Την ώρα που οι ρωσικές αρχές φέρεται να βρίσκονται στο κυνήγι δύο υπόπτων για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, ένα ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός άντρα που χαρακτηρίζει ως τον δράστη της επίθεσης.
Το τηλεοπτικό δίκτυο 5TV «Πέμπτο Κανάλι», δημοσίευσε στην σελίδα του στο Twitter φωτογραφία του φερόμενου δράστη της επίθεσης καθώς και εικόνα του εκρηκτικού μηχανισμού που εντοπίσθηκε στη στάση του μετρό «Πλόσαντ Βαστάνια» της Αγίας Πετρούπολης και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς.
Φυσικά, προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα των φωτογραφιών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
