Μπορεί να μην έπαιζε και να μην ήταν καν στο ΟΑΚΑ, όμως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Κέρκυρα, με τους συμπαίκτες του να του δείχνουν τη στήριξη τους, στους πανηγυρισμούς μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας.
Ήταν το αποκορύφωνα μιας συνολικής προσπάθειας της ΑΕΚ ως κλαμπ για να σταθεί στο πλευρό του Έλληνα στόπερ και να του δείξει ότι θα είναι δίπλα του σε αυτή τη μάχη που θα δώσει για να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με τον Πλατανιά και συμπεριλαμβάνει διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τον Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Χιμένεθ με το χέρι στην καρδιά!
Η εικόνα του Έλληνα στόπερ να ξεσπά σε λυγμούς, πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, συγκλόνισε όσους παρακολουθούσαν το ματς. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Λαμπρόπουλος είχε ηρεμήσει. Όταν οι άνθρωποι της ομάδας επέστρεψαν στα αποδυτήρια, τον βρήκαν να κάθεται ακριβώς έξω από αυτά, στον διάδρομο, πάνω στα σιδερένια κουτιά που έχουν οι φροντιστές για να μεταφέρουν τον αθλητικό εξοπλισμό, σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση.
Ο πρώτος που... έπεσε πάνω του ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ. Τον αγκάλιασε και στην συνέχεια άρχισε να του μιλά, έχοντας το χέρι του στο μέρος της καρδιάς! Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με συγκινητικά λόγια στον παίκτη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και πάλι σε κλάματα, ενώ στο τέλος του επεσήμανε ότι: «Να ξέρεις πως μόνο ένα πράγμα θα ζητήσω από τη διοίκηση: Να ανανεώσει το συμβόλαιό σου. Μη σε νοιάζει τίποτα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Μανολο είναι μακράς η καλύτερη περίπτωση προπονητή για την ΑΕΚ, όχι μόνο γιατί είναι καλσόν προπονητής, αλλα και γιατί είναι ο μόνος πιθανότατα από τους ξένους που πέρασαν από τον πάγκο μας πιο καταλαβαίνει τι σημαίνει ΑΕΚ. Επέκταση του συμβόλαιου του τώρα!
Στο έγραψα Μανόλο χθές.. Εχεις το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αυτή την εποχή ως επαγγελματίας προπονητής ..
Προπονείς μια Τεράστια σε αγωνιστικότητα, ήθος και σύμπνοια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!
Και αφού αυτή η οικογένεια έχει σαν κορυφή τον Μελισσανίδη... Τα υπόλοιπα ειναι τεχνικά δικά σου θέματα. Την Πέμπτη έχεις να δώσεις μια απάντηση στα λύματα του Λιμανιού. Μετά απο 6 χρόνια μάλλον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηρθε η ωρα !! Vamos AEK Vamos Manolo.