Στην τελική αντίστροφη μέτρηση μπαίνει το θέμα της έκδοσης της άδειας για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι είναι πλέον έτοιμο το τελικό κείμενο της τροπολογίας που θα δώσει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και η αιτιολογική έκθεση που θα το συνοδεύει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελικό κείμενο της νομοθετικής ρύθμισης δεν είναι φωτογραφικό και προβλέπει ακριβώς αυτό που είχε αποκαλύψει προ ημερών ο Αλέκος Φλαμπουράρης, δηλαδή ότι για συγκεκριμένη κατηγορία έργων (που θα θεωρούνται κοινής ωφέλειας) οι... επίμαχες αρμοδιότητες δεν θα ανήκουν πλέον στους Δήμους και τις Περιφέρειες αλλά στην κεντρική διοίκηση, μέσω του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Πλέον απομένει η κατάθεση της ρύθμισης στη βουλή για να ψηφιστεί. Η βούληση που υπάρχει είναι οι εξελίξεις να τρέξουν όσο πιο σύντομα γίνεται (ακόμη και εντός της προσεχούς εβδομάδας αν καταστεί εφικτό), όμως ο ακριβής χρόνος θα εξαρτηθεί από το νομοσχέδιο που θα επιλεγεί για να «ενσωματωθεί» σε αυτό ως τροπολογία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
να και μια δημοσια ομολογια του κυριου μανωλεδακη στο fb ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ Δημήτρη μου το ότι να ναι είναι τελείως τυχοδιωκτικό. Σου είπα τι είναι ο εφιάλτης μου. Θέλει μεγάλη προσοχή για να είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει ελπίδα να δούμε το σπίτι μας εκεί που πρέπει και όπως πρέπει γιατί αυτά που μας φουμαριάζουνε οδηγούνε με μαθηματική ακρίβεια στη κατάληξη του εγχειρήματος του βάζελου. Πάνε να χωρέσουνε ελέφαντα σε παιδικό δωμάτιο και αυτό ενοχλεί πολλούς (και Ενωσίτες) εδώ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στη Φιλ/φεια και αποξενώνει την ομάδα από τη πόλη.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ??????? ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ........Ε Μ Π Ρ Ο Σ...
Αυτοί που κάνουν μόνιμα dislike,αν θέλουν μπορούν να δημοσιεύσουν τη διεύθυνση τους,θέλω να τους στείλω από ένα τσουβάλι αγγούρια Ιεράπετρας για δώρο...Αφού τα βάψω πρώτα κιτρινόμαυρα!
Εάν πω μια "Καλησπέρα" από καρδίας σε "όλους" (και όταν λέω όλους, εννοώ "'όλους") τους θαμώνες του site .......πόσα αναίτια dislike θα λάβω άραγε???
Το γήπεδό θα γίνει μόνο στ Ν.Φ. από την στιγμή που έχει αναλάβει ο μελισσανιδης ένας επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκούς και ηγείται και άλλων πολλών! Όσο για τα δημοσιεύματα περί τραπεζών και δανείων αυτά είναι αστεία πράγματα!
Ουτε γυναικες ουτε λεφτα δεν μας νοιαζουν. Ζουμε και αναπνεουμε για την ανακοινωση της αρχης των εργασιων να παμε να κλαψουμε απεξω απο το γηπεδο απο χαρα γιατι αρκετα με τις λυπες.
Θέλω να πιω να ξημερωθώ πω πω πω πω πω τι μαντάτο ήταν αυτό!!!
Θέλω να πιω να ξημερωθώ πω πω πω πω πω θα σαλτάρω αν δεν το δω!!!
Τελικα παιδια θα ερθετε στο οακα αυριο κυριακη με τον βαζελο η παλι θα κατσετε μεσα στα σπιτια σας για ακομη μια φορα...... ??????????
Μη μασάτε. Εμένα μου αρέσει να βλέπω dislike στα άρθρα μας. Το θεωρώ επιτυχία απέναντι στον ολυμπιακο αυτο που γινεται. Θα στεναχωρηθω αν σταματησουν.
Για εμας καθε μερα τα τελευταια χρονια ηταν πρωταπριλια. ΘΑ χτιστει το γηπεδο, ΘΑ ξεκινησουν τα εργα, ΘΑ ΘΑ ΘΑ...ολοι ελπιζουμε...ιδιως τον τελευταιο καιρο που εχει καποια κινητηκοτητα το θεμα....ομως αν δεν μπει και η μπουλντοζα μεσα στο σπιτι μας, εαν δεν αναψουν οι μηχανες, ολα παραμενουν θεωριες...καλη ανασταση στο μαστιγωμενο απο " φιλους " και εχθρους σωμα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας. .
Αγαπητοι φιλοι με τα dislike...ουτε το γηπεδο θα εμποδισετε, ουτε το ηθικο μας θα ριξετε, και γενικως δε θα στσματησετε αυτο που ερχεται...μια συμβουλη σα γιατρος...η ψυχοπαθολογια του να μπαινεται μονο και μονο για να πατατε ενα κουμπι ακριτα, χωρις καν να διαβαζεται, μοιαζει με τους ματακηδες...αυτοικανοποιουνται παιρνοντας ματι,γιατι δεν εχουν τα....κοτσια να φλερταρουν σαν αντρες...περαστικα
Περιμένω, επιμένω
ΜΕ ΡΥΘΜΟΎΣ ΧΕΛΏΝΑΣ...
Και μια ερωτηση: ποσα μελη του δημοτικου συμβουλιου της Ν.Φ. εχουν κανει λογαριασμο στο aek365? Τα dislike εχουν αυξηθει τωρα τελευταια...
5
Τουλάχιστο δύο σταθερά dislike σε κάθε σχόλιο.
