη σε ολα τα επιπεδα. Και απο αυριο το ξερουμε το εργο γιατι το εχουμε ξαναζησει: προχωραει το θεμα του γηπεδου, απο μερα σε μερα παιρνουμε την οικοδομικη αδεια κτλ κτλ κτλ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ: βγαλτε τα διαρκειας να γελασουμε μεχρι να μας φυγουν τα τσισα!!!!
Αν η ΑΕΚ θελει να λεγεται σοβαρη ομαδα και δεν παιζει για να παιζει ο Γκαλο απαγορευεται να ξαναφορεσει αυτη τη φανελα.Δεν με νοιαζει οτι ειναι κακος αμυντικα με νοιαζει η νοοτροπια του δηλαδη κανει ο αλλος πλαγιο και αφηνει το παιδακι να τον βαλει στη πλατη του μηπως περιμενε να βγει οφσαιντ απο πλαγιο?Ελεος πια ουτε στο τοπικο δε τα βλεπεις αυτα
Παρακαλω ενα καλο προστηματακι για τα παλικαρια της ΑΕΚ εκτος απο τον Βρανιες...... Σκασαν τα νευρα μας!!!! Ελεος. Προεδρε βαλε χερι σε ολους που δεν παιζουν και ειναι αλλου. Δεν γινεται να πατας τον γαυρο και να νικας στην τουμπα και να παιζεις ετσι...... Δεν γινεται. Προστηματακι παρακαλω
Θα σε αγαπω μεχρι να σβησει ο ηλιος.......... ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Θα σε ξενερώνω μέχρι να σβήσει ο ήλιος .....ΜΟΝΟniss1511
Αδελφέ......ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ. Το οποίο σημαίνει οτι δεν γίνεται να ξενερώσω. Ό,τι κι αν συμβεί. Από μικρό παιδάκι εσένα αγαπώ....καψούρης από τότε και θα 'μαι όσο ζώ.
Απλά δεν καταλαβαίνω πως, ουδείς στην ΠΑΕ (διοίκηση, προπονητής, παίκτες, φυσικοθεραπευτές κλπ) αντιλαμβάνεται οτι ο λαός της ΑΕΚ, είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να αναγνωρίσει την αλήθεια (χωρίς να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τρώει σανό) και να την υπηρετήσει με τη στήριξή του, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ακόμα και στην ΄Ω Εθνική κατηγορία. ΑΕΚ δεν είμασταν ποτέ για τους τίτλους και τις (με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο) νίκες.
Κι ανεξάρτητα από εμπορικά σλόγκαν ή εμπορικά ρητά.......
Είναι πράγματι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ αυτό που πιστεύουμε εμείς.
Μην σου πω οτι είμαστε οι μόνοι που νομιμοποιούμαστε να λεμε "μονοι μας και όλοι σας".
Ολα καλα μαγκες. Μεχρι εκει ειναι η ομαδα. Το κακο είναι οτι καιαυτοι που αποκτηθηκαν τον Ιανουάριο φαινεται οτι εχουν οριο. Με τον Μελ προεδρο τετοιες θεσεις θα περνουμε
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ, ΓΚΑΛΟ, ΠΑΤΙΤΟ,ΑΛΜΕΙΔΑ,ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ 4-5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
ομαδα με 22ισαξιους μετριους παικτες κ εναν δανεικο-παικταρα που σκεφτεται το μελλον του κ οχι το παρον εδω κ ενα μηνα που καταλαβε οτι ελλαδα δεν μενει κ αυτο φαινεται οταν βρισκεσαι πισω στο σκορ, κ 3 ωρες να παιζεις δεν μπορεις ουτε την ισοπαλια. αν δεν ριξει λεφτα για παικταραδες παλι θα φταιει ο προπονητης, απελπισια πραγματικα, ερχομαστε ηρθαμε αλλα καπου χαθηκαμε στον δρομο........γ, β, 3ος χρονος ερχεται αεθνικη κ ακομη παιζουμαι με παικτες β εθνικης.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Α.Ε.Κ έχει αφεντικό τον Μελισσανίδη και παρουσιάζει αυτή την εικόνα και αυτή η νοοτροπία. Και αγωνιστικά η ομάδα πολύ χάλι. Δεν γίνονται σωστά ούτε τα βασικά σε επίπεδο τακτικής. Μαζεύονται όλοι στον άξονα.... Γιόμες στον Αραούχο....... Ο Δελλας με χειροτερους παίχτες είχε φτιάξει καλύτερη ομάδα που έπαιζε ορθολογικο ποδόσφαιρο τουλάχιστον στο οακα.
Πες τα αδερφέ..
Τουλάχιστον αύριο θα βγουν νέα για υο γήπεδο
24 Μαϊου 2017...Η μέρα που η φετινή χρονιά έγινε και επίσημα αποτυχημένη...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ
ime 20 xronon!kai ime apo kipro ! dne exoume xasi pexnidi apo tin tileorasi. distixos apo 16 xronon kathe xrono mazeuo apo to xatziliki m gia na ertho na do tin arostia. vlepo tin mpala me ton patera m panta . ego den exo zisi tin megali AEK alla panta akouo istories tou patera m kai tou pappou m . kai parolo p otan pesame katigoria ego eklapsa o pateras m ipe tha epistrepsoume kai tha alalxoun ola . simera omos pragmatika meta to telos ton ida na exi ena vlema aporias pros tin tileorasi.gt pragmatika an persi pirame kipello kai niosame kati fetos apotixame . kai pragmatika den xero pioi ftene . isos mazeuoun lefta gia to gipedo den katalaveno
Τώρα απομένει μόνο να πάρουμε το αίμα μας πίσο από το νιόνιο. Μεγάλη ντροπή θα ταν σε 4 ματς μαυτούς να μην έχουμε μια νίκη. Όλα τάλλα για νάχαμε να λέγαμε. Απ'την άλλη αν είχαμε βάλει εμείς το γκολ και νικούσαμε σήμερα - ο Παο δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο - μπορεί να λέγανε μια χαρά ομάδα έχουμε, δε χρειαζόμαστε παίχτες.
υπάρχουν 4 σενάρια.
1. δεν πρέπει να παίξουμε τσουλου , γιατί θα φάμε με αυτήν την ομάδα καμιά 5αρα, και θα φωνάζει δίκαια ο κόσμος για μεταγραφές.
2. κρατάνε δυναμεις γνωρίζοντας οτι ο παοκ θα χάσει απο εμάς και τον βαζελο και θα μεινει στους 11 πόντους και εμείς φτάνουμε τους 12.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3. ειναι τόσο παθιασμένοι με την ΑΕΚαρα, που δεν μπορούν να περιμένουν τόσο πολύ καιρό για να φορέσουν την φανέλα και έτσι προτιμάνε τον πρώτο προκριματικό γύρο.
4. και το πιο σίγουρο: υπάρχουν πολλοί μαλ...ες σαν και εμένα που συνεχίζουν να βλεπουν αυτό το καραγκιοζιλικι, ξέροντας οτι οι τσέπες κάποιου γατάκι ειναι τρύπιες και δεν θα αλλάξει τίποτα.
Κάναμε πολλα χρόνια υπομονή. Φτάσαμε τα 56 και θα μείνουμε με τις αναμνήσεις της διαστημικής ΑΕΚ που σκόρπιζε πανικό και προκαλούσε δέος στους αντιπάλους. Δεν πειράζει. Αυτές τουλάχιστον δεν μπορούνε να μας τις πάρουν, ούτε στα χαρτιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους από Γερμανία. Πάντα φιλικά. Σάκης.
ο Μάνταλος πρέπει να φύγει ας πάει β΄ εθνική δεν κάνει για την ΑΕΚΑΡΑ
Έλεγα ότι θέλουμε 5 ενδεκαδατους, μάλλον θέλουμε8/9! Προκαλεί θλίψη αυτό που είδαμε! Φτιάξτε ομάδα αλλιώς Ξεχάστε μας!
Για αυτή την διοίκηση και αυτούς τους παίχτες μια λέξη υπάρχει,ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
Κριμα που δεν ηταν μουφα το πεναλντι για να χουμε ομαδαρα
Χασαμε επειδη ετσι γουσταρε ο Γκαλο, και κοιματε με παιχτη πισω του και πεναλτυ κανει
Αντε...και καλά κρασά!!! Καληνυχτα!! Και προσοχή όταν γυρνάτε πλευρό, μη πεσετε απο το κρεβάτι και σας διακοπεί ο ύπνος του δικαίου!!!!!
Μετά την πρώτη αγωνιστική με Μπαοκ ---->δίπλο στην τούμπα πάμε ΤΣ.Λ βλέπουν την πλάτη μας
Μετά την δεύτερη αγωνιστική με νιονιο---> πισογυρίσμα και αυτοκτονία , νίκη με βαζελο μέσα έξω και θα είμαστε πρώτοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μετά την Τρίτη αγωνιστική με Ζελα--->πάμε τώρα και για το διπλό με μισή ομάδα θα παίζουν και μετά φύγαμε για ΤΣ.Λ
Μετά την Τετάρτη αγωνιστική με ζελα--->νίκη πάσι θυσία για μα μην τερματίσουμε τελευταίοι
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΕΚΑΡΑ
Προπονητης στο παγκο υπαρχει?Ειναι δυνατον να παιζουμε σημερα λες και παμε για το Χ?Αφου με το 3χ3 η πρωτια ειναι στα χερια μας αν χασουμε η παμε χ περιμενουμε το παοκ να χασει η να παει χ με το παο ετσι ο Παοκ τερματιζει η με 12 η με 11 βαθμους και εμεις με 12 πλακα μας κανει ο ανθρωπος με αυτον θα παρουμε πρωταθλημα?Εκτος και αν κανω λαθος στη βαθμολογια
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΕΑ..ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;;
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΕΚ.
