Η ισχυρή παρουσία δύναμης της αστυνομίας στα αποδυτήρια και τη φυσούνα, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε την... οργή των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά, αλλά και τα επεισόδια που συνέβησαν. Είναι σε μεγάλο βαθμό λογικές οι αντιδράσεις, αφού τόσα χρόνια στο Καραϊσκάκη είχαν συνηθίσει... αλλιώς.
Να γίνονται όσα συνέβαιναν και να μην τρέχει τίποτα. Λογικό, λοιπόν, να βγαίνουν από τα ρούχα τους που ο παρατηρητής του αγώνα φρόντισε την προστασία της αποστολής της ΑΕΚ και των διαιτητών και στη συνέχεια ανέφερε στην έκθεσή του τα όσα δημιούργησαν στα αποδυτήρια... άτομα χωρίς διαπιστεύσεις. Είχαν συνηθίσει με παρατηρητές τύπου... Μπουτζιώλη, να συμβαίνουν όργια και εκείνοι να κοιτάζουν τον... ουρανό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γι αυτο 20 χρονια κανουν οτι θελουν και δεν μπορουσαν οι αλλοι ουτε να τους ριξουν ουτε να τους κανουν κατι γιατι ηταν δεμενα ολα τα ποστα διαιτητες ,βοηθοι ,τεταρτοι ,παρατηρητες και οποιοι αλλοι χρειαζονταν και εκαναν τα αισχη και στο τελος αυτοι εβγαιναν καθαροι και απο πανω τιμωρουνταν οι αλλες ομαδες οπως π.χ. στη φιλαδελφεια εκαναν τα αισχη με τον δημητροπουλο και τον ποντικη και στο τελος τιμωρηθηκε η αεκ με τον παναθηναικο στο τηγανη και στη λεωφορο με τον παοκ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην τουμπα πολλες φορες το πιο προσφατο ειναι περσι με τον παππα που αδικησε τον παοκ περασε τους γαβρους με νικη 2-1 και στο τελος τιμωρηθηκε ο παοκ και πολλα αλλα ,ετσι περιμενε και περσι στον τελικο που νομιζε ο παππους οτι θα εβαζε τους δικους του και την πατησε και ειπε (Να δουμε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα και ποια αξιζει να παιρνει τα πρωταθληματα ) και οταν τους εβγαλαν αυτους που ειχαν κανονισει να στειλουν για υπηρεσια κι εβαλαν αλλους για 50 - 50 αν και ο σιδηροπουλος ειναι δικος τους αλλα επεξε 50 - 50 φανηκε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα και της εχουν κλεψει τα τελευταια 20 χρονια 7,8 μπορει και 10 πρωταθληματα και λεφτα απ αυτα τα πρωταθληματα τα οποια τα εχουν παρει ολα οι γαβροι χωρις να δικαιουνται και να πρεπει να τα παρουν.
Γκραν κάσα γιόκ!
Ο τίγρης τους γλεντάει σε όλα τα επίπεδα και ακόμα είναι η αρχή!