Την βεβαιότητά του ότι ο Σέρχιο Αραούχο θα πιέσει για την παραμονή του στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ο πρώην ασχισκάουτερ της Ένωσης, που είχε συμμετάσχει στις συζητήσεις για τη μεταγραφή του και παραμένει κοντά του, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τον Αργεντινό άσο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το πώς αισθάνεται ο Αραούχο στην Ελλάδα: «Είμαι συνέχεια κοντά του. Το παιδί είναι πολύ ευχαριστημένο από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και σκέφτεται αν είναι δυνατόν να μείνει. Ξέρει ότι δεν είναι εύκολο, αφού δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Έχει, όμως, όλη τη διάθεση, νιώθει πολύ καλά και θα ήθελε να μείνει του χρόνου».
Για τις πιθανότητες παραμονής του στην ΑΕΚ: «Πρέπει να μιλήσουν οι δύο ομάδες. Πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι για να τα βάλουν κάτω η Λας Πάλμας, η ΑΕΚ και ο Σέρχιο για να δούμε τι θα γίνει. Παλέψαμε, αλλά την τελευταία στιγμή η Λας Πάλμας δεν ήθελε να συμφωνήσουμε για δανεισμό 1,5 έτους και δυστυχώς ήρθε μόνον μέχρι το καλοκαίρι. Είχα μιλήσει πολύ και με τον ίδιο και με τον πατέρα του. Θέλησα να του εξηγήσω τι είναι η ΑΕΚ και προσπάθησα να του δώσω να καταλάβει ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία να έρθει εδώ και να γίνει ξανά αυτό που ήταν. Είχαν μεγάλη πρόταση από Κίνα, αλλά είχε δώσει το λόγο του όταν μιλούσαμε και τον τήρησε, δείχνοντας τον χαρακτήρα του. Είμαι δίπλα του και τον καταλαβαίνω γιατί θυμάμαι πως ήταν όταν είχα πρωτοέρθει πριν 14 χρόνια. Οι προπονήσεις είναι δύο ώρες. Η μέρα είναι μεγάλη και γι’ αυτό προσπαθώ να είμαι δίπλα του. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η ομάδα, η οποία του έχει δώσει τα πάντα».
Για το αν ο ίδιος θέλει να μείνει στην ΑΕΚ: «Είναι πάντα θετικός. Όταν πρωτοήρθε είπε ότι ναι μεν ήθελε να βάλει πολλά γκολ, αλλά θα ήταν καλύτερα να δίνει πάσες, γιατί αν σκόραρε συνέχεια θα ήταν δύσκολο να μείνει. Μου έκανε εντύπωση, γιατί δείχνει πώς νιώθει και τι θέλει».
Για το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Παλέρμο: «Το καλοκαίρι η Παλέρμο είχε κάνει μεγάλη πρόταση με 13 εκατομμύρια και έφτασε μέχρι τα 15, αλλά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν τον άφησε να φύγει. Ο πρόεδρος μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ο παίκτης. Κι ο Σέρχιο νιώθει πάρα πολύ καλά κι αυτό είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ. Θα πιέσει για να μείνει και σίγουρα δεν μπορεί να πάει κάπου που δεν νιώθει καλά. Αυτό μετράει. Ο κύριος Μελισσανίδης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πάρει, γιατί δεν ήταν λίγα τα λεφτά, το έκανε για να ευχαριστήσει κόσμο και να κάνει πιο δυνατή την ομάδα. Το καλοκαίρι θα γίνει ξανά η προσπάθεια. Μακάρι να μείνει γιατί είναι καλό και για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές».
Για τους παίκτες, με τους οποίους κάνει περισσότερη παρέα στην ΑΕΚ: «Με τον Πατίτο είναι περισσότερο μαζί λόγω γλώσσας, αλλά και με τους Σιμόες, Μάνταλο, Μπακασέτα και με τον Λαμπρόπουλο. Είναι πολύ ευχάριστος και τον έχουν βοηθήσει πολύ όλα τα παιδιά».