αμα δε μπορεις να γινεις αφεντικο σε δυο παιχνιδια με αυτη τη βαζελα τη διαλυμενη και με το νεο πανιωνιο που σε κερδιζει για πλακα με ενα απλο αναιμικο πλασε τοτε μη ζητας να παιξεις με σοβαρες ευρωπαικες ομαδες και πολυτελειες ομιλους κλπ καλο καλοκαιρι και του χρονου ξερουμε, μια απ τα ιδια και "σε τρεις μηνες θα βγει η αδεια".
παω να προλαβω σχολιο Ουγκο στο τουιτερ "we are strong and proud, nothing is lost yet" με νεα τρελοσελφι.
3-4-5 συνέχεια ......τίποτα καλύτερο....τι θα γίνει πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό?
όχι δε θα μας κάνετε να συχαθούμε την ίδια την ομάδα μας τη λατρεία μας καλύτερα να φύγετε όλοι σας
να ευχαριστησω το αφεντικο τις ομαδας που εφτιαξε ομαδα που εξασφαλιζει ανετα την παραμονη στην κατηγορια.
3-4-5 συνέχεια ......τίποτα καλύτερο....τι θα γίνει πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό?
όχι δε θα μας κάνετε να συχαθούμε την ίδια την ομάδα μας τη λατρεία μας καλύτερα να φύγετε όλοι σας
3-4-5 συνέχεια ......τίποτα καλύτερο....τι θα γίνει πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό?
όχι δε θα μας κάνετε να συχαθούμε την ίδια την ομάδα μας τη λατρεία μας καλύτερα να φύγετε όλοι σας
να ευχαριστησω το αφεντικο τις ομαδας που εφτιαξε ομαδα που εξασφαλιζει ανετα την παραμονη στην κατηγορια.
Όλοι εμείς που κράζαμε δεν είμαστε λιγότερο ΑΕΚτζήδες. Όταν ένας προπονητής αλλάζει συνεχώς συστήματα και παίχτες ειναι αστείος. Αποτέλεσμα 0 συνοχή, 0 σε αυτοματισμούς. Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που επιλέγουν όλους αυτούς ειναι αστείοι. Επίσης υπάρχει θέμα μπάτζετ, αλλά πείτε για τα λεφτά που πετάχτηκαν σε Αλμέιδα, Λέσκοτ και σία.
Ντροπή απλώς ντροπή, προλαβαίνουμε ακόμη και για την τελευταία θέση. Πρόεδρος υπάρχει σε αυτό το έκτρωμα που λέγεται και ομάδα; Ξύπνα μελισσαν και βάλε τις φωνές επιτέλους!
Ρε παιδιά τα έχουμε πει 100 φορές αν δεν κανεις σοβαρές μεταγραφές οχι απαραίτητα κι ακριβες κάθε χρόνο τα ιδια θα έχουμε να μην μπορείς να κανεις παιχνίδι σε αυτόν τον παο. Εγω 2 χρονιά τωρα έχω πάει δυο φορές γήπεδο στη γ εθνική είχα πάει πιο πολλές
Πραγματικα εκτος της χρονιας που πεσαμε με διαφορα η χειροτερη ομαδα ειμασταν φετος. Δυστυχως οπως φαινονται απο της ανανεωσεις και της κινησεις στα μεταγραφικα και του χρονου μια απο τα ιδια η και χειροτερα θα ειμαστε. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.........
Όλοι εμείς που κράζαμε δεν είμαστε λιγότερο ΑΕΚτζήδες. Όταν ένας προπονητής αλλάζει συνεχώς συστήματα και παίχτες ειναι αστείος. Αποτέλεσμα 0 συνοχή, 0 σε αυτοματισμούς. Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που επιλέγουν όλους αυτούς ειναι αστείοι. Επίσης υπάρχει θέμα μπάτζετ, αλλά πείτε για τα λεφτά που πετάχτηκαν σε Αλμέιδα, Λέσκοτ και σία.
Περισσοτερες επαφες με την μπαλα : Γιαννης Ανεστης.
Περισσοτερες πασες : Γιαννης Ανεστης.
Περισσοτερα γεμισματα : Γιαννης Ανεστης.
Βαρεθηκα να βλεπω τον Ανεστη να περνει πασες.
Μια απο τα ιδια.. Προβλεψιμη η ομαδα, λαθη πολλα...... Αν δε πεσει μαρουλι να ερθουν 4-5 παιχτες επιπεδου βρανιες/ιησου/αραουχο, δεν ανεβαινουμε επιπεδο.. Με κλανιες δε βαφονται αυγα.. Και του χρονου..
ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
Ρε μας κοροιδευετε;;;;;;;;;;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εχουμε δυο ματς που πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να τα παρουμε και βαζουν τον Βρανιες να παρει κοκκινη;;;;;;
ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Λοιπόν ας αρχίσουμε με μεταγραφές. Πως τον έλεγαν εκείνο μωρέ από το Αμβουργο
Ουτε εγωισμος.....μας κερδισε ο ΖΕΚΑΣ
Ρε μανολο πριν το τελικό σε στηρίζαμε όλοι. Και στο τελικό και στα πλει οφ με εξαίρεση τη τούμπα, βλέπουμε μια ΑΕΚ χωρίς πλάνο. Ποσά ματς είναι μαζί με το τελικό; 5; πήρε μια σωστή σέντρα για μια σωστή κεφάλια ο αλμειδα; κάτι ολοκληρωμένο ρε παιδιά!! Βλέπει κάποιος να έχουμε ένα πλάνο; είτε με αλμειδα είτε με αραουχο με γιομες παίζουμε. Κουραστικές σέντρες από το γκαλο, με το μάνταλο να μην μπορεί 2 χρόνια τώρα να βάλει γκολ. Με ένα ντεφορμέ αραουχο, με βαργκας πατιτο κομμένους. Με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γιόχανσον εκνευριστικά κακό στα τελευταία ματς. Με ένα αδιάφορο αινταρεβιτς και βλέπεις μόνο το βρανιες να παίζει. Μου προκαλεί αηδία αυτή γ ΑΕΚ. Και 2 γκολ
Να βάλουμε και να το γυρίσουμε πραγματικά είμαστε η χειρότερη ομάδα των πλει οφ. Δηλαδή αν επαιζε ο Μπεργκ και δεν είχε απουσίες ο Παναθηναϊκός τι θα γινόταν; ούτε σήμερα μπορούμε να παιξουμε ποδόσφαιρο, και τη νίκη προχθές με το στανιο τη πήραμε, σαν να μην νικήσαμε. Ο Παναθηναϊκός με μισή ομάδα παίζει ρε παιδιά, οι καλύτεροι του παίκτες επιθετικά είναι εκτός, πριν τα ματς με αυτούς λέγαμε για 4ρες..ΠΟΙΕΣ 4ρες; ούτε γκολ δε μπορούμε να βάλουμε. Μια σωστή επίθεση. Πρέπει να κάνουν λάθος οι άλλοι για να βγάλουμε φάση. Κανένα πλάνο απ το μανολο.
Σημαδια αποσυνθεσης διοικητικα,αγωνιστικα..ΠΑΝΤΟΥ!ΝΤΡΟΠΗ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Χωρίς βρανιες με μπαοκ . Θα κάνει πάρτι ο πριγιοβιτς
Δες σεντρα στο 90 ο Γκαλο ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ με 8ατομα μεσα και τη δινει στο πρωτο στοπερ μετα λενε για το Ντιντακ
Ο Γκαλο θελει παγκο να στρωσει
δρομο θελει αλλα που θα βρεις φθηνοτερο
Πουλημα θελει.
Απο εδω και περα θα στρωσει ρε συ φιλε μου? Οτι ειχε να δωσει το εδωσε. Αυτο ειναι το ταβανι του. Μονο χειροτερος μπορει να γινει πλεον αν σκεφθουμε και την ηλικια του...
Δεν είναι ότι δεν θέλουν δεν μπορούνε , δεν ξέρουν να παίξουν την μπάλα κάτω , δεν ξέρουν να κάνουν σέντρες , ο Χριστοδουλόπουλος ατομιστής αν είχε δώσει στον αραουχο θα ήταν άλλο παίχνιδι
ο προπονητης φταιει που δεν εχεις μπακ? εξτρεμ? δεκαρι με @ρχι@?
Ενώ ο παο έχει τον Ντάνι αλβες δεξιά ..δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά με το τρίτο του δεξί μπακ έπαιζε τον μαρινακη.
Όχι ότι δεν φταίνε οι παίχτες εννοείται
πάλι θα πει ότι ήμασταν πίσω στη διεκδίκηση για την πρόκριση στα πλέι οφ αλλά τα καταφέραμε που τελικά μπήκαμε και κουραστήκαμε απο την προσπάθεια
Ομάδα αστεία . Μία ευκαιρία σε 90 λεπτά στον μισό βάζελο ! Μανόλο τα έχειs χαμένα ! Οι αλλαγέs είναι για γιέλια . Την έκανεs ακόμα χειρότερη την ομάδα ! Αλμέιδα ,ανέκδοτο !
