Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λουίς Ενρίκε: Ο Μέσι σέβεται πάντα τους διαιτητές

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στήριξε δημόσια τον Αργεντινό για τη τιμωρία του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από τη FIFA για όσα είπε στον βοηθό διαιτητή του ματς με τη Χιλή και οι Αργεντινοί υποστήριξαν πως όλα έγιναν τόσο γρήγορα από την παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου ο Αργεντινός να χάσει το ματς με τη Βολιβία.

Τη δημόσια στήριξή του προς τον Μέσι εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να σημειώνει το εξής: “Ο Λιονέλ πάντα σέβεται τους διαιτητές και ποτέ δεν δημιουργεί εντάσεις και φασαρίες. Θα έπρεπε να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτό και να σκεφτούν οι υπεύθυνοι πως πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, με αφόρητη πίεση και με εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν την κάθε του κίνηση”.

Σημειώνεται πως στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γρανάδα, ο Μέσι δεν θα παίξει αφού έχει συμπληρώσει πέντε κίτρινες κάρτες. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