Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάνει το Μουντιάλ

Σημαντική απώλεια για την Εθνική Πορτογαλίας  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας Κάρλος Κεϊρός δεν θα μπορεί να υπολογίζει, κατά πάσα πιθανότατα, για το Παγκόσμιο Κύπελλο στον ακραίο της Πόρτο Σιλβέστρ Βαρέλα καθώς ο ποδοσφαιριστής έσπασε το πόδι του στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Βαρέλα τραυματίστηκε στην προπόνηση και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του εκπρόσωπος Τύπου της Πόρτο τόνισε: «Ο Σιλβέστρ Βαρελά έχει υποστεί εξάρθρωση αριστερού αστραγάλου και έσπασε το πόδι του στην διάρκεια της προπόνησης. Εξαιτίας του χτυπήματος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν».

Ο 25χρονος επιθετικός με τις εμφανίσεις του τις τελευταίες εβδομάδες είχε συγκεντρώσει μεγάλες πιθανότητες για να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Σιλβέστρ Βαρέλα έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την εφετινή σεζόν.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