Ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να δήλωσε πως δεν του άρεσε το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα του στην Πιερία ωστόσο τόνισε πως αυτό που μετράει είναι η νίκη.
Αναλυτικά:
Για τον αγώνα:«Πετύχαμε μία κομβική νίκη. Το θέαμα δεν μας εκφράζει ούτε μας ικανοποιεί, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει το αποτέλεσμα. Η ομάδα γενικότερα δεν είχε την ιδανικότερη παρουσία. Καταφέραμε να προηγηθούμε και μπορούσαμε να σκοράρουμε πάλι στην φάση του Ιλιτς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Μπορεί κατά διαστήματα να είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη, αλλά τη δεδομένη στιγμή καταθέτουν την ψυχή τους. Αν δούμε την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού, ο αντίπαλος δεν έκανε φάσεις παρά την κατοχή της μπάλας.
Τα παιχνίδια που απομένουν: «Θα είναι πολύ δύσκολα και γενικά στο πρωτάθλημα πολλά θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Δεν θα πρέπει όμως να κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά πως να βελτιωθούμε εμείς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας και ελπίζω στην έδρα μας να είναι περισσότεροι».
Για τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα του: «Η ομάδα έδειξε ότι είχε μία οργάνωση, ένα πλάνο. Εβγαλες λίγες φάσεις βέβαια. Ολα αυτά μπορεί να μην με ικανοποιούν, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».
Για την τάση των παικτών να μένουν αρκετά στην άμυνα: «Παρόλο που ο Αιγινιακός πίεσε, δεν είχε φάσεις. Μην ξεχνάμε στο τέλος ότι μείναμε και με δέκα παίκτες».
Για τη διαιτησία και τις συχνές συνομιλίες του με τον Τζήλο και τον 4ο:«Ηταν ευγενέστατοι, παρά την ένταση. Θέλουμε έναν Άρη καλύτερο. Ας ερχόμαστε να παίρνουμε τα παιχνίδια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
