Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ξανά αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή για οφειλές ύψους 230.000 ευρώ στους Αντωνίου και Μπλέτσα.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν ούτε μία φορά σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα του Ηρακλή και πλέον η ΠΑΕ έχει προθεσμία μερικών ημερών για να τακτοποιήσει το θέμα των οφειλών.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Αριθμός απόφασης 41/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Αριθμός απόφασης 42/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
