Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προβάδισμα Καρντόσο εν όψει ΑΕΚ

Οι σκέψεις του Λεμονή για το ματς της Μ. Πέμπτης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εναν τελείως διαφορετικό Ολυμπιακό θα δούμε τη Μ. Πέμπτη κόντρα στην ΑΕΚ, σε σχέση με αυτόν που εμφάνισε ο Τάκης Λεμονής στη Λιβαδειά την Κυριακή.  

Ο 58χρονος τεχνικός έκανε εννέα αλλαγές στο αρχικό σχήμα και πρόκειται να επαναφέρει όλους τους παίκτες ή σχεδόν όλους όσους ξεκούρασε την Κυριακή. Το πιθανότερο σενάριο είναι να προτιμήσει την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στην Κέρκυρα στην 27η αγωνιστική της Super League. 

Τότε, είχαν παίξει από την αρχή οι Καπίνο, Ντε λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας πίσω, με τους Καμπιάσο-Ρομαό να είναι τα αμυντικά χαφ. Πλην του διεθνή τερματοφύλακα οι υπόλοιποι δεν είναι βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό και από αυτούς μόνο ο Αργεντινός άσος έπαιξε ως αλλαγή. Σεμπά, Φορτούνης και Μάριν αναμένεται να πάρουν επίσης φανέλα βασικού. Σε εκείνο το ματς στην κορυφή αγωνίστηκε ο Όσκαρ Καρντόσο και το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί και πάλι αντί του Ανσαριφάρντ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