Για το αν αληθεύει ότι είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ: «Τον είχε εξετάσει και ο ΠΑΟΚ, είναι αλήθεια. Δεν γνωρίζω, όμως, γιατί δεν προχώρησε».
Για τις σχέσεις του με τα υπόλοιπα μέλη της ΑΕΚ: «Από την πρώτη μέρα τον αγκάλιασαν πραγματικά όλοι. Στην πρώτη συνάντηση με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο προπονητής της ΑΕΚ του είπε τα πράγματα ξεκάθαρα και τον κοίταζε στα μάτια. Ήταν σημαντικό για να αρχίσουν καλά τα πράγματα. Είναι πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια, δεν υπάρχουν Έλληνες και ξένοι κι αυτό τον βοήθησε πολύ. Αυτό του είχα μεταφέρει πριν έρθει, όπως και για τον κόσμο και για την Ελλάδα. Νιώθει πολύ καλά παρ’ όλο τον δυσκολεύει η γλώσσα. Από την Ισπανία, μάλιστα, του κάνουν σχόλια γιατί βλέπουν ότι έχει φυσικό γέλιο, αφού στη Λας Πάλμας τον έβλεπαν να γελάει μόνο προσποιητά».
Για τη δική του αποχώρηση από την ΑΕΚ: «Την 1η Ιανουαρίου τελείωσε το συμβόλαιό, δεν τα βρήκαμε και έφυγα. Έχω φίλους εκεί, όλα είναι καλά και γι αυτό έμεινα για ένα διάστημα για να βοηθήσω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, αφού ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα και έφυγα καλά από την ΑΕΚ. Έχω πολύ καλή σχέση και σε καμία περίπτωση δεν έφυγα τσακωμένος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Να πιέσει και αυτός και εμείς , τον θέλουμε πολυ !!!
Αυτό που αφουγκράζεται κανείς διαβάζοντας τα σχόλια του λαού στης ΑΕΚ, είναι το πόσο ψηλά θέλει την ΑΕΚ, και βασανίζεται που δεν τη βλέπει.
Ανυπομονούμε να γίνουμε επιτέλους το club που δεν θα θεωρεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας τέτοιες μεταγραφές.
Τώρα, ελπίζουμε μόνο να καψουρευτεί ο . . . Τίγρης τον παίκτη και να τον κάνει . . . δώρο !
Το έγραψε και έναν άλλος φίλος εχτες:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τη Λας Πάλμας και με δικαίωμα επέκτασης του δανεισμού του ποδοσφαιριστή για ακόμα ένα χρόνο."
ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ;
Τον Τσινο τον καψουρευτηκαμε αμεσα και πως να μην! Μακαρι να μεινει και του χρονου γιατι αυτος ο παικτης σου δινει πρωταθλημα. Ομως ο δανεισμός για ενα χρονο κοστιζει πάνω απο 2 μυρια μαζι με εφορια κλπ. Με 2 μυρια βρισκεις καλο φορ που θα το εχεις για τρια πλας χρονια.Η καλυτερη επιλογη θα ηταν να κανει ο Μελ το μπαμ και να τον αγοράσει, αλλά γινεται; Μακαρι να γινοταν.....
Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω αν θελει να κρατησει τον παιχτη ο μελ θα το κανει τελος ξερει τις δουλειες αυτες ο μελ αν αναλαβει ο ιδιος την υποθεση τον εχει κρατησει ευκολα
Απλά, χαίρομαι να τον βλέπω να παίζει! Από τον Ντέμη έχω να δω φορ στην ΑΕΚ που να ξέρει μπάλα...
Μονο που ξεχασες τον λυμπε αδερφε τεραστια κλαση ποδοσφαιριστη και σε ηθος και σαν παιχτης κανταρια μπαλα
Δυστυχώς αυτός ο παίχτης είναι υπερβολικά καλός για να παίζει στην σούπερ λίγδα. Αν τον κρατήσουμε έστω δανεικό για έναν ακόμη χρόνο, επιτυχία θα είναι. Για αγορά μου μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ας τον απολαύσουμε λοιπόν όσο τον έχουμε.