προλαβαινει η Παε να μην δωσει συμβολαιο στον Χιμενεθ για του χρονου. μην κανει το λαθος και τον κρατησει. μπορει και πρεπει να παρει καλυτερο προπονητη. συνεχιζει να κανει το λαθος με τον Αλμειδα και τον Αραουχο εκτος περιοχης. ελεος.
Του εχουν πει 100% να βαζει τον Αλμειδα μπας και δικαιολογησει το συμβολαιο και δεν πληρωσουν αποζημιωση το καλοκαιρι. Καλος χρυσος προσπαθει ο Αλμειδα αλλα η διοικηση να δεχτει οτι εκανε λαθος στην μεταγραφη του να του δωσει τα λεφτα να τον στειλει απο εκει που ηρθε. Καλυτερος ο Πεκχαρτ ουτε φανφαρες ουτε γκρινιες βαζει τα γκολ οποτε χρειαζεται αλλα θελουν να τον διωξουν να γλιτωσουν λεφτα.
φιλε μου αν η οποιαδηποτε διοικηση λεει στον οποιοδηποτε προπονητη ποιον παιχτη να βαζει δεν αξιζει να λεγεται προπονητης ουτε ... του αστερα ραχουλας.
Τα χαλιά τα ίδια... Άστα διαλα
Ξεκάθαρα πουλήστε τον μανταλο! Αυτό ήταν μέχρι εδώ δεν πάει άλλο ότι πιάσει να πάρουμε κανέναν παίκτη της προκοπής να δούμε λίγο επίθεση έλεος ! ΜΌΝΟ σαν 8αρι να μείνει αν δεν θέλει στο καλό μας έχουν βγάλει τον καρκίνο με τον ηγέτη που θέλει να παίζει μπροστά...
Ρε ταβερνιαρηδες αν δεν ειχατε τοσους μανατζερ δεν θα παιζατε ουτε στον αστερα ραχουλας... Μανταλος δημιουργικο χαφ σου λενε χωρις μυαλο χωρις πρωτοβουλιες... Και βρωμανε ολα τα τοπικα πρωταθληματα με πολλους σαν τον μανταλο...αρχηγος της ΑΕΚ σου λεει κ γελανε και στον πλανητη ερμη...
Δυστηχως στη β´ παιζαμε καλυτερα... Λογικα εχουν κατσει ολοι επανω στα συμβολαια τους και κανουν μαγκες κατι χατζηγιοβανιδες...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κριμα για τα € τις ωρες και τα χιλιομετρα που κανουμε...
Καλο καλοκαίρι...
Είμαστε απαίσια ομάδα και το εννοώ. Πραγματικά μηδέν πλάνο.
Ποσα κορνερ κερδισαμε;
Αυτή η ΑΕΚ είναι ντροπή για την ιστορία μας. Με ευθύνη 100% του Μελισσανίδη.
ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 21
Δρόμο όλοι και καλύτεροι παίχτες και πρωπονητης στην Αεκ (με τους απλήρωτους τους Παναθηναϊκόυ)
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;
Ρε μανολο πριν το τελικό σε στηρίζαμε όλοι. Και στο τελικό και στα πλει οφ με εξαίρεση τη τούμπα, βλέπουμε μια ΑΕΚ χωρίς πλάνο. Ποσά ματς είναι μαζί με το τελικό; 5; πήρε μια σωστή σέντρα για μια σωστή κεφάλια ο αλμειδα; κάτι ολοκληρωμένο ρε παιδιά!! Βλέπει κάποιος να έχουμε ένα πλάνο; είτε με αλμειδα είτε με αραουχο με γιομες παίζουμε. Κουραστικές σέντρες από το γκαλο, με το μάνταλο να μην μπορεί 2 χρόνια τώρα να βάλει γκολ. Με ένα ντεφορμέ αραουχο, με βαργκας πατιτο κομμένους. Με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γιόχανσον εκνευριστικά κακό στα τελευταία ματς. Με ένα αδιάφορο αινταρεβιτς και βλέπεις μόνο το βρανιες να παίζει. Μου προκαλεί αηδία αυτή γ ΑΕΚ. Και 2 γκολ
Να βάλουμε και να το γυρίσουμε πραγματικά είμαστε η χειρότερη ομάδα των πλει οφ. Δηλαδή αν επαιζε ο Μπεργκ και δεν είχε απουσίες ο Παναθηναϊκός τι θα γινόταν; ούτε σήμερα μπορούμε να παιξουμε ποδόσφαιρο, και τη νίκη προχθές με το στανιο τη πήραμε, σαν να μην νικήσαμε. Ο Παναθηναϊκός με μισή ομάδα παίζει ρε παιδιά, οι καλύτεροι του παίκτες επιθετικά είναι εκτός, πριν τα ματς με αυτούς λέγαμε για 4ρες..ΠΟΙΕΣ 4ρες; ούτε γκολ δε μπορούμε να βάλουμε. Μια σωστή επίθεση. Πρέπει να κάνουν λάθος οι άλλοι για να βγάλουμε φάση. Κανένα πλάνο απ το μανολο.
Ο Μολεδο ειναι 3 λεπτα πανω στη γραμμη και ο ρεφ δεν τον βγαζει εξω να παιξουμε η μυτη του ανοιξε δεν πεθανε ελεος
Θα γινει μεγαλη μαχη με νιονιο την τελευταια αγωνιστικη για την αποφυγη της τελεταιας θεσης.Ολοι ΟΑΚΑ!!!!!!
Ν. Σμύρνη παίζουμε αλλά και ΟΑΚΑ να πας εκείνη την ημέρα το ίδιο και το αυτό θα είναι, η ομάδα δεν θα έχει κατέβει σε κανένα από τα δύο γήπεδα...
Το χειροτερο...??? Οτι αυτο είναι αλήθεια....
Παιξαμε στο ΟΑΚΑ και χασαμε κιολας. Μην μπερδευομαστε!!
Τι κρίμα. Αν βγαίναμε τσ. λιγκ θα κάναμε μεγάλες μεταγραφές και θα κρατάγαμε τον Αραούχο...
Το γήπεδο καλά;
Ομάδα χωρίς φιλικό μπροστά στον κόσμο της στην αρχή της σεζόν,παγκόσμια πρωτοτυπία, δεν ήταν για παραπάνω. Απλά μας παραμυθιάζετε και παραμυθιαζόμαστε και μόνοι μας.
Ειλικρινά αν δε θες βάλε εμένα διαχειριστή και ασχολείσου μόνο με το γήπεδο.(Αν θες και γήπεδο)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πλακίτσα θα τους κάνω
Ο Ουζουνιδης δειχνει πραγματα στην ομαδα τους.Εμας τι δειχνει ο Χιμενεθ?
Είπα ότι να περιμένουμε να λήξει για να κρίνουμε.. τελειώνει και αυτό κυρίες και κύριοι δεν είναι ΑΕΚ...ο μόνος που παίζει είναι ο βρανιες και ο τσιγκρινσκι..δεν μπορείς με αυτόν τον Παναθηναϊκό να χάνεις ..αλλά τέλος πάντων..θες να χάσεις στην λεωφόρο? Δεν χάνεις στο ΟΑΚΑ από Πανιώνιο..αυτά τα πράγματα δεν γίνονται..τίγρη φέρε η 6-7 εντεκάδατους παίχτες η φύγε ..μας έχεις βγαλει την ψυχή
ΡΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΑΙ ΡΕΕ...ΦΕΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΡΟΝΙΑ..........
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τελευταια ειναι πολυ νωχελικοι και ανευροι οι παικτες... Καλοι παικτες ειναι αλλα αν δεν προσπαθουν θα ειναι χειροτεροι και απο το τοπικο της Αρτας. Οταν εχεις υπαλληλους(οπως ειναι οι παικτες) και δεν αποδιδουν και δειχνουν αδιαφορια πρεπει να παιρνεις μετρα ειτε ο προπονητης να τους τριξει τα δοντια ειτε η διοικηση. Παιρνουν χιλιαδες ευρω για να παιζουν μπαλα και οι περισσοτεροι δειχνουν αδιαφορια... Ας ελπισουμε με τη νεα χρονια να εχει καλυτερο σχεδιασμο η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα...
Τζαμπα κοροιδευουμε τους εαυτους μας και μετα απαγοητευομαστε.Αφου ξεραμε οτι τα παιδια δευτερη σερι νικη δεν κανουν, τι πρωτια στα πλευ οφ θελαμε;Πληρως αποτυχημενη χρονια η ομαδα αυτη δε μπορει να βγει πρωτη πουθενα.
Πως το ειχε πει ο ποιητης; " Δε φταιει...τόσος ηταν "..καληνυχτα...ελπιζω του χρονου να σεβαστειτε περισσοτερο τον κοσμο που στην καρδια της κρισης παραμενει ακλονητος διπλα σας...κι ας στερειται...κι ας υποφερει...
Πως το ειχε πει ο ποιητης; " Δε φταιει...τόσος ηταν "..καληνυχτα...ελπιζω του χρονου να σεβαστειτε περισσοτερο τον κοσμο που στην καρδια της κρισης παραμενει ακλονητος διπλα σας...κι ας στερειται...κι ας υποφερει...
Χωρίς αρχή και τέλος...Κρίμα...
