Κάθε όριο πρόκλησης ξεπέρασε το συγκρότημα RadioAct του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Χατζηγεωργίου. Βλέποντας την οργή του κόσμου της ΑΕΚ, που εκφράστηκε μέσω μηνυμάτων στο Facebook, η μπάντα ανέβασε στη σελίδα της ένα απίστευτο ποστ, στο οποίο κάνει λόγο για συμμετοχή της σε... αντιρατσιστικό φεστιβάλ. Όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι είναι μια συγκέντρωση κατά του γηπέδου της Ένωσης, όπως μαρτυρούν όλες οι ανακοινώσεις που έχει βγάλει το... συντονιστικό (στο οποίο συμμετέχουν συλλογικότητες άλλων περιοχών!), αλλά και η τοποθέτηση του ίδιου του Βασιλόπουλου, ο οποίος εκτός από τους πολέμιους του γηπέδου, κάλεσε και όσους είναι υπέρ, δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι θέμα της συγκέντρωσής του είναι «Αγιά Σοφιά».
Διαβάστε το ποστάρισμα των RadioAct: Αναφέρθηκε πως σαν μπάντα συμμετέχουμε σε ένα φεστιβάλ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. Σαν μπάντα και σαν άτομα δεν έχουμε καμία σχέση με ομάδες, παρότι σεβόμαστε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους που τις στηρίζουν. Παρόλα αυτά θα στηρίξουμε το αντιρατσιστικό χαρακτήρα του φεστιβάλ του Δήμου Ν. Φιλαδέλφεια την Δευτέρα που μας έρχεται.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ποιοι ειναι αυτοι οι πουθεναδες ρε παιδια ????
.μάλλον ραδιοαρβυλα ....
ΜόλΙς ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στη συναυλία. .. μπράβο τους!
Τι μπραβο τους ρε αδερφε... Δεν μπορουσαν να κανουν και αλλιως ειδικα οταν βγηκαν και τα γραγκα που θα επαιρναν...
Πως τους είπαμε??
Τους έκανε κι αυτούς φίρμες η ΑΕΚΑΡΑ!!!Αλλιώς δε θα τους γνωριζε ούτε η μάνα τους!!!μην ασχολούμαστε με κάθε ψευτοροκαδες της πλάκας!τον μ@)@κα πολλοί εμισησαν τη μ@)@κια ουδείς!!!!