ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 19:00 NSX1
Αστέρας και Ξάνθη διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Αρκάδες που πήραν βαθμολογική ανάσα μετά τη νίκη με 4-1 επί της Λάρισας θέλουν να συνεχίσουν με τρίποντο στην διοργάνωση. Εκτός για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη έμεινε ο Αντόνιο Ντοναρούμα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και αποκλείστηκε από την αποστολή.
Ενώ, η Ξάνθη θέλει να πάρει το διπλό για να συνεχίσει με νίκη και να πραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται ξανά οι Λισγάρας και Μπαξεβανίδης, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Αστέρας: Κοσίτσκι, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Ζούμα, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνα, Κώτσιρας, Χαμντανί, Γκόντο, Ιωαννίδης, Μανιάς.
Ξάνθη: Καμαρά, Ντε Λούκας, Γουάλας, Λάζιτς, Λουσέρο, Μεχία, Πινέιρο, Σολτάνι, Γιουνές, Ζίβκοβιτς, Βασιλακάκης, Ζαρόπουλος, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ράνος, Τριάδης και Φλίσκας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-Α.Ε.Λ.19:00 NS24
Ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Λάρισα στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ και έτσι θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Χωρίς τον Κυριάκο Κιβρακίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τον Νίκο Λαζαρίδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος.
Η Λάρισα χρειάζεται το διπλό για να πάρει ανάσα, αφού μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Αστέρα έμπλεξε. Ο Αντρέ Πάουςεπανέφερε στην αποστολή μετά από καιρό τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Γκουγκούδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Κατράνης, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Βασιλείου, Ντιγκινί.
ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κοντορ, Αβραάμ, Ναβάρο, Μονιάκης, Φάρκας, Φατιόν, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Βαρέλα, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Τσακοπίνο, Κουτσιανικούλης, Γκουλουζάντε, Γκαγέχο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NS3
Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για το ματς της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Μετά την απομάκρυνση του Χριστόπουλου ο Φαράντος θα βρίσκεται στον πάγκο του Λεβαδειακού.
Ο Ολυμπιακός πάλι θέλει να φτάσει στο διπλό για να πάρει τρεις σημαντικούς πόντους. Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής τους Φορτούνη, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Ντε Λα Πέγια, τον τιμωρημένο Μποτία.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Λεβαδειακός:
ΟΣΦΠ: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Τσόρι, Ελιουνούσι, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.
Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 NS2
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να φτάσουν σε μια καλή απόδοση για να καταφέρουν να διεκδικήσουν το τρίποντο και να αποσπαστούν από τον αντίπαλό τους. Χωρίς εκπλήξεις επέλεξε τους παίκτες της αποστολής ο Ίβιτς.
Ο Παναθηναϊκός πάλι θέλει το διπλό, ώστε να προσπεράσει στη βαθμολογία και γι΄αυτό αναμένεται να παλέψει για μια καλή εκτός έδρας εμφάνιση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφού εκτός από τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Κουλιμπαλί, Λέτο και Λουντ.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Κάτσε, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Κουλούρης, Αθανασιάδης.
ΠΑΟ: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ρέις, Μαρινάκης, Στάικος, Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης, Πίσπας, Μολίνς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 19:00 NS1
Παναιτωλικός και Βέροια διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Αγρινίου θέλει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα με 3-0 από την Ξάνθη τις περασμένες ημέρες.
Η Βέροια πάλι που βρίσκεται στην τελευταία θέση θα παλέψει μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Λόπεθ, Σισοκό και Μπαλάφα, ενώ εκτός έμειναν και οι Κωνσταντινίδης, Τζιώρας.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Καβουσάκης, Κούσας, Ρότσα, Τσοκάνης, Μπράβο, Ρέι, Ροντρίγκες, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Χαντάκιας, Λόπες, Παπάζογλου, Κλέσιο, Μύγας, Κουτρομάνος, Μουνιός, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης.
Βέροια: Καντιμοίρης, Βενετικίδης, Aσίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Ράδης, Kαλί, Aντονιάν, Τομάς, Σουλέ, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Χατζί, Στόιτσεφ, Νύκταρης, Κάλβο, Μίλιεβιτς, Ζυγκερίδης, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:00 NS5
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πλατανιά για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να φτάσουν στο τρίποντο και ελπίζουν σε γκέλα του Παναθηναϊκού για να τον ξεπεράσουν στην βαθμολογία.
Ο Πλατανιάς πάλι θέλει από την πλευρά του το διπλό για παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Ο τιμωρημένος Μενδρινός και ο Ντίνας είναι οι δύο απουσίες του Γιώργου Παράσχου. Χωρίς τον Σαμέντ Γεσίλ που υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Πανιώνιος: . Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.
Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Σωτηρίου, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίγκνεβιτς, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 NSST
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Ηρακλή για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από ήττα είναι έτοιμοι να πάρουν τη νίκη για να παραμείνουν σε καλή βαθμολογική θέση. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους Λίλα, Τζημόπουλο, Κόντε και Σκόνδρα.
Ο Ηρακλής πάλι που συνεχίζει να ταλανίζεται από τα προβλήματα που τον επιβαρύνουν βαθμολογικά αναμένεται να παλέψει για τη νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή. Ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε νέα πρόσωπα στην αποστολή, με τον Γιάννη Λουκίνα να επιστρέφει μετά από καιρό, ενώ εκτός έμειναν μόνο οι τιμωρημένοι Περόνε και Στάμου.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΠΑΣ: Ακόστα, Ζάιρο, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Κούτρη, Κοζορώνη, Κοροβέση, Μιχαήλ, Νικολιά, Μπέριο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Βιδάλ, Καρανίκα, Μαυροπάνο, Μπουκουβάλα και Μαμπουλού.
Ηρακλής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλο, Σαραμαντά, Ζιαμπάρη, Τζανετόπουλο, Βοσνακίδη, Ιντζόγλου, Γροντή, Δώνη, Μοντέιρο, Πασά, Μπαστακό, Κούρο, Λουκίνα, Καραγκούνη, Λεοζίνιο και Κυνηγόπουλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