ομαδα με 22ισαξιους μετριους παικτες κ αυτο φαινεται οταν βρισκεσαι πισω στο σκορ, κ 3 ωρες να παιζεις δεν μπορεις ουτε την ισοπαλια. αν δεν ριξει λεφτα για παικταραδες παλι θα φταιει ο προπονητης, απελπισια πραγματικα, ερχομαστε ηρθαμε αλλα καπου χαθηκαμε στον δρομο........γ, β, 3ος χρονος ερχεται αεθνικη κ ακομη παιζουμαι με παικτες β εθνικης.
Αφού δε κερδίζουμε καλύτερα να χάσουμε.... Είτε με Χ είτε με ήττα θα θέλουμε νίκη την Κυριακή και με Πανιώνιο και ο βαζελος να πάρει χ από ΠΑΟΚ. Αν όμως ο βαζελος κερδισει και την Κυριακή θα έχει κίνητρο με ΠΑΟΚ και μπορεί να πάρει ένα χ. Βέβαια γελάω και μόνο που σκέφτομαι ότι έτσι όπως παίζουμε θα κάνουμε εμείς 2 νίκες.....
Γιατι παντα φταιει ο προπονητής?και αυτο απο παντα οχι απλα φετος και περυσι και και...το οτι ισως τοσο μπορουν οι συγκεκριμενοι παικτες δεν το έχει σκεφτει κανεις?
Ρε φιλε ο βάζελος ΔΕΝ ΕΧΕΙ καλύτερους παίκτες!!!!ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ έχει!!!!!
Ναι, όντως, μαγεύει αυτός ο ΠΑΟ! Θα μας τρελάνεις ρε φίλε? Χωρίς να κάνει ευκαιρία ο ΠΑΟ έχει βάλει γκολ από απίστευτο λάθος των Βράνιες - Γκάλο!
Πάντως συνοχη οι γραμμες του βάζελου έχουν,transition παίζει μια χαρά.γιόμες δέν κάνει όπως εμείς!Αν αυτό δεν είναι έργο προπονητή πάω πάσο,....
το θέμα ειναι οτι ο φαλάκρας στη προετοιμασία δεν έκανε τιποτα... οι παίχτες απλά δε μπορούν πια! Τιγρη ρίξε λεφτά ...!
Τι σκατα κανουν στις προπονησεις... συνεργασιες δεν γινονται, τροπος παιχνιδιου δεν υπαρχει, συνοχη δεν εχει η ομαδα, αντεπιθεσεις δεν ξερουμε να βγαζουμε... τι κανουν πραγματικα!
Η ομάδα δημιουργικά ειναι πολύ πίσω. Κακός αινταρενιτς, κακός μανταλος, κακός γκαλο. Πλην του βρανιες ,του τσιγκρινσκι και του σταθερού Λάζαρου, όλη η υπόλοιπη ομάδα μέτρια έως κακή. Δεν γίνεται να μην κερδίζεις αυτόν τον παναθηναϊκό...
ΑΔΕΡΦΙΑ ήρεμα ο Μανολο δεν εχει βάλει την υπογραφή του πουθενά τώρα άμα ανανεώσει ειναι κάτι παραπάνω απο προκλητικό αυτό που συμβαίνει απο πλευρά της διοίκησης
Απορώ, γιατί τα βάζουμε με τους παίχτες και τον προπονητή... Αν δηλαδή πάμε να φάμε σ’ένα εστιατόριο και βρούμε μια τρίχα στο πιάτο μας, με την τρίχα θα τα βάλουμε;
ante tou xronou pali me mia dosh xaras elpizw
Με έχει κουράσει αυτή ή ομάδα........φτάνει πια!!!
Του χρονου θα οαρουνε τα 3 μου, οχι διαρκειας!!! Τερμα τα πεταμενα λεφτα μου!
Μόνο ο βρανιες θυμίζει παίχτη της ΑΕΚ που θέλουμε. Που ειναι ο αραουχο οεο;;;
Τι να κάνει ο αραουχο όταν ντιντακ και γκαλο απλά γεμίζουν μέσα. Θυμάσαι πως παίζαμε με κάτω την μπάλα και α άλλαζαν την μπάλα αραουχο Μάνταλος σε μισό μέτρο;; και ανοίγαμε τις άμυνες;; αν θες γεμίσματα βάλε πεκχαρτ
Από την αρχή του πρωταθλήματος γράφω για την ανικανότητα του Γκάλο στην άμυνα. Ο βραζιλιάνος ΔΕΝ είναι μπακ. Απλά δεν ξέρει την θέση. Μέτριος μπροστά κάκιστος αμυντικά.
Που πάμε με αυτη την ομάδα ούτε σέντρα δεν ξέρουν να κάνουν
1-1 τελικό
Τίγρη το είπες και το κανες... Γυρίσαμε και τρέμει η γη
Ουτε αυτον τον βαζελο δεν μπορουμε.Η 14 Ιουνιου ειναι κοντα
Ας πουνε και μια φορα την αληθεια: "δεν θελουμε να βγουμε πρωτοι διοτι θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ εκ των πραγμάτων να ξοδεψουμε". Τουλαχιστον να μην πικραινομαστε κανοντας τον ουζουνιδη προπονητη και τον πανιωνιο ομαδα. Μου θελετε και διαρκειας......
Τα ειπες ολα...
Δυστυχώς........οτι και να γινει όμως και μέχρι να σβησει ο ηλιος.................... ΜΟΝΟ ΑΕΚ. Μεγάλη μου Αγάπη θα το αντέξω και αυτό..........
Βλεπω το παιχνιδι ενω εχει τελικο Europa και νιωθω λες και εχω ξεμεινει Αθηνα το 15αυγουστο.
Παιδια γερα να στηριξουμε την ομαδα..πιστευω οτι με ντιντακ αριστερα και μανταλο ηγετη μπορουμε ευκολα 4 ή 5 θεση...ειμαι παλιος αεκτζης και εχω δει παιχταραδες...αυτο ειναι εκτρωμα...μετριοι παικτες και προπονητης για μικροτερες ομαδες...βαλτε οσα dislike θελετε εγω εχω δει αλλες ΑΕΚ και αυτη δυστυχως ΔΕΝ ειναι ΑΕΚ....ΚΡΙΜΑ..
Ούγκο αύριο στην Καλαμάτα ψήνουν γουρνοπούλες , κατέβα εκεί και άραξε για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Αχαχαχαχαχα
Ούτε ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο!! Δηλώσεις Χιμένεθ παίξαμε καλά ήμασταν άτυχοι!!! Έτσι πουλάτε τρελίτσα στις πλάτες της ΑΕΚ!!! Ξύλο μέχρι να μαυρισετε τίποτα άλλο υπομονή τέλος!!!!
δυστηχώς δεν έχουμε ομάδα...... μένουμε πάλι στάσιμοι ...δε βλέπω τους παίχτες να έχουν κίνητρό....το μόνο κίνητρο που έχουν είναι να νικήσουν τον ολυμπιακό?
κρίμα και πίκρα σε εμάς
Ομάδα χωριο και ό,τι ναναι...
Ανουσια και ακινδυνη χανει απο αφαντο αντιπαλο χωρις καν δευτερη ευκαιρια.....!!!!!
Τωρα αντε για 2 νικες και Χ των γαυρων με Παο....
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Ρε δεν μπορουμε τιποτα ποιον κοροιδευουμε, ο Γκαλο δεν αξιζει ανανεωση απο το ημιχρονο μεχρι το τελος του αγωνα και εμεις τον καναμε για 2019, στο 40 τα ειχε φτυσει και δεν μπορουσε να κανει overlap για ετοιμο γκολ.Με ποιους απο σας θα κοπανιεμαι μεχρι τελους για το πιοι παιχτες απλα δεν μπορουν, βασικα δεν υπαρχει και νοημα σε αυτην την συζητηση γιατι δεν εξαρταται απο μενα να φυγουν η κατι,προφανως.Μονο δικαιωση του προπονητη του καναπε για το γαμωτο.Το αλλο το παιδι ειναι απλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μετριο, αλλα να πλασαριστει ως ηγετης ενα παιχτης των 100.000 συμβολαιο μαλλον συμφερει πολλους, ρε αμα τον επαιρνε ο Γαυρος θα ηταν δανεικος στην Ξανθη το ξερεις? και ξερεις γιατι? γιατι δεν θελουν να βγαινουν 4η, ουτε τους δευτερευοντες στοχους μας δεν μπορουμε να ονειρευομαστε. Αλλοι γραφουν κατι πραγματα σαν, ολα νικες και στα χερια μας η πρωτια και διπλο λεωφορο μετα ευκολα τον ΠΑΟΚ στο Οακα, ποσες φορες τα χουμε πει αυτα και ποσες εγινε οντως ετσι, 0/10+?
Γεια σου ρε Τιγρη με την ομαδαρα σου.......Μια χαρα ειμαστε μην αλλαξετε τιποτα........ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ........
Πλακα θα χε να βγαιναμε τελευταιοι. Να εβλεπα ποτε θα προλαβαιναν να κανουν μεταγραφεδ.
Τι να μεινει ο Αραουχο? Πλακα κανουμε? Εδω θελουμε καμια 10ρια μεταγραφες. Και αν κρατησουν Αραουχο, οι περισσοτερες απο τις υπολοιπες μεταγραφες θα ναι παλι της πλακας.
