Το γεγονός ότι το γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ έχει αφεθεί στη μοίρα του μετά του Ολυμπιακούς παραδέχονται και άνθρωποι του αθλήματος. Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο του Κώστα Αϊτάκη στην ιστοσελίδα tennis24.grπου αναφέρει:
Τέλος το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ;
Το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο γήπεδο τένις στη χώρα μας, αυτό του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ σύμφωνα με σχέδιο της κυβέρνησης!
Η κυβέρνηση έχει "πάρει φόρα" προτείνοντας χώρους όπου θα μπορούσαν να γίνουν μεγάλα αθλητικά κέντρα "άστεγων" συλλόγων.
Μετά την πρότασή της να χτιστεί το γήπεδο του ποδοσφιαρικού Παναθηναϊκού στο Γουδί, η νέα ιδέα των κυβερνώντων μας αφορά καθώς προβλέπει το κεντρικό γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ να μετατραπεί σε σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ!
Το σύγχρονο γήπεδο 8.600 θέσεων που αρχικά κατασκευάστηκε το 1990 πριν ανακαινιστεί πλήρως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 θεωρείται ως η κατάλληλη λύση για να στεγάσει το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ, καθώς πληρεί τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου γηπέδου.
Η αλήθεια είναι ότι έχει αφεθεί στη μοίρα του καθώς πέραν των Ολυμπιακών Αγώνων και ενός Challenger της ATP από το 2008 ως το 2012, δεν φιλοξενεί απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή.
Ο χώρος του ΟΑΚΑ περιλαμβάνει συνολικά 16 γήπεδα τένις, δύο των 4.300 θέσεων και τα υπόλοιπα δεκατρία 200 θέσεων το καθένα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

δε μπορεί να πάει κάποιος να βγάλει φωτογραφίες από την κατάσταση που βρίσκεται τωρα;
πηγε εκει ο Βασιλειαδης με τον Αγγελοπουλο που ειναι οι πλεον αρμοδιοι.ας σταματησουμε να το παιζουμε πολιτικοι μηχανικοι,αθλητικοι διευθυντες και προεδροι και να κανουμε αυτο που μπορουμε :
Να στηριζουμε την ομαδα σε καθε προσπαθεια της αγωνιστικη ή οργανωτικη.
Πολύ ωραίο γήπεδο..
Μόνο από τις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι ερειπωμένο, δεν χρειαζόταν να μας το πεί κανένας άλλος. Μας κοροιδέυουν.
Ειναι ψεύτες , υποκριτές και αντιπρόσωποι
Λέρες είσαστε λέρες