Ικανοποιημένος και χαρούμενος με τη νίκη και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη λήξη του αγώνα. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να σταθεί και σε κάποια άσχημα στοιχεία που έκαναν την επανεμφάνιση τους, τα οποία δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα.
«Συγχαρητήρια σε όλους σας για την συνολική σας εμφάνιση και την προσπάθεια σας μέχρι το τέλος. Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα σήμερα, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά όταν βάζουμε πρώτοι γκολ. Δεν γίνεται να μην τελειώνουμε το παιχνίδι και να κρατάμε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο για να βάλουμε και 2ο και 3ο και 4ο γκολ αν μπορούμε. Δεν θέλω να σταματάμε», είπε ο Ισπανός μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ειναι φανερο οτι η ομαδα μετα το 60 σε πολλα παιχνιδια μενει απο δυναμεις.Ξερουμε για την ελλειπη προετοιμασια του καλοκαιριου,γνωριζουμε και για την μινι προετοιμασια του χειμωνα.Ε μετα πως μπορει να ειναι νορμαλ αυτη η ομαδα?
κι αυτή είναι η διαφορά του με τον Πογιέτ, εκείνος θα έβαζε 3ο σέντερ μπακ για να κρατήσει το 1-0
brabo manolo ena lathos ekanes me tin alagi tu xaidarovis molis vike o xaidarovic an kie me 10 o paok pire ta pano tu
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ...
Καλά λέει ο Μανόλο. Ήταν για άνετη πεντάρα σήμερα ο Παοκ και καταφέραμε να δώσουμε δικαιώματα πάλι... Ευτυχώς δεν την πάθαμε όπως με Πανιώνιο. Αραούχο και Βάργκας μαζί, άλλη κλάση!!! VAMOS ΑΕΚΑΡΑ!!!
Ευχαριστούμε Μανόλο που μας δίνεις ξανά χαρές κ ελπίδες για τη συνέχεια...
Keep working
Μπορεί ρε κόουτς να ήσουν ντεφορμέ στη Νέα Σμύρνη,αλλά σου ανήκει μεγάλο ποσοστό και της σημερινής μεγάλης νίκης.Ήρθες κι αναμόρφωσες την ΑΕΚ μας.Μπράβο ρε Μανόλο.