Και χωρις αραουχο παλι καναν Μπαχουι θα παρουμε να ειμαστε μετα και επισημα η πιο αργη ομαδα Παγκοσμιος...
Μονο Βράνιες και λίγο ο Λάζαρος! Ολοι οι άλλοι ψόφιοι με χειρότερους : Αιντάρεβιτς, Μάνταλο, Αραούχο! Μέτριοι Γιόχανσον, Γαλανό, Γκάλο, Ντίντακ
poso pio xalia? ntropi tipota allo,prota apo ola den seveste tous eautous sas..kourasi ktl ktl alla eleos..ligo psixi.NTROPI.kalo vradi AEKARES MOU..
Μια σωστή πάσα κάνε ρε μανταλος έλεος
Τα πράγματα ειναι απλά με τέτοια ομάδα προκριματικά ΤΣ.Λ δεν χτυπάς οποτε και να μην εκτεθεί η διοίκηση στο σχεδιασμό άραξε στα play-off και πάει για δεύτερη θέση μην ξεκινήσει απο αρχές Ιουλίου παιχνίδια αλλά και την δεύτερη την κόβω δύσκολη έτσι όπως το πάνε
Ζητείται τηλεόραση από 26εως 32 ιντσών, από τις παλιές με τον κώλο πίσω,( γιατί αυτές οι καινούργιες οι γαμημενες σπάνε εύκολα,)για αποκλειστικη παρακολούθηση αγώνων της ΑΕΚ με προπονητή Χιμένεθ και παίκτες τύπου Γκάλο,αινταρεβιτς, Αλμέιδα, μάνταλου, Γιόχανσον κλπ..........
Για γέλια όλοι στην ομάδα από πάνω μέχρι κάτω!
ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΕΓΕΣ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΠΝΟΉ ΚΑΙ ΤΑΧΎΤΗΤΑ.... ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΆ!
Η διοίκηση πού είναι στα πλέι οφ ?
Είτε να τους δώσει κίνητρο (πριμ).
Είτε να τους τραβήξει το αυτί.
Ή μήπως δεν ήθελε τίποτα ?
Εισαι καλα? Να βγουμε 1οι και μετα να πεσουν λεφτα για μεταγραφες τρελαθηκες?
πραγματικά άφαντη
Η Διοίκηση ξερει μονο αγκαλιτσες και φιλακια με τον Ιβαν.
Έλληνα κόουτσ σήμερα κιόλας!!!
Παιδιά έμαθα ότι παίζει η ΑΕΚ σήμερα και δεν μπορώ να βρω που... Στην τηλεόραση έχει τον ΠΑΟ με μια ομάδα με κίτρινα, αλλά δεν μοιάζει με την ΑΕΚ. Ξέρει κανείς κάτι;
Eμείς για τα ανάθεμα και ο ΠΑΟΚ χωρίς νίκη (2 φιλικά με νιονιο και το μπουκάλι στον Ιβιτς) θα πάει Τσου λου.Γιατί ασχολούμαστε δεν καταλαβαίνω...
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι παιζαμε τοσο αμυντικα αν καναμε το 3χ3 δεν μας νοιαζει τι κανει ο Παοκ
αν παμε Χ απλα παμε στους 7 κ περιμενουμε το παο να κοψει βαθμους/βαθμο απο το παοκ και με 2 νικες παμε στους 13
αν χασουμε παλι το ιδιο απλα με 2 νικες παμε στους 12 και αν ο παοκ χασει η παει χ ημαστε και οι 2 στους 12 και ειμαστε πρωτοι?Οποτε ρε Χιμενεθ τι πας και κανεις παλι σημερα ?
Τουλαχιστον προλαβαμε να κλεισουμε τον Χιμενεθ για του χρονου χαχαααααα
Έκλεισα την τηλεόραση . Με 9 ούτε ισοπαλία δεν παίρνουμε . Αλμειδα και μπακατέλας καληνύχτα
Γιατί με τους υπόλοιπους ήταν καλύτερα...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ?ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ 80 ΛΕΠΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΓΑΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ !ΠΑΘΟΣ ΜΗΔΕΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΝΙΕΣ
Ξευτίλαααααασααααααααααα!!!!!
οταν δεν παιζει ο μεγαλος αρχηγος πασχουμε διμιουργικα οταν παιζει δεν υπαρχουμε διμιουργικα..
theloume metagrafes kales Aytous pou exoume einai aneparkis
Μα να αφήσουμε τον μανολο να κάνει προετοιμασία μα δεν είναι δικιά του η ομάδα ..μα μα μα μα
Εγώ αυτό που βλέπω ότι εδώ και πόσο καιρό η ομάδα σέρνεται και η μόνη τακτική είναι πασουλες τα σέντερ μπακ μετά γιόμα και ότι κάτσει
Και του ουζουνιδη δεν είναι δικιά του η ομάδα αλλά ο παο του δεύτερου γύρου είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και προσπαθεί να παίξει στρωτη μπάλα .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εμείς ας μείνουμε καλοί σαμαρειτες που ήμαστε ας δίνουμε ευκαιρίες στον τίμιο μανολο στον τίμιο καλό στον τίμιο μανταλο .έχουμε μείνει με τίμια και καλά παιδιά και από μπάλα Τπτ .
Μην περιμένετε να περάσουμε δυο γύρους για να μπούνε ομίλους .οπότε άλλη μια χρονιά χωρίς Ευρώπη .
Να μαστέ καλά να θυμόμαστε την κάποτε μεγάλη ΑΕΚ
Ε ΜΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΊΣΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ.. .ΈΧΕΙ ΔΥΝΑΤΌ ΣΟΥΤ...ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ Η ΧΡΌΝΙΑ...
Αν ΔΕΝ κερδισετε ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ματς που απομενουν θα δειτε αλλους οπαδους....
........
....
Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.............
Οτι θελετε το εχετε.....ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ..........
Γαλανόπουλος 10ρι - το είδαμε και αυτο σήμερα. Μπακασετας προχθές χάφ. Μάνταλος χάφ . Θελουμε νίκη και παίζουμε με αινταρεβιτς Γιόχανσον και Γαλανόπουλος 10ρι και αλλαγή αλμευδα. Έλεος κουράστηκα.
Δωσε ρε Λαζαρε μια πασα μια πασα τον Αραουχο. Πιστευω πως πρεπει να παμε σε 4-2-3-1 με 10αρι πισω απο Αραουχο.....
Το κάνε στον τελικό και με Ολυμπιακό μέσα έξω ημιτελικά. Εμένα δε μου άρεσε, μ αυτούς τους παίκτες όχι.
Νομιζω μας τρολαρουν,με τα λιμά του Παναθηναϊκού δεν μπορούν, Όχι φάση να κανουν στην περιοχή δεν μπορούν να μπουν.Τώρα το ανέκδοτο Αλμειδα (ετοιμάζονται να τον κρατήσουν)είναι σαν να πετάς λευκή πετσέτα
Εβαλε και αυτον που μας πρηξανε οτι ειναι τελειωμενος. ΤΟΣΟ ΑΣΟΒΑΡΟΙ!!!! Πρωτα διαρρεουμε οτι ειναι τελειωμενοι και μετα ζηταμε να παιξουν......ΑΣΟΒΑΡΟΙ
Απόψε ο Μανόλο εφαρμόζει το σύστημα "φίδι"... Σερνόμαστε!
Το ξαναλέω ο Χιμενεθ έχει εμμονές με παίχτες και έχει χάσει τα αποδυτήρια.
ΗΓΈΤΗ ΠΑΊΖΕΙΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΜΠΑΟΚ
Εντελώς αποτυχία η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ.....
τουλαχιστον ο Ουγκο και τιποτα να μην κανει θα μας εμψυχωσει το βραδυ στο Facebook
Πραγματικά σκέφτομαι να κατέβω από Βέροια την Κυριακή και σε όλο το ματς να γιουχαρω διοίκηση και παίκτες. Ντροπή για την ΑΕΚ άλλη μια χρόνια. Την έχετε κάνει μικρή ομάδα κύριοι της διοίκησης
Πικρα κ το περιμεναμε εχουμε να κανουμε διπλο στην λεωφορο χρονια κ ουτε τωρα με τα δευτερα του παο.τελος η πρωτια κ κοιταξτε μην παμε τελευταιοι.
ρεζιλικια ενω δεν ειμασταν κακοι λογω μικρων παικτων. ειναι μικροι παικτες του χρονου αν δεν μπουν χρηματα να ερθουν παικταραδες θα μας κανει πλακα ο καθε πικραμενος.........κ μερικοι δεν θελετε ρεγες εναν παικτη που ειναι ακομη στο τοπ επιπεδο επειδη προτιματε παικτακια απο τον παναιτωλικο
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι (διοικηση) εξαλου στο τελος παιρνεις οτι σ αξιζει και φετος πηραμε οτι μας αξιζε με οσα εγιναν απο την αρχη τη χρονιας ισως και περισσοτερα απο οσα μας αξιζαν ο τελευταιος που φταιει ειναι ο χιμενεθ
ΑΕΚ ΑΕΚ αντε.... ΑΕΚ!!!!!!
Pia aek file. Asta xalia eimaste
Pia aek file. Asta xalia eimaste
Pia aek file. Asta xalia eimaste
Βγαζει και τον Λαζαρο... σαν να λεμε παιδια εμεις δεν παιζουμε αλλο.
