Στη σημερινή προπόνηση κανονικά προπονήθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, μετά την επέμβασή του στο χέρι αρχές Μαρτίου. Το γεγονός πάντως ότι προπονήθηκε κανονικά ο Τσιγκρίνσκι δεν σημαίνει ότι είναι 100% καλά. Έβγαλε το πρόγραμμα με νάρθηκα στο χέρι και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα ο παίκτης θα βγάλει ακτινογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η μετεγχειρητική του πορεία και τότε να αποφασιστεί πότε ακριβώς θα μπορεί να υπολογίζεται για τους αγώνες. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση ο Τσιγκρίνσκι θα έβγαζε ακτινογραφία έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση και θα έπαιζε στις οκτώ. Τελικά, πάει για νωρίτερα η ακτινογραφία και το γεγονός ότι προπονείται σχεδόν αμέσως μετά την επέμβασή του, σημαίνει ότι μπορεί να επιστρέψει στα παιχνίδια ακόμη πιο γρήγορα. Τα πάντα θα κριθούν από το αποτέλεσμα της ακτινογραφίας κι αν έχει «δέσει» το χέρι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ζω για την στιγμη που θα ειναι ντουετο με Βρανιες...
Είναι σαν το τζάμι άμα ραγισει δεν κολαει πια. Ας το πάρουν χαμπάρι από την διοίκηση πλέον και ας βρουν άλλον καλύτερο.
Αυτός που βάζει dislike αρρώστησε να του στείλουμε λουλούδια;
Μακάρι να προλάβει ο παιχταράς τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο.Το ευχάριστο είναι ότι αν η ΑΕΚ είναι στον τελικό,ο Τσιγκρίνσκι θα είναι εκεί.Κάτι που χαροποιεί όλους μας,όχι μόνο για τη φοβερή κλάση του Ουκρανού.Αλλά γιατί είναι πολύ αγαπητός σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ,θαυμάσιος χαρακτήρας και του αξίζει απόλυτα να πάρει αυτή τη χαρά.
Τον γουσταρα πολυ αυτον τον παιχτη.Εχω ξενερωσει γιατι η υγεια του δεν του επιτρεπει να βοηθησει οσο πρεπει.Απο την αλλη πηραμε Βρανιες και αναστηθηκε ο Λαμπροπουλος.Μεσα στην ατυχια μας και 2 φορες τυχεροι λοιπον
Πενταδα θα μπουμε όπως και να χει.
Ας περιμενει άλλες 15 μερες και αν είναι οκ να παιξει στο Καραισκακη, ξαναλεω αν είναι 101% ετοιμος, αλλιως στη ρεβανς και τα play off!!!
Εχει πολλα σοβαρα και δυσκολα παιχνίδια ακομα!!!
θελει πολυ προσοχη γιατι επαθε καταγμα οντας καλα.αν χρειαστει να ξαναβαλει το χερι του τοτε πεφτωντας θα παθει μεγαλυτερη ζημια.ας επανελθει οταν ειναι πληρως ετοιμος και πρωτα σαν αλλαγη.
Υπομονη να μην συμβει κατι παλι.Τον χρειαζομαστε παρα πολυ για τα play-of.
Σαν τον Κοκκινάκη είναι χαχαχα
Με τον Τσιγκρινσκι δε χρειάζεται βιασύνη. Ας πάρει κι ενα μήνα η επαναφορά, αρκεί όταν μπει στο γήπεδο να ναι δυνατός, ανθεκτικός και έτοιμος να βοηθήσει.