ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τον Ρέγιες έχει πρώτο θέμα η Ώρα γράφοντας: «Στέλνουν Ρέγιες. Τι λένε στην Καταλονία για τον διεθνή Ισπανό επιθετικό που μένει ελευθέρος από την Εσπανιόλ και φέρεται να τον εξετάζει η ΑΕΚ με την έγκριση του Χιμένεθ». Για το μπάσκετ η εφημερίδα αναφέρει: «Ντροπή σας… Μαύρη βραδιά, παράδοση άνευ όρων στον ΠΑΟ από τα τρία πρώτα λεπτά και διασυρμός της ΑΕΚ. Μεγάλο πισωγύρισμα που δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να περάσει έτσι το χθεσινό».
SPORTDAY
«Ψημένος για Μεξικό!», γράφει για τον Πατίτο η εφημερίδα και προσθέτει: «Ο Πατίτλο καλοβλέπει τη μετακίνησή του. Φήμες για Ρέγιες, Σέκουλιτς. Στην Αθήνα ο ατζέντης του Αλμέιδα».
LIVE SPORT
Τα μεταγραφικά σχέδια της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα σήμερα η εφημερίδα γράφοντας: «Προίκα 2,2 εκατ. ευρώ. Την μπάλα στα πόδια του παίρνει για τις μεταγραφές ο Χιμένεθ. Θέλει Ρέγιες».
GOAL
«Μήνυμα Χιμένεθ», γράφει η Goalκαι συνεχίζει: «Μπηχτές από τον Ισπανό για παίκτες της ΑΕΚ με… όμοια χαρακτηριστικά, αλλά και κάρφωμα όσων δεν βοηθούν. Ήδη οι κινήσεις της επόμενης ημέρας έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό του. Δημοσιεύματα στην Ισπανία για Ρέγιες και Καρσελά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φακελος Ρεγες μμμμ, καλο ποιοτικο εξτρεμ και με εμπειρια τεραστια, οι 20+ συμμετοχες στην ισπανια δειχνουν οτι βρισκεται σε νορμαλ κατασταση, εαν αγοραστει, εκτιμω οτι ειναι μια πολυ καλη κινηση καθοτι απο εξτρεμ ειμαστε για τα πανηγυρια (2 σεζον κραζουμε να παρουμε καθαρα εξτρεμ και για λογους οικονομικης δυσπραγιας βαπτισαμε τα επιθετικα χαφ σε ακραιους μεσους-εξτρεμ), το σκεπτικο ειναι απλο εαν θες πρωταθλημα χρειαζεσαι εμπειρια και ο Ρεγες ειναι ιδανικος και απο κοστος &... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εμπερια και αγωνιστικη δραση!!!Και ειναι ΚΑΘΑΡΟ ΕΞΤΡΕΜ γαμω την τρελα μου
παρομοιαζετε ρεγες με αλμειντα!
καμια σχεση!
ο ρεγες εχει φημη ριβαλντο
Ο Αλμειδα ηταν χρόνια βασικος και υπηρξε και αρχηγος στην εθνικη Πορτογαλιας, επαιξε χρόνια Γερμανια και επαιξε και Τσαμπιονς Λιγκ με Βερντερ Βρεμης στα καλά της ενώ εκανε φοβερες χρονιες στην Μπεσικτας,μία σπουδαια ομάδα.Τα αναφερω ολα αυτα γιατι διακρινω μια υποτιμηση του ποδοσφαιρικου μεγεθους του Ουγκο
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 33 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΉΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ..
οσοι γραφετε για Ρεγιες παω στοιχημα οτι γουστάρετε Σκόκο που έχει την ιδια ηλικια ε?
Ο Ρέγιες αν έρθει που δεν είναι τόσο εύκολο είμαι μια τεράστια μεταγραφή μιας και έρχεται απο γεμάτη χρονια σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα. κακως γίνεται σύγκριση με Αλμέιδα και Λέσκοτ μιας και ο Ρέγιες είναι παίκτης με τεράστια προσόντα και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Τα περι τραυματισμού τα προσπερνάω μιας και ο πάικτης δεν εχει βεβαρυμενο ιατρικο παρελθόν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντιθέτως έχει γεμάτες χρονιές.
Ποιον Ρεγιες ρε παιδια??? Παρτε τον Yaya Sanogo αν ερχεται....προσπαθηστε το.με τον Αραουχο μπροστα θα κανουν παπαδες...Ο κοντος,ο ψηλος και ο ασχημος θα ειμαστε....Αραουχο,Σανογκο και Μανταλος...