Ουτε μπακ ουτε εξτρεμ χρειαζομαστε.....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ να ειμαστε ΑΕΚ γ..... το φελέκι μου. Αντε πια με τα ψεμματα. Δεν την παλευω αλλο να βλεπω την ΑΕΚΑΡΑ να μην παιζει τιποτα. Ας παιξει κι ας χασει. Δεν γινεται να τρεμει το φυλλοκαρδι μας με τους μαρινακηδες και τους χατζηγιοβανηδες
Καποιοι τα λεγαν εδω μεσα αλλα παιρνουν τα μυαλα σας αερα οταν κερδιζαμε τα χωρια με 5αρο 6αρες λες και ειμασταν η μπαρτσελονα....αντε ξυπνηστε εκει στη διοικηση υποσχεσεις μονο εδω και 3 χρονια τιποτα...
τον κορμό τον κορμό να κρατήσουμε...
Ποιον κορμό ούτε μπακλαβά δεν έχουμε.
μια με τον πανιωνιο δευτερη σημερα μπραβο γκαλο.......αν τον θεωρειται βασικο μπακ ομαδας πρωταθλητισμου τον γκαλο τι να πω? για τον παναιτωλικο μια χαρα για αεκ ουτε αλλαγη, φετος ειναι τραγικος κ του χρονου θα ειναι κ 32χονων...
Αδερφέ εγώ για το Γκάλο τα γράφω απο τον Οκτώβριο.Μια με τα μάτια που μαρκάρει στο γκολ του νιονιου και σήμερα η μλκια με το χέρι.....πάω πάσο πλέον!!!
Για μένα χέρι δεν υπήρχε..Τώρα να ξέρετε ότι η 18 αδα και η 11 καθορίζεται από την διοίκηση.Για πιο λόγο δεν βάζεις Πεκχαρτ!!!!!!!!!
Χερι ηταν ρε παιδια μη λεμε οτι να ναι.Σημειωτεον οτι προλαβαινουμε να βγουμε τελευταιοι και τα παλικαρια μας προσπαθουν γι αυτο δεν εχω παραπανω..
Aν αυτο που βλεπουμε ειναι ΑΕΚ πρωταθλητισμου λυπαμαι αλλα αποτυχαμε παταγωδως σε ολους τους τομεις κριμα που περιμεναμε τοσα χρονια τιγρη για να δουμε μια πραγματικη ΑΕΚ κ βλεπουμε μια ομαδα σαν του αδαμιδη εχει καμια διαφορα????καλο καλοκαιρι παιδια κ καλο μας κουραγιο δυστυχως!!
Ελπιζω να μην εχει υπογραψει ο χιμενεθ και απλα να προφορικα μονο να εχουν συμφωνησει..
Ο Πατιτο τώρα μπήκε ενώ τον είχε εκτος αποστολής.
ωραιο παιχνιδι κανουμε μεχρι στιγμης..μα δεν ντρεπεστε αλητες.
Μας δουλεύουν ομάδα καφενείο!!!
Ο Αλμέιδα χρωστάει πάντως ένα, να δούμε τι θα κάνει...
Πολλά χρωστάει αλλά τώρα δεν γίνεται τίποτα.
Γιατι χρωσταει? Και τα 3-4 που χει βαλει πολλα ειναι για παλαιμαχο.
theloume metagrafes kales Aytous pou exoume einai aneparkis
Το θεμα δεν ειναι οτι εκανε χερι το θεμα ειναι οτι κανουνε πλαγιο και αντι να καλυψει το χωρο καθετε και κοιματε ορθιος ο αμπαλος λες και θα βγει οφσαιτ ο μικρος γιο γιο σε εκανε το παιδακι Γκαλο αντε επιτελους
Επιτελους αυτο που φωναζω ΜΗΝΕΣ τωρα...ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ καποτε;;;;;;;;;;;;;;;
ΥΓ... Αν δεν μπορουμε να κερδισουμε τα τριτα του Παο τοτε ΔΕΝ αξιζει να βγουμε πουθενα....
Φτανει η κοροιδια....
είμαστε απλά τραγική....ετσι δεν πάμε πουθενα απλά πράγματα.
ρίξτε καμιά μπίρα στον μανολο μπας και το πάρουμε στα χαρτιά
Θα την αρπαξει ο αραουχο στον αερα,και αντε να του εξηγησεις οτι δεν επρεπε μπας και κερδιζαμε.
χαχαχαχαχ
@@@@ την ξευτίλα σας ουστ δεν ντρέπεστε με την δεύτερη ομαδα του ΠΑΟ παίζετε!
theloume metagrafes kales Aytous pou exoume einai aneparkis
Ομάδα χωρίς μέταλλο. Αυτό δείχνει ολόκληρη η χρονιά κ αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι μια από τα ίδια που βλέπαμε σε όλα τα εκτός.
Δηλαδή σας αρέσει η προπονητική του Χιμενεθ?
Ρεεε τι χαλια ειναι αυτα ρε?Αλλη μια χαμενη χρονια αλλα εγω απορω πως θελουμε να παρουμε πρωταθλημα κ πολλοι εδω μεσα λεγατε "το χαρισαμε φετος στν γαυρο" οταν εχουμε τετοιο ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ροστερ με ενα ματσο κυκλοθυμικους παικτες που δεν κανουν για πρωταθληματικη κ ευρωπαικη ΑΕΚ περαν 3-4 περιπτωσεων κ αυτοι στην καλη τους μερα οταν ειναι.Πλακα μας κανουν τα 2α του αδιαφορου βαζελου ,ο καθε νιονιος κ ο σαββιδης με τον γιο του.Με ενα 15αρι μυρια μπατζετ ΚΑΙ ΣΩΣτΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ισως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουμε καποια ελπιδα να κανουμε κατι καλο του χρονου αλλιως τα ιδια παντελακη μου με ελευθερους η φθηνους παικτες - "λαχεια"- η τελειωμενους "αστερες" βλεπε μπουανανοτε,αλμειδα,ρεγιες που ακουγεται κλπ...
Πότε γυρίσαμε τελευταία φορά σκορ;
Δεν έχω νιώσει πιο απογοητευμένος. Οι παιξτες είναι ΑΡΓΟΙ. τους βλέπω και κουράζομαι. Δεν μπορούν. Μόνο που σκέφτομαι ότι πάλι ο παοκ βγήκε πρώτος με πιάνουν τα νεύρα μου. Αν δεν ρίξει η διοίκηση χρήμα το καλοκαίρι θα μείνουν μόνοι τους.
Συγγνωμη. Αυτο τωρα ηταν πεναλτι? Απο το μισο μετρο? Πλακα κανουμε? Και δε διαμαρτυρηθηκε και κανεις. Τοσο παθος υπαρχει. Και τωρα ξαναμπαινει ο Αλμειδα. Δε γινονται αυτα.
Το θεμα δεν ειναι αν ειναι πέναλτι το εδωσε και τέλος . Το τραγικό με αυτο τον "παίκτη" ειναι οτι θες μονο νίκη , τον ανεβάζει με προωθημένη πάσα ο Βρανιες και δεν κανει καν κινηση . Και αντί να γυρίσει έστω στη θεςη του ξεχνάει κ τον παίκτη του .
Να δουμε τι θα γράφετε σημερα...άραγε ο Μανόλο φταίει? Ή η λίγοι παιχτες με τρίτοτέταρτη ψυχολογία?
Θες να πείς οτι ο βάζελος έχει καλύτερους παίκτες?Και την ψυχολογία την φτιάχνει ο εκάστοτε προπονητής
Όταν εχεις εναν ηγέτη που σε ενα τέτοιο ματς πέφτει κάτω 4/5 φορες...και διαμαρτύρεται στον διατητη:7/5...δεν θες άλλο για να σε χαρακτηρίσουν ομάδα μικρού βεληνεκούς...δεν ξέρουν σε ποια ομάδα είναι δεν ξέρουν τι σήμα είναι αυτό που φοράνε...με φωτεινές εξαιρέσεις βέβαια...βλέπε βρανιες
Όταν έχεις τέτοιο ρόστερ ούτε ο Μουρίνιο δεν σε σώζει. Είναι φανερό πως η ομάδα πάσχει σε νευραλγικές θέσεις και ιδίως στα εξτρέμ. Και για του λόγου το αληθές οι πιο πολλοί παίκτες που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα είναι εξτρεμ.
meta to karaiskaki mono sthn toumpa emfanisthke aek...
Υπνος βαρυς.αυτα δεν γινονται ουτε απο ερασιτεχνες λυπαμαι αλλα ολοι δρομο παιχτες προπονητης ολοι!!!!
ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΗΔΙΑΣΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ 200000 ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Μη σας ακουω να βριζετε.Οταν ειχα γραψει καπου οτι με τετοια μυαλα η ομαδα δε θα παρει ουτε βαθμο στη λεωφορο κραζατε και καποιοι γραφατε οτι σας κουρασα κι οτι ειμαι κακοψυχος. Μονο γαυρος δε βγηκα. Και τωρα να τα παλι.
Lipame alla eimaste Gia Ta mpaza
Αντε να δουμε ποσα γκολ θα φαμε ακομα απο το Γκαλο για να παρει ποδι
Χρειαζόμαστε και δεξί μπακ σίγουρα.
Όταν ανανέωσε ο Γκάλο και ο Μπακάκης λέγαμε πως άλλο μπακ δεν χρειαζόμαστε. Νομίζω πρέπει πλέον να γίνουμε ρεαλιστές και να μην υπερεκτιμούμε αλλά ούτε και να υποτιμούμε τους παίκτες.
