Ο Ολυμπιακός της… φάπας, της κλάψας και της ανυποληψίας είναι και πάλι εδώ. Τον Ολυμπιακό των κορνέδων του Ρέντη, που γέμιζε με άφθονο γέλιο τα βράδια μας, τον θέλαμε πάλι πίσω. Και αυτός ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, επέστρεψε πιο… δυνατός από ποτέ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο… κούλης, τα λέει όλα και δείχνει ξεκάθαρα πόσο τους πονάει η ΑΕΚάρα του Μελισσανίδη. Μακάρι να συνεχίσουν σε αυτό το ύφος όλο το καλοκαίρι, όπως οι θερινές επιθεωρήσεις.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και… κλάψτε από τα γέλια
Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «εξυγίανσης», της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ, του κυρίου Κουτσοκούμνη.
Της παρέας η οποία έχει διαλύσει το ποδόσφαιρο από την Α' μέχρι την Γ' Εθνική Κατηγορία και φυσικά δεν θα σταματούσε στο Κύπελλο...
Ζήσαμε απόψε την «εξυγίανση» των διαιτητών, οι οποίοι προκαλούν την κοινή γνώμη.
Ζήσαμε σήμερα την «εξυγίανση» των χούλιγκανς, οι οποίοι αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές. Των χούλιγκανς, οι οποίοι ανενόχλητοι, κατά δεκάδες, αλώνιζαν στα αποδυτήρια, έβριζαν και απειλούσαν, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.
Ζήσαμε τους δραστήριους παρατηρητές, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά τους και με τα έκτροπα, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Θα είναι τυφλοί;
Η «εξυγίανση» των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στη Γ' Εθνική. Εκεί όπου ανήκουν αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν.
Καληνύχτα σας...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Γελοίοι ,ψεύτες και δολοπλόκοι ...για το δρομοκαιτειο με τα τσαρούχια ... χωρίς χαρτί γιατρού ...
Ποσο πιο.............
Ουτε η ξανθη αυτες η ανακοινωσης
καραπαπα και μαρινακη κουμπαρε του κουλη ξαναβαλε κοκκαλη προεδρο
Κάντε ομάδα να νικάτε και τους διαιτητές!!!
Απο τους ψευτες απογονους της τρουμπας τι περιμενετε, εγιναν οτι εγιναν και μονο αυτοι τα ειδαν και κανενας αλλος, νομιζω εμεις ειμαστε οι χαζοι που ασχολουμαστε μαζι τους, το μονο που τους αξιζει ειναι πληρης αδιαφορια και τιποτε αλλο.
χαχαχαχαχαχαχαχα, το ανέκδοτο της ημέρας !!
Ποοοοοόνοςςς !!...
Κοίτα ποιος μιλάει για υπόκοσμο ρε φίλε!
Αδίκησες τον εαυτό σου ΑΕΚΑΡΑ μου απόψε... Έπρεπε να τους χώσεις ένα δίμπαλο να στείλεις την Εγκληματική οργάνωση για ύπνο νωρίς . Δεν πειράζει όμως , οσο και να σκούζουν οι βιαστές της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας , εμείς και ολη η φίλαθλη Ελλάδα θα γελάμε με την κατάντια τους .
Θα γίνουν πάλι μόδα τα κορνέ σε λίγο καιρό...
Ντροπή αυτός ο χαρακτηρισμός για Μελισσανίδη. Από αυτό και μόνο φάινεται το επιπεδό σας.
Αν νομίζετε πως σας φοβάται κάνετε τεράστιο λάθος. Τίγρης θα ακούτε και θα βαράτε προσοχή.
Χα χα χα χα χα!
Υπογραφή, Καραπαπάρας....
Έχουν να κλαίνε και να σκούζουν σαν μυξιάρικα για πολλά χρόνια, α ρε γούστα που θα βγάζουμε με τους gayκουληδες,!Δώσε πόνο ρε τίγρη,κλαιω με το τι λενε στην απελπισία τους οι χαρτινοι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!