ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Ο Πατίτο φέρνει… σκοτωμό!», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα εξηγώντας: «Η επιστροφή του Αργεντινού εξτρέμ σε συνδυασμό με την εξαιρετική κατάσταση που δείχνει πως βρίσκεται, βάζουν δύσκολα στον Χιμένεθ για το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Πέντε παίκτες για… δυο θέσεις στα «φτερά» του Αραούχο». Για το μπάσκετ η Ώρα γράφει: «Θα την ψάξει για Θανάση Αντετοκούνμπο η ΑΕΚ. Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ που αγωνίζεται στην Ισπανία συγκαταλέγεται στα εφικτά «θέλω» της νέας σεζόν. Ολυμπιακό Χωριό το σχέδιο του Μάκη για το μπασκετικό σπίτι της Βασίλισσας. Δέλεαρ οι γύρω χώροι που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μακροπρόθεσμα η ΑΕΚ. Ερωτηματικό που θα επιταχύνει ή όχι τις εξελίξεις η τοποθέτηση θόλου στην οροφή του γηπέδου αντισφαίρισης».
SPORTDAY
Για «το… νησί του Γιόχανσον», γράφει η εφημερίδα τονίζοντας: «Στα πόδια του Σουηδού μέσου πολλές ομάδες από την Τσάμπιονσιπ».
LIVE SPORT
Mε τη σειρά της η LS γράφει: «Λάμψη… Ζλάταν στο πάρτι γενεθλίων του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Πώς προετοιμάζει ο Χιμένεθ την ΑΕΚ για το πρόγραμμα – φωτιά».
GOAL
«Τα ερωματικά της επίθεσης», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Το παζλ της γραμμής κρούσης για τη νέα χρονιά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση του μανολο.. Οτι και να διαλέξει θα υπαρχουν λόγοι να σου πουν οτι θα μπορούσες καλυτερα.. Παντως οσους επιλέξει να παιξουν πρεπει να δωσουν το 200% για να μην τον εκθέσουν..
Επειδή ο Παναθηναϊκός παίζει με 2 φορ, θεμιτό για μένα θα ταν και το 3-5-2,αρκεί ο Χιμένεθ να του δώσει επιθετική προοπτική, όχι όπως το παίξε με Λεβαδειακό, Πλατάνια στο κύπελλο. Ειδάλλως, το γνωστό 4-3-3 με Πατιτο δεξιά για να μη χαλάσει η συνεργασία των Ντιντακ Αινταρεβιτς Μανταλου απο την αλλη.
Στη δεύτερη περίπτωση, ο Σιμόες να χει λίγο απο κοντά τον Κλωναριδη.
Δεν βγαινει ευκολα απο εντεκαδα ο αινταρεβιτς,ξεκινας με πετυχημενη συνταγη 4-3-3και αναλογα την εξελιξη του αγωνα το γυρνας σε 4-2-3-1.
Καλό σχήμα κατά τη γνώμη μου για να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό είναι το 4-2-3-1 με: Μπάρκα / Γκάλο-Βράνιες-Λαμπρόπουλο-Ντίντακ / Σιμόες-Γιόχανσον / Πατίτο-Βάργκας-Μάνταλος / Αραούχο!
και γιατί να αλλάξουμε την πετυχημένη συνταγή του 433 με πατίτο μάνταλο στα φτερά;;;;;;;
ειναι απλο........Για να μην νικησουμε..........χαχαχαχαχαχα.....Τελικα οτι θελεις γραφεις-ακους-διαβαζεις στον ...υπνο σου.................
ΝΑΙ σε ολα !!!! Μακαρι, Γκολ και ''παρανομο''.. για μικρα παιδια θεαμα ...