Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μια νίκη μακριά από τον τίτλο η Φέγενορντ

Η ομάδα του Ρότερνταμ νίκησε 2-0 τη Φίτεσε, ο Άγιαξ έχασε από την Άιντχόφεν και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές θέλει τρεις βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλήτρια- Δείτε βαθμολογία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

EREDIVISIE- 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φίτεσε-Φέγενορντ 0-2

(10’, 28’ Γιόργκενσεν)

Με δυο γκολ του Νικολάι Γιόργκενσεν, η Φέγενορντ νίκησε στην έδρα της Φίτεσε, 2-0, και είναι μια ανάσα από το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1999.

Στο 10ο λεπτό ο Τόορνστρα σούταρε, ο τερματοφύλακας της Φίτεσε απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γιόργκενσεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Φέγενορντ «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο αφού στο 28’ ο Δανός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 0-2 φτάνοντας τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 37’ ο Μπεργκίς σημάδεψε δοκάρι, χάνοντας ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ.

Πλέον, σε συνδυασμό με την ήττα του Άγιαξ, η Φέγενορντ είναι στο +4 και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές της αρκεί μια νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

 

Αϊντχόφεν-Άγιαξ 1-0

(25’ Λοκάντια)

Μετά τη σπουδαία πρόκριση, μέσα στη Γερμανία, επί της Σάλκε στα ημιτελικά του EuropaLeague, ο Άγιαξ προσγειώθηκε ανώμαλα, αφού στο ντέρμπι της αγωνιστικής έχασε 1-0 από την Αϊντχόφεν και βρέθηκε στο -4 από τη κορυφή, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Στο “PhilipsStadion”, η Αϊντχόφεν πήρε τη νίκη χάρη σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λοκάντια στο 25ο λεπτό. Η Αϊντχόφεν δεν θα καταφέρει να στεφθεί για δεύτερη σερί φορά πρωταθλήτρια και θα στερήσει, όπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα από τον Άγιαξ.

 

 

Ουτρέχτη-Ρόντα 1-0

(87’ Λαμπιάντ)

Η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου ήταν κοντά στο να πάρει τον βαθμό στην έδρα της Ουτρέχτης, η οποία πήρε τελικά τη νίκη στο 87ο λεπτό. Ο Ζακαρία Λαμπιάντ με εκτέλεση φάουλ «ξέρανε» την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, για το τελικό 1-0, με τη Ρόντα να είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Σπάρτα Ρότερνταμ-Ντεν Χάαγκ 0-1

(10’ Ελ Καγιατί)

Η Ντεν Χάαγκ «σπρώχνει» τη Σπάρτα Ρότερνταμ προς τον υποβιβασμό, αφού τη νίκησε 1-0 μέσα στο Ρότερνταμ. Αντίθετα, η Ντεν Χάαγκ απομακρύνθηκε και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη χάρη στο γκολ του Ελ Καγιατί.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