Ιδιαίτερα έχει ασχοληθεί ο Όγκνιεν Βράνιες με τον Σεμπά στα socialmediaμετά το ματς με τον Ολυμπιακό την Μ. Πέμπτη στο Καραϊσκάκη. Ο Βόσνιος είχε εξοργιστεί με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού και βρήκε αυτό τον τρόπο, να τον… πειράξει. Ο λόγος που εξόργισε τον Βράνιες ο Σεμπά; Το ύπουλο και αντιαθλητικό χτύπημα του Σεμπά στον Αραούχο, αμέσως μετά το γκολ του Πατίτο. Όταν ο Αργεντινός έκανε το 1-2 όλοι έτρεξαν πάνω του να πανηγυρίσουν, ο Σεμπά κλότσησε και έριξε κάτω τον Αραούχο και τη σκηνή είδε από πολύ κοντά ο Βράνιες, όντας ακριβώς πίσω και σε απόσταση… αναπνοής από το σκηνικό. Μάλιστα, ο Βόσνιος σοκαρισμένος από το αντιαθλητικό χτύπημα του αντιπάλου του στον συμπαίκτη του πήγε να αφήσει τους πανηγυρισμούς και να κινηθεί προς τον Σεμπά με απειλητικές διαθέσεις ζητώντας του το λόγο. Την πρόθεση του Βράνιες να… αρπάξει τον Σεμπά είδε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πήγε πάνω στον συμπαίκτη του και τον τράβηξε να πάνε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν με τον Πατίτο, όπως κι έγινε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα προτιμούσα να μην ανέβαζε τίποτα στο Facebook κ να τον έκοβε στη μέση στο πρώτο λεπτό ... για να μάθει να μην κάνει μαγκιές
Ο Βράνιες οφείλει να σταματήσει και να αποτραβηχτεί από αυτά, όσο κι εάν προκαλείται, πράγμα που όντως συνέβει από την πλευρά του Σεμπά...
Γνώμη μου πάντα, κακώς ασχολείται με αυτόν τον τρόπο . Είναι επαγγελματίας και όχι 15χρονο. Ο αντίπαλος ας κάνει ότι θέλει, εκεινος εκτίθεται. Την καταγγελία ας τη κάνει η ΠΑΕ.
ΥΓ 1 : τα όποια νεύρα ας τα βγάλει στο παιχνίδι, όχι στο φουμπου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ2 : Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια
Α μάλιστα, δηλαδή ο αντίπαλος ας κάνει οτι θέλει....δηλαδή μπορεί ξαφνικά και ενώ πας να πανηγυρίσεις το γκολ με το συμπαίκτη σου να σου βάλει τρικλοποδιά να σε ρίξει κάτω με κίνδυνο να χτυπήσεις και εσύ πρέπει να σηκωθείς και να του πεις και συγνώμη για τη γκολάρα που του έβαλες...
Ε όχι φίλε μου. Ειδικά επειδή φοράει τη κόκκινη φανελα καλά έκανε ο Βρανιες. Η χούντα τελείωσε. Όταν κάνουν μ@l@kies θα το βγάζουμε στη φορά και θα τους κρατούμε. Η σιωπηρή υποταγή στο παρακράτος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Γουστάρω ΒΡΑΝΙΕΣ με χίλια!
Φίλε μου, ο Σεμπα έκανε μαλ.....ια , η ΠΑΕ κατέθεσε καταγγελία, τέλος !!! Την ανωτερότητα και τα κάκαλα σου τα δείχνεις μες το γήπεδο και όχι πίσω από οθόνες .
Εχουν περασει 5 μερες και ακομα δεν εχει τιμωρηθει ο Σεμπα! Εχουν περασει 2 βδομαδες και ακομα ο Λετο ειναι ατιμωρητος. Οσο δεν υπαρχει δικαιοσυνη ας κανουν οτι θελουν οι παικτες μας (μη-αντιαθλητικο). Μη μου συγκρινεις το φτυσιμο και την τρικλοποδια με τα ποστ στο φβ και στο instagram
Για τον Σεμπα σήμερα δε κατεθεσε καταγγελία η ΑΕΚ ? Για τον Λετο ο μάνταλος , δε βλέπω όμως να ανεβασε κατι σε φουμπου ή ινσταγκραμ που έφαγε φτυσιμο στη μάπα.
Φορτώστε στο λογαριασμό μου κι άλλα dislike , εγώ την άποψή μου λεω, αντικειμενικά πάντα..... Καληνύχτα
Στο χορτάρι και σε καθε παιχνίδι μπορεί να δείχνει τα κάκαλα του? Αυτό μου αρκεί !!! Δε θα τον φάμε κιόλας, δικαίωμα του να κάνει ότι θέλει.
