του Γιώργου Νικολάου
Για την ολέθρια σχέση Μπάμπη Καραμανλή και Κώστα Φλεβαράκη έχουμε γράψει πολλάκις. Οπως έχουμε γράψει και τις ευθύνες και των δύο πλευρών, κυρίως δε τα "φάουλ" τακτικής του προπονητή. Οι σχέσεις των δύο πλευρών φτάνουν όμως στα άκρα ανήμερα του καθοριστικού αγώνα με τον Πανελλήνιο.
Ο κ. Φλεβαράκης θέλοντας να δείξει καλή πίστη, επικοινώνησε με την ΚΑΕ, αλλά δίχως ανταπόκριση. Ο κ. Φλεβαράκης ήλπιζε έστω σε καθυστερημένο τηλεφώνημα των διοικούντων τη ΚΑΕ για ν' αντιμετωπίσει διακανονιστικά το οικονομικό ζήτημα που τον απασχολεί, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Εν τέλει και εφόσον εξάντλησε την υπομονή του, αποφάσισε να στείλει εξώδικο και να υπενθυμίσει στην ουσία, ότι αύριο Παρασκευή (18/3) θα πρέπει να εισπράξει το ποσό των 15.000 ευρώ (για παλαιές οφειλές) από προσωπική επιταγή του προέδρου Μπάμπη Καραμανλή. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανταπάντησε με εξώδικο προς τον Μακεδόνα τεχνικό και επικαλείται προφορική συμφωνία για καταβολή των χρημάτων στο τέλος του 2010! Ο κ. Φλεβαράκης -που δικαιούται να διεκδικεί τα δεδουλευμένα του ως εργαζόμενος- δεν αναγνωρίζει τη "συμφωνία". Τί ακριβώς έχει συζητηθεί στις κατ' ιδίαν επαφές διοίκησης και προπονητή είναι θέμα που το ξέρουν οι δύο πλευρές. Ο κ. Φλεβαράκης προτίθεται, ωστόσο, να απαντήσει με νέα εξώδικα, καθώς διεκδικεί κι άλλα δεδουλευμένα. Ενα νέο σίριαλ άνοιξε στην πολύπαθη ΑΕΚ. Και δεν θα είναι το μόνο σίριαλ.
Για την ιστορία: Δικηγόρος του Κώστα Φλεβαράκη είναι ο κ. Νίκος Νάκης, δικηγόρος και του... Νίκου Χατζή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
