Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επιστρέφει στην κορυφή η Μονακό!

Η Μονακό κέρδισε με 4-0 τη Λιλ και ουσιαστικά κατέκτησε από σήμερα τον τίτλο

LIGUE 1’-37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μονακό-Λιλ: 4-0

(Φαλκάο 6’, 69’, Σίλβα 45’, Αλόνσο 89’ αυτ.)

Ούτε καν τα τυπικά δεν απομένουν για τη στέψη της Μονακό. Η ομάδα του Ζαρντίμ επικράτησε της Λιλ με 4-0, διατήρησε τη διαφορά της από την Παρί (έχει ακόμη ένα ματς) στους τρεις βαθμούς και οι διαφορά των γκολ τους είναι 17! Ουσιαστικά λοιπόν η Μονακό θα πρέπει να χάσει τα δύο επόμενα ματς και η Παρί να κερδίσει με 18-0 την Καέν για να μην σηκώσει την κούπα μετά από το 2000!

Η Μονακό πίεσε ασφυκτικά από την αρχή και μόλις στο 6ο λεπτό ο Φαλκάο έκανε το 1-0 ενώ στο 45’ ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε το 2-0. Και μάλιστα στο 45’ ο Φαλκάο με ακόμη ένα γκολ έγραψε το 3-0 ενώ στο 89’ έγινε το 4-0 χάρις σε αυτογκόλ του Αλόνσο.

Σεντ Ετιέν-Παρί Σεν Ζερμέν: 0-5

(Καβάνι 2’, 72’, Λούκας Μόουρα 38’, 78’, Ντράξλερ 90’)

Μια αποτυχημένη ουσιαστικά σεζόν για την Παρί ολοκληρώνεται. Η ομάδα του Έμερι μετά από τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα, χάνει και τον τίτλο στη Γαλλία, παρά τη νίκη της με 5-0 επί της Σεντ Ετιέν.

Μόλις στο 2ο λεπτό η Παρί άνοιξε το σκορ με τον Καβάνι, ενώ στο 38’ ο Λούκας Μόουρα έκανε το 0-2. Ο Καβάνι έκανε και το 0-3 στο 72’ και στο 78’ ο Λούκας έγραψε το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Ντράξλερ στο 90’.

Μπορντό-Μαρσέιγ: 1-1

(Ρολάν 2’-Γκόμις 60’)

Όρθια στην έδρα της Μπορντό η Μαρσέιγ, που απέσπασε ισοπαλία 1-μκαι πλέον είναι στο χέρι της το ευρωπαϊκό εισιτήριο αρκεί να έχει καλύτερο αποτέλεσμα ή και ίδιο με την Μπορντό στο τελευταίο ματς.

Μόλις το 2ο λεπτό ο Ρολάν έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπορντό, αλλά στο 60’ ο Γκομίς έκανε το 1-1.

Μονπελιέ-Λιόν: 1-3

(Μουνιέ 35’-Φεκίρ 17’, Λακαζέτ 22’, 90+5’)

Στην Ευρώπη και την επόμενη χρονιά η Λιόν που κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Μονπελιέ

Η Λιόν άνοιξε το σκορ με τον Φεκίρ στο 17ο λεπτό ενώ ο Λακαζέτ στο 22’ έκανε το 0-2 και ο Μουνιέ μείωσε σε 12 στο 35’. Ο Λακαζέτ με ακόμη ένα γκολ στο 90+5’ έκανε και το 1-3.

Νις-Ανζέ: 0-2

(Εντόι 36’, Εκαμπί 90+3’

Με το διπλό απέδρασε από την έδρα της Νις η ανζέ που κέρδισε με 2-0.

Ο Εντόι ένοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό και ο Εκαμπί έκανε το 0-2 στο 90+3’.

Ντιζόν-Νανσί: 2-0

(Σαμαριτανό 51’, Ντιονί 76’)

Άλμα παραμονής έκανε η Ντζιόν που κέρδισε με 2-0 τη Νανσί και την έστειλε στον πάτο της βαθμολογίας και με το ενάμισι πόδι στην Ligue 2'.

Ο Σαμαριτανό άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό και ο Ντιονί έγραψε το 2-0 στο 76’.

Μετς-Τουλούζ: 1-1

(Σαρ 66’-Μπραϊθγουάιτ 9’)

Στο 1-1 κόλλησαν, Μετς και Τουλούζ σε ένα αδιάφορο ματς.

Η Τουλούζ άνοιξε το σκορ με τον Μπραϊθγουάιτ στο 9ο μόλις λεπτό, αλλά ο Σαρ στο 66’ έκανε το 1-1. Στο 81’ η Τουλούζ έχασε πέναλτι με τον Ντελόρ.

Μπαστιά-Λοριάν: 2-0

(Κριβελί 74’, Ντάνιτς 86’)

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής η Μπαστιά που κέρδισε με 2-0τη Λοριάν και την άφησε κι εκείνη στην αναμονή.

Ο Κριβελί άνοιξε το σκορ στο 74ο λεπτό και ο Ντάνιτς έκανε το 2-0 στο 86’

Καέν-Ρεν: 0-1

(Σιό 68’)

Την ήττα με 1-0 υπέστη η Καέν στην έδρα της από τη Ρεν και θα παλέψει για την παραμονή της μέχρις εσχάτων.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Σιό στο 68ο λεπτό.

Ναντ-Γκινγκάμπ: 4-1

(Τόμασον 17’, Σαλά 51’, 79’, Νακουλμά 69’-Ντο 74’)

Πάρτι κόντρα στην Γκινγκάμπ έκανε η Νταν που κέρδισε με 4-1.

Η Ναντ έκανε το 1-0 με τον Τόμασον στο 17ο λεπτό, ενώ ο Σαλά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 51’. Ο Νακουλμά στο 69’ έγραψε το 3-0 πριν μειώσει ο Ντο στο 74’. Το 4-1 διαμόρφωσε ο Σαλά στο 79’.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