Όσο πικρό ακούγεται αυτό που λες αδερφέ , τόσο αληθινό είναι...Δυστυχώς !
Ο αραουχο σίγουρα θα θέλει... κατά την γνώμη μου μόνο Με Ευρώπη έχουμε πιθανοτητες να μείνει.έστω γιουροπα. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Από κει και πέρα Αν η λας παλμας κάνει νερά δεν είναι στο χέρι μας.
Nα μην ξεχνάμε ότι ο ΝτιΜπαρτόλο τον έπεισε να έλθει και ο ίδιος πάλι θα προσπαθήσει να τον πείσει να μείνει. Εγώ πιστεύω ότι αν ανανεώσει ο Μανόλο, τότε και ο Αραούχο θα θελήσει να μείνει. Με τον Μανόλο νειώθει όμορφα, μιλά τη γλώσσα του και τον εμπιστεύεται. Άρα, Μανόλο και Αραούχο πάνε μαζί.
Αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚΑΡΑ μας ο Αραουχο, του προτείνω στην συνάντηση που θα έχει με τους Ισπανούς να πάει στουπί στο μεθύσι!! Ίσως μετά έχουμε ελπίδες να τον κρατήσουμε!
Να σκεφτουμε και την αλλη πλευρα λιγο.Αν η Λας Παλμας εχει απεναντι της εναν παικτη που θελει πολυ να μην γυρισει και μια ομαδα που πληρωνει και αυτον αλλα και το νοικι που δεν μπορει να ειναι μακρια απο αυτο που εχει ηδη πληρωθει,τι μπορει να κανει? Να αναγκασει τον παικτη να γυρισει? Μεγαλο ρισκο γιαυτην γιατι μπορει ο παικτης με κακη ψυχολογια να παιξει ασχημα και να πεσει κι αλλο η αξια του.Νομιζω πως αν ΑΕΚ και Αραουχο θελουν ΠΟΛΥ να συνεχισουν και του χρονου ο παιχταρας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα μεινει.
Αυτό το συναισθημα με τον αραουφο είναι σαν όταν πηγαινες σχόλειο και τα φτιάχνες με υπεργκομένα αλλά ήξερες ότι σε κάνα εξάμηνο θα σε παράτσες γτ δεν είναι για τα δόντια σου
Και πολύ καλά θα κάνει αυτό θέλουμε και εμείς
Όταν πέρυσι δεν τον άφησε ούτε με 15 εκ. να φύγει η Λας Πάλμας,δείχνει πόσο τον πιστεύουν,παρότι συνέβησαν διάφορα κι έφτασαν να τον δώσουν δανεικό ώστε να ξαναβρει την ισορροπία ο Σέρχιο.Τώρα για ετήσιο δανεισμό,βλέποντας κιόλας πόσο καλά τα πάει ο Αραούχο με την ΑΕΚ,σίγουρα θα κοιτάξουν να αποκομίσουν όσα περισσότερα γίνεται.Χαζοί δεν είναι οι Ισπανοί,σίγουρα υπολογίζουν ότι στην Ελλάδα νιώθει καλα ο παίχτης και θα ήθελαν να παραμείνει στη χώρα μας για κανένα χρόνο ακόμα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάρει τα πάνω του,πριν επιστρέψει στην Ισπανία.Σίγουρα πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η επιθυμία του ίδιου του παίχτη και θα είναι μεγάλο ατού για την ΑΕΚ εφόσον συνεχίσει να νιώθει ευτυχισμένος ως μέλος της.Εφόσον ο εξάμηνος δανεισμός του στοίχισε 200 χιλιάδες για την αμοιβή στη Λας Πάλμας,η λογική λέει πως για ένα χρόνο θα στοίχιζε 5 κατοστάρικα περίπου.Βλέποντας όμως ότι κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα ο Αραούχο,για τέτοια ποιότητα παίχτη έστω και δανεικό,θα έβλεπα λογικό να δώσει η ΑΕΚ 800 χιλ - 1 εκ. για να μείνει μια χρονιά ακόμα.
