Quantcast
NEWS
39 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παραδόθηκε στον τέταρτο ημιτελικό η ΑΕΚ

Χαλασε τις εντυπώσεις η Ένωση με την απαράδεκτη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου όπου σταμάτησε και να προσπαθεί και έχασε με συντριβή (67-105) απο τον ΠΑΟ - Δείτε πώς μετέδωσε live την αναμέτρηση και τα παραλειπόμενα το aek365


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς να μπορέσει να ανταποκριθεί σε κανένα σημείο στις απαιτήσεις του 4ου ημιτελικού, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 105-67 από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καθάρισε για άλλη μια φορά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη, που τελείωσε το ματς με 17 πόντους. Από τη στιγμή που η Ένωση δεν μπόρεσε να κρατήσει σε λογικά επίπεδο τη διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου (οι 12 πόντοι έγιναν 20 σε 3 λεπτά), η κατάσταση ήταν, φυσιολογικά, μη αναστρέψιμη. Ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών του Παναθηναϊκού, μιας ομάδας που τερμάτισε στην 4η θέση στο Πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας, μίλησε. Ωστόσο η εικόνα της ΑΕΚ στην 4η περίοδο ήταν απαράδεκτη και χάλασε τελείωσε τις καλές εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί από τις προηγούμενες αναμετρήσεις με τους πράσινους.

Το ματς

Η ΑΕΚ δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς και έπειτα από 3 λεπτά βρισκόταν στο -9 (1-10), πληρώνοντας την αστοχία της και την κακή άμυνα της. Με 0/7 σουτ και χαμένες τις περισσότερες μάχες στον αέρα, η Ένωση βρέθηκε στο -14 (1-15) στα μισά της πρώτης περιόδου! Χρειάστηκε, μάλιστα, να περάσουν 8 λεπτά για πετύχει το πρώτο της καλάθι με τον Ούκιτς (5-18). Η ΑΕΚ βρέθηκε μέχρι το -16 (7-23) στο 9΄, προσπάθησε να ροκανίσει τη διαφορά με καλάθια τον Μιλόσεβιτς και Σάκοτα, ωστόσο με σουτ του Ρίβερς στην εκπνοή ο Παναθηναϊκός έκανε το 11-25 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Το πρώτο τρίλεπτο της β’ περιόδου έφερε την ΑΕΚ όχι μόνο πάλι στο -16 (13-29), αλλά και στο -21 (13-34)! Στο διάστημα αυτό, η Ένωση μετρούσε 5/17 δίποντα (29%) και 0/5 τρίποντα! Με σαφή βελτίωση της άμυνας και μπροστάρη τον Λουκά έτρεξε ένα σερί 8-0, κάνοντας το 21-34 στα μισά του δεκαλέπτου, ενώ η διαφορά έπεσε στους 12 (27-39) στο 17΄. Οι πράσινοι, όμως, πέτυχαν έκαναν ένα επί μέρους 10-1 (28-49) με δύο τρίποντα και ένα μπάσιμο από τον Καλάθη. Το σκορ ημιχρόνου (29-49) διαμόρφωσε με βολή ο Ντίξον. Τα τρία τελευταία λεπτά αποδείχθηκαν καταστροφικά για την ΑΕΚ, που έχοντας φτάσει τα 0/8 τρίποντα, τέθηκε, πρόωρα, εκτός ματς. Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, η Ένωση ήταν μεν πιο εύστοχη, όμως δεν μπορούσε να περιορίσει τον ΠΑΟ, που μετά από 4 λεπτά αγώνα βρισκόταν στο +22 (37-59). Φτάνοντας τους 7 πόντους στην 3η περίοδου και τους 13 συνολικά, ο Ούκιτς πέτυχε το πρώτο τρίποντο της ΑΕΚ στο σημείο αυτό, μειώνοντας σε 40-59, όμως οι πράσινοι ξέφυγαν και πάλι άνετα, φτάνοντας στο +26 (40-66) στο 27΄. Η διαφορά διατηρήθηκε ως το τέλος της περιόδου (47-73), μετατρέποντας την τελευταία περίοδο σε διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η ΑΕΚ, ωστόσο, το... παράκανε... Στο 37΄, η διαφορά είχε φτάσει τους 39 πόντους (59-98) και η εικόνα της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική. Το τελικό 67-105 ανταποκρίνεται στην πλήρη παράδοση της στο συγκεκριμένο διάστημα, γεγονός ανεπίτρεπτο για παίκτες που φορούν αυτή τη φανέλα.

Τα δεκάλεπτα: 11-25, 29-49, 47-73, 67-105.

Δείτε πώς μετέδωσε live την αναμέτρηση και τα παραλειπόμενα το aek365, πατώντας ΕΔΩ

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