ΥΓ1 Δεκτά τα dislike, η άποψη σας ηταν , χεχεχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ 2 Έλα να προετοιμαζομαστε για τελικό....
Α μάλιστα, δηλαδή ο αντίπαλος ας κάνει οτι θέλει....δηλαδή μπορεί ξαφνικά και ενώ πας να πανηγυρίσεις το γκολ με το συμπαίκτη σου να σου βάλει τρικλοποδιά να σε ρίξει κάτω με κίνδυνο να χτυπήσεις και εσύ πρέπει να σηκωθείς και να του πεις και συγνώμη για τη γκολάρα που του έβαλες...
Ε όχι φίλε μου. Ειδικά επειδή φοράει τη κόκκινη φανελα καλά έκανε ο Βρανιες. Η χούντα τελείωσε. Όταν κάνουν μ@l@kies θα το βγάζουμε στη φορά και θα τους κρατούμε. Η σιωπηρή υποταγή στο παρακράτος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Γουστάρω ΒΡΑΝΙΕΣ με χίλια!
Εύκολο να το λες, στο παιχνίδι πάνω μπορεί να σου.. 'γυρίσει' με τους γάβρους και αυτά που κάνουν όμως..
Την επομενη φορα που δεν θα ειναι κοντα του ο Μανταλος θα παιξει μπουνιες:
Μια ερώτηση. Λένε ότι θα κάνει καταγγελία ο θρυνος για τον Βρανιες. Τι γίνεται με την περίπτωση των σοσιαλ? Τι ποινές προβλέπονται?
Dislike!!
Θα του κόψουν τα δεδομένα από το κινητό για 3 μήνες..
Κλαίω αδερφέ! !!
Χαχαχ ωραιος
Καλοοοοοο!
και block τα social!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Θεος!!
χαχαχα Αδελφέ δεν εχω γελασει πιο πολυ με κομμεντ
χαχαχαχαχαχαχαχ θεουλης....
Στον Γκιστ παντως, για το σχολιο στο ινσταγκραμ για τον Παππα και το γνωστο συνθημα τον "τιμωρησαν" με ανακληση του σχολιου μεσω δηλωσης. Φανταζομαι ειναι ιδια περιπτωση.
Εχουμε ξεφυγει μου φαινεται γενικα!!Γελασα πολυ με οσα ανεβασε ο βρανιες,γελασα με τη ψυχη μου!Αλλα αυτο το.οπαδιλικι που εχουμε και μιλαμε για ξεφτυλες κτλ ας περιμενουμε ρε μαγκες να παιχτει και τ δευτερο ματς και ας μη λέμε πολλα...και αν προκριθουμε ας τους ξεφτυλισουμε μετα,γιατι αν αποκλειστουνεμε να δω τι θα λεμε μετα!κατωτερη ομαδα ο ολυμπιακος...αλλα ειναι ενα ντερμπι...καθε αποτελεσμα ειναι.πιθανο!
Δεν είναι επαγγελματικό αυτό που κάνει ο Βράνιες...ΑΛΛΑ...επιτέλους κάποιος που βράζει το αίμα του, είναι παιχταράς και ΝΙΩΘΕΙ το παιχνίδι. Πήξαμε στους soft και light. Μαχίμια θέλουμε και ας κάνουν και λάθη.
Οι μυξοπαρθένες γαυριέλες ούτε χαβαλέ δε δέχονται;Τόσο τους πόνεσε;
Σε λίγο θα ζητήσουν να τιμωρηθεί το ΟΑΚΑ για αυτά που έγιναν στο γήπεδό τους.
Σκύλος η εντεκάδα πρέπει να ξεκινάει από αυτον
Γαύροι σας γλεντάει ο Βράνιες!! Τέτοιο τσαμπουκά παίχτη είχαμε πολύ καιρό να δούμε στην ΑΕΚ! Συνέχισε να τους πονάς παιχταρά μου!!!
Εγώ θα σταθώ στον Πέτρο. Δεν με ενθουσίαζε ποτέ, αλλά επιτέλους έχει αρχίσει και συμπεριφέρεται σαν αρχηγός και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για την ομάδα που χτίζεται. ΜΠΡΑΒΟ Πέτρο
Παιχταρα μου, γραψτους στις μπαλαρες σου και σκιστους στις 26 του μήνα!
Α ρε Βρανιες σκυλί του πολέμου.....εγώ το κατάλαβα μόνο και μόνο που γύρισες και τον είδες......ευτυχώς όμως που δεν τον μπουμπουνισες να μην σου τράβαγαν και καμιά τμωρία 2-3 αγωνηστικές αποχής....αλλά γενικά γουστάρω....εσείς????