Σε διάψευση δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ηρακλή να έχει τακτοποιήσει την οφειλή προς αυτούς, προχώρησαν οι Γιάννης Αντωνίου και Γιώργος Μπλέτσας.
Στους δυο ποδοσφαιριστές η ΠΑΕ χρωστάει 23.000 ευρώ και αν δεν τακτοποιηθεί σήμερα, 20/04, η οφειλή τότε από τον Ηρακλή θα αφαιρεθούν οριστικά οι έξι βαθμοί.
Όπως υποστηρίζει ο Αντωνίου: «Δεν έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό μου. Ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου για το θέμα, πήγα στην τράπεζα και είδα πως δεν έχουν μπει χρήματα. Ούτε κάποιος από τον Ηρακλή επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει πως τακτοποιήθηκε το ζήτημα».
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αύριο, 21/04, η ΠΑΕ Ηρακλής θα πρέπει να τακτοποιήσει την οφειλή 23.800 ευρώ προς την ΕΠΟ, διαφορετικά θα υπάρξει αφαίρεση τριών βαθμών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
