Με την σημερινή (20/3) πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στο Λεβαδειακό.
Τα προβλήματα για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, θα ταξιδέψει στη Λειβαδιά, με αρκετά προβλήματα, καθώς πέρα από τους τιμωρημένους Μπέλεκ, Σακελλαρίου και Ιασωνίδη προστέθηκε και ο Ρόκα που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του ο Δημήτρης Ταίρης. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Δερμιτζάκης για την Λιβαδειά είναι:
Τζόκιτς, Ρόκα, Αργυρίου, Κανωτίδης, Μπαχαρίδης, Καζάκης, Ματεντζίδης, Λόπεζ, Ρομπέρ, Παπουλής, Βρονταράς, Μαρσέλο, Παπαδόπουλος, Μπουσινάκης, Πέντσας, Στόικος, Χαριτωνίδης και Μουνάφο
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