Ψοφαω για να μεινει ανεξαρτητα πως θα παει αργοτερα διοτι θα ανεβασει την ομαδα επιπεδο και θα μπορουν να ερθουν και αλλα ονοματα αργοτερα πιο ευκολα.
Το θεμα ομως δυστηχως ειναι οτι ο Ισπανος θα ξητήσει γυρω στα 15-20 μυρια και αντε γεια...
Οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τον καψουρεψουμε με την ομαδα τοσο ωστε να μην θελει ο ιδιος να φυγει...και ας μεινει δανεικος για καμμια διετια....
Αρα αυτο που γραφε η επισημη ανακοινωση για την οψιον, δεν ισχυει. Γι αυτο και ειναι απιθανο να παραμεινει. Και να το θελει ο ιδιος, δε συμφερει την ομαδα του να τον αφησει δανεικο.
οχι Δημήτρη δεν λεει αυτο.. ο ντε μπάρτολο που ειναι και η μοναδικη έγκυρη πηγή σε οτι αφορα τον αραουχο λεει οτι οσο και αν πάλεψαν δεν καταφεραν να παρουν τον αραουχο με ενάμισυ χρονο συμβόλαιο.. αυτο που ειχε γραψει και το 365.. οτι δεν καταφεραν τον προεδρο της λας παλμας να τον δωσει για 18 μηνες.. δεν αναφερει πουθενα οτι δεν εχουμε οψιον.. Αυτο που δεν καταλαβαινουμε ειναι οτι πολλοι θεωρούν την οψιον σαν κατι που σου εξασφαλίζει την μεταγραφη.. η οψιον το μονο που σου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εξασφαλίζει ειναι την προτεραιότητα.. Δηλ. δεν μπορουν να τον στείλουν αλλού χωρις να συζητήσουν πρώτα μαζι σου.. Αν ο παικτης θελει να συνεχίσει του χρονου στην ΑΕΚ και η ΑΕΚ ειναι διατεθημενη να ικανοποιήσει την λας παλμας και το συμβόλαιο του παικτη τοτε ο παικτης δεν προκειται να παει πουθενα και θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.. Αυτο σημαινει η οψιον και τιποτα περισσοτερ.. και συνήθως αν ο ποδοσφαιριστης επιθυμήσει να συνεχίσει ο δανεισμός του τοτε δεν υπαρχει ουτε μια αμφιβολία οτι θα συνεχίσει εδω.. Δεν θα ειναι ομως μια τοσο εύκολη αποφαση για τον αραούχο οπως περιγράφεται τωρα.. Και κυριως αν θα υπαρχουν και αλλες σειρήνες που θα επηρεάσουν την αποφαση του... και δεν εννοώ απο ελλαδα γιατι αυτα μονο γέλιο προκαλούν...
Η οψιον δε σημαινει αυτο. Παντα οψιον σημαινει πως ειναι θεμα της ομαδας που πηρε δανεικο τον παιχτη και του ιδιου του παιχτη. Η προτεραιοτητα δε σημαινει κατι. Και να συζητησει η Λας Παλμας πρωτα με την ΑΕΚ, τι σημαινει. Μας λεει ενα οχι και τελειωσε το θεμα. Και πως μπορει η ΑΕΚ να εξασφαλισει οτι δε θα μιλησει πρωτα με αλλον? Αυτα δε γινονται. Οταν λεμε για οψιον σε συμβολαια, η ομαδα στην οποθα ανηκει ο οαιχτγς, δε μπορει να κανει κατι. Και προσφατα στο live chat ο Κετσετζογλου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εγραψε, αν δεν ξανω λαθος, οτι ειναι θεμα του παιχτη. Και φανταζομαι το γραψε αυτο βασιζομενος στην επισημη ανακοινωση.
