Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ένας από τους υπερθεματιστές στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που πήραν χρήματα πίσω για την πρώτη δόση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα LIVE SPORT, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία της ομάδας τα 3 εκατομμύρια ευρώ που πήρε πίσω, προκειμένου να εξοφληθούν πιστωτές, ενόψει της διαδικασίας αδειοδότησης.
Σημειώνεται πως ο Αλαφούζος είχε πληρώσει 14.3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά πήρε πίσω μόλις 3 εκατομμύρια γιατί το ποσό συμψηφίστηκε με οφειλές του ΣΚΑΪ για χρήση της συχνότητας τη σεζόν 2014-2015.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
