Πάλι αναφορά στη διαιτησία για τον... αδικημένο Ολυμπιακό έκανε ο Τάκης Λεμονής στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Αν δούμε συνολικά και τα δύο ματς αισθανόμαστε ότι παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Αυτό δεν λέει κάτι στο θέμα πρόκριση. Δημιουργήσαμε φάσεις και στα δύο ματς για περισσότερα γκολ και καθοριστικός παράγοντας ήταν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ με το χέρι στο Καραϊσκάκη αλλά και η αποβολή του Βράνιες που δεν δόθηκε.
Αυτό όμως στο οποίο στέκομαι, είναι ότι βρισκόμαστε στο τέλος μιας σεζόν κατά την οποία ξεκίνησαν για τον τίτλο τέσσερις ομάδες και ο κυριότερος αντίπαλος τελικά ήταν ο Πανιώνιος. Διάβασα αρκετά πράγματα για τις δηλώσεις του Φορτούνη. Δεν ήρθαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Εκ των πραγμάτων είμαστε, με πέντε αλλαγές προπονητών και με μόλις δύο πέναλτι εδώ και μήνες.
Είμαστε πικραμένοι που δεν προκριθήκαμε, αλλά ήρθαμε σαν Ολυμπιακός και αυτό μου αρκεί. Είχαμε τις φάσεις για το 2-0, αλλά γυρνάμε πίσω στου Ρέντη και θέλω να νιώθουμε ευχαριστημένοι για την προσπάθεια που κάναμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
με μόλις δύο πέναλτι εδώ και μήνες. Αρε τρόμπες
Πολύ λογικά αυτά που λέει ο σερ-Λεμόνιας αν αναλογιστούμε πως η επόμενη επαγγελματική πρόταση που θα δεχτεί είναι από τον σχολικό οργανισμό Κωστέα-Γείτονα...
Μετά τον αγώνα (στις δηλώσεις εκεί στην κάμερα) τα είπες σωστά. Φαίνεται όμως πως ο Καραπαπάρας, και ο γεροπαραλυμένος σου βάλανε χέρι και άλλαξες κασέτα.
Στημένη λεμονοκουπα ή ξεραμενη λεμονια; Μ στου δ#@$/# π@λιοτομ@ρο που λέει και ο παππούς μου
Sir takis για γκολ του Πατιτο στο καραισκακη διαιτητες λενε ειναι καθαρο γκολ, γι αυτο μη το αναφερεις ξανα γιατι ρεζιλευεσαι.
Αν θεωρεις ομως οτι φταιει η διαιτησια(σα γνησιος γαυρος βλεπεις φαντασματα) εχω να σου κανω μια προταση,δινεις πισω ολα τα κλεμμενα(ναι και αυτα με εσενα στο παγκο)και περνεις δωρο το κυπελλο για τα επομενα 5 χρονια,τι λες?
Και αποκλεισμένος, και ευχαριστημένος.
Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ο. Τ Ω Ρ Α.
Βρε γελοιε και.μονο που ανέλαβε ενώ έχουν κλείσει άλλο προπονητή για το καλοκαίρι δείχνει πόσο τιποτένιος και πουθενας είσαι, ανύπαρκτος σαν προπονητής καραγκιόζης σαν ανθρωπος...Γύρνα στην αφάνεια και άντε ....@σου
τι να πεις και συ ...λίγα τα ψωμιά σου ,το ξέρεις και αραδιάζεις το ποίημα που έμαθες καλά απ΄τους ομοίους σου ..άντε να κοιμηθούμε τώρα!
Ρε αι σιχτιρ ρε νούμερα ε νούμερα ... Έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και μιλάτε κιόλας
η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρετε να χάνετε, αλλά θα μάθετε που θα πάει.... Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως...