Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, σε κυβερνητικό επίπεδο, για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.
Μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, δήλωσε: «Θέλω να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι προχωράμε βδομάδα βδομάδα και μέρα μέρα με σταθερά βήματα. Πιθανώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και κάθε εβδομάδα. Θα είναι μακρά προσπάθεια αλλά έχουμε υπομονή και θα το καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό και τον πρωθυπουργό που ασχολούνται εδώ και μήνες με το θέμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει να φέρουμε εις πέρας αυτό το πρότζεκτ.
Κανείς δεν μπορεί να βάλει εμπόδια στην πραγματοποίηση του ονείρου εκατομμυρίων Παναθηναϊκών, η επιλογή για Γουδή ακούγεται χρόνια τώρα και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις σε κυβερνητικό επίπεδο. Το χρονοδιάγραμμα . Πρέπει να είναι θωρακισμένο το πλαίσιο και δεν είναι κάτι καλό μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για όλη την πόλη των Αθηνών».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
