Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Λέτο, Λουντ και Κουλιμπαλί, καθώς και οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και Μπεργκ.
Στόχος του Ουζουνίδη είναι να δώσει ανάσες σε βασικούς ενόψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη.
Έτσι, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μέστο, Ευαγγέλλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Νούνο Ρέις και Μολίνς.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Super League:
Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ρέις, Μαρινάκης, Στάικος, Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης, Πίσπας, Μολίνς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
