Quantcast
NEWS
48 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΑΕ ΑΕΚ: Πράξεις κανιβαλισμού δεν συνάδουν με το ήθος μας (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ παίρνει θέση για φωτογραφίες με σκύλο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Ως πράξη κανιβαλισμού χαρακτήρισε η ΠΑΕ, με επίσημη θέση που πήρε, τις φωτογραφίες που δείχνουν σκύλο να έχει γραμμένο με κίτρινη μπογιά το όνομα του συλλόγου. Κάποιος ή κάποιοι ανεγκέφαλοι έγραψαν στον σκύλο με πλαστικό χρώμα. Το περιστατικό έγινε στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. 

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε το γεγονός και σημείωσε: «Μας γνωστοποιήθηκε μέσω socialmedia η σχετική φωτογραφία, που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο.

Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες πράξεις κανιβαλισμού δεν συνάδουν με το ήθος και την κουλτούρα των φιλάθλων της ομάδας μας».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκύλος καθαρίστηκε και υιθετήθηκε από κάτοικο της περιοχής. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