Και ποιος σου ειπε οτι η λας παλμας δεν μπορει να σου πει ενα οχι..θα συζητήσεις με την λας παλμας για να τον περειρα και του χρονου.. αν ομως εχεις το οκέι του παικτη απλα η λας παλμας δεν μπορει να πει οχι και να τα σπασει με εναν παικτη που σημαινει πολλα λεφτα για αυτην.. το οτι εχεις τον πρωτο λογο για εναν παικτη σαν τον αραουχο και για την ζήτηση που θα εχει το καλοκαιρι μην νομιζεις οτι ειναι κατι ασήμαντο.. Και θα το θυμηθείς με τον κακο χαμό που θα γινει για τον παικτη το καλοκαιρι..
Ποτέ δεν σήμαινε αυτό που περιγράφεις η οψιόν. Η οψιόν (option - επιλογή) είναι ρήτρα που ενεργοποιείτε όταν ΕΣΥ το επιλέξεις (εξ ου και η ονομασία ) μέσα σε ένα προκαθορισμένο πλαίσιο (δηλαδή μέχρι κάποιας συγκεκριμένης ημερομηνίας) που έχει συμφωνηθεί. Η αρχική ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. μας έδινε να καταλάβουμε ότι έχουμε την επιλογή (οψιόν) να επεκτείνουμε τον δανεισμό για ένα έτος (δηλαδή συνολικά για 18 μήνες). Αν κάποιος θεωρεί ότι κάνω λάθος ας μου το επισημάνει.
Φίλε δες ολα τα άρθρα του 365 οταν κλειναμε τον αραουχο ολα έγραφαν οτι καταφέραμε τον εξάμηνο δανεισμό του παικτη και οχι τον δεκαοκτάμηνο που ηθελε η ΑΕΚ.. το μονο που καταφέραμε ηταν η οψιον για τον δανεισμό ενος ακομη χρονου.. Αλλο εχουμε μια οψιον για τον επόμενο χρονο αλλο να τον ειχαμε εξασφαλίσει για 18 μηνες με 6+12 που θα ηταν στο χερι μας αν μας εκανε να τον ανανεωναμε για αλλους 12 μηνες.. Κανενας δεν μίλησε για τετοια οψιον.. Η ρήτρα αγοράς που αναφερεις σε εναν δανεισμό..ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλο πραγμα.. Εκει τον εχεις 6 μηνες και μετα εισαι υποχρεωμένος να τον αγοράσεις στο προκαθορισμένο ποσο... ρήτρα νέου δανεισμού που να σε εξασφαλίζει για εναν επιπλέον δανεισμό απλα δεν υπαρχει.. η απλή οψιον σε μια συμφωνια δεν προκαθορίζει κανενα ποσο και κανενα όρο.. Απλα σου επαναλαμβάνω οτι σου δινει προτεραιότητα για την νεα χρονια.. Και συνήθως αν ο παικτης θελει να συνεχίσει ο δανεισμός του, γιατι οσο χει συμβόλαιο σε μια ομαδα αυτος αποφασίζει αν θα παει δανεικός η οχι, τοτε δεν εχει και πολλα περιθώρια η λας παλμας για κατι αλλο.. και σου επαναλαμβάνω οταν μιλαμε για απλή οψιον σε μια συμφωνια σημαινει οτι εχεις απλα τον πρωτο λογο και τιποτα αλλο επιπλέον..
Μια-δυο κλησεις για μεθη και μενει!!!!
Αδερφε δεν καταστρεφουμε παικτες για το συμφερον μας...Αυτα μονο ο γαβρος και το αλεκακι τα κανουν...Ουτε για αστειο μην το γραφεις (που προφανως για αστειο το εγραψες)...
Να το στησουμε πως κανει κακη εξωγηπεδικη ζωη ,ο μελ ειναι γατα και ετσι δε θ ανεβει το κασε του,οσο και παικταρας και να ναι καποιος καμια ομαδα δε δινει πολλα λεφτα αν δεν ειναι καλος χαρακτηρας και προσηλωμενος ...
Ρε αδερφε εννοειται για αστειο το εγραψα,σιγα μην καταστρεψουμε και την καριερα του για να μεινει.