ΑΣΟΒΑΡΟΙ.....τον αναστήσαμε παλι
Αι χαθείτε ρε... Ούτε τον κουτσό Λετο.... Ομάδα κατάντια.
Που ναι η ΑΕΚ οεο;;;;
Δοξα τον Θεο αλλαξε γνωμη, πηγε να βγαλει τον μονο γρηγορο παικτη στο κεντρο μας...
Άμωμοι εν οδώ αλληλούιααααααααα...
Τωρα που μπηκε ο Αλμειδα μια χαρα κλειδωσε ο ασσος.
Τουλάχιστον μην βγούμε τέταρτοι....
Lipame alla eimaste Gia Ta mpaza
Και εις αλλα με υγεια...γιατι ρε παιδια; νικησατε τον Μπαοκ στην Τουμπα...τι παθατε;
Ουτε τον με Χατζηγιοβανη δε μπορεις ρε πρώην ποδοσφαιριστή ... Ευτυχως που σου ανανέωσαν γιατι ήσουν έτοιμος για Γιουβεντους ...
Ο Γκάλο μετά το μαρκάρισμα με τα μάτια στο γκολ του Πανιώνιου,σήμερα την έκανε πάλι την μλκια με το χέρι....τι να πω!!!!
Αλήτες
Του χρόνου πάλι....... τον μπελά μου......
ήρθε η ώρα να γυρίσουμε ένα παιχνίδι. Για πάμεεεεεεε
Το είδαμε το όνειρο πάλι, ομάδα που ανασταίνει νεκρούς
Χάνουμε από τον Κουτρουμπή , τον Χατζηγιοβάνη και τον Χατζιαβάτη . Δεν έχω να πω κάτι άλλο...
Αντε και του χρονου
Περιμενω εναγωνιως τα στανταρ σχολια που εμφανιζονται σε καθε αρθρο:
/αμπαλος
1. Ο Μανταλος ειναι χαλια/λιγος/πατατα
2. Ο Χιμενεθ δεν μπορει, φερτε τον ... (συμπληρωστε ονομα τυχαιου προπονητη)
ΕΝΤΆΞΕΙ ΚΆΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΌΛΑΥΣΕ ΜΠΆΛΑ!!!
Πέναλτι για τον ΠΑΟ. Αντίο Τσ Λ. Τουλάχιστο ας χτιστεί η ομάδα όπως πρέπει το καλοκαίρι. Εδώ έχουμε μόνο ένα εξτρέμ. Μόνο από αυτό κανείς καταλαμβαίνει τι έχει γίνει φέτος.
Μάλιστα. Πίσω στο σκόρ, οπότε τελείωσε! Τελείωσαν και τα play off. Με 2 ήττες δεν πας πουθενά. Αντε καληνύχτα.
Γαύρικο πέναλτι για τον βάζελο. Καμία έκπληξη...
Ρε μαγκες γιατι το χετε απιθανο ενα γκολακι να το ριξουμε στο β?
Η φάση του πέναλτυ ξεκίνησε από λάθος του Βράνιες πάντως...
μπραβο γκαλο παιχταρα και στο πλαγιο κοιμασε ορθιος κανεις κ πεναλτυ διωξτε τον επιτελους
Περαστικά μας. Θέλαμε κ διπλό! Με τζατζίκι η σκέτο;
ΡΕΖΊΛΙ
1000 άτομα στα ντέρμπι τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν οτι βρέχει!! Ποιο χάλια υπάρχει; Άμπαλοι ποδοσφαιριστές που με το ζόρι να τους βαφτίσουμε ταλέντα και παικταράδες!! Άντε γυρνά το τωρα προπονηταρά Χιμένεθ! Βρε Ουστ!!!
Ο Χιμενεθ έχει χάσει τα αποδυτήρια. Ο μισός βαζελας μας παίζει μπάλα
Ρε τον Μάνταλο πλάκα που χει με τις πάσες του
Βρανιες αγορι μου τι κανεις....??
πριν βαλετε ντιςλαικ σκεφτειτε τι μπορω να εννοω......κλωνοποιηση αυτος ο παικτης...δεν υπαρχει....
ΕΥΤΥΧΏΣ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΑΠΌ ΤΏΡΑ!!
Κοίταξε ο δαίμονας του πληκτρολογίου τι μου εμφάνισε.
com/a-105901/tet-a-tet-ximeneth-adamidh.htm
http://www.aek365.
ΚΟΥΦΌ
το όλο παιχνίδι δεν με κάνει αισιόδοξο. Αν δεν γίνουν κινήσεις το καλοκαίρι, μια από τα ίδια.
ΜΑΝΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....ΤΟΝ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣΣΤΣΤ
Παλι καλα εκανε θεατρο η ξανθια... την ειχαμε κατσει αμα δεν το εβλεπε ο ρεφερις...
Βγάλε έξω το παρτάλι τον Αινταρεβιτs , είναι κίνδυνοs θάνατοs !
Παρτε παιχτες παρτε προπονητη φτιαξτε γηπεδο σε λιγο δε θα εχουμε ουτε φιλαθλους. Η ομαδα αυτη ειναι επιπεδου πανιωνιος ΤΕΛΟΣ.
Και εσύ φίλαθλος επιπέδου Πανιώνιου!!!
Οσο πεταμε την μπαλα στα περιστερια και δεν τη βαζουμε κατω, θα πονανε τα ματια μας...
Είναι καιρός να σταματήσει η αιώνια καραμέλα ότι φταίνε οι προπονητές ας δούμε την αλήθεια καθαρά επιτέλους παίρνουμε ότι μας αξίζει και η ευθύνη είναι όλη της διοίκησης ή παίρνεις παίχτες σαν τον βρανιες η συνεχιζουμε να κλαίμε τη μοίρα μας δεν πάμε πουθενά μ αυτό το ρόστερ ακομα και με Μουρίνιο
ΒΓΆΛΕ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΒΙΤΣ ΈΞΩ ΤΏΡΑ!!!
Αμα δε κανουμε γκολ τη φαση του λαζαρου, τι να περιμενουμε..; Με λιγο καλυτερο κεντρο, θα ειμασταν ανετοι.. Ας δουμε και το 2ο ημιχρονο βεβαια.. Ειναι κριμα παντως ο Αραουχο να μη τροφοδοτειται οπως πρεπει.. Με ενα πολυ καλο οχταρι/δεκαρι, θα κενταγε μπροστα..
Κίτρινη στόν Βράνιες γιατί εἶναι γρήγορος καί ἔδιωξε τήν μπάλλα προτοῦ φθάσει σ' αὐτήν ὁ παίκτης τοῦ ΠΑΟ... Μήπως προσπαθοῦν νά μᾶς ἀποδεκατίσουν;;;Λέω, μήπως...
Με αυτό το ρόστερ αυτή την εικόνα θα έχεις για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι...σήμερα η ΑΕΚ με δύο καθαρά εξτρέμ συν ένα χαφ θα ήταν είδη 0-2...κάθε φορά τα ίδια λάθη από τους παίκτες...ο Ανέστης δεν ξέρει ποτέ και που να δώσει την μπάλα με αποτέλεσμα να πουλάει κατοχές...τα δύο καημένα στόπερ παίρνουν την μπάλα και δεν υπάρχει κάποιος από τα χαφ να ζητήσει την μπάλα και να κάνει παιχνίδια...από τα δύο μπακ ο ένας δεν πρέπει να περνάει την σέντρα ενώ ο άλλος κάνει όλο σέντρες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο πουθενά και τίποτα άλλο ....2 εξτρέμ γρήγορα δεν έχουμε με αποτέλεσμα να μην είναι επικίνδυνη ούτε από εκεί η ΑΕΚ...ενώ ο Αραούχο τρέχει μαρκάρει αλλά τα κάνει μόνος του....
ΥΓ1 Ότι και να γίνει στο δεύτερο ημίχρονο όλα τα παραπάνω δεν αλλάζουν...
ΥΓ2 Ο Αϊντάρεβιτς πρέπει να φύγει από την ΑΕΚ...δεν κάνει...δεν είναι ότι είναι αργός αλλά ότι έχει και αργή σκέψη...
Ο παο μπορει να εχει απουσιες μπροστα αλλα τακτικα και αμυντικα ειναι τρομερη ομαδα και καλα δουλεμενη δεν του βαζεις ευκολα γκολ κυριως στην εδρα του.Βεβαια δεν βοηθαει οτι εμεις περιμενουμε απο τον Αινταρεβιτς να κανει παιχνιδι και αυτος παιζει πασουλες ως συνηθως και καθυστερει την αναπτυξη λες και κερδιζουμε 3-0 υπερβολικα αργος.
Ομάδα με νοοτροπία και παίκτες Β' Εθνικής .....!!!!
ΑΝ Ο ΠΑΤΙΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ. ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ο Αϊνταρεβιτς αντι να δημιουργει για την επιθεση δημιουργει για τον Ανεστη.
Τετράγωνη είναι η μπάλα ρε γαμώτο ;;;
Δε θέλουμε να κερδίσουμε;
Ρε Λάζαρε δώσε τη μπαλίτσα δεξιά σου, μόνος του είναι.
