Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σχολίασες τον διαιτητής, έρχεται «καμπάνα»

Σε μια προσπάθεια να περιορίσει την κριτική που ασκείται στους διαιτητές από παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας σκέφτεται να επιβάλλει πρόστιμα ύψους 40.000 ευρώ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα συνεχή (πιθανότατα αδικαιολόγητα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ισπανικής Π.Ο.) παράπονα που κάνουν πολλές ομάδες για λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών σε παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν, και όχι μόνο, φαίνεται πως οδηγούν στην επιβολή «τσουχτερών» προστίμων, ώστε όποιος θέλει να κατηγορήσει δημόσια, από 'δω και πέρα, τους... άρχοντες των αγώνων να το σκέφτεται προσεκτικά! 

Σύμφωνα με τους τωρινούς πειθαρχικούς κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής της ισπανικής Λίγκας, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 600- 3.000 ευρώ σε μέλος διοίκησης, προπονητή ή ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μιλήσει εναντίον διαιτητή κατακρίνοντας τις αποφάσεις του στη διάρκεια ενός αγώνα. 

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, ισπανικά δημοσιεύματα πρόθεση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας είναι να κάνει πιο αυστηρό τον κανονισμό και να ορίσει πρόστιμο που θα φτάνει τις 40.000 ευρώ, ώστε να αποφεύγονται οη δημόσιες αρνητικές τοποθετήσεις σε βάρος διαιτητών. 

Αν γίνουν αποδεκτές οι σχετικές εισηγήσεις των αρμόδιων οργάνων, τότε ο νέος κανονισμός θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