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τη Λας Πάλμας και με δικαίωμα επέκτασης του δανεισμού του ποδοσφαιριστή για ακόμα ένα χρόνο." Copy paste από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Απλά μαθηματικά..
Αραούχο μένει = 1ος σκόρερ
=> ΑΕΚ Πρωταθλήτρια 2016-17
Το χειρότερο σενάριο δε θα είναι να μην μείνει ο παιχταράς, το χειρότερο θα ειναι να πάμε για επιθετικό πάλι τυπου πεκχαρτ και αλμέιδα. το είπαμε και το ξαναλέμε. η ΑΕΚ θέλει διεμβολιστή με καλό κοντρόλ, ανακατώστρα, ταχυδύναμο με τελειώματα και ας μην έχει την ποιότητα του Αραούχο. Είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολο να μεινει αν και ο Ασλανίδης το είπε για όσους παρακολουθούν εκτενώς ότι του χρόνου έχουν όνειρο η επίθεση της ΑΕΚ να αποτελείτε απο Αραούχο και Γιακουμάκη....not... ΣΥΝΕΧΕΙΑ bad.
Το μυστικό είναι η ΑΕΚ 2017-18 να είναι πιο θελκτική από την Λας Πάλμας 2017-18. Που σημαίνει πως πρέπει να έρθουμε δεύτεροι. Να καταλάβουν και οι ίδιοι οι Ισπανοί πως ίσως ανέβει περισσότερο η τιμή του Αραούχο αν βγει πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα και παίξει Τσάμπιονς Λιγκ (ή έστω ομιλους Γιουρόπα) από το να παίξει Λας Πάλμας και να βάλει 11-12 γκολ για να βγάλει την ομάδα του 8η.
Όπως έχουμε μουρλαθεί κι εμείς, έτσι λογικά θα σκέφτεται και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, ωστόσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επειδή πρόκειται για μία μικρή επαρχιακή ομάδα, μεγάλος στόχος δεν μπορεί παρά να είναι το κέρδος. Μου αρκεί να μείνει για ένα ακόμη χρόνο, πρέπει να πασχίσουμε, όχι τίποτα άλλο, μετά θα μας κακοφανεί κάθε άλλος φορ που θα έρθει στη θέση του (αν έρθει, διότι πήραμε Γιακουμάκη)
Με 11 γκολ στην Πριμερα, η αξια ανεβαινει πολυ περισσοτερο απο το να βγει καποιος πρωτος σκορερ στην Ελλαδα και να τα παει καλα στην Ευρωπη (εκτος πια και αν κανει παππαδες). Αλλωστε ηδη αυτοι απερριψαν προταση 15 μυριων. Επισης το καλοκαιρι σιγουρα θα ενδιαφερθουν ομαδεε που επισης θα εχουν ευρωπαικο εισιτηριο. Και πιθανον αυτες να χουν σιγουρη θεση σε ομιλο.
«Είναι πάντα θετικός. Όταν πρωτοήρθε είπε ότι ναι μεν ήθελε να βάλει πολλά γκολ, αλλά θα ήταν καλύτερα να δίνει πάσες, γιατί αν σκόραρε συνέχεια θα ήταν δύσκολο να μείνει.........Μετά Απο Αυτό Τι Να Πεις;;;;
εμενα μου θυμιζει τον Αλεξη κ τα νταουλια.. αν δεν τα σταξει ο Μελ...
Απαγωγή..
Και ο ίδιος ο Αραούχο αν θυμάστε είχε μιλήσει για τον καταλυτικό ρόλο που είχε παίξει ο Ντε Μπαρτόλο για να έρθει στην ΑΕΚάρα μας... και ας μην ξεχνάμε ότι αυτός ήταν που μας έφερε και τον Πατίτο ... μήπως να το ξανασκεφτόμασταν για μια επαναπρόσληψη του τελικά ;;
τελικά έγραφε ανακρίβειες η ώρα.. σιγά μην πιστέψουμε την ώρα.. έχουμε τις "αντικειμενικές" που κάνουν το καλο ρεπορτάζ...
Και θα μεινει!Εδω θα μαστε..