Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αποκόμισε από τον χτεσινό (17/3) αγώνα ρεβάνς με την Μπορντό, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ζαουάντ Ζαϊρϊ και αύριο (19/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.
Στο μεταξύ, ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Μέλμπεργκ έκανε θεραπεία, λόγω ενόχλησης που έχει στον δεξιό αχίλλειο τένοντα. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο, με προπόνηση που θα γίνει στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
