Μετά από 15 χρόνια, ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μπάγερν Μονάχου, όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
Τη φετινή σεζόν ο Μπαντστούμπερ αγωνίζεται δανεικός στη Σάλκε και δεν θα επιστρέψει στη Μπάγερν μετά το τέλος της περιόδου δανεισμού.
Ο Ρουμενίγκε είπε πως “ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως ο Μπαντστούμπερ αναζητούσε μια καινούρια εμπειρία στο εξωτερικό μετά την παρουσία του στη Σάλκε”.
Σημειώνεται πως ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο Μπαντστούμπερ ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς, ενώ το 2012 και το 2013 είχε χειρουργηθεί στο γόνατο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μαζι με Μπόατενγκ η καλύτερη άμυνα το 2012, που το έχασαν απ την Chelsea.
Μεγαλος αμυντικος αλλα ταυτοχρονα πολυ ατυχος με τους τραυματισμους του... Γιατι δεν κανουμε κινηση για να δουμε τι ζηταει; Ποτε δεν ξερεις!!! Ελευθερος ειναι πλεον οποτε μονο το συμβολαιο θα πρεπει να καλυψουμε... Γιατι οχι;