Θεωρω οτι ολα ειναι σχετικα, ενταξει μεγαλο παιδι ο Ρεγες αλλα και ο Ριβαλντο σε αυτη την ηλικα ειχε ερθει, αν ο ανθρωπος ειναι αθλητης και σωστος οικογενειαρχης και οχι οπως ο Ηugo ξενυχτης και γυναικας τοτε ναι θα προσφερει, αλλωστε ολες οι σωστες ομαδες εχουν εναν συνδιασμο στο ροστερ τους μεταξυ εμπειρων και ταλαντουχον παιχτων. . . Η ομαδα η αληθεια ειναι οτι δεν εχει εναν παιχτη με ηγετικα χαρακτηριστικα σαν και τα δικα του, Αν ο Μανολο θεωρει οτι ειναι αθλητικος και μπορει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βγαλει 20-30 παιχνιδια τοτε πρεπει να τον παρουμε, γιατι προκριση στην Ευρωπη χωρις ταλεντο αλλα και εμπειρια δεν ερχετε!!
Μαλλον δεν ξερειε τιποτα για τον Ουγκο
Tomas, αστο ρε φιλε εχει αναστεναξει το kinky opera, αστο τον εχουμε δει στις 6 ωρα το πρωι πανω απο 5 φορες
Αν έρθει σαν 10αρι και δεν επηρεάσει τις μεταγραφές στα εξτρεμ καλώς να έρθει
Τη μπάλα την ξέρει.
Εχει αντοχή και ταχύτητα για εξτρέμ ;
Ή προορίζεται για 10ρι ;
Πόσα θέλει ;
Αμα τον παρουμε για εξτρεμ θα ειμαστε το λιγοτερο τραγικοι. Μονο ως 10αρι θα κανει δουλεια και δεν πρεπει να δωσουμε συμβολαιο καταρχας διετες και καταδευτερον ''βαρυ''.
σαν δεκαρι θα ερθει αλλα οταν λειπουν παιχτες θα τον βαζει στα πλαγια οπως κανει τωρα με μανταλο μπακασετα και οπως εκανε παλια με γκουντγιονσεν
Αδερφε εγω πιστευω τον παει για δεκαρι αν τον παρει δεν παιζει πια στο πλαι ο Ρεγιες αν και επειδη ειναι ελαφρυ σκαρι δεν τον θεωρω τελειωμενο νομιζω πως σαν δεκαρι παιρνοντας λιγα μετρα στο γηπεδο λογο εμπειριασ δεν χρειαζεται να τρεχει σαν τον χαζο μπορει να προσφερει πολυ καλη μπαλια καλα ποδια σκορ εχει σουτ εχει αν τον επαιρνε θα φανταζομουνα να κανει τον Μανταλο 8αρι να κουβαλαει μπαλα αν και δεν του αρεσει αυτος ο ρολος
ποιος reyes ρεε.οχι αλλους 34χρονους παικτες
Kάνουμε αμάν και πως να ξεφορτωθούμε από το υπάρχον παλτό Αλμείδα ... τσουπ είναι έτοιμο να αφιχθεί άλλο στυλ Λέσκοτ με προβληματικό γόνατο και με τα ίδια χαρακτηριστικά ... τα ποδοσφαιρικά γεράματα ,την κατιούσα πορεία ,την ελευθερία του και τις λίγες τελευταία συμμετοχές ...οιμέεεεε !
Ελπίζω να έχει βάλει μυαλό η διοίκηση και να μην ασχολείται πλέον με τέτοιους παίχτες.
Το παρελθόν μας έχει δείξει ότι λίγοι προσφέρουν.
Ναι, θα είναι ντροπή για το σύλλογο, μετά τον Άγγλο στόπερ και τον Πορτογάλο επιθετικό να καταφύγει σε Τρίτη λανθασμένη επιλογή. Δηλαδή πόσες φορές πρέπει να πατήσουμε σε μπανανόφλουδες! Αυτοί όλοι οι κύριοι είναι να φορούν στα πόδια τους πλέον παντοφλιτσες και ΟΧΙ βέβαια ποδοσφαιρικά παπούτσια. Γιατί και να τα φορέσουν, στο μυαλό τους θα είναι το ΠΟΤΕ θα σφυρίξει λήξη 90λεπτου για να τα πετάξουν, γιατί κοινώς μπούχτισαν.
οχι αλλους πρωην ποδοσφαιριστες που ψαχνουν τα τελευταια ενσημα
διψασμενους νεαρους που βλεπουν την ελλαδα σαν μονοπατι για σοβαροτερα ευρωπαικα πρωταθληματα θελουμε
Να ερθει,ειναι παιχταρας και δεν εχει καμια σχεση με τον πρωην οαιχτη Αλμειδα,παιζει στο κορυφαιο πρωταθλημα του κοσμου και οχι οπως ο Αλμειδα που ειχε 3 χρονια να παιξει σε υψηλο επιπεδο.