Φίλε, είναι ο ίδιος με περισσότερους λογαριασμούς !!! Μη μασάς ; )
Γηπεδο στην Νεα Φιλαδελφεια ΑΕΚ Γηπεδο στην Νεα Φιλαδελφεια ΑΕΚ Γηπεδο στην Νεα Φιλαδελφεια ΑΕΚ Γηπεδο στην Νεα Φιλαδελφεια ΑΕΚ Γηπεδο στην Νεα Φιλαδελφεια
ki εμενα μ αρεσουν οι πλακες αλλα εδω θα σας επιπληξω... παιζεται με τον πονο μας!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ...αλλα με τετοια θεματα κακως κανετε 1απριλιατικα αστεια.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.....ακομα τουλαχιστον !
ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ.
Το υπουργείο τι στάση θα έχει?
Εγώ φοβάμαι μη βγει κανονικός δήμαρχος αύριο-μεθαυριο-σ' ένα χρόνο και κάνει το ζορικο ο υπουργός.
...στάση Αγιά-Σοφία με ανταπόκριση απο Δεκελείας προς Περισσό...
Πάντως,εγώ θα πρότεινα,να αφαιρεθεί η επιλογή του "dislike".οποίος διαφωνεί μπορεί να γράψει ότι θέλει,με επιχειρήματα. Να μπαίνει ο κάθε τυχαρπαστος αντιΑΕΚΤΖΗΣ και να κάνει dislike εδώ μέσα δεν είναι ωραίο. Και γενικά αυτός ο αρνητισμος που έχουν κάποιοι και τη βρίσκουν με τα dislike χωρίς να μιλάνε. Μια πρόταση κάνω προς το aek365.
Ελπιζω να μην ειναι πρωταπριλιατικο αστειο. Με αυτα τα πραγματα δεν παιζουνε
dislike στα dislike
ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ-ΜΕ !!!!!!!
Τοσα χρονια μας λενε οτι ο γαιδαρος πεταει....Εγω θα αρκεστω να δω μια μπουλντοζα
Αν δεν υπήρχε ο Μελ, θα έβλεπες μόνο τον γάϊδαρο...
ΠΕΤΑΕΙ!!!!!! ΠΕΤΑΕΙ!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ!!!!!!
ΩΩΩΩΡΑ !!!!!!!
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..... ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ενα μεγαλο βημα!!!! Γυπεδοοοοο θα δωωωωω καιιι θα τρελαθωωωω
τοσα χρονια που περιμενουμε το γηπεδο τουλαχιστον μαθαμε να το γραφουμε ..ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ Η..
Η ΑΕΚ από δω και πέρα θα μοιράζει φάπες σε όλα τα επίπεδα, ομαδάρα με τίτλους , Ευρώπες,κ γηπεδαρα.Όσο για εξωαγωνιστικα το 50/50 είναι το περισσότερο που θα μπορείτε να παίρνετε όλοι οι άλλοι!Δίκαια πράγματα!
Έλα φίλε ομολόγησε το ,είσαι ο Μελισσανίδης με ψευδώνυμο, είμαι σίγουρος ελα πες το !!!!
Μονο αυτο ειναι νεο, τιποτα αλλο. Γηπεδο στη Νεα Φιλαδελφεια ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ
Μακάρι να μπει βουλή και να ψηφιστεί όσο ποιο γρήγορα γίνεται ώστε να βγει η άδεια. Βλέπω όμως οι αλλοθρησκοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να παρακολουθουν τα ποστ! Μπράβο βρε εδώ είναι ποιο ενδιαφέρον από το σανό των δικών σας σαιτ!!!
Καλοκαίρι μην κανονίσετε τίποτα, έχουμε εγκαίνια ! :)
Κώστα με το παραχωρητηριο έχεις μάθει τίποτα;
Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να έβγαζαν ανακοίνωση που θα έλεγε "Τα βρήκαν ΑΕΚ και Δήμος και αποφάσισαν για γήπεδο 15.000 θέσεων"
Πάμε ΑΕΚΑΡΑ για νίκη με βαζελο
ΚΑΙ Η ΨΑΘΙΝΗ ΟΡΟΦΗ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΒ , σε συνεργασία με τα lidl ...
ΧΤΙ-ΖΩ ΓΗΠ-ΕΔΩ.......ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...!!!!!!
Καλο μηνα σε ολους τους απανταχου Αεκτζηδες,αυριο με την νικη και ελιπιζω αυτό το Πασχα να σημανει και την δικη μας ανασταση με την εκδοση της πολυποθητης αδειας!!!
...θέλω να πιστεύω πως ΔΕΝ είναι Πρωταπριλιάτικο...
Ακόμα και να είναι όμως, που δεν είναι, ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!! Θα έχουμε λαγό στιφάδο!!!
Φανταστείτε να μας έκαναν πλάκα με τέτοιο θεμα; το κράξιμο που θα άκουγαν από εμάς )))))
το πρωταπριλιάτικο θα ήταν ότι υπέγραψε ο ψεύτης ΑΒ. Η νομοθετική ρύθμιση είναι σχεδόν γεγονός (μόνο μην τυχόν και γίνουν εκλογές τον απρίλη).
Δεν θα μας έκαναν πλάκα για τέτοιο θέμα. Μόνο κανένα γαυροσάιτ θα μπορούσε να το κάνει.
ωραιο σχόλιο φιλος :D
Eλα τωρα, μην τρελλαθουμε κιολας..Εδω περνανε(ολοι τους) τροπολογιες για να να γλυτωσουν λεφτα οι δικοι τους σε νομοσχεδια για την αλιεια και την παιδεια ..Το δικο μας θα καθυστερησουν που ειναι και καθολα νομιμο και αποδεκτο απο ολους πλυν ενος!!??
Άντε να δούμε....