Ο Νίκος Βετούλας δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα του μπορεί να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.
«Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Σίγουρα, η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε αμφιβολία αν θα αντεπεξέλθουμε στο κομμάτι της ενέργειας. Αν βγάλουμε τα ριμπάουντ που έκριναν το παιχνίδι, θεωρώ ότι παίξαμε όπως συνηθίζουμε. Δεν ήρθαμε να κλέψουμε το ματς, ήρθαμε να το κερδίσουμε όπως παίζουμε πάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κρατάμε τα θετικά όπως είναι τα λίγα λάθη και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς. Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θεωρώ ότι μπορούμε να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι και να έρθουμε ξανά εδώ».
Για τους λόγους των χαμένων ριμπάουντ, τόνισε: «Ήταν απόρροια όλων. Παίζαμε και με χαμηλά σχήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν συνδυασμός πραγμάτων. Δεν έχω παράπονο όμως από τα παιδιά. Παίζαμε απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα».
Aπό πλευράς παικτών, ο Ανδρέας Χριστοδούλου ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί καλά, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι η διαφορά κρίθηκε στα ριμπάουντ. Θα αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο, όπου θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
