Την άποψη, ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν το κατακτάει ο Παναθηναϊκός, αλλά το έχασαν οι «ερυθρόλευκοι», εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης με δηλώσεις του στην «SportDay».
Αποσπάσματα των δηλώσεων του 39χρονου κίπερ:
Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Παίξαμε για το γόητρό μας και τον κόσμο μας. Πιστεύω και το είπα ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Σίγουρα αυτή η νίκη επιδρά θετικά στην ομάδα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και εν όψει των επόμενων αγώνων. Πάντα γίνεται αυτό με μία νίκη επί του ''αιώνιου'' αντιπάλου».
Για το αν χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή το κερδίζει ο Παναθηναϊκός: «Εμείς το χάσαμε. Και δεν το λέω μόνον επειδή νικήσαμε στα δύο παιχνίδια τον Παναθηναϊκό. Ημασταν πρώτοι μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, δείχναμε να είμαστε σε καλή κατάσταση και μέσα σ' ένα μήνα χάσαμε τον τίτλο με όσα έγιναν. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ολοι είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό που έγινε».
Για τα έκτροπα, όταν έφτασαν οι Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ: «Εγώ τα περίμενα. Το δύσκολο ήταν να το αντιληφθούν οι νέοι στην ομάδα. Είναι κάτι που δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Εμείς ξέρουμε τι γίνεται στα ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αφήσουμε έξω από τον αγώνα όλα τα υπόλοιπα. Κι αυτό ήταν το σημαντικό».
Για το «αύριο» του Ολυμπιακού: «Δεν αλλάζει κάτι, ούτε θα άλλαζε αν χάναμε. Ολοι έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, τον κύριο Κόκκαλη, που ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος θα κάνει το παν για να αλλάξει αυτή η εικόνα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
