Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά πληροφορίες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ώστε να περάσουν νόμοι ειδικά για τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τα σενάρια περί τροπολογιών για τους διοικητικούς ηγέτες ΑΕΚ και Ολυμπιακού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ σε ενημέρωσή της η ΓΓΑ τονίζει σαφώς πως «ο υφυπουργός Αθλητισμού και η κυβέρνηση δεν νομοθετούν υπέρ οποιουδήποτε παράγοντα του ποδοσφαίρου, προχωρούν αταλάντευτα στη θέσπιση κανόνων διαφάνειας και ισονομίας στον χώρο του ποδοσφαίρου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
