Δείτε τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Δούκα, που διεκόπη στο 15.47 του πρώτου ημιχρόνου, μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων για την ολισθηρότητα του παρκέ του Γ. Κασιμάτης.
Αναλυτικά:
«Πριν την έναρξη του αγώνα το σωματείο ΑΣΕ Δούκα υπέβαλε ένσταση: «Για αντικανονική έναρξη του αγώνα λόγω ολισθηρότητας- ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, εξαιτίας του καθαρισμού που προηγήθηκε. Το σωματείο επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος όσον αφορά πιθανό τραυματισμό αθλητών»
«Στο 15:47 του αγώνα διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι διότι σε κάποια σημεία του γηπέδου το δάπεδο ήταν ολισθηρό με την σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων των δύο ομάδων, των διαιτητών και του παρατηρητή ο αγώνας διακόπηκε. Το σκορ του αγώνα ήταν 4-8 υπέρ του ΑΣΕ Δούκα».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αυτό ηταν παγοδρόμιο.. το μεγαλυτερο προβλημα το ειχαμε εμεις.. καθε επιθεση και μια τούμπα.. αυτοι δεν έπεσαν καμια φορα..