Ο Αϊντάρεβιτς σε άλλο γήπεδο κι ο άλλος δίνει κίτρινη στον Βράνιες ενώ έχει χαριστεί σε 3 πράσινους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σοβαρευτείτε ο βάζελος είναι σε μαύρο χάλι.
Φανταστικός αγώνας !! Είχα δεί και παλιά μια ταινία του μακαρίτη του Αγγελόπουλου και μου άρεσε πολύ !
Με την κάρτα του Βρανιες - που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ - θα κάνει κάτι η ΠΑΕ ;;; ΕΦΕΣΗ ίσως;;;; Λέω εγώ τώρα.....
παιζουμε με τα πιτσιρικια του βαζελου και δεν βλεπομαστε.δεν υπαρχει γιατρεια
ΦΙΛΕ ΚΑΚΗ Η ΑΕΚ, ΣΚΑΣΜΕΝΗ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΡΚ ΚΑΙ ΕΜΠΟΚΟΥ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΧΙ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.
Προσπαθει η ομαδα, αν παραμεινει η ιδια εικονα στο 2ο ειμαστε αισιοδοξοι. Αινταρεβιτς περπατητης και στα 3 μετρα τον σκοτωσε τον Τσιγκρινσκι με την πασα του. Παλι καλα δε φαγαμε κανα γκολ εκει.
Δεν με ενδιαφερει πως παιζει ο μισος παο, αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ΑΕΚ και το κυριολεκτικα ΦΡΙΚΤΟ ποδοσφαιρο που παιζει, εκτος του Βρανιες οι υπολοιποι στην βαθμολογια του ημιχρονου ο πιο ψηλος βαθμολογειται με -1, Αινταρεβιτς, και Γκαλο πρεπει να παρετηθουν απο ποδοσφαιριστες.
Σοβαρα αυτος ο Αινταρεβιτς τι ακριβως κανει στο γηπεδο?Απλως καθεται εκει στο κεντρο και περπαταει?Παλι καλα που γλιτωσαμε το ετοιμο γκολ που τους εδωσε.
Τρομερη καρτα στον Βρανιες ουτε ο Αλαφουζος δεν θα την εδινε
Βγάλε ρε Λάζαρε τη πασα στον Αραουχοοοο!!!
Περίμεντε ρε γκρινιάρηδες..ακόμα ημίχρονο είναι. Περίμεντε να λήξει και κρίνουμε
Εντάξει μάγκες θα βγάλουμε τον Αλμειδα γιατι αυτός φταίει και θα παίξει μπάλα η ομάδα... δεν φταίει το οτι παίζουμε απ τα πλαγιά ενω έχουμε έναν μικρόσωμο φορ ανάμεσα σε δυο θηρία.. ολα καλα
Σοβαρευτείτε λίγο
Βρανιες με λιγο Λαζαρο... Αυτο και τιποτα αλλο.
Τι κάρτα έδωσε ο αλήτης στον Βράνιες; Τον βλέπει πως γλυστράει και του ρίχνει κάρτα. Για να μην παίξει την Κυριακή μήπως και βάλει ο Πρίγιοβιτς γκολ. Κοιμήσου Μελισσανίδη καλά...
Επίσης, που παίζει ο Λάζαρος ακριβώς;
Μεγα λαθος αν δεν παρουμε 8αρο 10αρι τοσες κινησεις ο αραουχο και ουτε μια καθετη δεν εχει περασει
ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΚΤΑΡΟΔΕΚΑΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ.
Μπραβο ρε Βρανιες!!Μακαρι να ηταν ολοι τοσο παθιασμενοι σαν και εσενα!!Δεν πειραζει παμε δυνατα για το 2ο!!ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Αυτό το πράγμα να ψάχνουν μονίμως τον Γκαλο για να βγάλει σέντρα έχει καταντήσει αηδία... Κανένας συνδυασμός, καμία μπαλιά στον Αραουχο.
μην ανυσηχειτε ρε, ο Χιμενεθ τις προαλλες δηλωσε οτι κανει οτι καλυτερο μπορει
Γιατί δεν σου έβαλε τους καλύτερους? σε λίγο θα μας φταίει και ο πέμπτος κατά σειρά προπονητής και όχι το ρόστερ και τα κενά...
πιπερι μη λες κακιες λεξεις ότι φταιει το ροστερ
Ο χιμένεθ φταίει που εκτός του βρανιες,του ντιντακ και του γαλανοπουλου οι υπόλοιποι είναι για μπατσες
πονανε τα ματια μας παιδια!!!
Αν δεν χασουμε θα ειναι επιτυχια
Αν δεν μπορείς να κερδίσεις αυτή τη βαζέλα που πας ρε φίλε! Έλεος παλεύουν να μην βγουν πρώτοι
οπιος μιλησει ξανα για παικτη αινταρεβιτς ειναι ασχετος απο μπαλα δεν υπαρχει πιο αργος παικτης στο ελληνικο πρωταθλημα και πιο αμπαλος
Tα μάτια μου
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...
Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις?
Τι εννοείς φίλε;; Σαρεσει η εικόνα που μας πιέζει ο παο;;
Γιατί πας για το δύσκολο ρε λαζαρε...φοβερός ο βρανιες σήμερα
Εχει κουρασει με τις σεντρες του ο γκαλο..
Α ρε λαζαρε,δωσε διπλα,με την μπαλα στα διχτυα θα εμπαινε,καλα ανεστη ......
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΙΠΛΑ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΑΔΑ.
Αν δεν ξέρεις ποιοι παίζουν και δεις τις φανέλες, νομίζεις ότι πρόκειται για ματς Αχαρναικός-Φωστήρας
Μ@&£ες είναι δυνατόν;; τι έχασε ρε;;; ;
ΑΝΈΣΤΗ... ΒΡΕΣ ΟΜΆΔΑ
Έχω κουραστεί με αυτή την εικόνα. Παίκτες που δεν μπορούν. Και μην ακούσω ότι είναι κουρασμένοι. Ο παο με μικρότερο ρόστερ και μας πιέζει. Αν δεν πέσει χρήμα το καλοκαίρι μια από τα ίδια θα είμαστε. Θα γλεντάει ο ρώσος.
Τωρα εμεις παιζουμε για να νικησουμε?
ΧΕΙΜΕΝΕΘ ΌΛΑ ΚΑΛΆ?
ΑΡΑΟΥΧΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ......
Κανέναν παίκτη με ψυχή σαν τον Βρανιες θα βρούμε?
ρε παιδια αφηνει λαζαρο αραουχο εξω φταιει ο χιμενεθ που σερνεται η ομαδα τους βαζει μεσα παλι ο χιμενεθ φταιει ελεος μερικοι δεν υπαρχετε..
Ιδανικές συνθήκες για διπλό. Θέατρο το γήπεδο, τουρίστας ο Παο, μισή ομάδα παίζουν... Τι άλλο θέλουμε..; ΜΌΝΟ ΔΙΠΛΌ
2 παιχτες λειπουν απο τον βαζελο,μπεργκ,βιγιαφανες.
Εμποκού
Σέρνεσαι ρε αρρώστια αλλά εμείς πάλι ΑΕΚ είμαστε
Στο 20 ο αυτος ο παο εχει 61% κατοχη. Μας δουλευετε ρε; δε θελετε να βγειτε πρωτοι; χασαμε το κυπελο ξεφτιλιστηκαμε, παλι δε μπορειτε αποψε;
Αυτό το κλωτσοσκούφι που βλέπουμε με Χιμένεθ δεν υπάρχει
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις
Λέω ο τρόπος που παίζουμε δεν μου αρέσει.Και δεν τον θεωρώ και σωστό
Προφανως αν δεν νικησουμε,τελος.Παντως ετσι οπως παιζουμε ,τον παοκ δεν τον νικαμε.Θα αραξει πισω θα κανει αντεπιθεση και τελος.Χαθηκε η πρωτια στο οακα με πανιωνιο.
Δυστυχώς έτσι όπως τα καταφέρανε θελουμε μόνο νίκες μέχρι τελος πράγμα πολύ δύσκολο δυστυχώς κάναμε μάγκα τον ροσο
Πηρε το αναμενομενο διπλο ο ΠΑΟΚ... Ο Νιονιος εχασε για 50η φορα απο τους ασπρομαυρους γαυρους....
Εδώ μετά το τέλος του ματς αγκαλίτσες και φιλάκια μεταξύ τους....μάλλον θέλουν να επεκτείνουν το παράρτημα και προς βορρά, όπως λέει και η παροιμία σε παραλλαγή "μ'έναν ΣΜΠΑΟΚ 2 τρυγόνια".....και ο νοών νοείτω!!!
Πολυ δυσκολα τα πραγματα για εμας πρεπει να κανουμε το 3χ3 πλεον. Η ηττα απο Πανιωνιο ηταν καταστροφη και σε συνδυασμο με το 2πλο λογω αναβολης του παοκ στην λεωφορο μας εσκησε. Μακαρι να δειξουν κακαλα τα παιδια μας και να κανουν το 3χ3
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑ [ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ]
Α ρε νιονιο θα τα πουμε με την πλατεια σας κομπλεξαρες θα σας παμε εκει που αξιζετε γ κ πιο κατω
εκτος 18αδας ο σιμοες λογω κοπωσης??περιεργα πραματα...
Διπλό και φύγαμε!!!!!
τελικά ο παοκ θα πάρει τους 3 βαθμούς από την λεωφόρο
Πάμε δυνατά