Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αναβλήθηκε η στέψη για ΑΠΟΕΛ

Στο 0-0 κόλλησε ο ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΛΕΪ ΟΦ-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: 0-0

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι τίτλου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή τη μάχη για τον τίτλο, με τον Απόλλωνα να μπαίνει εκ νέου στο κόλπο.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, το ΑΠΟΕΛ είναι στο +4 από την 2η θέση, όμως εξακολουθεί να έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου αφού χρειάζεται μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 26ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ ελπίζει πλέον σε ανεπιτυχή αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της στην τελευταία αγωνιστική.

Απόλλων Λ.-Ομόνοια: 3-0

(Μαγκλίτσα 41’, Άλεξ 73’ πεν., Βινίσιους 89’)

Ο Απόλλωνας έκανε το καθήκον του καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 της Ομόνοιας στον αγώνα που έγινε στο Τσίρειο. Οι γαλάζιοι παρουσιάστηκαν περισσότερο αποτελεσματικοί και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο, ενώ η Ομόνοια έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όταν το σκορ ήταν στο 1-0 και έχασε ακόμη ένα αγώνα.

Οι δυο ομάδες μετρούσαν από μια καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 7’ ο ο Μαγκλίτσα έκανε τη συρτή μπαλιά στον Πίεχ που έκανε την προβολή όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η Ομόνοια απάντησε στο 13’ όταν ο Νταρμπισάιρ έκανε το γύρισμα στην περιοχή, αλλά ο Βινίσιους έδιωξε μπροστά από τον Μπρέεβελντ.

Στο 16’ η Ομόνοια νέα καλή ευκαιρία με τον Αζίζ, που δέχθηκε την κάθετη μπαλιά και μπήκε στην περιοχή από δεξιά, αλλά ο Βάλε απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Αφρικανού.

Στο 34΄ ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαγκλίτσα, που κατέβασε ωραία και έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναγή.

Ο Απόλλωνας πήρε τελικά προβάδισμα στο 41’ με τον Μαγκλίτσα, ο οποίος εξιλεώθηκε για την χαμένη φάση λίγα λεπτά νωρίτερα. Ήταν το γύρισμα του Πίεχ στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Κωνσταντινίδη και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επιστροφή ο Μαγκλίτσα έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Απόλλωνας είχε δύο καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στο 47’ το καλό σουτ του Σαρδινέρο, απέκρουσε σε κόρνερ ο Παναγή, ενώ στο 60’ ο διεθνής τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Πίεχ, και στην επιστροφή ο Πέδρο έστειλε την μπάλα έξω.

Η Ομόνοια έχασε δύο μεγάλες φάσεις για να ισοφαρίσει. Στο 62’ ο Νταρμπισάιρ έστειλε την μπάλα έξω, και αφού είχε αποφύγει και τον Μπρούνο Βάλε. Οκτώ λεπτά αργότερα, στο 70’ ο Αζίζ βγήκε τετ α τετ με τον Βάλε αλλά το πλασέ του έφυγε έξω.

Στο 72’ ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Ντα Σίλβα, η μπάλα χτύπησε στο ανοικτό χέρι του Καρλίτος. Ο Ντα Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε το δεύτερο γκολ.

Ο Απόλλωνας είχε φάσεις για να σκοράρει τρίτο τέρμα όμως ο Παναγή έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Στο 75’ απέκρουσε το πλασέ του Μαγκλίτσα, ενώ στο 89’ το απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Σακέτι.

Στο 90’ με κεφαλιά του Βινίσιους από το κόρνερ του Ντα Σίλβα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πίεχ έχασε μεγάλη ευκαιρία τέταρτο γκολ αλλά ο Παναγή απέκρουσε την μπάλα.

Καρμιώτισα Π.-Δόξα Κ.: 1-2

(Πόλιανετς 23’-Γκουλόν 2’, Ενινφούλ 22’)

Η Δόξα κατάφερε να πάρει την πιο σημαντική φετινή της νίκη, καθώς κατάφερε με αυτή την νίκη της να ανέβει στην 5η θέση και να ρίξει την Καρμιώτισσα στην τελευταία θέση του β' ομίλου. Οι δύο  ομάδες έχουν από 34 βαθμούς, με την ομάδα της Δόξας να υπερισχύει στις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Με γοργό ρυθμό μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες με την Δόξα να είναι αυτή που έβαλε από την αρχή τη σφραγίδα της. Με σουτ του Γκουλόν από το 2' της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Mε τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου η Καρμιώτισσα ανέβασε στροφές και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Με δύο απανωτές ευκαιρίες του Μπάρμπαρο σε 13' και 14' φλέρταρε με το γκολ, ωστόσο, ο Νέγκρι είπε το «όχι». Άμεση ήταν η απάντηση της Δόξας που με τον Ενινφούλ στο 22' διπλασίασε τα τέρματα της και έβαλε γερές βάσεις για νίκη στο ντέρμπι της παραμονής.

Αντίθετη άποψη είχε ο Πόλιαντες που στο αμέσως επόμενο λεπτό μείωσε σε 1-2 πλασάροντας υποδειγματικά τον Νέγκρι εντός περιοχής και ξαναέβαλε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σημειώσουν κι άλλο γκολ, κάτι που δεν έγινε με το 1-2 να σφραγίζει τις προσπάθειές των ποδοσφαιριστών στο πρώτο 45λεπτο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