Οι μέρες πέρασαν και παρότι υπήρχε διάθεση, εν τέλει Ερασιτεχνική και ΠΑΕ δεν βρήκαν λύση και έτσι αύριο αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να εκδικαστεί κανονικά η προσφυγή. Η «Μάνα ΑΕΚ» ζητά το 10% από τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2004-2010. Η ΠΑΕ οφείλει πολλά χρήματα (σημαντικά για την επιβίωση της Ερασιτεχνικής) και αύριο το δικαστήριο θα εκδικάσει την απόφαση μετά την αναβολή που είχε πάρει πέρυσι η διοίκηση Θανόπουλου.
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί κανονικά μια και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί άλλη αναβολή, εφόσον δεν έχει βρεθεί λύση. Πάντως, δεν θα βγει αύριο απόφαση για την υπόθεση. Αυτό αναμένεται να γίνει τους επόμενους τρεις μήνες. Μέσα στο διάστημα αυτό πάντως ο Σταύρος Αδαμίδης θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την καταβολή ενός ποσού κάθε μήνα, ώστε να γίνει εξόφληση μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Αν γίνει αυτό τελικά η Ερασιτεχνική θα καταθέσει στο δικαστήριο πως επήλθε συμβιβασμός και έτσι η υπόθεση θα κλείσει οριστικά... Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση πάντως οι εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής ενημέρωσαν για το δικαστήριο και εκφράστηκε η επιθυμία οι δυο πλευρές να τα βρουν εκτός της δικαστικής αίθουσας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!